Fuafua umukuka 11 sq m - 55 ata moni ma tisaini aitia

Pin
Send
Share
Send

Fautuaga mo le faʻatulagaina

O le umukuka e 11 sq m, e sili atu le saʻo, o totonu e iai lava a latou nuances:

  • Fuafua le mea e ave i ai le faʻamuamua: mo le kuka poʻo le 'ai, faʻavae i luga o lenei, fuafua le tele o latou taʻitasi.
  • Tuʻu se laulau lautele pe a nonofo 4+ tagata i le fale pe e te masani ona valaʻaulia malo.
  • Filifili se lanu mo le umukuka 11-mita. E le tau faʻalauteleina.
  • Vavaeese le ogaumu luga mai le tapu, ma tuu le pusaaisa i le pito.
  • Faʻasolo lapisi i luga o le faʻalo e faʻamama ai lalo.

Faʻatulaga 11 sikuea mita

O le vaega o le umukuka e 11 sikuea mita, e oʻo lava i se motu, pe a e aumaia le laulau 'ai i le potu malolo. Ae o faʻataʻitaʻiga masani a:

  • Laina O meaafale e le taugata ma e le tele se avanoa. Fetaui lelei mo fale mautotogi latou te mananaʻo ai sili atu nai lo le kuka.
  • L-foliga. Tulimanu faʻatulagaina momotu lauiloa faʻamaumauga i soʻo se umukuka. A fausia se tafatolu galue ile 11 sikuea mita, ia mautinoa ole mamao ile va ole togi e le sili atu ile 3 mita.
  • Laina lua O le faʻatulagaina faʻatulagaina o modules manatu le lautele lautele o le 100-120 cm. Tuʻu le tapu, hob ma luga luga i le tasi itu, ma le toega o mea faigaluega i le isi.
  • U-foliga. O le 11 sq. P umukuka faʻatagaina oe e faʻaaoga tulimanu ma maua ai le tele o teuina ma kuka avanoa. O se nofoa poʻo se pa e mafai ona fausia i totonu, fausiaina se tasi galuega ma 'ai' aʻai.

I le ata o loʻo i ai le pusaaisa i tafatafa o le faʻamalama i totonu susulu.

Ole ituaiga faʻatulagaina e faʻamoemoeina i mea e te fiafia iai ma tapulaʻa ole umukuka:

  • O le umi ma le vaapiapi potu o 11 sikuea mita e mafai ona faʻaauupegaina i ni auala se lua: o le lua-laina poʻo le U-foliga potu o le a faʻamamafaina ai tapulaʻa, ma o se L-foliga poʻo se tasi i autafa o se puipui puʻupuʻu o le a faʻateleina ai le umukuka.
  • E mafai ona e faia le mea lea e tasi i le sikuea. Latou te faʻalauteleina le potu faʻatulagaina i le 1 pe 2 laina, ma o le a latou sasa faʻamalosi ona umukuka i le tulaga o mataitusi n po o le g.
  • A tusia se ata, mafaufau foʻi i le i ai o se faʻamalama poʻo le poletito. O se laulau ma nofoa poʻo luga luga o le umukuka seti tuʻu i lalo o le faʻamalama.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se mea e le masani ai totonu ole umukuka ma lona pa samasama.

O le a le lanu e sili atu ona lelei e faʻavasega?

11m2 e le manaʻomia ni faʻaaliga faʻalauteleina metotia, ia lanu e mafai ona i ai.

Paʻepaʻe sinasina, efuefu, paʻu beige faʻamamaina le tele o meaafale.

O se leo susulu o le a faia totonu o le tulaga ese - o se headset, o se talieleele poʻo se puipui teuteu mafai ona lanu.

E oʻo foʻi i se itu, e tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete se pogisa lanu ina ia le foliga mai ile 2 taimi laʻititi ai le potu.

Matte poʻo semi-matt facades foliga sili atu le taugata nai lo gloss.

O loʻo faʻaalia i le ata se umukuka uliuli ua tuʻu i totonu o se fale tumaoti.

Faʻamaeʻaina ma faʻafouina filifiliga

Faʻaleleia o le umukuka 11-mita tuʻufaʻatasia aulelei ma aoga. Mo puipui, foloa ma faʻalo, e le-faʻailogaina ma faigofie ona fufuluina mea e manaʻomia.

  • Taualuga. Mafai ona papaʻe pe valiina, faʻaloaloa, vaega. I le tau o le tau lelei, o le toso faʻalo e malo ai: e nanaina ni faʻaletonu, e faigofie ona fufulu. Pa vali pe paʻepaʻe manaʻomia sauniuniga luga ma le faʻaeteete, ma o le faʻalo e faia i PVC panels mafai ona liua samasama i nofoaga o le faʻamafanafana.
  • Pa. Faʻatau mea e le mafai ona faʻamamaina, maualuga le vevela, susū. O pepa puipui e mafai ona fufuluina poʻo le vali e faʻafaigofie ai le faʻafouga ma talafeagai ma soʻo se ituaiga. O le masonry piliki faʻataʻitaʻi o le a ofi atoatoa i totonu o le falealuga. O puipui faʻapipiʻi e talafeagai i le mea e tele ai kuka.
  • Apron O se filifiliga faigofie ma aoga o tile keramika. E faigofie ona faʻamama, teteʻe ile vevela maualuga ma maualuga le susū.

O loʻo faʻaalia i le ata se laulau 'ai manaia i laupapa ma tioata.

  • Fogafale TOP-3 fola ufiufi mo le umukuka 11 sikuea mita: tile, laminate ma linoleum. O le sili ona mafanafana, saogalemu, ma faigofie e faʻapipiʻi o le filifiliga mulimuli. O le laminate e tatau ona le susu, leai-seʻe, ma se puipuiga vaega, a leai o le a fulafula mai susu. O le fola e sili ona anagata e faʻaseʻe, o le ufiufi e le tatau foi ona seʻe, ma i lalo ifo o lona taʻoto o se mafanafana fola faʻavae.

Faʻafefea ona saunia se umukuka?

Ua uma ona e filifilia i le faʻatulagaina o meaafale umukuka, ua oʻo i le taimi e te mafaufau ai i le ata mulimuli o le umukuka 11 sq m.

Manatu mo se umukuka ma se pusaaisa

O le nofoaga o le pusaaisa faʻalagolago tonu lava i le faʻatulagaina o le headset ma le amataga faʻavae o le potu.

I se laina faʻasolosolo poʻo le faʻatulagaina avanoa, o loʻo tu i le faʻamalama. I soʻo se vaega o le 11 sq. Kitchen, e mafai ona fausia i totonu o se penitala pe tuʻu i ona tafatafa - o lea e foliga mai e le gaogaosa le potu.

Fuafua umukuka 11 sq m ma sofa

Afai o le seti i le 11 sq. Umukuka e faia i le 2 laina pe i le foliga o le mataitusi P, filifili se fausia-i sofa. I le laina ma le L-foliga faʻatulagaga, ua fesiitai i le isi itu.

I le ata o loʻo i ai se umukuka ma se sofa tele i luga o le puipui.

A tele le avanoa i totonu o le potu, ona latou tuʻuina lea o le sofa i le tulimanu. Sefe le avanoa - saʻo. Afai e manaʻomia se faʻaopopoga faʻaopopo, e suia i se nofoa pito i lalo pusa.

I le ata o loʻo iai le umukuka o 11 sikuea mita i papaʻe ma lanu efuefu.

Faʻataʻitaʻiga pa

O loʻo faʻaaogaina le fata pa i ni tulaga se lua: 1-2 tagata e nonofo i le fale mautotogi, pe faʻaopoopo i le potu 'ai, e manaʻomia se isi mea taumafa mama.

O le fata, tuʻuina i le laulau pito i luga tulaga, ua faʻaaogaina o se faʻaopopo galue eria. O le penina o le umukuka eseesega maualuga e maua uma ai le faʻaopoopoina ma le kukaina o avanoa faapea foi ma le faʻafaigofieina mo meaai mama.

Faatulagaina o le 'aiga' ai

O le vaega o le 11 sikuea mita e manaʻomia ai le faʻasologa: eseʻese vaega mo le kukaina ma mitiia o meaʻai.

E tatau ona nonofo uma tagata o le aiga i le laulau 'ai. Lotoa poʻo sikuea fetaui mo sofa, faʻataʻamilomilo mo nofoa.

Faʻatulagaina o nofoaga e teu ai

Afai e iai mea uma a mea uma, o le a mamā ma tumama le fale mautotogi. O ni nai fesoasoani mo optimizing teuina:

  • Sui kapoti pito i lalo ma drawers - e sili atu le vateatea ma sili atu ona talafeagai.
  • Mafaufau i le tulaga o mea faigaluega i le taimi muamua, o le fausia-i totonu e sili.
  • Polokalama faaseʻe pe siʻi aʻe masini nai lo o soʻoga mea mo le pito i luga foliga, o le a sili atu le saogalemu.
  • Maua totoga mo tulimanu modules ia maua ai le mea sili mai ia latou.
  • Faʻatulagaina faʻaopoopo masini - mezzanine, fata.

Moli foliga

Moli moli e le gata gata, ae faʻapenaina foi fausia le saʻo lagona.

Malamalama susulu mo le kukaina mafai ona i ai i le tulaga o se diode fasimea, taofia lē tumau poʻo sconces.

O le faʻamamaina o moli o le 'aiga' aʻai e iloa faʻatasi ma le fesoasoani a se tasi poʻo le sili atu moli uila, e mafai ona e tuʻuina se sconce i le tulimanu.

I le ata o loʻo i ai se uluaʻi moli moli i totonu o le umukuka o le 11 sq m.

Faʻafefea e totonu o le umukuka foliga i ituaiga lauiloa?

O umukuka ma le lautele o le 11 sq m o le a foliga matagofie i le neoclassicism ma le modernism, faʻapea foʻi ma le proofce poʻo le atunuʻu.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai se potu pogisa e fai i luga o le umukuka ma se pa piliki.

Modern minimalism ma le le faʻaituau teuteu o le a tausia le potu tumama. O ona eseesega o le leai o ni mea le talafeagai, auiliili mea masani, laconic metotia.

Lotoifale e te manaʻo ai e mafaufau i le tele o auiliiliga - atunuʻu, Procece poʻo le scandi. E fautuaina e le au mamanu le fausiaina o le mafanafana e faʻaaoga ai mea laiti e pei o tautau apa ma lanu felanulanuaʻi, faʻapea foʻi ma le tuʻufaʻatasia o laupapa ma papaʻe papaʻe.

Fuafua-potu malolo tisaini 11 sikuea

E le masani ona teuteuina se umukuka, e le pei o se potu malolo poʻo se mea e moe ai: ae o le teuteuga o le a faʻaopopo ai le fiafia i soʻo se toe faʻafouga.

I le ata, o le fesuiaiga o le umukuka-potu malolo o 11 sq.

  1. Aumai se pulou teuteu e fetaui ma lau sitaili ina neʻi e nanaina.
  2. Tautau pupuni malamalama e faʻalautele ai le avanoa.
  3. Faaseʻe luga o ufiufi nofoa pe tiaʻi ni aluga mafanafana i luga o le sofa mo le faʻatusatusaga.
  4. Tuʻu mea fai meaʻai, laulaʻau lanumeamata, ma tusi kuka i le vaega kuka.
  5. Tautau ata talafeagai poʻo ni ata i le tulaga o mata i luga o se puipui maua fua.

Motugaafa: Mulimuli i le tulafono o le tausaʻafia: o umukuka susulu e iai latou teuteuga pupula, o mea felanulanuaʻi - teuteu feololo.

Manatu o ona po nei

Fausiaina fou o le umukuka ma le ulufale i le poletito o le tuʻufaʻatasia nei nofoaga. O le filifiliga pito sili ona faigofie ma taugofie o le faʻaola, tiaʻi le iunite tioata i totonu ma le faitotoʻa.

O loʻo faʻaalia i le ata le filifiliga o le faʻafesoʻotaʻi o se potu ma le poletito.

Afai e faʻatagaina le eria o le poletito, e mafai ona tuu i luga se laulau 'ai. Poʻo le faia o se pa counter luga o muamua windowsill. O leisi aitia o se avanoa malolo ma nofoa malu ma se TV.

Faletusi o ata

Ia amata i taimi uma lau faʻafouina o le umukuka ma se peleni - faʻafefea ona tu meaafale ma mea faigaluega a le fale, e fia lago e te manaʻomia, le mea e tuʻu ai lamepa. Lenei auala e mafai ona e mautinoa ai o le avanoa e fetaui ma lou olaga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: How to Measure the SQUARE METER of your room? (Iuli 2024).