Potu malolo totonu i le tulaga masani: ata o loʻo iai nei ma aitia

Pin
Send
Share
Send

Vaega o le faiga masani

Uiga foliga ma faʻavae fautuaga o loʻo mulimuli mai pe a faia se mamanu:

  • Classics o se lautele faʻauigaina e tuʻufaʻatasia ai ituaiga eseese i le tulaga o se atunuʻu Europa, anamua ma anamua sitaili o le 17-19 seneturi, mo se faʻataʻitaʻiga, baroque, emepaea ma classicism. E aofia ai foʻi ona po nei totonu, e teuteuina e tusa ma agavaʻa ua taliaina.
  • O lenei sitaili e faʻaalia i le symmetry, lea e faʻaalia i le faʻatulagaina o meaafale meaafale, faʻusaga ma faʻamanuiaga auiliiliga. O laina malolosi ma manino geometry e faʻamalosia.
  • I le teuteuina ma le fausiaina o meaafale, o mea masani e faʻaaogaina i le tulaga o laupapa, uʻamea poʻo maʻa. Latou te filifilia ni ie lalelei ma sili ona lelei.
  • O le ata i totonu e manaʻomia le faʻamaluluina o lanu lanu, tu ma aga masani ma teuteuga, faʻapea foi ma le anoanoaʻi o mea taugata.
  • O se tasi o vaega autu o foliga faʻaaliga o le manino faʻasoaga o mea aoga i totonu o le potu.

Lanu fusi o alaleo

O le filifiliga o se paolo fofo e tatau ona faʻalatalata i ai faʻapitoa ona tiute, aua o le lanu e fuafua ai le leo o totonu atoa.

Potu potu malolo masani i lanu malamalama

I se faʻaopopoga i le paʻepaʻe lanu paʻepaʻe, o le potu malolo i se masani sitaili o loʻo teuina i le paʻepaʻe le pauta, lanumoana, piniki poʻo pistachio tone. Beige, oneone ma caramel lanu o loʻo faʻaaogaina, auai i le mafanafana fusi o alaleo.

Malamalama paʻu saofaga i se vaʻaia vaʻaia vaʻaia ma fealofani ofi i totonu o se hall ma soʻo se faatulagaga. Ina ia aua neʻi vaʻaia fua ma faʻasoesa meaafale, e fautuaina e le au mamanu le faʻaititia o le aofaʻi o le paʻepaʻe-paʻepaʻe ma faʻaopopo lanu laʻasaga o pastel i totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le lilac-beige ma papaʻe tuʻufaʻatasia o lanu i totonu o le potu malolo i se ituaiga sitaili.

O se sili lelei filifiliga mo se masani mamanu o le peach palette, lea e aveina se penina pupula pupula i le ao. O le potu malolo i marshmallow shade o le a foliga mai e matua malamalama ma malulu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i se faiga masani i lanu kulimi.

Potu malolo i lanu uliuli

O le potu e faʻatumuina i laupapa laʻau o sukalati, lanu kofe, teuteuina i ie i totonu o pele, burgundy, fagu poʻo lanu moana tupu, maua ai se tamaloa, faʻafaigata ma lilo foliga.

I totonu o se potu malolo masani, pogisa wallpaper ma teuteuga aulelei poʻo siliva teuteuina o le a foliga matagofie. Faʻauma mea poʻo meaafale faia i le pogisa fafie o wenge poʻo le uolima lanu o le a avea ma se teuteuga moni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le teuteuina o fafie ma meaafale i lanu sukalati enaena i le ata o le potu malolo i se ituaiga masani.

Fale i totonu i le tulaga masani ma susulu faʻaaliga

O le malosi o le lanu o le lanu o le a toe faʻaolaola ai le ata masani i totonu ma faʻaopopo ai le faʻaali i le ea. O se numera laititi o susulu faʻaaliga o le a avatua i le potu malolo se tulaga ese lanu. O le i ai o auiliiliga felanulanuaʻi o tagata i totonu o se tamai potu, faia i lanu le tutoʻatasi, o le a fesoasoani e faʻatosina ese mafaufau mai le leai o se avanoa avanoa.

I luga o le ata o se fale tele i se ituaiga sitaili ma turquoise meafale meafale.

Mea ma maeʻa

Ole puipui ile puipui ile potu malologa masani e manaʻomia le faʻatauaina faapitoa. O vaalele e teuteuina i le maualuga-lelei ma masani ai mea, sima ma pepa puipui ma matagofie foliga o loʻo faʻaaogaina. O puipui e mafai ona avea ma monochromatic pe teuteuina i atavali, stucco poʻo le afa-koluma, lea o le a avatua ai le avanoa o se faʻapitoa aristocracy ma avatu ai le potu se maota vaʻaiga. O teuteuga puipui e tatau ona tu matilatila ona o le teuteuina, ae le o lanu susulu.

O le foloa i le potu malolo o loʻo faʻataʻotoina ma poletito fola ma se fugalaʻau poʻo se geometric mamanu. Ina ia faʻaleleia le iʻuga ua maeʻa, o le pito i luga e ufiufi i se varnish ilaila. Mo teuteuga, e mafai foi ona e faʻaaogaina se laminate ma se faʻataʻitaʻiga o se ufiufi laʻau masani. O le foloa faia i tamaloloa maamora o le a avea ma lelei faʻaopoopoina i totonu i totonu masani faiga.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le filifiliga o le faʻaumaina o se tamaʻi fale tele i se faiga masani i totonu o le potu.

Mo se faʻalo faʻalo, e talafeagai le paʻepaʻe, lea e mafai ona teuteuina i le valiina, teuteuina o le stucco teuteuina, faʻamisa ma foliga tetele. I totonu o le potu malolo masani ma le maualuga faʻalo, o le tele-level faʻamalolo poʻo le faʻavenave ma faʻataʻamilomilo tulimanu ma taimane foliga foliga o loʻo faʻapipiia, ma o le vaʻalele e teuteuina i laupapa laupapa ma laupapa ma se volumetric mamanu. O le mea lea, mai se taualuga masani, e foliga mai e faia se le moni galuega o faatufugaga.

Meafale potu malolo

O totonu e faʻatumuina i mea tetele poʻo meaafale taugata ma foliga matagofie. O aitema e fai i laupapa taua e faʻatumuina i totoga uʻamea ma ufiufi faʻanatura e faia i le satin, cotton poʻo le veloveta ma foliga feololo.

I totonu o se potu malologa masani, e talafeagai le faʻapipiʻi o le sofa ma nofoa mananaia i nofoa paʻu poʻo le ie i le lanu beige, enaena poʻo lanu efuefu. O se potu avanoa o drawers ma lapopoʻa laupapa laupapa ma faʻata poʻo tioata luma e talafeagai foi mo le fuafuaina.

O le isi elemeni taua o le hall o se kofe laulau. E mafai ona faʻatau se ata laupapa vaneina poʻo se manaia maamora fausaga.

I le ata o loʻo i ai se fale tele i se sitaili masani, faʻatulagaina ma se malu meafale seti ma enaena launiu velvet.

O vaneina poʻo apamemea faʻaopoopoga o loʻo faʻaaogaina e fai ma teuteuga, o le a foliga matagofie mai i tua atu o le mahogany poʻo le meaafale oak o le uaina.

Mo se potu lautele potu lautele ma se 'aiga' aʻai, e mafai ona e filifilia se tele laulau ma matagofie matagofie nofoa ma faʻanonofo tua, vae poʻo lima.

Moli

O totonu o le potu malolo i se ituaiga sitaili aofia ai le tele o moli. O le taualuga i totonu o le potu e teuteuina ma le matagofie matagofie-style chandelier, ma luga o puipui o loʻo iai sconces ma teuteuina uʻamea teuteu. O le fale faʻapitoa ua maeʻa faʻatulagaina foʻi ma moli matagofie foloa ma ie pupuni.

Luminaires mafai ona teuteuina i tioata poʻo faʻata auiliiliga, faia le masani ai taʻaloga ma taʻaloga o le malamalama.

E talafeagai le tuʻu o tuugalamepa i luga o le peleue poʻo le pusa o mea toso, e faʻafetai ai i le susulu o le pupula, e le gata o le a maua ai se siosiomaga mafanafana ma faʻafilemuina i le potu malolo, ae faʻapena foʻi ona faʻaeeina i tusitusiga tuai.

I le ata o loʻo i ai se faʻamalama pupuni ma faʻamalamalamaina ma moli uila uʻamea i totonu o le potu malolo i se sitaili masani.

Pupuni ma teuteuga

O le masani manaʻomia taugata teuteuga ma matagofie mea teu. O le tulaga moni e faʻamatalaina e ni foliga matagofie, faʻata faʻata e faʻataʻutaʻua tele ma atavali matagofie o atatusi poʻo laufanua.

O meaafale e teuteuina i mea anamu, vasimea tuai, faʻatagata ma vaega masani o maamora, poselane ma apamemea.

O le mamanu e latalata i le mamalu faigamalo Emepaea sitaili, manatu le i ai o auro elemeni i tele aofaʻi. Mo teuteuga, ata e iai aeto, faʻailoga ma pale o faʻailoga e faʻaaogaina.

I le ata o loʻo i ai se hall i se ituaiga sitaili ma se faʻamalama teuteuina i se pupuni faʻaputuga ma lambrequins.

O le filifiliga o ie e le taua tele i le faiga masani. I totonu o le potu malolo, e manaʻomia le tuʻuina atu o pupuni e faia i mea i foliga o le veloveta, silika poʻo le cotton satin, jacquard poʻo le auro brocade. Mo le faʻamalamaina o faʻamalama, filifili pupuni mamafa ma mafiafia, faʻamau e matau i maea ma faʻamau. O le pupuni ensemble e faʻatumuina e translucent tulle, teuteuina i lambrequins ma tautau i luga o se taugata ma matagofie cornice.

O sofa e mafai ona avea o se faʻaauau pea o pupuni. E mafai ona faia i ni lanu eseʻese ma i le taimi e tasi ia ogatasi ma pupuni, meaafale faʻapipiʻiina poʻo faʻamaeʻaina faʻavae.

Potu o manatu potu mamanu

O le magalafu e masani lava o le autu taʻimua mamanu o le potu malolo i se masani sitaili. O le faitotoʻa o loʻo feagai ma maʻaʻa, teuteuina ma maamora, teuteuina i pou faʻafetaui ma auiliiliga faʻapipiʻi e fetaui ma totonu o totonu. O le apu o le a faʻatumuina le siosiomaga ma lalelei, mafanafana mafanafana ma avatu i le potu faaaloalo.

E mafai ona faʻatulagaina se faleoloa musika i totonu o se potu lautele o potu taʻitasi i se fale tumaoti. Ua faʻatutuina se pulelaa i totonu o le potu ma ua faʻaeʻeina i ona luga se piano matagofie ma mamalu. Ina ia fausia se maeʻa fausiaina, o le potu malolo teuteuina ma talafeagai mea e pei o faʻata tetele, taugata satin pupuni ma lapisi fola kapeta.

I le ata, o se faga faʻamalama faga, faʻaauupegaina o se tafaoga i totonu o se lautele potu malolo i se masani faiga.

O le sofa e mulimuli atu i le faʻaliʻo o le faʻataʻitaʻiga o lenei fale faʻataʻitaʻi e ofi atoatoa i le faga faʻamalama i le potu malolo. O se isi filifiliga o le a avea ma pea pea nofoa faʻatasi ma se laulau kofe.

Ata o totonu i totonu o aso nei tala faʻasolopito

Lenei sitaili ei ai uiga lelei o le taimi nei ma taimi ua tuanaʻi. E tatau ona faʻaaogaina se mea faigata, matagofie meaafale, faia i lanu onapo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potu malolo i se faiga masani faʻaonapo nei.

I le ata o le potu malolo i le neoclassical style, o mea le talafeagai e tuʻufaʻatasia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le aristocratic table ma nofoa e tuʻufaʻatasia ma atavali e le mafaamatalaina, ma chic armchairs ma lamolemole ie ie e faʻapipiʻi faʻasaga i le pito i tua o le taʻinaafi o loʻo lainaina i pisinisi fai fale.

Faia o se tamai potu malolo

Mo se tamaʻi potu, e sili atu le filifilia o faʻamaeʻaina, meaafale ma ie i moli malamalama. O le tele o faʻamau taua o le a fesoasoani e faʻalautele le monochrome mamanu o le potu malolo i se masani sitaili.

O se tamai potu e faʻatumuina i mea fai meaafale e le faʻapipiʻiina le avanoa. Latou te faʻatutuina naʻo aitema manaʻomia, taumafai e tuʻuʻese le tele pou, nofoa faʻaletino, ato tetele ma isi mea faapena.

I le teuteuina o se tamai potu, e tatau foi ona e faʻaaogaina sili atu ona faʻaeteete ma matagofie mea. Pe a filifilia maeʻa ma koluma, stucco teuteuina ma atavali, ina ia aua le soona mamafa le potu malolo, e fautuaina ia sili naʻo le tasi pe lua elemeni teuteu.

Faletusi o ata

O totonu o le potu malolo i se ituaiga sitaili o se tali talafeagai, lea e maua ai le atemosifia se faʻamamaina ma foliga foliga. O le hall, faatasi ai ma lona faʻamaeʻaina maeʻaeʻa ma matagofie teuteuga, fausiaina se malolo i aso uma siosiomaga ma i le taimi lava e tasi faʻatulagaina se lagona fiafia mo le taliaina o malo ma aiga faʻamanatuina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Mary u0026 Penehuro Music - Tusitusi Lima Official Video (Mae 2024).