Potu mamanu i le Igilisi faiga: foliga, ata

Pin
Send
Share
Send

Uiga foliga o potumoe mamanu i le Igilisi faiga

  • E i ai fafie i le teuteuga o le potu. Nei mafai ona avea laupapa laupapa i luga o puipui, meaafale laupapa, laupapa mea faʻaaoga.
  • O puipui e masani ona laina i laupapa ma vaevaeina i ni vaega eseʻese ma foliga.
  • O laupapa poʻo poloka e faʻaoga e fai ma fola. E talia a latou faʻataʻitaʻiga. O le faʻavasegaina o foloa poʻo ni keramika e le faʻatagaina.
  • O le magalafu o se vaega taua o le sitaili. E mafai ona avea ma fafie fafie, eletise poʻo teuteuga.
  • O le nofoa faʻataʻavale i tafatafa o le magalafu o se uiga taua foi o le faiga, ma e tatau ona matagofie - lapoʻa, mafanafana, ma teuteuina teuteuina ma tapolo faia i taugata ie.
  • Teuteuina o mea e tatau ona i ai a latou lava talaʻaga, e mafai ona latou auai i augatupulaga eseʻese o le aiga.
  • Ituaiga ie tatau ona taugata ma maualuga le tulaga, sili faʻaaogaina masani masani ie.
  • O le mamanu o le potumoe i le Igilisi sitaili tatau ona faigata, ae i le taimi lava e tasi matagofie; meaafale tatau foi ona tausisia lenei tulafono.

Faʻamaeʻaina

Pa

O le pito i lalo o puipui e masani ona ufiufi i laupapa faʻapipiʻi - e aoga lea, ma e faʻateleina ai foi mea faʻavevela vevela o puipui. Luga o panels, o le pa ua teuteuina ma mamanuina, lago, frieze o loʻo faʻaaogaina. I luga o puipui e mafai ona i ai uma pepa puipui ma pepa puipui i totonu o se tamai fugalaʻau pe tasi le leo. O lanu e mutimuti vale, pogisa.

Fola

O laupapa e manaʻomia e fai ma ie afu. E mafai ona fai o se taugata fale, poʻo ni laupapa faigofie - ae ia e mautinoa ia tuʻu pea i luga le laʻau. E sili atu le togafitia o laupapa ma se pisia - o fola malamalama e le talafeagai mo se potumoe Igilisi. E mafai ona faʻalanu pe vali i luga. E talafeagai le teuteuina o le foloa i totonu o le potumoe ma se kapeta ma se fugalaʻau mamanu.

Taualuga

Atonu e paʻepaʻe masani, ae i totonu o se potumoe sitaili Igilisi, laupapa, ma faʻalava laupapa kolosi le potu, e sili talafeagai. O le fafie e le tatau ona valiina, e tatau ona masani ma taofi lona uiga. Mafai ona togafitia ma pisia laupapa, solo poʻo varnish.

Faitotoa ma faʻamalama

Pei o faitotoʻa, faʻamalama e teuteuina naʻo laupapa. O faʻamalama tetele e vaevaeina i tamaʻi faʻatafafa, ma o fusipaʻu e le felafoaʻi tatalaina, ae minoi. O pupuni mamafa i luga o faʻamalama e mafai ona toso mai luga ma teuteuina i pito.

Meafale

E uaʻi totoʻa atu i mataupu taʻitasi. O meaafale uma e faia i laupapa pogisa, sili i le lima. Aiga, meaafale aso tuai e sili ona talisapaia, pe a tupu e le o iai, e mafai ona e faia ni aitema taʻitasi e oka.

O le elemene tutotonu o le potu Igilisi potumoe i totonu o se lapoʻa faʻalua moega. I le avea ai o se tulafono, e faia i laupapa, foliga matua tele, ma ua teuteuina e le gata i vaneina elemeni, ae faʻapea foi ma le faʻapaologa. E masani ona tele aluga, kapeta, palanikeke i luga o sea moega, e mafanafana, mafanafana ma mafanafana i taimi uma.

I tafatafa o le moega, i le faʻaopopoina o laulau i tafatafa o le moega, o loʻo i ai se pusa o drawers ma se faʻata. O le potumoe manaʻomia se ofu - tele foi, ma le itiiti ifo i le tolu swing-matala faitotoʻa, ma sili teuteuina i laupapa vaneina.

Afi Afi

O le mamanu o le potumoe i le Igilisi sitaili faʻailoa mai le i ai o se magalafu i totonu. O se filifiliga sili ona lelei o se moni fafie fafie-fafie. Ae ui i lea, naʻo tagata nonofo i o latou lava fale e mafai ona gafatia se mea faapena, o le mea lea, suia i eletise poʻo afiafiafi, faʻapea foʻi ma afi taʻamilo pepelo, e faʻatagaina. Chandeliers, ata i ata matagofie, ma le uati mantel o loʻo tuu i luga o le afi.

Moli

I lenei tulaga, ultra-faʻaonapo nei moliuila moli ua tuʻuʻeseina, ma faʻasino itu, e maua ai malamalama susulu, e le talafeagai foi. E sili pe a fai o le moli e pei o moligaʻo - e leʻo susulu, ma faʻasalalau. O se faʻatulagaga tolu o faʻatulagaina o lamepa e faʻapea:

  • moli tutotonu (poʻo le tele o moli uila) i luga o le taualuga;
  • i luga aʻe o le ulu o le moega, e latalata i faʻata, o loʻo iai faʻamaʻi faʻafoliga pei o le tuugalamepa tuai;
  • laulau lamepa i luga o laulau i autafa o moega.

Ituaiga ie

O le potumoe i le Igilisi sitaili e teuteuina ma le tele o elemeni elemene, ma o nei ie e masani ona maualuga lona tulaga. Moega ie e sili atu le lelei mai damask - ie silika, o filo ia, faʻafesoʻotaʻi ma satin lalaga, fausia ai se faʻataʻitaʻiga, o se tulafono, fugalaʻau. Lenei mamanu tu matilatila faʻasaga i le matte talaʻaga o le autu laugatasi lalaga.

O le mafiafia, malamalama vaivai fulufulu fulufulu moega e tuu i luga o le faamalu, mea uma e ufiufi i luga ma se ie lalaga, ie vaivai, lea e faataʻapeʻapeina ai aluga o ituaiga eseese ma foliga. O mamanu e sili ona fiafia iai o le "plaid", o tamaʻi fugalaʻau fugalaʻau. O faʻamalama e teuteuina i pupuni lauolaola, e mafai ona faʻataʻitaʻi pe suʻiina. I totonu o le potumoe, e faʻatagaina ona tuʻufaʻatasia ie taugata pei o le veloveta ma le damask ma le chintz ma le ie lino - ae i aofaʻiga talafeagai.

Mea Faʻaaoga

O le numera o mea faʻaaoga e mafai ona le faʻatapulaʻaina, e faʻamoemoeina uma naʻo manaʻoga ma agavaʻa o e anaina. O atavali i laupapa mamafa na vaneina, tuʻusaʻo ma fugalaʻau, faʻatagata porcelain, aemaise lava i latou o loʻo atagia mai ai manu poʻo vaaiga o tuliga manu, tusi, mekasini, solosolo na lalagaina e tinamatua - o nei mea uma o le a maua lona nofoaga ma faʻamafanafanaina le potu moe.

Valivali tali

O totonu o le potumoe Igilisi e mafai ona lagolagoina i le mafanafana ma le malulu lanu - e faʻalagolago lava i mea e manaʻomia e oe lava, ma e faʻapea foi ona o faʻamalama o le potu e feagai ma le itu i saute poʻo le itu i matu.

Leo mafanafana:

  • Lanu mumu. O sina vaega mumu e faʻaosofia ai le neula, faʻafiafiaina ma leo i se auala lelei. O lapoʻa mumu luga e mafai ona faʻatiga ma faʻapopoleina le neula, e tatau la ona faʻaaoga le mumu i inumaga. E masani lava, mafanafana mafanafana pupuni o mumu e faʻaaogaina, pei o le cherry, lanu o maʻa taua - ruby, spinel.
  • Lanu moli. Ia lava pupula, lelei lanu, ae le soesā. Peitaʻi, e sili atu le faʻaoga o filifiliga ole pastel pei ole peach ma kulimi.
  • Lanu samasama. O le lanu o le la mo teuteuga totonu i totonu o Egelani e sili ona lauiloa, aua e matua le lava i lenei puao le atunuʻu. O lenei lanu e faʻalelei atili ai le leo, lelei atoatoa, ma maua ai se lagona fiafia.
  • Lanu enaena. Beige ma enaena faʻaopopo se lagona o le mafanafana ma le mafanafana i totonu. O le filifiliga masani ole valiina o puipui ile lanu sukalati.

Leo malulu:

  • Lanu moaga. Lanumoana, faʻapea foʻi ma ona paolo - lanumoana, lanumoana-lanu viole avatua se lagona o le malulu, faʻafilemuina le neivi, fesoasoani e malolo. Peitai, fesoʻotaʻiga ma nei fugalaʻau e le tatau ona umi, a faʻapea o le malologa mafai ona liua i le faʻanoanoa.
  • Lanu meamata. Malulu malu o lanumeamata (lanumoana-lanumeamata, galu sami, turquoise) i ai se faʻafilemuina aafiaga.

A filifilia le lanu autu o se potu Peretania-faiga potumoe mamanu, manatua o mafanafana paolo o le a vaʻaia vaʻaia le avanoa laitiiti, ae malulu, i se isi itu, o le a faʻalauteleina.

Fono. O le sitaili faʻatonutonuina le filifiliga o mea masani, o le mea lea, e sili atu le fiafia i pepa puipui mo puipui i luga o se tulaga masani, mo se faʻataʻitaʻiga, pepa poʻo ie. E mafai ona faʻaaoga le pepa puipui ofe.

Mo ai le potumoe Igilisi?

E talitonuina o le Potu Igilisi o le filifiliga o tagata matutua oe ua laa i luga o le tolu tausaga lona tolu ma i ai ni uiga faʻapitoa. E talitonu le au mamanu, o sea totonu e fetaui ma le lautele o tagata, e taʻua:

  • tagata fiafia i ituaiga masani, o le a latou talisapaia le aristocratic taofiofi o le mamanu ma masani masani mafanafana;
  • mo i latou e i ai tamaʻi fale mautotogi, o le Igilisi faʻamatalaga o le potumoe mamanu e atoatoa, talu ai e taliaina le lagona o le malamalama "gaogaosa", "tumu" ma meaafale, e pei ona masani ona tupu i tamaʻi fale tele;
  • lelei mo tagata aoina, aua e aofia ai le tuʻuina atu o mea eseese teuteuina e aunoa ma le faʻatapulaʻaina le numera;
  • e faʻafetaia e tagata e ana le potu tusi le mafai ona tuʻu teu tusi i totonu o le potumoe.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: TL Production - SUNSHINE BAND...MATUA OTI cover (Mae 2024).