Faʻafefea ona tiaʻi lapisi i totonu o se fale mautotogi

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulaga se faʻasologa o gaioiga

Tagata atamamai i le faʻatulagaina o le olaga i aso uma fautuaina le amataina o le auiliiliga o se fale le o luga o se teritori faʻavae, ae tusa ai ma le ituaiga o mea. O le faʻasologa lenei e amanaʻia o se sili ona aoga:

  1. ofu ma meataalo mo tamaiti;
  2. tusi ma faʻamaumauga;
  3. teuteu foliga, vailaʻau ma mea tumama;
  4. ipu ma mea faigaluega a le aiga;
  5. faʻamanatuga.

Souvenirs tatau ona tuʻua mo le mulimuli, aua o latou e sili ona faigata ona faʻavasega. Vaʻaia i latou i le iuga, o se fale faʻamamaina o tele mea o le a avatua ia te oe le musumusuga talafeagai.

Amata i ofu

Fuafua le mea tonu e le mafai ona totoe

O le manaʻo mo le faʻaputuina e masani ona fesoʻotaʻi ma le popole, fefe i taeao, poʻo le taumafai e pipiimau i le taimi ua tuanaʻi. Peitaʻi, e i ai mea e leai ni tulaga e faʻaleleia ai le soifuaga. E naʻo le ballast, e tatau ona tiaʻi i se taimi vave e mafai ai.

  • O mea malepe, ofu ua faaleagaina ma mea faigaluega e le lelei. Faʻailoa se tulafono i lou olaga: afai e leai se taimi ma se tupe mo le toe faʻaleleia i totonu o le tausaga, o le faʻaleagaina e tatau ona lafoa ma le le alofa.
  • Teuteuga ma vailaʻau ua uma le aoga. O le mea sili, latou te le aoga, sili ona leaga, latou e lamatia i le soifua maloloina.
  • Mea manaʻomia ma meaalofa, aemaise pe a fai na tuʻuina atu e se tagata e te le o faʻafesoʻotaʻia nei.

O le faʻaaogaina o ipu malepelepe e le lelei ma lamatia ai lou soifua maloloina

Faʻailoa nofoaga faʻafitauli o le fale mautotogi

Afai, i le tepa muamua, e foliga mai o mea uma o loʻo lelei, oe mafai ona puʻeina se ata o potu ma taumafai e vaʻai i ai mai se mamao, e pei o oe o iloiloina se isi fale mautotogi. O mea e le tele ni mea o le a vave ona vaʻaia.

Tuʻua mea e le fesoʻotaʻi ma le faʻaletonu, ae faʻaleaga foliga vaaia o le potu (faʻapipiʻi pepa puipui, lipeaina o faʻavae ma laupapa i lalo) mo le mulimuli.

O le "vaaiga i fafo atu" o le a fesoasoani e faʻamatala le fanua o gaioiga.

Amata laʻititi

E le mafai ona lafoa atoa le fale i lapisi i ni nai aso. Ina ia le mou ese le manaʻoga mo le faʻamamaina ma ou lima le "paʻu" mai le lelava, faʻatapulaʻa le taimi mo le faʻamamaina poʻo le lautele o le galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, 30-60 minute poʻo le 2 fata ofu i le aso.

O se sili lelei galuega o le aso - parsing a shoebox

Vaevae mea i ni vaega se 4

O mea uma na nonofo mo le sili atu ma le afa tausaga e tatau ona faʻavasega i vasega:

  • tiaʻi ese;
  • faatau atu pe foai atu;
  • alu ese;
  • mafaufau.

Tuʻu mea e te manaʻomia e mafaufau i le pusa. Afai e le manaʻomia i latou mo seisi 3-4 masina, lagona le saoloto e tuʻuina atu ia i latou pe tuʻuina atu i latou mo le faʻatau atu.

Aveese pepa ma tusi

I le tele o fale faʻaonapo nei e leai se avanoa mo faletusi tetele, o lea e teu ai tusi pe a manaʻomia. Tuʻua mea na e toe faitau mai i lea taimi ma lea taimi, ma faʻatau atu le toega. E moni lenei mea mo tusi poʻo tala fatu. E mafai ona latou faʻaputuina le pefu i totonu o kapoti poʻo ofu e teu ai ofu mo le tele o tausaga ma avea o se punavai o iniseti i le fale

O le isi mataupu o pili aoga, inisiua inisiua ma pepa nonogatupe. E tatau ona teu mo le tolu tausaga. Ole tulafono lea o faʻatapulaʻaina mo le tele o mataupu tau le va o tagata.

Aua neʻi teuina ni mea "mo se faʻapitoa"

O se taugata tautua Saina poʻo ni mea taugata foʻi seevae e masani ona alu ese mai le vaega "mo se aso malolo" i le vaega o le "lapisi". E mafua ona o mea deteriorate mai umi-teuina, leiloa lo latou talafeagai ma lalelei i le aluga o taimi. Faʻaaoga ia mea iinei ma le taimi nei, o le a faʻaleleia atili ai le tulaga lelei o le olaga ma puipuia ai le manaʻoga mo le lalolagi faʻaletonu i le lumanaʻi.

Crystal ma poselane seasea tuua le Soviet sideboards. Ma o lenei ua leai so latou aoga

Aua le faia se fale teu oloa mai le poletito

E mafai ona e aveʻeseina mea le manaʻomia i le na o le tiaʻi ese pe tuʻuina atu i isi tagata e ana. O mea uma na ave i le dacha, i le faletaavale pe ave i le poletito e le taofia le avea ma lapisi.

Nai lo le teuina o se mea e "ono maua mai ono" i luga o le loggia, faʻaauupegaina i se mafanafana tulimanu mo malologa.

O le polotito o se vaega foi o le fale mautotogi, o lea e le tatau ona e aveina uma le manaʻomia mea iina.

Faatulaga se luʻi

Ua fai nei ona masani e auai i luitau ma faʻalauiloaina. Luʻiina oe lava ma aveʻese ia 15 i le 30 aitema i aso uma mo le masina. I le tepa muamua, e foliga mai o lenei mea tele, ae i le gaioiga e oʻo mai le malamalamaaga o le tele o mea le manaʻomia laiti na faʻaputuputu i totonu o le fale mautotogi.

O le aoga o le luʻitau o le o se mausa fou e fausia i totonu o le 21-30 aso, o lea a maeʻa le luʻi, o le lapisi o le a le tumau i le fale

Naʻo le faʻamamaina masani ma le taua faasaga i lau oe lava faʻamaumauga faʻaputuputuina o le a fesoasoani e aveʻese mea le manaʻomia. Amata i le asō ma i ni nai vaiaso o le a e maofa ai i le suiga o le fale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tama Tane Malosi - Samoan Language Promise Keepers Event (Iuli 2024).