Poloketi mo aso nei mo se fale mautotogi e 90 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Potu 'ai-potu

O le fatu o le 'aiga' ai o se laulau 'ai tulaga ese ma le pito i luga faia o Souar tipiina fafie, faʻataʻatia luga uʻamea vae. I luga atu o loʻo i ai ni tuʻutuʻuga faigofie e lua, e le gata e maua ai le maualuga manaʻomia o le malamalama, ae fesoasoani foi e vaʻaia ai le vasega 'aiga' ai mai le aofaʻi o le aofaʻi o le potu.

O le poloketi o le fale mautotogi faʻaavanoaina mo le tuʻufaʻatasia o gaioiga mo vaega eseese o meaafale, e aofia ai mo lenei laulau: o le a mafai ona galue i ona tua atu, o le mea lea, o se tamaʻi ofisa ua faʻaauupegaina latalata i le faʻamalama: i le kapeneta i lalo o le lautele faʻamalama faʻamalama, e mafai ona e teuina pepa talafeagai ma mea faigaluega a le ofisa, mo se faʻataʻitaʻiga, o se lolomitusi. O le fale e faʻamalamalamaina e moli taualuga, ae le o totonu, pei ona masani ai, ae o luga.

O le mea e nonofo ai e faia i luga o se sofa ma se laulau kofe laʻitiiti ma se moli lamepa e maua ai moli mafanafana mo lenei eria. Fale mamanu 90 sq. amanaʻia uma manaʻoga o tagata e ona. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te le matamata i le TV - ma e leai se i le fale mautotogi. Nai lo lena, o se poloketi, faʻatumuina e se failauga polokalama, lea na nanaina e le au mamanu i le faʻalo.

O pupuni a Roma e faia i mea mafiafia e mafai ona tuʻua uma ai le potu mai le ao - e faia faʻapitoa lenei mea ina ia mafai ai ona matamata i ata i se siʻosiʻomaga lelei. Potu malolo-potu malolo o le potu tutotonu i le fale mautotogi. E fesoʻotaʻi i le umukuka e ala i le tatalaina o puipui, ma e vavaeʻese mai le mea e ulufale ai ma se mea e teu ai totonu.

Umukuka

O le umukuka iunite e mafai ona tuʻua ese mai le potu malolo ma sliding tioata faitotoʻa, ma taofia ai manogi mai le ulufale atu i le nofoaga malolo.

E tele le uaʻi atu i meafaigaluega ile umukuka ile poloketi o se fale mautotogi faʻaonapo nei. Ina ia faʻaavanoaina le fale talimalo i le mea sili ona faigofie, o se galuega e faʻataʻamilomilo i le tolu o le fa itu o le umukuka, e faʻafesagaʻi ma le faʻamalama, e avea ma fata lautele - o se nofoaga e mafai ai ona fai sau meaʻai mama poʻo le malolo foʻi i luga o le ipu ti a o e maofa i le auala.

O le pa tulaga e iloga i le tolu pisinisi-style suspensions faʻatulagaina i se laina. O le laulau pito i luga e faia i laupapa, ma se faʻapitoa faʻapitoa, lea e mafai ai ona teteʻe atu i masini faʻaleagaina ma susu. O le talieleele na faia i maʻa masani i se lanu pogisa faia se eseʻesega matagofie i le malamalama laupapa o le countertop. O le vaega galulue ua faʻamalamalamaina ma le fasi pepa LED.

Potumoe

O le fale mautotogi na mamanuina i se sitaili Scandinavian, ma i totonu o le potumoe o loʻo faʻaalia mai ai ia lava e le gata i teuteuga, ae faʻapea foi i filifiliga o ie. Filemu, susua lanu, mea masani - o nei mea uma e fesoasoani i se malologa malolo.

E i ai le potu e fai ai ofu i le faitotoʻa, e mafai ai ona fai e aunoa ma ni ofu tetele. E naʻo mea lava e manaʻomia ile mea lea - ose moega taʻilua, kapeneta e iai ma ni mea faʻapitoa mo le teuina o tusi, moli autafa ole moega ma se tamaʻi laulau faʻamafanafana ma drawers ma se faʻata lapoʻa i luga aʻe.

I le tepa muamua lava, o le tulaga o le laei laei atonu e foliga le fiafia - mulimuli ane, o le a pa'ū le malamalama mai le faʻamalama i le itu taumatau. Ae o le mea moni, o mea uma e mafaufauina: o le e ana le fale e lima tauagavale, ma mo ia o lenei faʻatulagaga e sili ona talafeagai. O le poletito e sosoʻo ma le potumoe ua liua i se faletaalo - o se simulator ua faʻapipiʻiina iina, faʻapea foi ma se tamaʻi pusa o drawers e mafai ai ona e teuina taʻaloga taʻaloga.

Tamaiti

O se nofoaga faʻapitoa e tuʻuina atu i le teuina o masini i le poloketi o se fale faʻaonapo nei - o loʻo latou i potu uma. I totonu o se vasega pepe, o se faiga e aveina atoa le puipui, ma o le moega e fausia i totonu i totonu i le ogatotonu.

I se faʻaopopoga i le nofoaga mo taʻaloga, o loʻo i ai le "suʻesuʻega" tumaoti - e le o toe umi ae alu le tamaititi i le aʻoga, ona maua ai lea o le nofoaga ua faʻaaogaina i luga o le polotito puipui mo vasega.

Sa faapipii i tafatafa o le faitotoʻa se taʻaloga laiti a tamaiti. E mafai ona suia pe aveʻese le faʻailoga ole puipui puipui vinamu aʻo tuputupu aʻe le tamaititi.

Faletaele

O le tele o le potu taele na faʻateleina i le faʻaopopoina o le vaega o le faitotoʻa. E tatau ona okaina se kapoti faʻapitoa mo le tanoa vai umi, ae na ofi uma ai ni fauini se lua - e mafai e paʻaga ona fufulu i le taimi e tasi.

O totonu o le potu taele ma le faletaele e faʻamaluluina e le "laupapa" faʻamau o le faʻalo ma se tasi o puipui. O le mea moni, o se laupapa-pei tile lea e teteʻe i le susū.

Faapaologa

O le sili teuteuina teuteu o le auala savali o le faitotoʻa i luma. Suamalie mumu manuia alu ese ma olaola le Scandinavian totonu.

Potu tisaini: GEOMETRIUM

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Nofoaga: 90.2 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: FOUR PEOPLE IN AN 800 SQ FT HOUSE HOUSE TOUR (Mae 2024).