Faʻata i totonu o le potu malolo totonu: ituaiga, tisaini, foliga filifiliga, filifiliga o nofoaga

Pin
Send
Share
Send

Feng Shui Fautuaga

Fautuaga mo le nofoaga o faʻata i totonu o le potu malolo o loʻo tu i totonu o se potu mautotogi poʻo se fale:

  • O se tapoleni faʻata i totonu o le hall, o loʻo atagia mai ai fugalaʻau, atavali matagofie poʻo ni ata puʻe ma taimi fiafia, o se faʻailoga lelei tele.
  • Afai o le oloa e tatau ona tu latalata i le faʻamalama, ona fautuaina lea e tuʻu i luga o puipui itu, o lenei mea o le a faʻatagaina ai le faʻalavelave i le taamilosaga o le malosi lelei i le potu malolo.

O a ituaiga faʻata e faʻaaogaina i le hall?

E tele ituaiga o oloa faʻata.

Tanu i totonu

E lua ituaiga:

  • O meaafale. O faʻata faʻatumuina i meaafale meaafale e fai ma sui o se fofo lelei i totonu o le loto e le gata o loʻo iai ni mea taua, ae e aoga foi galuega aoga.
  • I totonu o le puipui. E faʻatagaina oe e sefe tele le vaega o le potu malolo, ae faia ia sili atu lautele, mama, sili atu ona manaia ma sili atu ona lalelei.

O fata faʻata e faʻaolaola i totonu ole fale, faʻalelei atoatoa le malamalama ma faʻateleina lona aofaʻi, faʻaopopo le avanoa i le potu.

I le ata o loʻo faʻata faʻata i totonu o le kapoti i totonu o se tamaʻi fale.

Pa

O se faʻataʻitaʻiga o puipui puipui saʻo o loʻo i ai se tala e le masani ai o mafaufauga, ona o totonu e fai ai se faʻapitoa faʻapitoa. O nei oloa e mafai ona avea ma matagofie teuteuga o soʻo se mamanu ma o se tali sili lelei mo le faʻalauteleina avanoa.

Fafo

O ia faʻata faʻata e masani ona lapoʻa ma faʻataʻatia e se lautele lautele. I totonu o le potu malolo, e masani ona tu faʻasaga i le puipui pe faʻaaogaina se tulaga faʻapitoa.

I le ata o loʻo i ai se umukuka-potu malolo ma le foloa faʻatafaʻata faʻata i totonu o se laupapa pogisa laupapa.

O fea e tautau ai i le potu malolo?

Filifiliga mo le nofoaga o faʻata i totonu o le hall.

Luga o le sofa

O se ituaiga masani ma masani ai ituaiga o mea e nonofo ai, lea e matua aoga ma aoga. O le oloa i luga aʻe o le sofa faia le totonu totonu sili atu fealofani ma e le faʻaleagaina ai le aotelega mamanu o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le fale tele ma le pa piliki na teuteuina i le faʻata faʻata.

I luga o le puipui atoa

O le ata lautele mai le foloa i le faʻalo, e le gata e saofaga i se vaʻaia faʻaopopo i le vanimonimo, ae o loʻo aumaia ai foʻi ma le faʻamalieina i le potu malolo seti, tuuina atu o le atagia teuteuina elemeni foliga matagofie.

Tulimanu

O se tapoleni faʻata e tu i le tulimanu e mafai ona avea ma totonugalemu soʻoga o le potu malolo atoa ma, ona o le manaʻo vaʻai vaʻai, seti se mautinoa vaʻaiga.

Luga o le afi

I le faʻaaogaina o se teuteuga elemeni e pei o se faʻata tuʻu i luga aʻe o le taʻinaafi, tuʻufaʻatasia ma tamai lamepa matagofie poʻo aitema matagofie ma faʻaputuga tuʻuina i luga o le peleue, e mafai ai ona fausia le autu taulaʻiga o le vaʻai ma fausia se sili matagofie foliga mamanu.

I totonu o se faʻailoga

Lenei mamanu mamanu e sili muamua, matagofie ma aoga. O le ata faʻaalia puipui puipui vaai i se loloto loloto vaʻaiga, ma pe a faʻaalia i faʻasolosolo poʻo le natura susulu o le la, fausiaina le lagona o faʻaopopo moli i totonu o le potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi faʻata faʻataʻataʻoto o loʻo tu i totonu o le puipui o loʻo i totonu o le hall.

I luga o le laulau

O se faʻata ma se tasi foliga ma lanu fuafuaga, fealofani faʻatasi ma le ata atoa o le potu, o le a avea ma aoga, matagofie fofo ma a atoa-totonu totonu elemeni.

I luga o ofu

Lenei tulaga ua manatu o se sili lelei tisaini manatu. E manaʻomia le laʻitiiti ifo o le tapoleni faʻaata nai lo le fatafata toso, o le mea lea o le a fausiaina ai se sili atu faʻatulagaina o mataupu mataupu ma matua faʻaleleia atili le ata o le fale tele.

I le va o faamalama

Ona o le faʻaopopoina o ata e atagia mai ai, o se faʻavasegaina e faʻatagaina ai oe ona fausia se aafiaga o se isi faʻamalama i totonu o le potu malolo ma faʻapea ona faʻaalia ai le faʻaali.

I le ata o loʻo i ai ni faʻata fola o loʻo tu i le va o faʻamalama i se potu lautele.

Latalata ile TV

O faʻata i luga, faʻafetaia le aoga o aafiaga, o le a aumaia ai se uiga ese i totonu, ma aʻo matamata i le TV, o le a latou faia le siosiomaga matua ofoofogia.

Eseese o siepi ma lapoʻa

Lauiloa foliga ma lapoa:

  • Matagofie. Faʻatagaina oe e faʻalautele le potu ma faia lona geometry sili atu faigata.
  • Oval. Faʻatumu le potu i se faʻapitoa faʻapitoa, aumaia se lagona o le toʻafilemu ma atoa paleni i ai.
  • Lapoʻa Faatasi ai ma le fesoasoani a sea lautele lautele foliga ma laina vaivai, e foliga mai e faaopoopo le maopoopo ma le fealofani i le ata o le potu malolo.
  • Tafafa. Faʻaavanoaina se sili lelei avanoa e tuʻufaʻatasia ai se potu ma faʻaee i ai ma le paleni ma faʻatusatusaga.
  • Lotoa Lenei laconic sikuea foliga o le a avea ma atoatoa fetaui lelei i soʻo se mausali totonu.
  • Migimigi O i latou o se tutoatasi teuteuina teuteu, lea e le masalomia e tosina mai i ai ona o ona foliga le taua ma foliga piʻo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le hall ma se faʻata faʻaata o loʻo tu i luga aʻe o le afi.

Eseese lapopoa ma siʻosiʻomaga o oloa o le a faʻatagaina ai oe ona setiina le lagona manaʻomia i totonu o le potu malolo ma tuʻu i ai ia mea e tatau ona faʻaaoga ai.

Ata o le faʻata o faʻata i totonu

Tisaini o faʻata faʻataʻitaʻi faʻaaogaina i totonu eseese fofo.

Ma foliga

Facet oloa e iloga i le sili ona matagofie ma voluminous pito, lea e maua ai le atemosifia se faʻapitoa bohemian ma foliga aulelei.

Faʻapipiʻiina

Faʻatasi ai ma le fesoasoani a se eseʻesega teuteuina elemeni o se faʻavaʻa, e mafai ona e mauaina se sili atu fealofani tuʻufaʻatasia o le faʻata ie ma isi totonu elemene po o meaafale i totonu o le fale tele.

I le ata o loʻo iai faʻata i faʻavaʻa faia i laupapa mama luga o le sofa i totonu o le hall.

Leai se faʻavaʻa

Latou i ai a aulelei aulelei ma minimalist mamanu. Faʻafetai i le taʻaloga o le malamalama, o le faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se faʻavaʻa e aumaia ai le manaʻomia tatau ma le malamalama i le hall.

Pa faʻata

O le faʻata faʻata e le masani ona atagia mai susulu malamalama, faʻapea ona vaʻaia faʻateleina le avanoa, ma faia totonu i totonu ma anamua. O se fofo faʻapitoa tulaga faʻapitoa faʻaopoopoina se le lelei atoatoa lagona o sitaili i le potu malolo.

I le ata o loʻo iai se faʻata i luga o le puipui i luga ae o le sofa i totonu o le hall.

Backlit

Faatasi ai ma le fesoasoani a se ituaiga o moli o se backlight tu faataamilo i le faataamilo, liliu atu e fausia ai sili aulelei ata i totonu o le potu. Faʻataʻitaʻiga ma le LED strip maua se sili atu le atoatoa atagia atagia ma se aulelei moni foliga.

Teuteuina i teuteuga

A tutoʻatasi teuteuina faʻavaʻa, latou faʻaaogaina matua soʻo se mea improvisment, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona teuteuina le tapoleni ma rhinestones, laʻau lala, filo, mosaics, maʻa ma sili atu, lea o le a faʻatagaina ai oe e faʻafouina ma faʻafouina foliga vaaia o le faʻata.

O le ata o loʻo faʻaalia mai totonu o le hall ma se tamaʻi faʻata i luga o le magalafu, teuteuina i lala o laʻau.

Faatasi ai ma ata

Ata faʻaseʻe e faʻamatagofie ai le laualuga o foliga, e mafua mai i le taʻaloga o le malamalama, e matua le masani ai lava, maoaʻe ma tulaga ese ma faʻamalamalamaina le atemosifia.

I afeafe

O lenei mamanu faʻatagaina oe e tuʻuina faʻaleoga i totonu o le potu, fausia ni penefiti faʻalanu i totonu ma na ona faʻateleina le lalelei ma le aoga o le avanoa.

I le ata o loʻo i ai se ofu paʻepaʻe ma faʻata faʻaaoga totonu i totonu o se tamaʻi fale.

Faʻataʻitaʻiga mo sitaili eseese

Teuteuina o filifiliga mo lauiloa faiga faʻatonuga:

  • Faʻavae. Lenei sitaili mafai ona teuteuina i faʻata i le aotelega ma tetele fausiaina poʻo vaneina laupapa laupapa. O faʻataʻitaʻiga e fausia i totonu o meaafale taugata anamua, e pei o ofu teu ofu, trellis poʻo le pusa o drawers, o le a talafeagai foi.
  • Aso nei Faʻamalolo pe faʻapipiʻi i luga o le foloa, lavelave, matagofie ma matagofie foliga lalelei faʻataʻalia, i ai pe leai foi se faʻavaʻa faigofie, o le a avea ma faʻaopoopoga sili ona lelei i tu ma aga masani masani o totonu o le maota.
  • Baroque. Mo baroque, foliga mai o oloa i laupapa laupapa, teuteuina i vaneina elemeni poʻo mea teuteuina, faʻapea foi ma pupuni faʻapipiʻi tuʻufaʻatasia i taga, apamemea po o stucco gilded e atoatoa. Latou te tuʻuina atu lenei sitaili sili atu mea lilo ma loloto loloto.
  • Provence. O oloa i totonu o fausaga lalelei i lanu maaleale ma faʻataʻitaʻiga ma curls, o faʻataʻitaʻiga o loʻo tuʻu i totonu o meaafale malamalama o le a avea ma uiga taua o le mafanafana, faʻamatagofieina o fale ma o le a tuʻuina lelei i ai faʻamatalaga taua i totonu.

O le ituaiga totonu, faʻatumuina e se faʻata, avea atili sili faʻaalia ma faʻaali atili sili atu lona sitaili, agaga ma aitia.

Faletusi o ata

Faatasi ai ma le fesoasoani a se manaia ata faatufugaga tali pei o se faʻata, e foliga mai e liua e oʻo lava i le sili ona masani ma le le mafaamatalaina potu malolo, liliuina i se moni le masani ai, matagofie ma tulaga ese avanoa.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Basic English Grammar: Have, Has, Had (Iuli 2024).