Pa paʻepaʻe i totonu +75 ata

Pin
Send
Share
Send

Pa paʻepaʻe i totonu o se taʻiala masani i le tele o sitaili faʻaonapo nei, ma o se avanoa lelei e faʻaalia ai ni aitia ma faʻaaoga ai le tele o ituaiga teuteu.

Lelei ma le lelei

Paʻepaʻe e agavaʻa - e mafai ona avea ma autu, talaʻaga, felagolagomaʻi ma faaleoga, talafeagai mo teuteuina rococo, taugata vasega ma faigofie minimalism. E palu fealofani ma soʻo se paolo, faʻalautele le avanoa ma avea o se sili backdrop mo le tele o ituaiga ie ma eseesega.

White e tele ana afa e mafai ona taʻalo i totonu. E tatau ona ia alu i le faamasinoga i soo se sitaili ma faatino le tele o galuega eseese: o loʻo faʻamamafaina ai foliga o le eseʻesega o ata ma mea faigata e teuteu ai, faʻaalia ai le faigata o isi lanu, e faʻaopoopo i ai, o se elemeni e sili ona lelei.

I mea le lelei, naʻo lona le aoga e mafai ona matauina, ae o lenei drawback ua maeʻa atoa i mea faʻaonapo nei faʻauma - e mafai ona fufuluina vali, pefu-faʻateʻia mea. E toʻatele e talitonu o le kiona-paʻepaʻe e aumaia ai le le lava o le falemaʻi ma le leai o se ola i totonu, ae e le tupu lenei mea pe a tuʻufaʻatasia lelei ma isi lanu, susulu malamalama ma faʻatusatusaga.

    

Malumalu

Paʻepaʻe ei ai le tele numera o paolo, o nei mea uma o loʻo faʻaaogaina malosi e tisaini e fausia ai tisaini ma mafanafana totonu totonu. Sei o tatou vaʻai atu i le tele o vaega o pupuni:

  • malulu paolo - kiona, malulu, faʻamamaina, poselane, opal, e sili ona fetaui lelei mo le fausiaina lototetele eseesega totonu i le tuufaatasiga ma uliuli ma ona mafuaʻaga. E matua faigofie lava ona iloa leo malulu - latou teʻa ese le lanumoana poʻo le efuefu;
  • asu o se paluga o paʻepaʻe, efuefu ma sina beige. Uafu siosiomaga - mamalu ma le filemu;
  • fugalaʻau papaʻe - o se paolo o se fuga fugalaʻau, o se faʻailoga o le mamā ma fou. E aofia ai ma le tele o leo mafanafana - ivory, susu i lalo, o le lanu o le susu tunu. O nei tuʻufaʻatasiga o taʻitaʻi i le fausiaina o se lagona filemu malulu potu malolo;
  • sami paolo - penina (sina efuefu lanu ma se matte sheen) ma le sami foam (beige ma papaʻe, malamalama nai lo kulimi);
  • ie lino, popo, masina, sukalati papaʻe - o leo mafanafana e mafai ona maua mai ai ni faʻamatalaga susulu mai le tulaga o mea silisili ona taua.

    

Galuega ma uiga

Paʻepaʻe o le filifiliga a tagata e tutoʻatasi, saoloto ma saʻoloto. O le vaʻaia o totonu o le fale mautotogi ma le tele o paʻepaʻe, e mafai ona tatou fai atu ma le saogalemu o le e ana le fale mautotogi o se talitonuina, manuia ma mama tagata ia te ia lava. A maeʻa se aso faigata i le galuega, o se paʻepaʻe o le a fesoasoani e toe faʻaleleia le malosi, faʻafilemu, faʻamama avega. E oʻo lava i le toe faʻafouina le faʻavae o gaioiga gaioiga.

I lanu lanu, paʻepaʻe ei ai sona aafiaga lelei i lagona. Uma aafiaga, popolega ma le fefe pasi ia te ia. E faʻaosofia ai le endocrine system ma totoga o le vaʻai. O le malamalama lanu e tupu foi i le paʻu, o le mea lea, i le lanu togafitiga, e faʻaaogaina e togafitia ai faʻamaʻi dermatological.

O le aoga taua o le paʻepaʻe e tutusa, talu ai o loʻo i totonu o lanu uma tutusa. Na te musuia i taimi uma - tagata fai fatu e alofa ia te ia. Peitai, afai e tele, o uiga le lelei e mafai ona maua ai le malosi. Ona o lona tino meatotino, paepae ei ai le tulaga ese gafatia e faʻalauteleina avanoa. O le taualuga papaʻe i totonu o le a foliga maualuga atu, o le a lautele puipui, o totonu totonu o le a foliga lapoʻa.

Paʻepaʻe o se lelei backdrop mo susulu accent, faʻalauteleina ma tosina mafaufau ia latou. O se laulau uliuli i luga o le papaʻe papaʻe o le a foliga sili atu ofoofogia ma matagofie, faʻapea foi pupuni matagofie ma mumu lapoʻa fugalaʻau i totonu o le umukuka paʻepaʻe. I se faʻaopopoga, i totonu fofo, e faʻaaogaina e faʻamama ai le eseesega i le va o lanu e lua. O umukuka uliuli-mumu-papaʻe poʻo umukuka-paʻepaʻe-lanumeamata umukuka ua faʻateleina lauiloa i totonu o fale.

    

Faʻaaoga i potu eseese

Ua avea le paʻepaʻe ma vaega taua o totonu o aso nei. Moli i puipui i totonu o le potu:

  • vaʻaia faʻateleina le avanoa;
  • tuʻufaʻatasia ma soʻo se meaafale;
  • faaleleia le malamalamaina o le potu;
  • o le sili pito i tua mo teuteuga.

Peitaʻi, ina neʻi le paʻepaʻe le paʻepaʻe ma le lanu o le paʻu, e tatau ona e uaʻi atu i le faʻamalamalamaina o le potu - naʻo moli malamalama i le tele o mea o le a maua ai le avanoa e taʻalo ai i ona matagofie uma. Afai o le potu e i ai faʻamalama laiti pe latou te feagai ma le itu i matu, e sili atu le filifili mo paolo. O totonu totonu i nifo elefane poʻo le beige e sili ona mafanafana ma fou.

I le potu malolo

Filifili papaʻe e avea ma autu autu mo le potu malolo, o se tagata manaʻo e maua se malamalama, avanoa, malamalama potu, le atemosifia atoa lea o le a talafeagai mo malolo ma lona aiga. Mo tamaʻi potu malolo ma potu e le tutusa, o pupuni uma o lenei lanu e naʻo le pau lea o le auala e faʻamalieina ai le le laugatasia o le potu.

O se potu malolo paʻepaʻe mafai ona faia i soʻo se faʻataʻitaʻi - mai i le Retro ma le masani ai i le ultra-tech hi-tech. Oe mafai ona suia le lagona o le potu malolo na o le suia o faʻaleoga - se isi teuteu poʻo ni ie o le a matua fesuiaʻi totonu e faʻasaga i se malamalama i tua atu. O se puipui faʻaaliga faia o ata pepa puipui o le a foliga lelei iinei. O le falealuga o loʻo i ai se pa paepae paʻepaʻe i totonu o le malamalama totonu poʻo le enaena. O le foloa e faia i le pouli laupapa poʻo le fola faʻataʻitaʻi ia o le a sili lelei mo le fausiaina o totonu o se potu paʻepaʻe.

Mo le tele o lanu lanu lanu o le potu malolo paʻepaʻe kiona, e mafai ona e filifilia se tasi pe lua lanu susulu. Soʻo se lanu o le a tuʻufaʻatasia ma papaʻe: mai moli i le turquoise. O le matafaioi o le faʻatusatusaina o lanu e mafai ona faia e le susulu meafale mea teuteu, kapeta, pupuni, moli moli po o atavali.

    

I le umukuka ma le potu 'ai

O le umukuka paʻepaʻe o se mea masani lea o le fealofani atoatoa. Paʻepaʻe e talafeagai mo le umukuka. Na te tuʻufaʻatasia le ogaoga, saʻo ma le taofiofi. Lanu lanu o le a fesoasoani e toe faʻaola ai le le atoatoa totonu totonu teisi. Talu ai e fetaui lelei tuʻufaʻatasia ma moni uma lanu ma paolo, lanu e mafai ona filifilia e tusa ma ou manaʻoga.

Manaʻo failauga? O foliga mumu o le a faʻaopopoina foliga. Na e misia tekinolosi? Grey countertops ma stainless steel umukuka backsplash o le a faʻamanatu ia te oe le lalolagi o tekonolosi mauaina. E naunau le agaga mo le filemu ma le mafanafana? O le ie lanumeamata i luga o nofoa ma laʻau lanumeamata e tuʻufaʻatasia ma le pupuni o le umukuka puʻupuʻu o le a faʻamafanafanaina totonu ma faʻanatura.

O le mea moni, e le mafai e seisi se tala e uiga i le aʻafia o tausaga talu ai nei - uliuli ma papaʻe meaʻai. Ole filifiliga lea a tagata e toʻafilemu ma paleni. Glossy black facades, o le kiona-paʻepaʻe faʻalo faʻalo, o se geometric lua-lanu teuteuga i ie ma teuteu o se sili lelei filifiliga mo aso nei totonu.

    

I le potumoe

O le potumoe paʻepaʻe e faʻatumuina i le malamalama ma le avanoa. E mafai ona faʻatinoina i soʻo se sitaili: mai i le Provence i le laconicism a Iapani, mai le teuina o le shabby chic i le loft loft. I le tuʻufaʻatasia o le tele o paolo o paʻepaʻe, e mafai ona e aloese mai le lagona o le soʻona soona puputa.

Mo se lagona lelei o le potumoe monochrome, e mafai ona e faʻalauiloa mai ni lanu mafanafana i totonu - mo se faʻataʻitaʻiga, o se foloa laupapa. E foliga aulelei Wood pe a faʻatasi i le paʻepaʻe, ma tuʻuina atu i le potu se pito geometric. Afai e te faʻateleina le aofaʻi o fafie i totonu: tuʻu le laulau laupapa moega, nofoa, laulau poʻo nofoa, ona sologa lelei lea o le sitaili i le atunuʻu poʻo le Provence. Faʻaopopo fugalaʻau totonu i puipui ma faʻamalama, tamaʻi pupuni fugalaʻau, atavali lavender - ma fiafia i le faigofie o le atunuʻu.

O pepa puipui ma ituaiga eseese e lua o le a fesoasoani e toe faaolaola totonu. Mo pepa puipui ma se mamanu malu, embossing pe lolomi, oe mafai ona tuʻuina atu tasi puipui i le ulu o le moega. O le potu i totonu o le potumoe o le a sili atu fealofani pe a fai o le ie poʻo le paolo o le faʻaali puipui e mafai ona faʻaaogaina i isi teuteu mea.

    

I le vasega pepe

O le faʻaaogaina o le paʻepaʻe o se lanu lauiloa i le vasega pepe e manatu le talafeagai e tamaiti psychologists. E talitonuina ole tamaititi e tupu lelei ma vave peʻa faʻataʻamilomiloina e ituaiga lanu eseʻese. O se malamalama pupula o nisi paʻepaʻe paolo o le a foliga lelei - o le a fausia ai se lagona o le saolotoga ma le fou i le vasega pepe, ae o le a mautinoa lava e tatau ona faʻamumuina ma susulu meaafale, mafanafana foloa, ma aoga kapeta lanu.

    

I le faapaologa ma le alatele

O le alasavali e masani a lo tatou atunuʻu ua manatu o se nofoaga e sili atu le palapala nai lo le umukuka. O le mea lea, toʻaitiiti tagata e malilie e fai se paepae auala - o se punavai o le ulu mo soʻo se faletua. Ae ui i lea, o lenei lanu e aoga le faʻalogo i ai pe a fai o le alasavali e laʻititi tele. O le tuʻufaʻatasia o moli malamalama, o le pupula o le faʻalo, o se faʻata i luga o ofu malamalama ma moli lelei o le a fesoasoani e faʻalauteleina ai se tamaʻi auala ma faʻatupuina ai le lautele o le lautele.

I le auala savali, e mafai foi ona e faia totonu totonu ma lanu felagolagomaʻi mo soʻo se ituaiga. O le tuʻufaʻatasia o le paʻepaʻe ma le uliuli e masani mo minimalism, enaena ma lanumeamata mo se natura faʻasao-style, acidic shade o le a fesoasoani e faʻaalu ai snooty pop art i lau auala. O le tuʻufaʻatasia o papaʻe / beige, efuefu, laupapa o le a naʻo le aulelei.

    

I totonu o le faletaele

Paʻepaʻe lava ia o le lanu o le mama aʻiaʻi ma freshness, o lea o le a sau i totonu ono i totonu o le faletaele. Vaʻaia manaia i potopotoga faʻatasi ma isi lanu - mo se faʻataʻitaʻiga, o le tuʻufaʻatasi lanu moana ma papaʻe tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasia. Afai o le faletaele lanumoana-paʻepaʻe foliga mai o sina malulu, oe mafai ona suia le lanumoana lanu ma mafanafana beige, kofe, kulimi, ma isi E mafai ona faʻavaivaia le lanu i mosaics po o panels lanu.

Afai e te le manaʻo e vavaeʻese le lanu ma faʻaofiina o isi lanu, oe mafai ona taulaʻi atu i foliga o le tino. I le faʻamaeʻaina o faleʻoloa, o loʻo tele lava ona tuʻuina mai laina o tile pupila poʻo tile e faʻataʻitaʻi i soʻo se ituaiga, e oʻo atu i laupapa ma maʻa.

    

Faʻaaoga i auala eseʻese faʻatonuga

Uma lanu paʻepaʻe i totonu na faʻasalalauina e Amerika ma Europa i le 20-30s. I lena vaitaimi, o lenei lanu o se faʻailoga o le aristocracy ma le tamaoaiga, o se faʻailoga o le tamaoaiga ma le tamaoaiga. I totonu o le vaʻaiga minimalist interiors o le 60s, na faʻaaogaina i se eseʻese gafatia - na faʻamamafaina le laconicism ma le faʻatinoina o potu vateatea i potu ma le aofaʻi laʻititi o meaafale. Lenei lanu o se faʻaaliga o le mafanafana ma naturalness.

O le Scandinavian style e le mafaufauina e aunoa ma le paʻepaʻe. Muamua mai malulu Scandinavia, lea e sili atu ona masani ai le po nai lo le ao, o le sitaili Scandinavian aveina pupuni malamalama pei o se miti o le malamalama.

Minimalism o se matagofie o se laconic eseesega ma le uliuli. Laina saʻo, saʻo, laina laʻititi o teuteuga, laʻititi o teuteuga - paʻe paepae faʻafetaui lelei ma galuega ua tofia iai.

Bely copes ma le matafaioi o le fausiaina o se tasi avanoa i aso nei. I lenei itu, e manaʻomia le tuʻufaʻatasia o ni lanu loloto loloto loloto faʻatumuina ma a aunoa ma ia mafai ona faigata ona fai lenei.

White o le a avea ma tulaga lelei atoatoa mo aso nei onapo. O le fiafia o aso nei, e le o iai ni tapulaʻa ma ni tulafono, na oso ai i totonu o tatou olaga i ni nai tausaga talu ai. Elemene o sitaili uma e atoatoa tuʻufaʻatasia iinei ma naʻo le fealofani, faʻamafanafanaga ma faʻagaioiga e taua.

Paʻepaʻe o le a faʻamaluluina le malo o uamea ma tioata i le maualuga-tekonolosi ma pisinisi. Malamalama pupuni, teuteuga elemeni o le a aumaia mafanafana i le tekinolosi sitaili.

Faigofie papaʻe tuʻufaʻatasia ma isi

E le mafai ona masalomia papaʻe i soʻo se lanu e fiafia i ai. E tutusa lelei lava ma lanu uma ma paolo. E le gata i lea, o loʻo iai le agavaʻa e faʻaleleia atili ai le pupula:

  • ma uliuli - o se masani o eseesega, lea o nisi taimi e manaʻomia ai le faʻalauteleina o le leo. I le toeititi 90% o totonu, paʻepaʻe i lenei tuʻufaʻatasia faia le matafaioi o se talaʻaga;

  • ma efuefu - o le valaau pepa o tekinolosi. Uʻamea efuefu, uʻamea efuefu, graphite efuefu - toeititi lava paʻu o efuefu tuʻufaʻatasia ma le kiona-paʻepaʻe - le fou aristocracy o ona po nei faiga. Paʻepaʻe ma moli efuefu fai se vaivai tuufaatasiga, ma ma saturated lanumoana tone - filifiliga o eseese vasega o eseesega.

  • O le uliuli-paʻepaʻe-efuefu totonu o loʻo salalau i minimalism; oe mafai ona maua nei taʻitaʻi e toatolu i le Scandinavian faiga;

  • tandem ma mumu o se puʻeina, lototele ma aoga tuufaatasiga o le a talafeagai uma i le potu malolo ma i le umukuka. O le loloto mauoa mumu (pogisa cherry, burgundy) i lenei tandem o le a lelei mo masani, ma mo oriental style, ma mo catchy faʻaonapo nei.

  • O le potu ma le lanumoana e foliga manaia ma faʻamalieina, ma i le lanumoana mauoa e foliga mamalu ma mausali. Tagata auai o Scandinavian interiors, Metitirani e fiafia i ia tuʻufaʻatasiga, e maua foi i tala faʻasolopito;

  • papaʻe o le paga sili ona lelei mo enaena. A o faia se papaʻe-enaena totonu, e tatau ona e amanaʻia o le paʻepaʻe moni foliga fealofani naʻo malulu malulu o le enaena. Ma mafanafana enaena e optimally tuʻufaʻatasia ma susu poʻo fulufulu mamoe mamoe;

  • ma lanumeamata - o se mafuaʻaga o le fiafia ma le talitonu o le a lelei mea uma. Paʻepaʻe ma paolo lanumeamata lanumeamata o le a faia ai se sili lelei tisaini mo Provence ma le atunuʻu, ma o se tuʻufaʻatasia ma mauoa lanumeamata o le a foliga lelei i totonu o potu masani ma sasaʻe.

Malamalama susulu

O le sitaili o teuteuga o soʻo se potu, faia i paʻepaʻe, faʻatonutonu a ia lava ia faʻamau leo. I le umukuka, o se pupuni i luga o le faʻamalama poʻo pupuni e faʻalogoina le lanu o le paʻu o le a faʻavaivaia le mauoa monochrome. I totonu o le potu malolo, o se eseʻese pa ma ata pepa puipui poʻo kapeta o le a foliga lelei. I totonu o le potumoe, ie ie moega ma pupuni poʻo pupuni mafai ona avea ma se lua faʻatasi ma ia. I susulu faʻaonapo nei ma ona po nei totonu, o le auai o lua faʻaopopo lanu e faʻatagaina.

    

Pa pa paepae

O le paepae paepae pa e masani lava o se elemeni o le mamanu o sitaili sitaili - loft, alamanuia, ae o lenei e le faʻatapulaʻaina lona lautele. I totonu o le umukuka, o le piliki pa i luga aʻe o le nofoaga o galuega e mafai ona nonofo faʻatasi atoatoa ma paʻu ma e oʻo foʻi i le sitaili. I totonu o le potu, paepae paʻepaʻe faʻamauina le faitotoʻa ma magalafu o le a avea ma elemene mulimuli o le masani faiga, Victorian ma e oo lava chalet faatasi ai ma se ogalaau ma se pa.

Faaiuga

O le le alofa papaʻe e pei o le le alofa ea. O totonu lanu e sili atu ona faigata ona faʻatino - e manaʻomia mafaufauga ma le poto masani. Paʻepaʻe, uliuli ma papaʻe, efuefu totonu e faigofie atu. Faatasi ai ma papaʻe, mea uma foliga vave foliga. E le pei o le philistine pei o le beige, ma e le faʻanoanoa e pei o le efuefu.

O totonu-papaʻe totonu, a o taufaʻafefe, e mautinoa faagaeetia. Faʻaaogaina eseesega o ie, o totonu e mafai ona faia ia sili atu ona manaia totonu. O meaafale faʻaonapo nei, avant-garde elemeni, faʻatagata ma atavali o le a vaʻaia i luga o le paʻepaʻe tua. I se tulaga lautele, i soo se tulaga faigata - valivali pa puipui ma siva mai ai.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to identify Real vs Fake G-Shock Watches! (Iuli 2024).