Fuafuaina se potu o tamaiti mo tamaiti aʻoga (44 ata i totonu)

Pin
Send
Share
Send

Motugaafa mo le teuteuina o se vasega pepe

I le amataga o le suʻesuʻega, e le gata i aso uma o suiga i le olaga o le tamaititi, ae faʻapea foi ma lona potu:

  • O se moega lelei ma se faamalu orthopedic e manaʻomia pea e moe ma malolo.
  • Ua faʻaopoopoina se avanoa ua lava saunia mo suʻesuʻega i aso uma.
  • E faʻaopoopoina sina avanoa mo le teuina o tusi ma lavalava.
  • E pei o muamua, e lava le avanoa mo taʻaloga ma taʻaloga.

Filifiliga faʻafanua

E mafanafana le vasega pepe, lea e tuʻu eseʻese ai vaega taʻitasi mai le tasi. O le faʻatulagaina ma le okaina o le potu e fesoasoani i le tamaititi aʻoga ia sili atu ona taulaʻi atu i nisi o galuega, ma mai le mafaufau, o loʻo latou maua ai se lagona o le saogalemu.

E mafai ona vaʻaia le Zoning (ma le vavaeʻese ile lanu poʻo le teuga, pe a teuteuina puipui ma faʻalo o vaega taʻitasi i auala eseese) ma faʻagaioiga (faʻaaogaina o meaafale ma isi fausaga). O nei metotia mafai mafai ona tuʻufaʻatasia lelei ma isi, aemaise pe a fai o le vaega o le tamaititi aʻoga potu faʻatagaina faʻataʻitaʻiga.

I le ata o loʻo i ai le potu aʻoga tamaititi, lea o le avanoa e vaeluaina e se maualalo tulaga: o loʻo i ai se nofoaga mo taʻaloga ma faitau luga ai, o lea la o le puipui teuteuina tusa - susulu ma puʻeina. O le vaega e momoe ai e lanu i lanu le mautonu.

O se filifiliga e sili atu ona tamaoaiga o le teuina o meaafale. E aoga le vaevaeina o le vasega pepe ma se shelving iunite o le a teuina meataʻalo ma tusi. E ui lava i le mea moni o fata ma kapeneta tu i le isi itu o le potu o sili lelei delimiters, latou mafai ona taofia se potu aʻoga le malamalama masani. Ina ia sone se potu, e fautuaina e filifili ni mea maualalo pe matala.

E lelei pe a fai o le potu e iai se faʻailoga, vaeluaina poʻo se koluma - o se "le talafeagai" faʻataʻitaʻiga mafai ona suia i taimi uma i se lelei e ala i le faʻaaogaina o se potumoe poʻo se avanoa faigaluega i se tulimanu tuʻufua.

Faʻafefea ona faʻaaoga saʻo mea?

Ole aʻoga ole suiga ile matua, o meaafale ma meaafale na talafeagai ile potu ole pepe ua le toe aoga mo le tamaititi muamua.

Falefaigaluega

Ole mea muamua ma sili ona taua mo suʻesuʻega ole kesi ma le nofoa. E masani lava ona tu latalata i le faʻamalama e lava le malamalama masani.

Ua fautuaina e le au atamamai le tuʻuina o le vaega o galuega ina ia nonofo faʻatatau le tamaititi i le faitotoʻa i luma: mai le mafaufau, o lenei tulaga e sili ona faʻalelei.

Pei o meaafale uma, o le toleniga pusa e tatau ona sili atu le mafanafana pe a mafai. O le mea lelei, o vae laulau e mafai ona faʻaleleia, ma o le tua ma le nofoa maualuga mafai ona fetuʻunaʻi i le tamaititi. Nofo i le laulau, e tatau i le tamaititi ona tuu saʻo ona tulilima i luga o luga ma tuu tutusa ona vae i luga o le foloa. O le lautele ma le umi o le laulau e tatau ona lava e ofi ai se komepiuta ma tuʻu avanoa mo tusi aʻoga, api ma isi mea aoga.

Ata o se toleniga vaega mo se talavou aʻoga. I totonu o se tamaʻi potu, o le filifiliga pito sili ona lelei o le tuʻufaʻatasia o se kesi ma se windowsill, ma sefe ai taua centimita.

O se nofoaga e malolo ai ma taʻalo

O le matua o le tamaititi, o le sili atu matua mataupu ma tiute na ia faia. O le taimi faʻaalu i taʻaloga ma avanoa mo latou ua amata ona laʻititi, ae le o lona uiga e le manaʻomia e le tamaititi se vaega taʻalo. O loʻo fiafia pea tamaiti aʻoga tulagalua e taʻalo ma pepe meataʻavale ma taʻavale, o lona uiga e tatau ona lava le avanoa i le potu mo fale ma auala savali.

I le talavou, tamaiti aʻoga fiafia e valaʻaulia uo, o lea la faʻaopoopo nofoa tatau ona tuʻuina atu mo malo: nofoa vaivai, taga pi poʻo se sofa.

I le ata, e lua vaega faʻafiafia mo se tamaititi aʻoga: i le agavale - mo gaioiga malosi ma taʻaloga, i le itu taumatau - mo se malie filemu ma se tusi.

Vaega o taʻaloga

E iloa e matua le taua o le uaʻi atu e le gata ile aʻoga, ae faʻapea foi i le faʻalautelega o le tamaititi. Afai o le tamaʻi vaega o le potu e le faʻatagaina le faʻaauupegaina o se taʻaloga atoa, ua lava lea e faʻapipiʻi ai se tamai puipui ma faʻatautau fana i luga o le puipui.

I le ata o loʻo i ai le potu a tamaiti mo se tamaititi aʻoga, lea e naʻo le tasi ma le afa sikuea sikuea e tuʻuina atu mo taʻaloga, ae o le aoga o le fausaga e le afaina ai lenei.

Nofoaga moe

Mo le moega, o le tulimanu e masani ona filifilia i le mea e lagona ai e le tamaititi le sili atu le mafanafana: i totonu o le atunuʻu fale o se afeafe ma lona taualuga faʻalava, i totonu o se fale mautotogi ei ai se faʻailoga. Tele tamaiti laiti e fia momoe latalata i le puipui. Mo talavou, o le nofoaga o le moega e le toe faia se taua taua, ae i soʻo se tulaga, pe a filifilia se nofoaga e moe ai, e tatau ona e fesili i lau tama manatu.

O se tasi e fiafia e moe i luga o le tulaga maualuga, a o se tasi e fefe i le maualuga, o lea la e tatau ona faatauina se moega loft mafaufau i le amanaʻia o uiga o le tamaititi. E tutusa lava mo le mamanu o le fausaga: le o tagata uma o le a fiafia ma se moega i le tulaga o se taʻavale poʻo se taʻavale. Ae o mea faigofie laconic meaafale o le a tumau umi, aua o le a le alu 'ese mai faiga ma o le a ofi i soʻo se totonu.


O le ata o loʻo faʻaalia ai le vaega e moe ai, teuteuina i foliga o le lagi fetu. O se drawer ua liua e faʻaaogaina nai lo le laulau i autafa o le moega.

Teuina o Mea

E faigofie ona aʻoaʻo se tamaititi aʻoga e oka pe a fai e iai se nofoaga mo mea taʻitasi. E fautuaina e faʻatulaga i totonu o le potu:

  • Lavalava mautu ma potu lavalava ma faʻamau mo lavalava ma toniga.
  • Tautau poʻo totonu-i totonu o tusi.
  • Tapuni faiga mo a oe lava mea, meataʻalo ma moega.
  • Fata talafeagai mo mea laiti i aso uma.

Faʻavaeina o moli

Afai e fuafuaina se moli tutotonu mo le potu aʻoga, ona faʻaopopo lea i ai o isi mea malamalama: pupuni pupuni poʻo se moli i luga o le laulau i tafatafa o le moega, se lamepa lamepa ma faʻatulagaina tapulaʻa o le maualuga ma le tulimanu o le lilifa. O se malamalama i le po ma se malamalama puaoa o le a fesoasoani ia malamalama i ai i le moe.

O loʻo faʻaalia i le ata totonu o le potu a le tamaititi, o loʻo tu ai nofoaga ile faataamilo o le faʻalo ae leʻo se moli uila.

O le faʻatulagaina saʻo o moli e tatau ona mautinoa ai le laugatasia o moli. O le pupula tele poʻo le pogisa e afaina ai mata o le tamaititi aʻoga, ae maise lava i le vaega o galuega.

I le ata o loʻo i ai se potu a tamaiti ma moli lautele i foliga o se moli moli, moli i le lotoifale i le tulaga o se lamepa laulau, ma moli teuteuina i foliga o pale pale.

Maea ma mea

O le ata o le potu aʻoga e faʻalagolago lava i mea e fiafia iai, ae le fautuaina e le au fai ata le faʻatauina o ni ata mananaia: o lanu susulu ma ata e vave ona fiu. I le avea ai o se pupuni puipui, e tatau ona e filifilia pepa, leai se lalaga poʻo le pupuni pepa puipui, faʻapea foʻi ma vali. O se tasi o puipui e mafai ona faʻamamafaina e ala i le ufiufiina i se laupapa tusitusi faapitoa e tusia ai luga ma penisina, pei o luga o le laupapa laupapa, poʻo le tautau faʻafanua o le lalolagi.

O le taualuga e mafai ona faia laconic e ala i le na o le faʻapaʻepaʻeina, pe teuteuina i fetu e faʻaaogaina ai vali vali.

O le siʻosiʻomaga-fola fola ufiufi e le seʻe, e le faʻaputuputu siama ma e faigofie e tausi e talafeagai mo le foloa: laminate, koroka po o poletito.

O mea uma e tatau ona sefe ma ia i ai se tusi pasi lelei.

I le ata o loʻo i ai se potu mo se teineititi aʻoga teineititi ma susulu teuteu elemeni.

Faʻataʻitaʻiga mo se tama

O le faʻatulagaina o le vasega pepe e faʻamoemoe e le gata i le matua o le tamaititi aʻoga, ae faʻapea foi i lona itupa. E teuteuina se potu mo se tamaititi aʻoga, e taua le filifili uma o meaafale lelei ma se sitaili e tosina ai le tamaititi e ana le potu.

O ituaiga sitaili e sili ona talafeagai mo tama e malamalama ma aoga i aso nei, ose fale maualuluga, ituaiga o le sami poʻo le high-tech high-tech.

I le ata o loʻo i ai le potu mo se tama-aʻoga tamaititi 12-17 tausaga, fuafuaina i le loft faiga.

O lanu e sili ona talafeagai e lanu moana, lanumeamata, efuefu ma paʻepaʻe ma faʻatusatusaina auiliiliga. Ae e le mafai ona e faʻamoemoe i lou tofo matua: i le iuga, mea uma e faʻamoemoe i mea e manaʻomia e le tamaititi.

Manatu mo teine

O le potu mo le teine ​​aʻoga e sili atu ona lamolemole laina ma lanu fesuiaiga. Tulaga masani, Scandinavian ma faasao-faiga o le a faia, faʻapea foi ma aso nei.

I le ata o loʻo i ai se potu mo se teine ​​aʻoga, fuafuaina i se sitaili Scandinavian.

E sili ona lelei le filifili muted pupuni pei o le autu palette: kulimi, piniki, mint, ma nofoaga faʻaaliga ma susulu mea teuteu.

Faletusi o ata

O le tamaititi aʻoga potu o se multifunctional avanoa, o lea e matua taua ai le mafaufau i luga o lona faʻalapotopotoga i le laititi faʻamatalaga. O se filifiliga o ata o totonu totonu o le a fesoasoani ia te oe e maua ai ni aitia tisaini.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Endless Love: The One Universal Pictures HD (Iuli 2024).