Umukuka mo le fale e Kitchoo tisaini

Pin
Send
Share
Send

O se umukuka laʻititi e aumaia le anoanoaʻi o faʻafitauli, ma e foliga mai o se galuega faigata tele le sefeina o sina avanoa e ala i le faʻaaogaina o mea uma e te manaʻomia. Umukuka puupuu Kitchoo o le a mafai ona foia nisi o nei faʻafitauli. O loʻo faʻaauupegaina i latou i elemeni manaʻomia uma ma e matuaʻi aoga lava.

Umukuka puupuu O le kamupani Farani Kitchoo o se faʻamaoniga o mea uma, elemene umukuka uma mafai aveina le maualalo aofaʻi avanoa. Toetoe lava uma faataitaiga umukuka puupuu faʻatumuina i le ogaumu, o se fausia-i totonu pusaaisa, o le oveni oveni, o se teleskopiko (gaugau) palu faʻapipiʻi ma se tapu, se lapisi ato ma se masini fufulu ipu, nofoia se avanoa tutusa ma le tele o se tamai pusa o drawers.

I a latou umukuka mo le fale Ua fuafuaina e le au tisaini Kitchoo mea uma e oʻo i microscopic elemene. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le le lava o 'au o le a sefeina ai le tagata o loʻo ia manuʻa ma totolia ao kuka i totonu o se tamai potu. I le taimi lava e tasi, o kapoti ma fata uma e mafai ona faigofie ona maua, latou te tapunia ma tatala faigofie ma filemu.

Mea uma i totonu o lenei umukuka na faia mo le faigofie o le tagata o tausia: o se mea faigaluega e tetee i le faʻaleagaina ma maosiosia, o se pito i luga ipu ma se hob ma se tapu e faigofie ona fufulu. E i ai foi le filifiliga o le tino lanu.

Le tautamai umukuka mo le fale mai Kitchoo e amata i le tau mai le 5,400 i le 6,800 euro, fuafua i le faʻatulagaina. Meaalofa na tuʻuina atu tamai umukuka mo le fale mafai foi faatupuina ai se manatu mo le gaosiaina o meaafale o lenei faatulagaga ma o latou lava lima po o i se faapitoa tomai faapitoa fonotaga faaleaoaoga.

Ata o le umukuka umukuka mai Kitchoo

Ua ata umukuka mai Kitchoo, suia i se kesi komepiuta.

Umukuka mai Kitchoo e fetaui lelei mo loft, minimalist poʻo totonu-tech maualuga.

Ata o le umukuka umukuka e Kitchoo i totonu.

Tusiata: Kitchoo

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Basic Things Every Kitchen Needs u0026 Doesnt Need! MissLizHeart (Mae 2024).