Mea e fufulu ipu: lelei ma leaga

Pin
Send
Share
Send

E mafai ona vaevaeina ipu fufulu ipu i ni vasega se lua, pei o le tele o mea faigaluega i le umukuka: o isi e fausia i meaafale, o isi e tutu naʻo latou. Afai ua maeʻa ona e filifili o loʻo e faʻatauina se masini fufulu ipu, tusa lava pe e te leʻi amata toe lipeaina, e talafeagai le mafaufau e uiga i le tuʻufaʻatasia i totonu o meaafale.

Foliga Vaaia o le ituaiga-i totonu ituaiga masini fufulu ipu. E masani lava o le vaega faʻatonutonu e aumaia i fafo i le pito o le faitotoʻa.

Le lelei o le masini fufulu ipu, faʻatau muamua i totonu o se saunia-faia, toe faʻaleleia o le umukuka - oe o le a tuʻuina ese, o lona uiga o loʻo i ai se tulaga lamatia o le "le ulu atu i" le lautele sitaili o le potu. Lenei e tatau ona e faia se filifiliga faʻavae i luga o le tele o le umukuka lava, numera o tagata i le aiga ma le tele o ipu e masani ona e fufuluina i le aso. O ia taʻavale e o mai i lanu eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaopoopo i le paʻepaʻe paʻepaʻe - uliuli, uʻamea, mumu.

O le foliga mai o se masini fufulu ipu taele fua. Pepa faʻatonu - i luma o le faitotoʻa, masani i le pito i luga o le faitotoʻa.

Matou te lisiina uma lelei o le tagamea

  1. Taimi O lenei masini o le a sefe ia le itiiti ifo i le lua itula i le aso pe a e talitonuina e faia ipu. E mafai ona tuʻuina atu i sili atu faʻafiafiaina gaioiga.
  2. Faigofie O le masini fufulu ipu e faigofie ma faigofie e faʻaaoga, e oʻo lava i tamaiti e mafai ona faʻaaogaina.
  3. Sefe O se faʻatusatusaga faigofie faʻaalia ai o le tusi lesona metotia o le fufuluina o ipu faʻaalu mai le 30 i le 60 lita o vai i le afa itula. I le taimi tutusa o gaioiga, o le masini fufulu ipu o le a faʻaumatia 10 i le 15 lita. O lenei toeititi lava aiga uma i ai vai mita, lenei e taua tele.
  4. Mama Atoatoa i Tulaga Ese O le leaga o le masini fufulu ipu e masani ona tusia i lalo le taumafaina o vailaʻau faʻamama. O le mea moni, e le sili atu tupe nai lo masani vai fufulu ipu, ae o le iʻuga e matua ese lava: o le masini faigofie ona faʻamama puipui ma lalo o ulo, apa, meaʻai susunuina mai le pito i lalo ma isi faigata faʻafitauli.
  5. Disinfection E te manaʻomia se masini fufulu ipu? A iai se tamaititi a le aiga, o le tali ile fesili lea e tatau ona ioe. Naʻo se masini fufulu ipu e mafai ona fufulu mamā ipu mai pathogenic microbes, aua o le vevela o le vai i totonu e mafai ona siʻi aʻe i le 100 tikeri.
  6. Otometi. Tusa lava pe ua tape sau vai vevela pe leai se sapalai o le vai vevela, o loʻo iai i le masini tagamea: o le vai o le a vevela otometi lava, pei lava o le masini fufulu.
  7. Tumaoti. O le taua taua o le masini fufulu ipu e aofia ai le avanoa o lona taʻotoga e aunoa ma le i ai o se tagata i soʻo se taimi atofaina.
  8. Saogalēmū O le manatu e faʻamama ipu le ipu fufulu ipu. O le mea moni, e tumau lona foliga mai, talu ai leai abrasives ma pulumu e faʻaogaina pe a mulumulu.
  9. Faigofie. O le le faʻamanuiaina o le masini fufulu ipu e mafai ona faʻaalia masani i le manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi polofesa e faʻapipiʻi. Pau lea o le auala e te maua ai se faʻamaoniga pe a tupu se faaletonu. E ui lava o le a le mea e ono faigofie: Na ou valaʻau aliʻi, ma o lea ua fesoʻotaʻi le masini, aua e matua faigofie lava, e naʻo le faitotoʻa e alu ai i le alavai ma se alavai mai le sapalai o le vai.
  10. Saogalēmū E pei ona i ai i le masini ta lavalava, o le masini fufulu ipu ua fuafuaina e taofi le sapalai o le vai pe a tupu se faaletonu, o lona uiga, oe e mautinoa i lologa. O lenei galuega e taʻua o le aqua-stop.
  11. Leo Aua le fefefe neʻi fafagu oe e le taʻavale i le po - toeititi lava o latou uma e leoa.

Minus

E le mafai ona taliina le fesili pe manaʻomia e lou aiga se masini fufulu ipu e aunoa ma le mafaufauina uma leaga o lenei vaega.

  1. Eletise. Ioe, o le taʻavale o le a mafua ai faʻaopopoina eletise faʻaaogaina. Ae o iinei e tatau ona e mafaufau i le mea e sili atu lona taua mo oe - sefe taimi poʻo tupe. Peitaʻi, o taʻavale a le Vasega A e faʻaalu i lalo ifo o le tasi kilowatt i le itula.
  2. O se nofoaga O le ato tagamea i nisi taimi e leai se mea e tuʻu ai. Ona o le le lava o le avanoa, oe le tatau ona mumusu e faʻatau, faʻalogo totoʻa masini mo 2 - 6 seti o ipu. Peitaʻi, e sili atu le vaʻai mamao i le mea o le a e tuʻuina ai le masini fufulua i le tulaga o le fuafuaina o le toe faʻaleleia.
  3. Fale ma fale. Oe o le a manaʻomia le faʻatau faʻaopopo mea faʻaaoga: fufulu ma vai faʻamaluluina, faʻapitoa papa mo ipu fufulu ipu. Ae o nei tau e masani lava ona faʻapalenia i le sefeina a le masini e tuʻuina atu.
  4. Lapisi. O se tasi mea le lelei o le masini fulufulu ipu o le manaʻomia muamua-fufuluina o ipu ina ia mafai ona aveʻesea meaʻai lapisi.
  5. Tausiga. E manaʻomia e le masini le faʻaopopoga, aemaise lava, e tatau ona e aveʻese ma fufulu faʻamama mesh mai lea taimi i lea taimi.

E manino lava, e sili atu isi mea faʻapili nai lo minu. Ma pe o manaʻomia e lou aiga se tagamea taele ma pe aoga le faʻatau e pule lava oe i le fonotaga a le aiga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sinapi Logovii - Tagi a le Faatau Vaga lyrics - Dr. Rome Production new Samoan song 2020 (Iuli 2024).