Potu mamanu mo se teine: ata, foliga foliga

Pin
Send
Share
Send

Faʻailogaina o se potumoe mo se teine

Pei o soʻo se potu i totonu o se potu mautotogi, o le potumoe e tatau ona vaevaeina i gaioiga sone: o lenei o le a faʻalelei atili ai ma o le a faʻatagaina ai oe e faʻaalu e le gata i po i totonu o le potu.

  • Moe

O le vaega mo le moe ma le ao malologa, i le faʻaopoopoina i le obligatory moega, o loʻo faʻaauupegaina i se faʻaonapo nei teuina teuina ma se moega i tafatafa o le moega e faʻatagaina ai oe e faʻatulaga se nofoaga mo faitau. Afai e mafai, o le a latou faʻaopoopoina se nofoaga mo teuga faiga - o se laulau laʻau poʻo se tamaʻi pusa o drawers ma se faʻata o loʻo faʻamauina i ona luga.

  • Iopu

O le agavaʻa e nofo i se komepiuta feaveaʻi, vaʻai i meli, tusi ni nai tusi o se manaʻoga mo se tagata onapo nei, ma o se faʻapitoa nofoaga e tatau ona saunia mo lenei galuega i totonu o le potu moe o se teine.

O le laulau e tatau ona tu latalata i le faʻamalama, i le susulu o le potu. Ae ui i lea, o le geometry o le potu atonu o se ituaiga faʻavasegaina o le a le talafeagai. I lenei tulaga, e mafai ona e siʻitia le vaega galue i le pa sili mamao mai le faʻamalama, ae i le taimi e tasi - i le mamao maualuga mai le faitotoʻa i luma. O le eria galuega manaʻomia moli lelei faʻaopoopo.

Motugaafa: Afai e le mafai ona faʻaauupegaina se laulau laʻei eseʻese, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le falefaigaluega. I lenei tulaga, oe manaʻomia tautau se faʻata i luga o le puipui luga o le laulau. I tafatafa o le laulau, e mafai ona e tuʻuina se fata pe tautau fata mo tusi ma pepa talafeagai mo galuega.

  • Fesootaiga

Ina ia mafai ona e talanoa ma au uo i se siosiomaga mafanafana, oe tatau ona mafaufau e uiga i le faʻaauupegaina o le malo malo. I le lava o le potumoe, e mafai ona tu ai i luga se sofa, ae afai e laʻititi le vaega o le potu, ona tuʻuina atu lea o se nofoa faʻapitoa poʻo ni nofoa faʻalelei. O se televise faʻatautau e tautau i luga o le puipui. I luga o le foloa i lenei eria, e talafeagai le tuʻuina o se kapeta ma se malulu lemu.

Meaafale i totonu o le potumoe mo se teine

  • Nofoaga moe

A filifilia se nofoa, faigofie e tatau ona amanaʻia muamua o mea uma. O le sofa i se potumoe faʻaonapo nei mo se teine ​​e le mafai ona avea ma autu nofoaga e moe ai, o lenei o le a le lelei le aʻafia o le tulaga o le tuasivi. O le moega e tatau ona faʻaauupegaina i se orthopedic faʻavae ma se talafeagai faamalu. E mafai ona tasi pe lautele, faʻamoemoe i tagata taʻitoʻatasi fiafia ma le mauaina o avanoa avanoa i totonu o le potu. O le ituaiga o ulu ulu e filifilia e tusa ma le filifilia totonu mamanu o le potu. Afai o se sofa filifilia o se mea e moe ai, ia mautinoa ia faʻaauupegaina ia ma se faʻapitoa faamalu mo sofa.

  • Kesi

O le kesi (faʻapea foʻi ma le nofoa) e tatau ona malu ma e le tatau ona faʻaaluina tele le avanoa. I totonu o le fale, e mafai ona tuʻufaʻatasia ma le faʻamalama sill, pe mafai foi ona avea ma se mea e leai se totogi - e faʻamoemoe uma i le tele o le potumoe ma mea e fiafia iai le tagata.

  • Teuina o Mea

O se ofu masani masani e foliga lelei mai totonu o le potu moe, ae e fai lava si tele o avanoa. O nisi taimi e sili atu le aoga e tuʻu ai se faʻaonapo nei teuina teu. E le tatau ona laʻititi, ma lona faʻatulagaina i totonu e tatau ona mafaufau lelei ina ia i ai se nofoaga mo mea uma e te manaʻomia. Faʻata tioata i luga o faitotoʻa o le teuina (poʻo le kapeneta) o le a vaʻaia lautele le potu.

  • Laulau laei

Mo le faʻaogaina o mea teuteu, e te manaʻomia se laulau e fai ai ofu ma ni drawers mo le teuina o mea teuteu, faʻapea foʻi ma se faʻata tele. E le gata o se mea aoga, ae o se mea teuteu i totonu: e mafai ona faʻamamafaina lelei le sitaili o le potu.

Moli i le potu mo le teine

O le moli moli o se potumoe mo se teine ​​e manatu i le amanaʻiaina o le aotelega malamalama o le potu. Afai e le lava, moli moli faʻaopopo e tatau ona tuʻuina mai. Le itiiti ifo ma le lua sulu moli e faʻaaogaina i totonu: ao ma le po. E sili le faʻafitia o lapisi tetele ma mamalu, seʻi vagana ua faʻatonutonuina e le sitaili filifilia.

  • Nai lo o le moli uila, e sili atu le faʻaaogaina o mea malamalama e avea ma moli autu, e tufatufa tutusa i luga o le taualuga. Latou te faʻafetauiina soʻo se fofo i totonu ma o le a faʻamalamalamaina e oʻo lava i tulimanu mamao o le potu.
  • Mo le vaega galue, e sili atu le filifilia o se lamepa faʻaonapo nei ma le agavaʻa e suia le itu o le malamalama fesuiaʻiga. Lenei luminaire mafai foi ona faʻaaogaina mo faʻaopopo malamalamaina o isi eria, faʻatonutonuina i le manaʻoga itu.
  • O moli moega e mafai ona faʻatinoina ile tele o auala: o moli e tu i luga o le laulau, se laupapa pupuni i luga o le ulu ulu poʻo se moli o le foloa e latalata i le moega e maua ai le avanoa e faitau ai ae e te leʻi moe.
  • O faʻamalama e tatau ona faʻaauupegaina e le gata i le malamalama, malamalama, ae faʻapena foʻi ma pupuni mafiafia e maua ai le tuʻu ese mai le malamalama mai le auala - o le a mafai ai ona e malolo atoa i le po. E mafai ona e faʻaogaina pupuni nai lo pupuni i le potu moe.

Faʻaopoopoga

I le avea ai o ni faʻaopoopoga faʻaopoopo i totonu o le potumoe a le teine, e mafai ona e faʻaaogaina e le gata i ata puʻe, mea faʻamanatu o mea femalagaaʻi, ae o meataalo e fiafia iai, faʻaputuputuina o ata, teuteuga poʻo ni ata a le tamaʻitaʻi o le potumoe, ma na mea laiti uma e maua ai le mafanafana ma le mafanafana i lenei potu vavalalata i totonu o le fale.

Faʻafefea ona filifili se sitaili mo se teineititi potumoe tisaini?

Ae e te leʻi amataina faʻaauupegaina se potumoe, e tatau ona e fuafuaina lona sitaili. Lenei, o mea e fiafia i ai le teine ​​ma ona uiga e muamua. O le filifiliga o sitaili talafeagai e matua lautele.

Shabby chic

O se tasi o sili ona fiafia sitaili sitaili. Tele teineiti filifilia o ia, manaʻo e faʻamamafaina o latou fafine. O le ata o le potumoe o loʻo puleaina e maaleale, paʻu pupuni - lanumoana, piniki, beige, peach. O meaafale e mafai ona ofuina ni uʻamea elemeni; e masani ona i ai se faʻataʻitaʻiga ulu i tafatafa o le moega. Lelei faʻaopoopoina ma vaivai laina e talia. Pe a teuteuina, e masani lava o mea masani e faʻaaoga ai, e faʻaaoga lea i meaafale ma ie.

O se potumoe po nei mo se teine ​​i le shabby chic style ua matua teuteuina: laupapa vaneina, faʻata i aulelei o faʻafanua, tuugalamepa ma tuugamau, totonu fugalaʻau - o nei mea uma e fausia ai se manaia siʻosiʻomaga i le mamanu o le potu o se teine.

Faapitoa gauai ua totogi atu i elemeni elemeni. O pupuni e tatau ona pa'ū i gaugau tetele, aluga o mamanu eseese, lapopoa ma siepi ua fuafuaina e le gata e faʻaopoopo ai le mafanafana, ae ia fausia ai foi se mafanafana siosiomaga. O ie moega e filifilia foi i pastel lanu, ma faʻataʻitaʻiga o fugalaʻau poʻo monograms.

Aso nei

O le mamanu o se potumoe mo se teine ​​i se faʻaonapo nei sitaili ua faia faʻaaogaina malamalama lanu, toniga faʻamalamalamaina, o le aofaʻi maualalo o laconic meaafale. O le filifiliga o lenei sitaili fofo e tauamiotonuina i le tulaga o le a tuʻuina atu se tamai potu mo le potumoe - o le a vaʻaia faʻateleina le eria. O le aofaʻi laʻititi o faʻaopoopoga ma faʻaopoopoga o loʻo faʻaaogaina i sitaili faʻaonapo nei, ma o le lagona o le mafanafana ma le mafanafana i le ata e maua mai i le faʻaaogaina o lanu lanu ma le manaia o faʻamatalaga i totonu. O se potumoe faʻaonapo nei e faʻaalia e elemeni pei o:

  • avanoa o avanoa avanoa;
  • le faʻaaogaina o meaafale suia;
  • mea masani mo teuteuga;
  • lanu malu;
  • leai se mauoa teuteuga i le ata.

E masani lava, o le faʻaonapo nei sitaili e fiafia i ai teine ​​e nonofo i laʻasaga ma taimi, faʻapea foʻi ma i latou e manaʻomia le i ai o le komepiuta kesi. O nei leo ma ata vitio ua ofi lelei i totonu.

Masani

O le totonu potu masani o se potumoe mo se teine ​​o le lautele, toʻafilemu toʻafilemu ma se mautinoa paia o le ea. I totonu o totonu, e leai se nofoaga mo lanu pupula tuʻufaʻatasia ma sili atu-faʻaonapo nei vaifofo fofo. O le lanu lanu e taofiofi, mafanafana - beige, pistachio, efuefu, lilac, paʻepaʻe. O le faʻaaogaina o laʻau masani i le mamanu o se isi faʻailoga o le masani sitaili.

O se moega laupapa e tatau ona i ai se pulou ulu mataʻina, a le o ufiufi i ie pe teuteuina i vaneina. Sei tatou fai atu o se pupuni luga o le moega - o le a faʻaopopo ai se paʻi alofa i le potu moe mamanu. O ie e faʻaaogaina i totonu o potu i totonu e tatau foi ona masani ma lelei ona lelei.

Mo mea e teu ai meaafale, e mafai ona e faʻaaogaina le veloveta, satin, silika. O se laʻei laʻei, o se pouf i ona tafatafa e le gata e faʻamalieina ai a latou fuafuaga faʻamoemoeina, ae ia faʻamamafaina foʻi le filifiliga o le faiga, e mafai ona avea i latou ma autu taua o se potu moe masani. O se faʻata lapoʻa i se ata vaneina o le a avea ma susulu faʻaaliga o le teuteuga.

Scandinavian

O potu moe o teineititi onapo e masani ona faia i se sitaili Scandinavian. O lona sili lelei o le faigofie, o le agavaʻa e faʻaogaina ai e oʻo lava i nai tamaʻi potu. O le tele o le malamalama ma le ea, manino foliga, laina saʻo faʻatasi ma le mauoa o lanu ma masani ai mamanu fausiaina se malu ma matagofie atemosifia i le mamanu o le potumoe, lea e manaia e malolo.

Lanu susulu o lanumoana, turquoise, lanumumu e faʻaopoopoina i lanu masani o lanu pastel, mauaina faʻamatala manino ma uluaʻi totonu. O ata uli ma papaʻe ata e mafai ona faʻaaogaina e teuteuina ai puipui; i lenei tulaga, e faʻaopopoina le lanu e faʻaaoga ai aluga teuteu. O laʻau lanumeamata e faʻaopopoina le fou ma le mafanafana i le ata.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tamaiti Ole Popo (Mae 2024).