Tauaso mo le umukuka - o mea lilo o totonu o totonu ma aoga i totonu

Pin
Send
Share
Send

Fautuaga mo le fuafuaina o le umukuka faamalama

O le filifiliga o oloa e faʻamoemoe i le vaega ma le sitaili o le potu:

  • Mo se tamai umukuka, paʻepaʻe po o beige tauaso e le tosina mai le mafaufau ma atagia mai susulu o le la e talafeagai. I totonu o umukuka lapoʻa, e mafai ona e faʻaaogaina moli ma malamalama pogisa.
  • Ina ia vaʻaia le faʻalo i luga o le taualuga, o fale faʻatutu e filifilia.
  • Ia faʻalautele le avanoa - slats slats.
  • Eseese ituaiga ie pupuni e talafeagai mo toetoe lava o mea teuteu umukuka. Laconic palasitika faʻataʻitaʻiga e talafeagai i ona po nei sitaili, ma fafie poʻo ie ie i laufanua ma faasao-sitaili.

Vaʻai foʻi pe faʻafefea ona pupuni pupuni i le umukuka.

Tulaga e lelei ai ma mea e leaga ai

Ae le i filifilia le faʻatauga o pola mo le umukuka, e aoga le iloiloina o latou faʻatinoga uiga:

leleiMinus

Ole tele o oloa e faigofie ona tausi, e le manaʻomia ona aveʻese ma mulumulu - naʻo le solo le efuefu ile ie susu.

Se faapipii maeʻaeʻa ono ono manaʻomia fesoasoani fesoasoani.

Puipui mai le la ma prying mata i le tasi liliu o slats.

Faʻaleagaina ono mafua mai ile le faʻatamala taulimaina.
E iloga i latou i le tele o filifiliga o lanu ma mamanu.I le matagi, latou te alaga leotetele, tuʻituʻi le tasi i le isi.
Latou te le mumu mai le latalata mai o le ogaumu, aua le mitiia manogi.O vaega taʻitasi e tatau ona fufulu eseʻese, ma faʻaaoga ni vailaʻau faʻamama e faʻamama ai le gaʻo.

Latou te avatua i le umukuka se uluaʻi foliga maeʻa.

Ona o le le masani ai mamanu o le fausaga, o le umukuka mafai ona fesoʻotaʻi ma se ofisa.

O a pupuni e sili mo pupuni?

I aso nei, o le lautele o ituaiga o oloa e faʻatagaina ai oe e filifili ni ituaiga eseese e tutusa ma soʻoga totonu: faalava poʻo le faʻatulagaina, ma le lolomiina o ata poʻo ituaiga ie eseese, ma faʻafiafiaina. Sei o tatou mafaufau i ituaiga taʻitasi i se auiliiliga.

Faʻasoʻo pupuni i le umukuka

O le ituaiga lauiloa e taʻua foi o Venetian. O i latou o se faʻatuatuaina fausaga faia i laupapa. E mafai ona matala pe tapunia e ala i le fetuʻunaʻia o le aofaʻi o moli. Ia ofi i totonu o se tamaʻi umukuka. Faʻaputuga pupuni mafai ona faʻapipiʻi luga uma taualuga ma le puipui.

Vertical blinds i le umukuka

Vaʻaia faʻaumiumi se potu ma maualalo faʻalo ona o laina faʻamau. Latou tuiina le malamalama tulaga i le umukuka i le liliuina o slats. O pupuni e mafai ona siitia atoa i le itu, faia ia foliga mai o pupuni masani. Latou foliga foliga maualalo nai lo faalava, latou faia sili atu le mafanafana o le umukuka. E mafai ona puʻupuʻu pe umi, i le foloa.

Vertical models e le taugata, ae a faʻatau, e aoga le mafaufauina o laina e fesoʻotaʻi pe a tatalaina se faʻamalama po o le poletito faitotoʻa, ma o mea e manaʻomia faʻapitoa tausiga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka manaia i totonu ma ni laupapa umi i luga i le lanumoana.

Ata pupuni

Masani lava, o le ata puʻeina o loʻo faʻaogaina i ie poʻo alumini pupuni. O le ata foliga faia e tusa ma manaʻoga o le tagata faʻatau. O le ata e mafai ona taʻitoʻatasi pe filifilia mai se lisi saunia. Faʻafetai i le maualuga-lelei mea, o le ata e maʻai ma umi-tumau.

Tauaso eseese ie

O se vaega o le tele-textured faʻataʻitaʻiga o le tuʻufaʻatasia o le tele o mea i le tasi oloa: palasitika ma ie, ie o lanu eseʻese ma ituaiga.

Faʻafetai i le uluaʻi tuʻufaʻatasia o mea, e tele manatu mananaia e mafai ona iloa, ma o mea e masani ona fai o galu ma faʻaputuga.

Faʻafiafia

Mauaina o pleated ie faʻamau i le talaʻaga i le tulaga o se maliega. Pleated blinds o loʻo faʻapipiʻi luga o le faʻamalama matala o soʻo se ituaiga - lapoʻa, trapezoidal, faʻalaʻau, tafatolu. Latou te faia i ituaiga eseese o ie ma eseese tikeri o le ofi i totonu o le susulu o le la.

I totonu o le ata o loʻo i ai ni mafanafana mafanafana i lanu lanumoana, e naʻo le vaega o le faʻamalama e ufiufi ai.

Faʻafefea ona filifili le lamella mea?

O tauaso e faʻavae i luga o le palasitika e mama ma tumama ma faigofie ona tausi. Latou maua se mauoa lanu lanu. Latou te le fefefe i le susu, e mafai ona faʻapipiʻi luga o le tapu.

O lapisi alumini masani mo le umukuka e umi, latou te le fefefe i le susū ma le vevela oʻo. Latou te le mitiia manogi. E tasi le latou toe faʻafitauli: o le lamela e matala i le pisapisao.

Ie ie pupula foliga lalelei, faʻataʻitaʻi le gaugau o pupuni, ma se faʻapitoa vaega, lea e faʻafefeteina ma le mea, puipuia mai le pefu. Le o le filifiliga sili mo se umukuka e kuka tele.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se malamalama i totonu ole umukuka ma laconic plastic blinds.

O pupuni laupapa e i ai foliga lalelei, e faʻalelei i le siʻosiʻomaga ma fealofani atoatoa ma meaafale laupapa. Aua le faʻapipiʻi i potu ma maualuga le susu, aua o le mea e ono pala.

O ofe lamela e umi, umi ma umi le umi, o le mea lea, e talafeagai i le umukuka. Latou te avatua le ambiance se amataga foliga ma foliga lelei i se Scandinavian ma faasao-faiga.

O le lelei o oloa pepa o latou tau maualalo, ae e puʻupuʻu, o le mea lea, e talafeagai mo na o suiga masani o vaaiga. Faʻamalulu moli.

Filifiliga lanu

Faʻafefea ona filifili se paolo o pupuni e faʻapupulaina ma faʻapitoa ai lau umukuka?

O tauaso e mafai ona le faʻaituʻau, e faʻafetaui le lanu o le umukuka: i efuefu, paʻepaʻe ma beige. Latou te le tu ese mai le lautele talaʻaga.

Ina ia aua neʻi liliu totonu totonu i le tasi lanu lanu, e fautuaina e le au mamanu le tuʻufaʻatasia o faʻamatalaga susulu ma se ata e le faʻaituau: o se pulou poʻo se teuteu faʻaopoopo.

O le ata faʻaalia totonu totonu i kulimi tone ma papaʻe tauaso ma catchy faʻaaoga.

O oloa enaena ma le uliuli e faʻavaivaia le malamalama i tua, faʻatusatusa faʻatasi ma ia. O lenei metotia e le fautuaina mo tamaʻi umukuka. O leo pogisa e sili ona lelei i totonu o potu ma le tele o le malamalama faʻanatura ma le malamalama.

O lanu pupuni e mafai ona avea o ni faʻaaliga, teuteuina ma faʻaopoopoina le ata. O le filifiliga o lanu e faʻamoemoe i mea e fiafia i ai le tagata e ana le fale, ae e taua le aua neʻi soʻona tele le umukuka ma lanu susulu. Lanumeamata lanumeamata lanumeamata lanumeamata o le a faʻafouina ai se malamalama umukuka, samasama mea o le a maua ai le mafanafana ma le lelei lagona.

O pupula lanumumu pupula i le umukuka o le a ofi i tagata faʻaosofia e fia fai totonu totonu e faʻaalia ma muamua.

O oloa ma ata ma mamanu vaʻavaʻaia foliga fealofani i laufanua faiga. E tatau ona e filifilia ma le faʻaeteete faʻataʻitaʻiga ma se lolomi pe a fai o le umukuka e laʻititi.

Mo le totoa o umukuka umukuka, o le tele-lanu mamanu o le a tuʻufaʻatasia uma susulu faʻaaoga e talafeagai.

I le ata, nuanua tauaso faʻasaga i tua o le umukuka i lanu le mautonu.

Faʻaaogaina foliga

O le tele ma le tau o le fausaga faʻalagolago i le nofoaga o lona faʻapipiʻiina:

  • Ole puipui e sili ona lauiloa ile puipui ile pa. Ufiufi pupuni atoa ufiufi le faʻamalama ma sill.
  • I le fusi. O nei oloa e ofi lelei i le ipu malamalama, ma faʻamauina i le va o faʻafanua.
  • I le faʻalo. O le tele o taimi, o faʻataʻoto luga faʻataʻitaʻiga e faʻapipiʻi i le faʻalo, ae o lenei filifiliga e le o se sili ona talafeagai mo le umukuka.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻavae ua faʻamau i le puipui i luga aʻe o le faʻamalama matala.

O a ituaiga o pupuni i luga o faʻamalama i le umukuka e sili ona talafeagai? O oloa interframe o loʻo galue malosi e faʻapipiʻi, ae e fetaui lelei mo avanoa fufusi, aʻo tuʻu avanoa avanoa i luga ole faʻamalama. Latou te le faʻalavelave foʻi ile matala ma le tapuni o faʻamalama poʻo faitotoʻa.

O le tuʻufaʻatasiga o ie pupuni ma pupuni i le umukuka

O le tuʻufaʻatasia o pupuni ma pupuni, e mafai ona e mauaina se mea manaia: o pupuni poʻo tulle o le a faʻamaluluina ai le ogaoga o laina saʻo. O ie mafiafia na faʻapipiʻi i luga o faʻataʻoto faʻapipiʻi o le a taofia ai le susulu o le la mai fafo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu 'ai lilac i se faiga masani ma se faʻamalama pupuni teuteuina i ie afu ma pupuni.

E mafai ona tuʻufaʻatasia pupuni aoga e le gata i pupuni, ae faʻapea foi ma tulle teuteu.

Manatu o ona po nei

O tauaso e ofi atoatoa i totonu o totonu o totonu. I le faʻatu i luga o le fale, e toetoe lava a le faʻaaogaina ni ie, o laupapa la poʻo ni uamea e puipuia ai le faʻamalama o le a aoga tele.

Pleated, lea e mafai ona o soʻo se foliga, pupuni faʻamalama o le a foliga sili atu ona onapo nai lo ie ie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu totonu i se ituaiga alamanuia, e fetaui lelei ma pupuni laupapa.

O a ituaiga o pupuni i luga o faʻamalama e talafeagai i totonu o se umukuka tele?

O siliva lapoʻa o le a foliga lelei i totonu o se potu vateatea, ma laufanua slats o le a teuteuina se tamai potu. O oloa e faia mai mea masani o le a ofi faʻapitoa lava ma le malamalama Scandinavian sitaili.

Ata i totonu o le umukuka

Afai o le umukuka ua faʻaauupegaina i pupuni pupuni, uumi faʻasolosolo faʻataʻitaʻiga e atoatoa: o le faʻamalamalamaina o le potu atoa e mafai ona fetuʻunaʻi i le tasi lafo. O le tutusa metotia mafai ona faʻaaogaina i totonu o se potu vateatea ma tamai faʻamalama: umi lipine o le a fausia ai le malamalamaaga o tele faamalama matala.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se umukuka lautele ma o loʻo tutu mai ie faʻalo i le foloa.

O oloa gaosi i totonu o le umukuka ma le faitotoʻa o le poletito e matua talafeagai lelei, talu ai, e le pei o pupuni ma tulle, latou te faʻatagaina oe e faʻaaoga le faitotoʻa ma faʻamalama e aunoa ma se faigata.

I le ata, o le faʻavaega fausaga, faʻapipiʻi i le pupuni pupuni, fetaui lelei i le Provence sitaili.

O le faiga mo tauaso ua naʻo le mauaina o le malosiaga, ona o ni nai e filifili e suia o latou totonu ma le latou fesoasoani. E ui lava i lenei, aoga ma fafo aulelei oloa ua faʻateleina aliali mai i totonu o fale, suia o le masani ai, ae le o taimi uma pupuni mafanafana ma tulle.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: O FEA EA LOU ALOFA by: Fatu Lio Matalavea backing vocals: Joanna Failautusi - Dr. Rome Production (Iuli 2024).