Faasee pupuni mo le umukuka: ituaiga, meafaitino, mamanu, lanu, tuʻufaʻatasia

Pin
Send
Share
Send

Roller blinds (e taʻua foi o roller blinds poʻo roller shutters) o ie ia, ona o le gaioiga o se filifili ma se tagata taofiofi (pei o se tauaso), pe a siʻitia, e mafai ona faʻasolosolo ma se mama faʻaseʻe faʻamauina le tulaʻi i luga o soʻo se maualuga.

Fautuaga mo le filifiliaina ole umukuka

Filifili seevae faasee mo le umukuka e le o se faigofie galuega. Lalo o ni fesoasoani aoga mo le foiaina o lenei faafitauli:

  • 'aua neʻi filifilia faʻaseʻeuli pupuni mo umukuka ma se tamaʻi vaega;
  • amanaia le aoga o canvases pe a filifilia, talu ai e tele mafuaʻaga o le filogia i le umukuka;
  • tatau ona fausia coziness i le potu, talu ai o le umukuka o se tasi o sili ona faʻaaogaina nofoaga i le fale mautotogi;
  • aua le malamalama gofie e puipui le potu mai le vaʻai le mananaʻo o tagata pasi ane, seʻi vagana, o le mea moni, e te faʻaogaina pupuni pupuni i le umukuka faʻatasi ma pupuni uliuli;
  • i totonu o le umukuka ma faʻamalama faʻasaga i saute, e sili ai le faʻaogaina o pupuni e mafai ona puipuia ai le oʻo i totonu o le susulu o le la ma le vevela;
  • pe a filifilia ni roller blinds mo se tamai umukuka, oe tatau ona faʻalogo i kaseti faʻapipiʻi luga o le faʻava o palasitika faʻamalama, talu ai o lenei fofo sefe avanoa ma e le poloka le faʻamalama avanoa sill.

Faasee malamalama-fufusi tauaso

O mea faʻaonapo nei e mafai ai ona ausia ni tulaga eseʻese o faʻamalamalamaga o nofoaga - mai le paolo malamalama e faʻatumuina atoa le tuʻua o moli.

Faʻaliliu

Naʻo ni moli malamalama ole auala. Faʻatusatusa i isi ituaiga o roller blinds, e sili atu le ea. Fetaui lelei mo tagata nonofo i itulagi ma puʻupuʻu ao po o mo totonu totonu ma matu-faʻamalama faʻamalama.

Mafaufauga Loloto

A e faʻaaogaina lenei ituaiga roller blind i totonu, e mafai ona e faʻatapulaʻaina le ulufale o le vevela o le la i le umukuka i le mea e gata ai le mafai. O mea faʻaalia o mea e mafai ona faʻaititia ai le vevela oʻo i le 20%.

Faʻasalalau

O le pasi atu i totonu o vailaau faʻasalalau, e sosolo le malamalama i le tulimanu o le 230 tikeri, e faʻateleina ai le latou vaega aoga.

Po Ao

O le faʻapitoa mamanu ma lua vaega o ie mafai ai oe e faʻatonutonu le malamalama tafe. O le meatotino lea e tuʻuina atu ai nei faʻasee pupuni se faʻamanuiaga faʻapitoa i luga o isi.

Uliuli

O pupuni uliuli ua fuafuaina e 100% tuʻua le potu mai le susulu o le la. Ma e le o se mea na tupu fua na latou faia i Finelani, lea e le alu ai le la i le uati i le taumafanafana.

I le ata o loʻo i ai moli uila e le faʻasaina i le susulu o le la.

Tapoleni mea

Ae e te leʻi filifilia se faʻasee tauaso, e tatau ona e filifili muamua i le filifiliga o mea. E tatau ona e malamalama o mea taʻitasi o latou i ai itu lelei ma le lelei.

Le ie

E masani ona faʻaaogaina i totonu totonu e manaʻomia ai le faʻamamafaina o le natura. O tamaititi - ono suia pe a fai e le usitaʻia tulafono mo le tausiga

Ie fefiloi

Faʻafetai i le tuʻufaʻatasia o le natura ma le aoga PVC alava, o se ie e sili atu ona teteʻe atu i le tuumuli ma le abrasion e maua pe a faʻatusatusa i ie. O lenei meatotino faia fefiloi ie matua aoga tele.

Mea masani (jute, ofe)

E faʻapea o ie lugala ma le ofe e omai i lalaga eseʻese. E mafai ona latou aumaia ni tusi o le itu i Sasaʻe i totonu ma faʻamanatu atu i atunuʻu ese i aso o le taumalulu.

Polyester / PVC

O lenei mea e matua teteʻe atu i le susulu o le la, maualuga vevela ma maualuga sūsū. E susulu ona lanu lanu ma e faigofie ona fufulu.

Tisaini ma ata

I le taimi nei, e leai ni tapulaʻa i le ono faia o faasee pupuni mo le umukuka. E faʻamoemoeina uma naʻo mafaufauga ma manaʻoga o le tagata faʻatau.

Aua neʻi galo e vaʻai i filifiliga mo pupuni Roma mo le umukuka.

Fugalaʻau

O fugalaʻau fugalaʻau i faʻamalama teuteuga, masalo, o le a le alu 'ese mai faiga mo se taimi umi ona o lona mafai ona aumaia faʻamafanafanaga e oʻo lava i le sili ona faigata totonu umukuka totonu. O se tasi o lauiloa i totonu o fugalaʻau i aso nei e mafai ona taʻua saogalemu o popi, e mafai ona fausia ai se lagona o le tautotogo, faʻapea foʻi ma oketi - e aumaia ai le tofo Iapani i totonu o le umukuka.

Geometry

O sitaili faʻaonapo nei i totonu o umukuka, pei o tekinolosi maualuga, e taliaina le faʻaaogaina o le geometry i le ata o faʻamalama. Nei mafai ona ovals, sikuea, zigzags poʻo maʻila e mafai vaʻaia faʻalautele le faʻamalama pe faʻaloaloa i luga. Ina ia faia lenei mea, oe na ona manaʻomia e pikiina se faʻataʻavale tauaso faʻataʻitaʻi ma le tulaga o laina i le itu manaʻomia.

Kofe

O le a avea ma sili ona fiafia i ai elemene i totonu o le umukuka mo tagata fiafia i lenei vai inu. Lenei ata o le a mafai ona faʻatumuina le tulaga ese manogi o taeao kofe ma vaʻaia vaʻaia.

Monograms ma teuteuga

Faʻaopopo mea taugata i le umukuka. Ae tasi le lapataiga: o le tele o le ata, o le tele o le umukuka faʻamalama e tatau ona.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se taumafataga o le tautoulu o aso nei, fiafia ma fafaguina le manaʻo.

Fualaʻau ma fualaʻau

Latou foliga pupula ma o le a fesoasoani fagua le manaʻo, lea e mafai ona aoga i aiga ma tamaiti laiti, o nisi taimi e faigata tele ona fafaga.

Ma le lolomiina o ata

E talafeagai mo tagata ma a latou lava lalolagi manatu. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia roller blinds, oe mafai ona faʻatupuina au miti sili ona leaga pe fiafia i ata o lou aiga ma uo.

Filifiliga mo sitaili eseese

Lalo o faʻataʻitaʻiga o roller blinds faʻataʻitaʻi mo umukuka o sitaili eseese.

Masani

E talafeagai mo e fiafia i le maopoopo ma le fealofani i totonu. O masani-faiga tauaso, pei o se tulafono, i ai le monochromatic maeʻa poʻo se malu geometric mamanu, tuʻufaʻatasia ma isi totonu mea.

I le ata o loʻo i ai pupuni moli piniki mama ma tulle i le umukuka i se tulaga masani.

Provence

Fetaui lelei mo e fiafia i le laulelei Farani sitaili. Lanu susulu malamalama pupuni o faasee pupuni, tuʻufaʻatasia ma se susulu fugalaʻau lolomi, e paʻeʻe ma matagofie i le taimi e tasi.

I le ata, o se faasee tauaso ma tulle mo teuteuina o se Provence faiga umukuka.

Aso nei

O faasee pupuni i le umukuka i se sitaili faaonapo nei e mafai ona matua eseʻese lanu. Uma tapunia monochromatic canvases ma faasee pupuni ma ata po o le lolomiina ata e talafeagai.

Atunuʻu

E le taliaina e le sitaili a le Atunuʻu lanu susulu ma le le fiafia. O roller blinds i lenei sitaili o le a faʻaopoopoina ai le mafanafana ma meaafale fale i le umukuka. O pupuni e filifilia mai ie masani (ie lino poʻo le cotton).

Faiga faasao

I le lalolagi faʻaonapo nei, ua lelava i le pisi o le taulaga, ua e manaʻo e te sau i le fale ma oso i le siʻosiʻomaga o se motu vevela. Jute poʻo ofe faʻaseʻe pupuni o le atoatoa faʻaopoopoina i totonu o le eco-faiga umukuka totonu.

Lanu fusi o alaleo

O le vaʻaiga lautele o le umukuka totonu e faʻamoemoe ile lelei e filifilia ai le paolo o le roller blind. O le filifiliga o se mafanafana mafanafana pe malulu paolo faʻalagolago lava i luga o le faʻatulagaina o le faʻamalama, e faʻatatau i cardinal togi. O pupuni malulu e talafeagai mo faʻamalama i sisifo, ae o mafanafana o le a faʻaopoopoina le mafanafana i umukuka e seasea maua ai le la pe leai foi.

Lanu paʻepaʻe

Paʻepaʻe o se lautele lanu mo saute-faasaga faʻamalama. E mafai e ia ona vaʻai faʻateleina le leo ma faʻamamafa le mamā o le umukuka.

Lanu mumu

Defiant ma matagofie lanu. Fetaui lelei mo tagata sili ona malosi. I le avea ai o se tasi o lanu sili ona mafanafana, mumu mafai ona mafanafana oe e oʻo lava i le taumalulu.

I le ata, e pei o se faʻamalama teuteuina, o loʻo i ai le amataga faʻaseʻe tauaso ma mata mata.

Lanu meamata

Faʻamoemoeina i le paolo, latou e talafeagai mo uma i matu ma saute itu. Emerald green o le a ofi i totonu o le umukuka, i le mea e tele ai le la, ma le mafanafana olive lanumeamata o le a maua ai le mafanafana i se malulu potu.

Turquoise

E tusa lava poʻo le a le malulu paolo e fesoasoani i le malologa ma le toʻafilemu. Latou te mafaia ona tuʻuina i totonu o le umukuka se malamalama ma le leai o se ea atemosifia.

Lanu viole

Lanu lilo ma lilo. E masani ona filifilia o ia e tagata fatufatuaʻi. Paʻepaʻe loloto pe a tuʻufaʻatasia ma paʻepaʻe maua ai se lagona o le tamaoaiga ma le tamaoaiga.

Lanu moli

O le lanu o tagata talitonu lelei. Fiafia ma lelei. Mafai ona faaleleia e tusa lava pe o se leaga lagona.

E leʻo iai ni tali i totonu ole umukuka

Faʻatasi ai ma se faʻamalama masani i le umukuka, o mea uma e manino, ae o loʻo i ai faʻataʻatiaga ma na ituaiga tusiata ata e tatau ona e mafaufau mo se taimi umi lava pe faʻafefea ona sili ona sasa ia latou. Seʻi o tatou vaʻavaʻai atu i nisi o foliga vaaia o nisi umukuka faʻaonapo nei.

Faʻatasi ma le faitotoʻa faitotoʻa

E faigofie ona faʻapipiʻi mata o tagata i luga ole poletito, ae tasi lava le nuance. Ae le i faʻapipiʻiina, faʻalogo i le faitotoʻa matala. O le masini pito i luga e ave i luga se leo ma e le faʻalavelave i le tatalaina o le faitotoʻa.

Vaʻai nisi aitia mo pupuni mo se umukuka ma se poletito faitotoʻa.

Ma se faʻamalama

O faʻataʻitaʻiga o kaseti o ie faʻaseʻe e fetaui lelei mo ia faʻamoemoe, talu ai e leai se latou ie tapoleni.

Nai lo o se faitotoʻa

O se tasi o auala muamua e nana ai mea o loʻo i totonu o mezzanines, o loʻo i totonu ma ni kapoti eseese i luga o le paketi o le faʻaaogaina o roller blinds.

Faamalama Bay

I le gagau outline, o le faga faʻamalama e faigata ona faʻatulagaina ma masani pupuni. I lenei tulaga, roller blinds o le a foliga sili atu matagofie matagofie.

Mo lua faʻamalama e aunoa ma sana

Le isi aoga o faasee tauaso nai lo masani ai o le leai o se cornice. Ma i le mataupu pe a lua faʻamalama i totonu o le potu, oe mafai muamua ona sone le umukuka avanoa.

Tuufaatasi

O le umukuka o le a mauaina se mafanafana, malu fale pe a fai e te tuʻufaʻatasia ia faʻasolo tauaso ie ma ituaiga eseese o ie. O le mea autu iinei o le aua nei galo e uiga i le lagona o le tofo, ina ia aua neʻi faʻaleagaina le foliga o sea pupula ma muamua faʻamalama.

Pupuni (tulle, veli, organza)

O le tuʻufaʻatasia o ie ea ma le opaque roller blinds foliga mai e sili ona faʻaonapo nei ma mafai ona faʻateʻia ai soʻo se malo.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se ata manaia o le umukuka ma le mau lanu e faʻaalia.

Pupuni

Faʻamalama faasee pupuni, pe a filifilia lelei, e mafai ona tuʻufaʻatasia lelei ma pupuni. I totonu o aso nei totonu, o ia ie o se sili sui mo tulle masani.

Lambrequins

I le tumutumu o teuga toe. O le vaifofo e sili ona alualu i luma ma le tuʻufaʻatasiga o mafiafia faʻasee pupuni ma se lambrequin faia i mama translucent ie, mo se faʻataʻitaʻiga, organza.

I le ata, o se lambrequin ma se mamanu, o se susulu leo ​​i le mamanu o le faamalama tatalaina.

Vaega o le mamanu o se tamai umukuka

  • A filifilia se faʻamalama mamanu mo se tamai umukuka, oe tatau ona ave le fiafia i moli malamalama.
  • O le manino o seevae faʻaseʻe mo se tamaʻi umukuka e mafai ona avea ma se mea, ae o le filifiliga o faʻataʻitaʻiga e tatau ona tuʻuina faapitoa i ai. E sili le faʻaaogaina o tamaʻi teuteuga i luga o paelo, nai lo le tele o monotaga.
  • Mo umukuka vaiti, o laina faʻalaʻitiiti e talafeagai, e mafai ona vaʻai faʻalauteleina le avanoa ile 10-15%.
  • I umukuka ma maualalo taualuga, o laina faʻalava e aoga ona uaʻi atu i ai.
  • O le isi togafiti togafiti mo le faʻateleina o le tele o le umukuka o le faʻaaogaina o zigzags i le mamanuina o faʻamalama, faʻatonutonu tumutumu i le itu o le manaʻoga faʻateleina.

Faletusi o ata

E ui ina tutusa lelei tulaga lelei, e eseʻese foʻi ituaiga ie e faʻaseʻe ai umukuka. Ma i totonu o lenei tele ituaiga, oe mafai manuia filifili se faʻatusa e fetaui ma se ituaiga sitaili. O tauaso talu ai nei na aliali mai luga o le maketi a Rusia, ma o tausaga uma tagata o loʻo manaʻomia e le au faʻatau o latou oloa, ona o latou o se taimi nei fasi meaafale e faʻasolosolo sui tulaga masani pupuni mai umukuka faʻamalama.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Aua e te tali atu i le vale, tali atu le afioga i le Palemia, i se taofi na folasia e le SNDP (Iuli 2024).