Potu i totonu teuteuga i pastel lanu

Pin
Send
Share
Send

Paʻu paʻu

O paolo o pastel e iai a latou lava igoa. O lea la, lanumeamata faʻaaogaina i le ata o le pastel e taʻua o le mint, mumu o amu, moli e mafai ona i ai se peach poʻo le apricot tone, o le viole o le lavender poʻo le lilac. Lanu samasama i pastels mafai ona lemon, lanumoana - turquoise. O le mea moni, o le tamaoaiga o le palota pastel e le faʻatapulaʻaina i nei lanu, atonu e i ai isi leo, ae e tatau ona tatau ona fai sina mou atu, e pei o susunuina i fafo o le la, faʻapaʻepaʻeina, pe sausau foi i le pauta.

Meatotino o lanu pastel

O se tasi o mafuaʻaga mo le lauiloa o potumoe teuteu i pastel lanu o latou aʻafiaga i le tagata neura tino. O paolo o pastel e talafeagai mo soʻo se uiga, ia i ai se aoga lelei i le mafaufau, faʻafouina ma faʻafilemu. Latou te le faʻamafanafanaina pe maluluina aafiaga, o lona uiga latou te le mautonu, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina uma i potumoe ma faʻamalama faʻasaga i matu ma i latou o loʻo faʻasaga i saute.

O le faʻaaogaina o lanu pastel e mafai ai ona lagona le saoloto e faʻataʻitaʻi ma lanu tuʻufaʻatasia, talu ai latou te fealofani atoatoa lelei le tasi i le isi. E faigata ona vaai faalemafaufau i se potumoe teuteuina i le lanumoana, lanu viole ma le mumu i le taimi e tasi. I totonu o se potumoe, o le tagata faʻavaivai faiga o le a fiafia ma faʻasolosolo i le tapulaʻa. Peitaʻi, a faʻaaoga pastel shade o nei lanu, o se tuʻufaʻatasiga e le gata ina mafai, ae mafai foi ona faʻamamaina ma matagofie, ma o le a faigofie ma toʻafilemu i totonu o sea totonu.

Filifiliga o filifiliga

O se potumoe i pastel lanu e masani ona foliga matagofie ma agamalu, ma e matua talafeagai mo fafine. Afai e te manaʻo e faia se potumoe a tama, e tatau ona e nofo i luga o lanumoana ma lanumoana tone, ma le faʻaopopoina o paolo o lanumeamata. Poʻo le a lava, o le māmā o pauta tone o le a aumaia le fou ma le agamalu i totonu, lea e matua talafeagai i totonu o le potumoe. Masani lava, pe a fuafuaina tisaini totonu, o se tasi o le mulimuli mai tolu polokalame e faʻaaogaina:

  1. O le leo le faʻaituau e faʻaaogaina o le faʻavae, ma pastel o se faʻaopoopo se tasi. Faʻataʻitaʻiga: beige ma malamalama lanumoana, efuefu ma pastel piniki, maaleale enaena ma mint.
  2. Ma o se faʻavae, ma o se faʻaopopo lanu pastel e faʻaaogaina. I lenei tulaga, oe mafai ona tuʻufaʻatasia soʻo se paolo, mo se faʻataʻitaʻiga, lanumoana ma piniki, lanumoana ma lilac, tipolo ma mint, 'amu ma le turquoise. Uma pastel lanu o loo i le atoatoa fealofani ma le tasi, ina ia mafai ona lua paga i luga i lou fiafia e aunoa ma le lamatia ni mea sese.
  3. Tolu pe sili atu foʻi paʻu pastel e faʻaaoga faʻatasi i le tuʻufaʻatasiga eseese. Aua le fefe o le iʻuga e iu ina malamalama tele - lanu pastel faʻamaluluina lanu tuʻufaʻatasia, ma o le maeʻa totonu o le a fiafia ma i le taimi e tasi maaleale.

Malamalama beige e sili ona talafeagai o se manifinifi lanu mo pastel paolo. Paʻepaʻe, enaena, efuefu mafai foi ona faia lenei matafaioi, ae e ui i lea, tagata mamanu mafaufau beige, susu, kulimi, kulimi e sili ona talafeagai. E faʻaaoga le efuefu pe a latou manaʻo e aumai ni nota malu i totonu, ma o le enaena e faʻatagaina ai oe ona faʻaofi i totonu ni fualaʻau vine.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: NATURAL NA PANLUNAS SA V!RUS NI RUDY BALDWIN, RUDY BALDWIN VISION u0026 PREDICTIONS 3242020 (Iuli 2024).