Polokalama fuafuaina fale mautotogi 48 sq. m

Pin
Send
Share
Send

O le toefausiaina e leʻi vaʻaia e le poloketi, ae o le manaʻoga autu o le tagata faʻatau - o le fausiaina o se potu malolo matagofie faʻatasi ma le umukuka - na faʻataunuuina e le au mamanu, e ui lava i le mea moni e tatau ona latou galulue i se tamaʻi vaega.

Meafale

Talu ai o le eria o le fale mautotogi e laititi, na filifili ai e faia meaafale mo ia e tusa ai ma ata tusi o tagata mamanu ina ia sefe avanoa. Naʻo nai mea na faʻatau i faleʻoloa: o nisi i IKEA, o isi i BoConcept.

Susulu

O le autu faʻaaliga o le ata o le fale o le 48 sq. - o se taʻaloga o teuga, ma ina ia mafai ona ausia le sili atu aʻafiaga mai lenei metotia, na faia ai se faʻapitoa moli polokalame.

E aofia ai, i le faʻaopopoina i autu autu malamalama, faʻatutuina faʻatumuina le avanoa, ma vavaeʻese lamepa e fausia ai se "atavali" malamalama, e faʻatagaina ai oe e faʻamamafaina le tele, faʻailoaina sone taʻitasi, ausia matagofie matagofie ona o le taʻalo o le malamalama i ituaiga eseese. E tele ata eseese o moli e mafai i nofoaga taʻitasi, faʻalagolago i galuega faʻapitoa.

Faiga

O le poloketi o le potu e 2 potu na atiaʻe ma le amanaʻia uma manaoga o le talimalo - o se teineititi. Faigofie minimalist totonu ma faʻaopopo elemeni o Scandinavian ma ona po nei sitaili, faʻavae i luga o papaʻe. O lona faʻaaogaina e faʻatagaina ai oe ona vaʻaia le faʻaavanoaina o le potu, ma, i se faʻaopopoga, o le paʻepaʻe o se sili sili ona lelei talaaga mo teuteuga elemeni ma susulu lanu lanu.

Uliuli ma paʻepaʻe vasega e faʻatumuina e mafanafana paolo o laupapa ma eseese tone o beige i le teuteuina o puipui ma fola. Le faʻaaogaina o lanu beige i le ata o le 48 sq. faia ia sili atu le mafanafana ma le fiafia. Ma papaʻe mafai ai ona faʻamamafaina le taʻaloga o eseesega ie, lea na tuʻuina faapitoa i ai le vaʻai: o le matte luga o puipui, o le faʻamalamalamaina o faitotoʻa, o le piliki ituaiga o puipui, o se lalelei grille ufiufiina le maa - o nei mea uma e fausia ai se manaia taʻaloga o faʻatusatusaga, faʻapitoa lava ma le malamalama lelei.

O le potumoe ei ai lona faʻapitoa nofoaga i le fale mautotogi. E le pei o isi potu, o le lagona iinei e le setiina e le paʻepaʻe, lea, peitaʻi, e lava, ae i se lanu eseʻese. I le ata i le poloketi o se potu 2-potu, o le puipui i le ulu o le moega e vali loloto lanu viole. O lenei e matua malu ma i le taimi lava e tasi le faʻalilolilo paolo, faʻatofuina i le tele o le Cosmos ma mataala faʻamalamalamaina elemene teuteuina faʻasaga i lona talaʻaga.

Teuteuga

O le teuteuga e fetaui lelei ma le faʻavae masani o totonu. E faigofie, faʻaalia, leai se mea e sili atu - ma i le taimi e tasi, ua fausia ai se lagona faʻapitoa.

Potumoe

I le ata i le poloketi o le potu e 2 potu, o le togafiti faʻataulaitu i luga aʻe o le ulu o le moega e tuli ese ai puipui ma faʻaopoopoina le loloto, o le ata galue i le potu malolo faʻalogologo ma roller blinds ma fausia ai se masani lanu uliuli ma paepae tuufaatasi, o se tuai potu na valiina luga o se tasi o puipui o le auala tele, atagia mai i faʻata o luma o le kapeneta. , avea faʻaputuputuga, tele, ma foliga mai o se auala vaapiapi o se taulaga anamua. O elemeni lavalava o le teuteuga faʻaopopo ai maitau mafanafana ma se mafanafana siosiomaga.

Faletaele

Ata o le poloketi o se potu e 2 potu: potu ulufale

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: طالع بينى ازدواج از فروردين تا اسفند ماه (Mae 2024).