Teuteuga puipui i totonu o le potu malolo: filifiliga o lanu, faʻamaeʻaina, faʻaleoga puipui i totonu

Pin
Send
Share
Send

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu malolo matagofie faʻaola, lea e teuteuina ai puipui i puipui.

Filifilia o le lanu o puipui

A filifilia se lanu, e tatau ona e mafaufau:

  • o le malosi o le malamalama masani ma le tele o faʻamalama;
  • o le lanu o meaafale seti ma mea e teu ai meaafale;
  • le sitaili filifilia o totonu;
  • tele potu malolo

Afai e faʻasaga faʻamalama i le itu susulu, o lona uiga o le malulu o le a fausia ai se lanumoana, lanumoana, lanumoana lanu. Afai o faʻamalama o loʻo i le itu i matu, e mafai ona e faʻatumuina i latou i le malamalama ma le mafanafana e faʻaaoga ai lanu mafanafana (mumu, moli, samasama ma le paʻu o paolo na maua mai ia latou: sinapi, peach, okete).

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu malolo, le mea o loʻo faʻamamafaina i luga o le faʻata i totonu o le faʻavaʻa ma le taʻinaafi. Lanu malamalama i le ata, tioata ma faʻata faʻatumuina le potu i le lautele ma faʻatagaina oe e faʻaopoopo i totonu ma soʻo se auiliiliga.

O puipui i totonu o le potu malolo i totonu e mafai ona avea ma tuafale mo meaafale pe avea ma se susulu faʻaaliga. Ina ia vaʻaia vaʻaia meafale pogisa, malamalama puipui i le potu malolo (nifo elefane, susu, malamalama beige, pastel pupuni o le piniki ma le lanumoana) e talafeagai. Afai o meaafale e mama (paʻepaʻe pe mama laʻau), a o le teuteuina o puipui, o le lanu e tatau ona loloto pe susulu.

O le lanu e tatau ona fetaui ma tagata uma o le aiga, o se filifiliga, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ni paolo e teuteuina puipui. Mo se faʻataʻitaʻiga, fai ni laina, vaevae le puipui i le afa, pe valivali isi i lanu eseese.

  • Paʻepaʻe, efuefu pe uliuli i totonu o le potu malolo mafai ona avea lanu masani ia e faʻaopoopoina e samasama poʻo moli; mumu pe lanumeamata.
  • O le paolo o le beige ma le malamalama enaena e le faʻaituʻau ia latou lava ma e mafai ona faʻaopoopoina i totonu e papaʻe, piniki, turquoise ma le lanumoana.
  • Lanu loloto (lanumoana, burgundy, uaina, lanu viole) e naʻo le talafeagai pe a fai e tele faʻamalama ma se avanoa tele.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu ole potu malolo faʻaonapo nei, e vali ai puipui ile lanu kofe, a o le pito i lalo e teuteuina papaʻe papaʻe. O le taulaʻiga e naʻo luga o le afi, lea e faʻaaoga ai le sitaili.

Faʻaumaina mea

O le filifiliga o mea mo teuteuga faʻalagolago i le manaʻomia iʻuga iʻuga mo se manuia tuʻufaʻatasia o pa puipui teuteu i le potu malolo ma meaafale.

  • Mo valivali, oe manaʻomia le saunia o puipui (e tatau ona matua mafolafola ma lamolemole, ona o le vali o le a faʻailoa uma talatala ma taʻetaʻei). E le fefefe le vali i le susu, faigofie ona fufulu, e le faʻaputuputu efuefu ma o puipui e faigofie ona valivali. O vali faʻaonapo nei e le faʻaalia ai se manogi ma e faʻamoemoeina e teuteuina totonu.

  • Wallpaper o eseʻese ituaiga ofoina atu se tele filifiliga o lanu ma ie; lenei mamanu nana faʻaletino ma ua faʻataʻatia tutoʻatasi aunoa ma le i ai o faʻapitoa mea faigaluega. Mo le potu malolo, pepa ma le leai-lalaga pepa puipui e talafeagai. E mafai ona faʻaaogaina le pepa puipui ata e fausia ai se pa puipui i totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le teuteuina o se pa puipui ma ata pepa puipui i se potu malolo faʻaonapo nei i paolo masani.

  • O vali teuteu i le potu malolo e faʻafoliga uma mea le faʻaletonu ma o le a foliga mai e tulaga ese. O mamanu na fausiaina ma le spatula (bark beetle, timu, kapeta, ma isi) ona valiina lea o le puipui ma varnished mo sili atu tetee teteʻe.

  • O teuteuga laupapa e fausia ai le vevela ma le faʻataga leo. E mafai ona avea ma panels, cork po o laminate luga o le pito i lalo o le pa faataamilo i le taamilosaga, pe oe mafai ona sheathe na o se faʻaali puipui i totonu o le fale ma fafie.

  • O maʻa teuteuina ma teuteuga piliki e talafeagai mo le teuteuina o le pa i tafatafuga (TV poʻo le taʻinaafi pepelo) e fausia ai totonu i totonu o le Scandinavian style, atunuʻu ma masani. O ia ofu e le fefe i le susu, e taugofie nai lo le maʻa masani ma e le tupu ai se faʻalavelave faaopoopo.

  • O laupapa vaivai e talafeagai mo le teuteuina o se puipui i tafatafa o le TV poʻo luga o le sofa, o le a latou fesoasoani e tuʻu i ai ni faʻamatalaga, nana ni faʻaletonu, ma fausia ai ni leo e ufiufi ai. Mea talafeagai mo paʻu, paʻu, ie. O le winterizer gaosi o loʻo taofiofi lelei lona foliga, ma o le paʻu paʻu e talafeagai mo le fausiaina o se laualuga malu.

  • Teuteuina ma faʻata e talafeagai i le sikuea ma le laʻititi potu. E mafai ona avea ma vaega, tile poʻo ni laupapa o se sikuea poʻo se isi foliga. Malamalama lanu ma le atagia o se faʻamalama poʻo le faitotoʻa o le a faʻaopoopoina avanoa i le potu malolo, ae o le atagia mai o se tuaoi puipui po o meaafale, i se isi itu, o le a faʻaititia ai le avanoa.

  • 3D puipui puipui i le fausiaina o le potu malolo ma le bas-toomaga ma maualuga-toomaga e talafeagai mo le fausiaina o se leo tusa lava i le leo o le autu pa, e faigofie ona faʻapipiʻi ma e le manaʻomia faʻaopoopo gatasi. E i ai laupapa, tioata, palasitika, MDF, sima.

Tuufaatasiga foliga

O le tele o taimi, o le potu malolo o le nofoaga lea e mafai ona e faʻaalia ai ou mafaufauga i totonu e ala i le tuʻufaʻatasia o lanu ma ie e fausia ai se tulaga ese pa puipui i le potu malolo ma faʻamamafaina sone.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vaega e latalata i le magalafu poʻo se nofoaga mo le taliaina o malo e mafai ona faʻaalia i maʻa teuteuina poʻo laminate, ma se nofoaga faʻafiafia ma pepa puipui poʻo atavali. O le vaega o taumafataga e mafai ona teuteuina i le vali poʻo le sima, ma le nofoaga i autafa o le sofa ⎯ ma le vai pepa puipui.

O tisaini o aso nei e talia soʻo se faʻataʻitaʻiga i lanu ma lanu, ae afai e leai se manaʻoga e faia ni tulaga lamatia pe a mamanuina, ona sili atu lea le aua le tuʻufaʻatasia faʻamaeʻaina faʻaiʻuina ma synthetic (mo se faʻataʻitaʻiga, laupapa laupapa poʻo faʻapipiʻi ma palasitika faʻamaeʻaina), natura lanu (le mautonu enaena, beige, paʻepaʻe) ma acidic paolo o samasama ma lanumeamata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faia o se faʻaleoga i le paolo e tasi, ae o le faʻaaogaina o se eseʻesega o ie, o panels ma vali e tuʻufaʻatasia i le ata o puipui.

Teuteu puipui puipui faʻaali

O se puipui faʻaigoa e masani lava ona ese i le lanu ma le tino, o lana galuega o le faʻatosina mai o manatu ma suia le vaʻai i le avanoa o le potu.

  • O le faʻaaliga e manaʻomia le faia i luga o le puipui e puʻeina muamua le mata pe a ulufale i le potu.
  • I totonu o se tamai potu, oe mafai ona faamamafaina se vaega o le puipui po o se vaeluaina.
  • Soʻo se mea e ese mai puipui autu e talafeagai mo teuteuga.
  • O le lanu o le faʻaleoga puipui e tatau ona soʻosoʻatasi ma le lanu o ni mea totino i totonu.
  • E mafai ona e faʻamamaina le puipui ile lanu, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga ma le faiga, ae le tatau ona tuʻufaʻatasia uma mea uma.
  • A faʻatulagaina pepa puipui, oe manaʻomia le tausisi i le tasi tulaga lelei, tuʻufaʻatasia teuteuina ma lanu manino ma tausisi le paleni i le va o le talaʻaga le mautonu lanu ma le susulu pupula tasi.
  • Vali i puipui poʻo le valiina o le a faʻaopopoina ai le tagata lava ia ma se lagona mafanafana i totonu.
  • O faʻalava faalava a o teuteuina o le a faʻalauteleina le potu, ma faʻamau faʻasolosolo o le a vaʻaia siisii ​​luga o faʻalo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o teuteuga totonu i totonu o le art deco style, lea e faʻatagaina ai oe ona tuʻufaʻatasia le tele o le malamalama, tioata ma lanu susulu i teuteuga. Lanumoana 3D panels ma se faʻata i luga o le faʻaigoa puipui faʻamaeʻaina le sitaili.

Teuteuga o le puipui i luga ae o le TV ma le magalafu

Afai e le mafai ona faʻamamafa le puipui mo mea teuteu, ona mafai lea ona e faamamafaina le avanoa i luga aʻe o mea i totonu.

  • Mo teuteuga i luga o le magalafu, o maʻa teuteuina ma piliki e talafeagai mo se potu malolo masani, ma le uʻamea mo se ata faʻaonapo nei. Mo mafuaʻaga saogalemu, e sili le aua le faʻatautau kapeta poʻo ni atavali i luga o le puipui.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i se faiga masani, e talafeagai e faʻamamafa ai le puipui i piliki.

  • O le TV e mafai ona ofi i totonu o le backlit plasterboard niche. O sea pa i totonu e mafai ona vali pe ufiufi i pepa puipui. I le avea o se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaogaina faʻata mosaics, uati po o atavali. O le ata o le puipui ma le TV i totonu o le potu malolo e mafai ona teuteuina i soʻo se sitaili, ae o le mea autu e le o le soona aveina i auiliiliga, talu ai o le TV lava ia o se leo tele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le mamanuina o le potu malolo faʻatafafā i totonu o se ituaiga sitaili, lea e faʻatutu ai e le lautele o puipui le tele o puipui lautele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu o le potu, lea e tuʻufaʻatasia ai se afi-faʻamumū afi ma le TV e faʻasaga i le tasi puipui, faʻaopoopoina teuteuina i atavali.

Potu malolo potu teuteu manatu

Faʻavae luga o le sitaili, oe mafai ona filifilia le sili ona eseese teuteuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, skirting laupapa, ata, kapeta, faʻata i auro faʻafanua, ie ie e talafeagai mo se masani totonu.

Mo le atunuʻu ma Provence, o papatusi teuteuina, mea teuteuina, ie, galuega uati e talafeagai. Aneti totonu mea (telefoni, gramophone, pepa faʻasalalau ma tusi) e talafeagai mo teuteuga faʻa-Retro.

I luga o le wall accent, e mafai ona e faia lou aiga laau, se tele ata pe faʻapipiʻi manatuaina mea faʻamanatu malaga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga pe faʻafefea ona e teuteuina se puipui i faʻailoga, atavali ma faʻafanua. O ia teuteu e masani lava ona faigofie ona sui pe aveʻese.

Faletusi o ata

O ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o filifiliga eseese o puipui i totonu o le potu malolo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: PUI,PUI,PUI COCOS PESTRIT-MELODIE POPULARA- (Mae 2024).