Vai lanu viole i totonu o le umukuka: mamanu, tuʻufaʻatasiga, filifiliga o sitaili, pepa puipui ma pupuni

Pin
Send
Share
Send

Vaega o lanu ma ona paolo

O le viole e aofia ai i le kulupu o lanu malulu, e mafanafana ma malulu ona lanu i lona fusi o alaleo. Faʻatasi ai ma ona paolo, lilac, lilac, eggplant, plum, amethyst, orchid e iloga, ma o le isi itu e vaevaeina i malamalama ma pogisa loloto.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se seti lanu viole ma foliga matte, e le pogisa ona o le paʻepaʻe papaʻe ma le malamalama i totonu o fale.

Pulu e mafai ona taʻua o le tupu, o le lanu o le manumalo, musumusuga, fatufatu ma manatu fou. E faʻaigoaina foʻi o lanu samasama ile maualuga ole tete ma le agavaʻa e faʻatosina ai mafaufauga ole tagata. I le taimi e tasi, o se mamafa lanu e manaʻomia e faʻalanu i totonu ma le faʻaaogaina na o ia.

Malamalama paʻu o le lanu viole headset o loʻo i ai se aafiaga lelei i luga o le tagata tulaga ma totoga o le vaʻai, ma pogisa lanu viole i le tele aofaʻi mafai mafua ai faʻanoanoaga ma leiloa malosi.

O le foliga o le umukuka seti

A filifilia se headset, e taua le faʻamoemoe i le tele o le umukuka ma le mamanu o le lumanaʻi totonu. O se filifiliga saʻo filifilia o le a faʻamamafaina lelei le lelei o le umukuka ma nana ni mea le lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le le masani ai foliga o le potu.

Headset viole laina

Fetaui lelei mo soʻo se potu tele, o lona manatu o le atoa seti o loʻo tu i le tasi puipui. O loʻo iai foʻi le faʻasologa saʻo, lea e tu ai meaafale i autafa o puipui e lua. O le aofai o drawers ma penitala mataupu faʻamoemoeina i le tele o le umukuka. E i ai avanoa avanoa mo se laulau 'ai ese.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se laina laina, e tuʻufaʻatasia ai se paolo mafanafana ma le malulu i vaega eseese o meaafale.

Seti lanu viole tulimanu

Fesoasoani e faʻaaoga tatau avanoa, ao ergonomically faʻaaogaina lapopoa tulimanu kapeneta. E tuʻu foi se tapu poʻo se ogaumu i le tulimanu. E masani lava, o le tulimanu e fausia ma le pa counter, lea e avea o se sone vaeluaina i le va o le potu malolo ma le umukuka i le potu.

U-foliga lanu viole headset

E pei lava o le tulimanu tasi, e vaeluaina vaeluaina le avanoa avanoa ma faʻaogaina le faʻamalama sill o se countertop poʻo se nofoaga i lalo o le tapu. E talafeagai mo le umukuka faʻatafafā o soʻo se tele, ae o se tamai umukuka o le a leai se avanoa mo se 'aiga' ai, o lea o lenei filifiliga e talafeagai mo se fale ma se 'aiga' ai poʻo le potu 'ai.

Island lanu viole seti

E tatalaina atoatoa i totonu o se umukuka tele. O lona uiga eseʻese o le tuʻufaʻatasia o se laina tuʻufaʻatasi poʻo se tulimanu faʻatulagaina ma se laulau tutotonu o le motu, lea e avea o se faʻaopopo luga galuega, o se pa fata poʻo se laulau 'ai ma lautele fata poʻo kapoti mo le teuina o ipu poʻo mea faigaluega.

I le ata, o loʻo i ai le motu tasi-lanu potu, lea o se uliuli laulau ma moli moli galue o se vaʻaia vaʻaia o le pito i luga ma lalo o meaafale.

O se lanu viole seti i le tasi paolo mafai ona foliga ese mai i tuutuuga o lanu faʻaaliga, umukuka sitaili ma moli.

Headset viole aila

E i ai le tele o foliga, faʻaali malamalama, e talafeagai mo se tamai umukuka, luga e faigofie ona soloiesea, ae e faigofie foi ona palapala. O le susulu malamalama e mauaina e le ufiufi a le PVC i luga o le MDF poʻo le chipboard facades, acrylic, varnish i laupapa laupapa, vali, palasitika.

I le ata, o le pupula i luga o ulutala susulu malamalama o moli faaopoopo, lea e faʻateleina ai le avanoa. O le gloss e faʻatumuina e matte tile ma se talieleele.

Uamea

E talafeagai mo le fausiaina o se shimmering aafiaga ma lanu lofia ova ona o le lua pe tolu-vaega vali ma le alumini pauta tuʻufaʻatasia, lea e faʻaaogaina i le MDF. Faʻapitoa fetaui lelei mo tulimanu umukuka ma piʻo luma luma e faʻaalia uʻamea faʻatupuina faʻasaga i se lanu viole i tua.

Matte viole headset

E foliga mai e sili atu le faʻasao ma masani ai, ma faʻailoga e tau le iloa atu. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma le pupula o le faʻalo poʻo le backsplash, aua o le a faʻaopopoina ai le faʻateleina o le vaʻai. Fetaui lelei mo feololo lapoʻa umukuka ma tele faamalama.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka feololo lapoʻa, o lona avanoa e faʻateleina e pa papaʻe ma faʻata o le kapeneta.

Galuega luga ma le talieleele

O le laulau pito i luga e mafai ona filifilia e faʻafetaui le lanu o le faʻafoliga, o le lanu o le talieleele, o le lanu o le foloa poʻo le laulau 'ai. E mafai foi ona faʻatusatusa i le lanu viole, e pei o le paʻepaʻe, uliuli, samasama, poʻo le moli. E sili le filifilia o maa faʻamalama mai mea, mai le acrylic poʻo le maʻa faʻapitoa. A filifilia se laupapa laʻau, oe tatau ona faʻalogo i lanu uliuli, beige ma papaʻe ituaiga laʻau.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se mea e fai ile maa efuefu, e le fefefe i ipu vevela ma tipi talafeagai.

E sili atu le aua le filifilia se talieleele i le lanu viole ina ia aua neʻi soʻona pupuni le potu. Paʻepaʻe, beige tile, mosaics, agamalu tioata ma se ata lolomi, maʻa, piliki o le a faia, faʻalagolago i le sitaili o le umukuka. Uliuli, paʻepaʻe, samasama, moli, mumu i pastel poʻo pupula pupula o le a faia. O le tuʻufaʻatasia o le lanu o le talieleele ma mea teuteu, pei o se fugalaʻau, atavali, ipu, foliga lelei.

Filifiliga faiga

Ole pulupulu e mafai ona vaʻaia atoa eseʻesega faʻavae e le gata ile paolo, ae faʻapena foʻi i le sitaili o totonu, faʻapea foʻi ma meaafale filifilia.

Headset viole po nei

E mafai ona iila, matte ma tuʻufaʻatasia. E iloga i le tuʻufaʻatasia o minimalism ma faʻagaioiga, laina saʻo, manino ma symmetry, le leai o le mautinoa taugata ma auro. O le seti mafai ona i ai ma faigofie faitotoʻa ma tioata faʻaofi. O le laulau pito i luga e talafeagai i papaʻe, uliuli, kulimi, enaena.

Faʻamatalaga masani

O luma Matt, o faʻapipiʻi faitotoʻa ma ata vaneina, o uiga ia o lenei ituaiga. O le lanu e mafai ona pogisa lanu viole, malamalama lilac, faʻatumuina e sinasina tulle, malo lambrequin, uliuli susulu poʻo laupapa laʻau luga.

Faiga Provence

Iloaina i le lavender-lanu ulu, o le uiga magoto ma pulou, o le tile poʻo mautu laupapa galuega. I lenei faiga, e sili ona tuʻufaʻatasia le lavender ma le olive ma muted piniki poʻo samasama. I totonu o le fale, ia e mautinoa e te faʻaogaina fugalaʻau, o siaki siaki poʻo pupuni o fugalaʻau ma pupuni moli.

O loʻo faʻaalia i le ata se umukuka faʻaaogaina Provence ma se malologa i le puipui mo se ogaumu, faʻamalama laupapa ma se uati.

Mo sitaili loft

O se headset i se paolo malu o Vaioleti (viole, heliotrope, indigo) e talafeagai i le tuʻufaʻatasia ma piliki puipui, lanu uliuli, chrome faucet, fafie poʻo papaʻe countertops ma tele moli moli ma faigofie lamepa.

Teuteuga puipui ma lanu

O sima, vali, o maa o loʻo i le vaega o le tapu ma le falepoto, faʻapea foi ma pepa puipui e talafeagai ma mea faʻauma. Mo le sima ma vali, e taua le faʻafoliga o puipui, a o lalo o le vinilima ma le ie lalaga pepa puipui, e mafai ona nanaina tamaʻi mea leaga i luga.

Mo se tamai umukuka, lanu malamalama uma (paʻepaʻe, malamalama efuefu, beige i so o se paolo), pepa puipui ma se tamai mamanu e talafeagai. Mo se umukuka tele, e mafai ona e filifilia pepa puipui ma lautele lautele, o se geometric faʻataʻitaʻiga luga o le malamalama i tua. Lenei e mafai ona e faia se puipui faʻaaoga faʻaaoga panels poʻo 3D pepa puipui.

I le ata o loʻo i ai se umukuka faʻaonapo nei ma papaʻe ma lanu viole photowall-pepa e faʻafetaui le lanu o le facades o le umukuka seti.

Afai o le headset e pogisa pe loloto lanu viole, lea o le pepa puipui e tatau ona mama, pe a fai o le meaafale e lanu viole, Vaioleti poʻo se isi paolo malamalama, ona puipui e mafai ona efuefu, paʻepaʻe ma e oo lava i le pogisa, pe a fai o le eria faʻatagaina ma e lava moli masani ma faʻasolosolo moli.

Lanu tuufaatasi

E seasea faʻaaogaina taliga o le monochrome, ae maise lava i lanu susulu, o le tuʻufaʻatasia o le pito i luga ma lalo o meaafale ua atili ai ona lauiloa. O lanu o faitotoʻa, o pito o le headset e faʻatasia foʻi, o lanu eseʻese e faʻasolosolo, e feauauai laina.

Paʻepaʻe papaʻe ma le viole

E tuʻufaʻatasia faʻatasi, e tupu soo ma e talafeagai mo soʻo se umukuka tele. O le lanu o puipui e mafai ona efuefu, paʻepaʻe, lanu viole i se isi paolo.

Headset efuefu-viole

I se iila mataʻitusi, e talafeagai mo se sitaili faʻaonapo nei, tuʻufaʻatasia i matte tile ma black countertops. Grey e le palapala i se vave pei o le paʻepaʻe, ae e foliga tutusa aulelei ma o le a le fiu.

Headset uliuli ma le pāuli

E talafeagai mo se umukuka lapoʻa ma totonu lototetele, lea o le a foliga matagofie i taimi uma ma manaia. I le tuʻufaʻatasia ma le malamalama lilac, uliuli o le a avea ma se faʻaleoga. Mo sea duo, e sili atu le filifilia o se moli pepa puipui.

Lanumoana mumu

E mafai ona mafanafana pe malulu foi. O le countertop ma puipui tatau ona i ai i se lanu le faʻaituʻau.

Faʻafefea ona filifili pupuni?

O le umi o pupuni e tatau ona filifilia faʻavae i luga o le tulaga o le faʻamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, afai o le faʻamalama o loʻo tu i le laulau 'ai, ona pupuni e mafai ona umi, pe a fai o le faʻamalama lea i lalo o le tapu, ona tatau lea ona pupuʻu ma sili atu ma se siʻiina siʻi poʻo cafe pupuni o le a faia.

E mafai ona papaʻe translucent tulle, lilac organza ma embroidery, cafe pupuni, Roma pupuni, Austrian pupuni ma garters. Mo masani, o se tamai lambrequin, tulle e talafeagai, mo se sitaili faʻaonapo nei - Roma, faʻaseʻe, 'ie pupuni. Mo Provence, e mafai ona e faʻaogaina pupuni pupuu ma le teuteuina o fugalaʻau ma lavender teu fugalaʻau.

I le ata, o totonu o le sitaili o faʻaonapo nei o tala masani ma le translucent tulle i luga o le cornice, faʻapipiʻi lalo maualalo nai lo le masani ai. Ao e atagia mai i le tioata ma faʻatumuina le umukuka ma moli.

Faletusi o ata

O le pulupulu pulupulu e fetaui lelei ma soʻo se sitaili ma e tutusa uma ma lanu pogisa ma le malamalama. O le tamaoaiga o paolo e faʻatagaina oe e fausia ni ata eseese o totonu o umukuka i totonu faatasi ma teuteuga ma faʻaiuga. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o le headset i lanu viole i totonu o le umukuka.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: FEE ULUPOO VS FEE TOEAINA - SIVE VS TAILOGOIPULE - REMIX - DJ BEE 407 (Mae 2024).