Kuka-faiga umukuka: foliga vaaia, ata

Pin
Send
Share
Send

O mea faʻamutaina e taua tele mo le teuteuina o le umukuka i le sitaili "cafe". E mafai ona e avea piliki, vali teuteu, maʻa faʻanatura poʻo latou faʻataʻitaʻi o se faʻavae. O iʻuga silisili e maua ile tuʻufaʻatasia o nei mea.

O le lagona ma le lanu manaʻomia o le a fesoasoani e tuʻuina atu le pepa puipui ma se ata talafeagai, ae e manaʻomia le faʻaaogaina i luga o se tamai eria, oe le tatau ona teuteuina le atoa puipui ma latou. O faʻamalama pepelo e masani ona faʻaaoga i cafe-style kitchen design. E mafai ona faʻailoaina mai i latou, susulu, pe iai se faʻaofi mai se ata pepa faʻapipiʻi o loʻo iai ni ata e mafai ona maitauina mai faʻamalama o se tamaʻi faleʻaiga poʻo se cafe i auala.

E sili atu pe a fai o se faʻamalama e foliga mai o se mea moni, lea latou te faʻataʻitaʻia ai le gata i le faʻatulagaina, tuʻuina i luga o le puipui, ae faʻapea foi faʻamalama sills, lea e mafai ai ona e tuʻuina ulo ma fugalaʻau laʻau. Nai lo se faamalama sese, o se vaega o le puipui e mafai ona teuteuina i se fresco, pe teuteuina i se atavali.

O le umukuka faiga-cafe tatau ona i ai se pa counter, tusa lava pe laʻititi. Afai e laʻititi le umukuka ma e le mafai ona e mauaina se fata talafeagai e faʻatau atu, e mafai ona e fauina se fata e tuʻu ai le va i le va o le umukuka ma le potu malolo, pe faʻaaoga se laulau faʻamafanafana. O le faʻamalama sill mafai ona liua i se pa fata poʻo sofa ma nofoa vaivai e mafai ona tuʻu i tafatafa o le faʻamalama - o lenei o le a fetaui lelei ma le sitaili.

Meafale i totonu o se cafe-style umukuka mamanu mafai ona avea ma laupapa, mo se faʻataʻitaʻiga, gaugau, poʻo le uamea, pepelo. E tatau ona e lafoaʻia tulimanu o umukuka - latou te le tuʻuina i totonu o faleʻaiga moni.

O se tatau-i ai mo soʻo se cafe o se fata ma fagu uaina. O le mea lea, tuʻu se avanoa fata poʻo se fata mo lau uaina e te fiafia i ai, e sili atu pe a fai o ni laupapa. E matua le manaʻomia le tuʻuina o le 'ava malosi i luga o nei fata; e faʻatagaina le faʻaaogaina o fagu teuteu e fausia ai le siosiomaga manaʻomia i totonu o se umukuka pei o se cafe.

Laʻau teu fugalaʻau i totonu o tuʻusaʻo, o se laupapa e mafai ona e faʻamau ai lau lisi o mea i lou fale, ma sili atu ai - o se tasi e mafai ona e tusiaina ai i sioka, o le a avea ma se faʻaopoopo matagofie ma matagofie.

Meaʻai i aso anamua i umukuka e pei o olo kofe, sima 'apamemea, tagata fai kofe o le a sologa lelei foʻi ma soʻo se fale "cafe". A faʻapea o faʻavae a Italia poʻo Farani na avea o se faʻavae, o lona uiga o faaputuga aniani, pepa, kaliki, tautau i luga o puipui, o le a avea ma se teuteuga talafeagai. E mafai ona avea uma ma masani ma faʻasolosolo.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Taofi ole Tofi o Apolima Tai i Tulafono ma Faiga Palota 0610. 2020 (Mae 2024).