Wallpaper i totonu o le potu malolo totonu: 60 aso nei filifiliga filifiliga

Pin
Send
Share
Send

A filifilia ni pepa puipui mo le potu malolo, e tatau muamua ona e mafaufau poʻo le a le ituaiga potu e te fuafuaina e mamanuina. O tulaga moli, o le tele ma foliga o le potu faia se taua filifiliga, aua o lanu, leo faʻatumuina ma le mamanu o le puipui ufiufi mafai ona matua suia le vaʻaiga o totonu.

Potu malolo: ituaiga o pepa puipui

O le talafaʻasolopito o lenei ituaiga teuteuga na amata i Saina, pe tusa o le lona tolu meleniuma BC, ina ua faʻapipiʻi pepa araisa i puipui. Faʻapipiʻi po nei mo le potu malolo mafai ona avea ma masani, pepa-faʻavae, pe mafai ona fufuluina, faʻavae i luga o isi mea. E tusa ai ma le faavae mea, ua vaevaeina i latou i:

  • Pepa;
  • Vinyl;
  • Acrylic;
  • Fau tioata;
  • Metallized;
  • Suavaia;
  • Natura (lavalava, ofe, paʻu ma isi).

Taʻitasi ituaiga o pepa puipui ei ai a latou lava lelei ma le lelei. Sei o tatou mafaufau ia latou auiliiliga.

Pepa

O pepa puipui masani mo le potu malolo e faia luga ole pepa. Latou te le susu susu - ae o lenei e masani ona le manaʻomia i le potu malolo. O le tausiga o se ituaiga ufiufi e faigofie - mai lea taimi i lea taimi latou te manaʻomia ona fufuluina i se masini fufulu mama. Ole tele o lanu ma faʻataʻitaʻiga e faʻatagaina ai oe e filifili le ata saʻo mo soʻo se mea i totonu, a le o le masani ai poʻo le ona po nei. O le pepa e mafai ona eseʻese uiga, lanu, lamolemole, faʻaleleiina pe faʻafefiloi.

Vinyl

O ata mananaia e faia e faʻaaogaina ai filo polymer. O ie ufiufi o le Vinyl i luga o se tulaga e le o lalagaina e maua ai se faʻatonuga ma galue o se faʻaopopoga o le vevela ma le leo faʻamago vaega. Silkscreened potu malolo pepa puipui mamanu e talafeagai mo masani sitaili. Silk-filo vinyl faʻaaogaina mo le pito i luga e mafai ai ona matagofie le fausiaina o pepa puipui mo potu malolo.

Acrylic

O le Toboi o loʻo iai se faʻavae pepa e faʻaogaina ai le polymer e ala ile auala. Lenei avatu ia i latou se mautinoa mautinoa lelei nai lo vinyl, aua e faʻafaigofieina fesuiaʻiga o le ea. Ae ui i lea, latou te le teteʻeina i le vai ma o latou tautua olaga e sili atu puʻupuʻu. O le faʻavae pepa e le mafai ona ufitia puipui puipui, ma o le mamanu avanoa e matua faʻatapulaʻaina, o lea o lenei ituaiga o ufiufi e le lautele faʻaaogaina.

Fau tioata

Fau tioata pepa puipui mo potu malolo puipui ei ai lona lelei: e matua anagata ma malosi, manava lelei ma mafai ona fufuluina. Ae ui i lea, o mea le lelei e manino foi: e na o le tasi le filifiliga maeʻa - valiina, ma e mafai ona toe valivaliina oe i se tapulaʻa numera o taimi, talu ai o le vali faʻasolosolo natia le mapusaga, faʻaleagaina le teuteu meatotino. O le taugata tele ma le faigata o le faʻaleaogaina e le fesoasoani foʻi i le taʻutaʻua o lenei ie.

Pepa puipui uʻamea

Mafai ona lelei faʻamamafaina maualuga-tekinolosi poʻo tekinolosi tisaini. O nisi filifiliga e talafeagai foi mo masani sitaili. O le faʻavae e le lalagaina ie, lea e faʻaogaina ai le pepa alumini luga i luga ma se mea manifinifi. O se embossing poʻo se faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina i le pepa alumini, masani i lalo o le uʻamea: auro, siliva, platinum, apamemea. O le foil o loʻo i ai ni meatotino faʻamamaina o le vevela, e teteʻe i le susū, e le magumagu, ma e le faʻaletonu mo se taimi umi.

Pepa puipui suavaia

O le tuʻufaʻatasia o nei mea faʻamamaina e aofia ai le cellulose o se faʻavae, silika alava, vali, vaega teuteuina (mica, tina-o-penina, eseese minerale i nutililii, ilaila, auro ma siliva filo), faʻapea foi ma vailaʻau e puipuia mai le suia, pala ma fusi. Latou te foliga faʻapipiʻi i foliga vaaia, e sapalai matutu ma faʻasusu i le vai ae le i faʻaaogaina.

Natura

O pepa puipui e mafai ona faia i ie, ofe poʻo le jute alava, paʻu papaʻu. O ufiufi e faia i alavaʻa masani e faʻaaogaina i ie e le lalagaina e taʻua foʻi o le natura. O laʻau mago moni e mafai ona lalagaina i nei ufiufi. O le uluaʻi vaʻaiga i totonu e le naʻo le pau lea o le aoga o lenei ufiufi. Natura pepa puipui ei ai le vevela-faʻamama meatotino, e le mou, ma e siosiomaga agalelei.

Lanu puipui mo potu malolo

Faatasi ai ma le fesoasoani a le lanu o ufiufi puipui ma lona faatumuina, oe mafai ona faia ni eseese totonu aafiaga - mo se faʻataʻitaʻiga, faʻamalamalamaina vaega aoga, "sisi" faʻalo maualalo, "tulei" puipui, "faʻamalamalamaina" se potu pe, i se isi itu, fausia se vavalalata nofoaga. O lenei metotia e lautele faʻaaogaina i totonu totonu mamanu.

Malamalama pepa puipui i le potu malolo

Latou te avatua ia pupula, faʻaopopo faʻamalamalamaina, aemaise lava i na tulaga pe a faʻamalama faʻasaga i le itu i matu. Faasolosolo malie, gradient mou ese mai luga i lalo o le a fausia ai le malamalamaaga o maualuga faʻalo. O le tu masani masani o potu malolo o le teuteuina o le pito i lalo, sili ona vave vaega o puipui, ma pogisa, ma le pito i luga ma moli malamalama.

Pepa pepa pogisa i le potu malolo

sili atu ona masani ona faʻamalamalamaina se vaega faapitoa o le puipui - mo se faʻataʻitaʻiga, i le nofoaga o afu. O le lanu lanu e filifilia e tusa ai ma le filifilia sitaili o potu teuteuina ma a latou lava tofo o le tagata faʻatau, ae o loʻo tele tulafono lautele e tatau ona mulimulitaʻia e fausia ai se lelei totonu totonu:

  • O leo soona pupula ma le "acidic" e tatau ona aloese mai ai, aemaise lava i vaega tetele;
  • I potu ma le leai o se malamalama masani, aua le faapipii luga o puipui ma pepa puipui i lanu pogisa, tumu i lanu;
  • I totonu o potu malolo laiti, e sili atu le faʻaaogaina o le leo e tasi mo puipui, ma e tatau ona mama.

Tuufaatasi pepa puipui i le potu malolo

O le potu e tuʻu eseʻese mo le potu malolo atonu e i ai ni foliga le tusa, pe faʻapipiʻi maualalo taualuga. O se potu tele tele e le lelei foi i taimi uma: o le a le lagona e se tagata le matua mafanafana i ai. Nei ma nisi faʻaletonu e mafai ona faʻasaʻoina e ala i le tuʻufaʻatasia o puipui puipui o lanu eseʻese, faʻataʻitaʻiga ma ie.

Geometry

I le faʻamalamalamaina o se tasi o puipui i ata pepa puipui, poʻo le pepa puipui i se leo feteʻenaʻi, oe mafai faʻatonu faʻasaʻo le geometry o le avanoa. I le faʻaaogaina o pepa puipui tuʻufaʻatasi i le potu malolo i le itu taumatau, vaʻai faʻalelei i luga o faʻalo, i le itu faʻataʻamilomilo - "faʻalautele" puipui.

Faʻailoga

Eseese tuufaatasiga o pepa puipui lanu i totonu o le potu malolo o loʻo faʻaaogaina e vaevae ai le avanoa i vaega aoga - afu, nofoaga faitau, TV matamata eria ma isi. O le tutusa metotia fesoasoani e faʻamamafaina le potu malolo i matala fuafuaga faataʻatiaga.

Wallpaper - elemene teuteu

Uma e lua lanu i le potu malolo mafai ona faʻaaogaina e fausia ai se muamua puipui teuteu mai pepa puipui ma se mamanu poʻo se faʻataʻitaʻiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o puipui uma e mama, ma o nisi eria e pogisa ma se mamanu, e mafai ona latou faʻavasega le faʻaaogaina o se laupapa, uʻamea poʻo se fasi pepa.

Wallpaper i le potu malolo: ata o totonu

O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o pepa puipui i ona po nei i totonu o le potu malolo.

Ata 1. Grey pepa puipui i totonu o le potu malolo totonu faʻamamafaina le magalafu ma le TV vaega.

Ata 2. O ata puipui i totonu o le potu malolo i lanu e lua e maua ai totonu o le pa i se kalafi ma vaevaeina i vaega galue: ogaumu ma sofa.

Ata 3. Paʻepaʻe paepae i totonu o le potu malolo faatasi ai ma elemeni pogisa - meaafale ma fola - avatu i totonu se ata vaʻaia.

Ata 4. Faʻavae masani ma moli pepa puipui ma teuteuga teu fugalaʻau.

Ata 5. O le teuteuina o le potu malolo ma piliki e pei o pepa puipui o loʻo faʻamamafaina ai le vaega o le sofa i ona po nei.

Ata 6. O le tuʻufaʻatasia i totonu o le potu malolo o pepa puipui lanu lanu malamalama ma se ata e le faʻalavelaveina ma meaafale pogisa e faʻaalia ai le malamalama i totonu.

Ata 7. O se manatu manaia o pepa puipui mo se potu malolo i se ata faʻasao.

Ata 8. O pepa puipui matagofie mo le potu malolo i lanu piniki e fausia ai se lagona fiafia i totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tupua u0026 Aumāga - Salani Faleālili: Siva faaleaganuu (Mae 2024).