Faʻafefea ona faʻaauupegaina se potumoe i Khrushchev: ata moni i totonu

Pin
Send
Share
Send

O le a le mea e mafaufau ai pe a fuafuaina se tamai potumoe?

A numera o foliga:

  • I totonu o se tamaʻi potu, e le tatau ona e faʻapipiʻiina ni meaafale tetele. Malamalama mama ma moli malamalama totonu e talafeagai mo le faʻalauteleina o le potu.
  • Lanu pogisa e tatau ona faʻaaogaina o ni faʻamatalaga taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, mauoa mea i le tulaga o burgundy aluga, pupuni lanumeamata poʻo se kapeta uliuli o le a ofi i totonu o se potumoe i kulimi lanu.
  • Laʻititi-lapoʻa avanoa e le tatau ona faʻafofoaina i le le manaʻomia teuteu. E fautuaina le filifilia o se aofaʻi laʻititi o mea lelei e faʻaaogaina.

Faatulagaga

I totonu o se fale mautotogi i se masani fale fogafalelima, o le potumoe eria e masani ona le sili atu i le 11-12 sikuea mita. O potu moe i Khrushchevs e seasea maua se faʻatulagaina faʻatafafa, e le mafua ai faigata i le faʻavasegaina, pei o se potu e faʻatafafā foliga.

I totonu o se potu vaiti ma faʻaumiumi, o se laina tuʻufaʻatasiga o meaafale elemeni i autafa o puipui e manatu, ina ia i ai se avanoa fua.

Mo se fealofani totonu, o le mea e moe ai tatau ona nofoia le 2/3 o le potu, ma le toega 1/3 o le avanoa e mafai ona faʻaauupegaina i se potu laʻei, se kesi faigaluega poʻo se faʻaopoopoga nofoaga. O se moega i totonu o se potumoe faʻatafafata e tuu i luga o le potu. O uumi puipui o loʻo faʻaauupegaina i fata ma faʻapipiʻi fata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaina o se potumoe faʻatafafā i le Khrushchev fale.

I totonu o le potu lua potu poʻo le potu e tolu potu Khrushchev, o le potumoe e masani lava ona faʻaaogaina mo na o lona faʻamoemoega o se nofoaga e moe ai. O le faʻatulagaina o sea potu e faia e aunoa ma ni faʻafitauli faʻapitoa, talu ai e le manaʻomia e le potu le toefausiaina ma vaevaeina i ni vaega eseese o galuega, e le pei o se potumoe i le potu e tasi le potu.

Faʻailoga

Ina ia le vaʻaia le vaapiapi o le potumoe ma ia ofi uma mea manaʻomia tatau, faufautua fautua e faʻaalu i le sone ma faʻatulaga saʻo le avanoa.

Ole eseesega ole potu moe ile Khrushchev ole a faʻamoemoe ile mafuaʻaga ole potu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se poloketi faigata o le tuʻufaʻatasia o se tafaoga ma se potu malolo. Ina ia faia lenei mea, o totonu e faʻatumuina ma se gaugauina sofa, o se podium poʻo se malamalama vaeluaina ua faʻapipiʻiina.

I totonu o le potu moe suʻesuʻega, o le falefaigaluega e faʻaauupegaina i se laulau mafanafana ma le nofoa ma potu teu oloa. Lenei eria mafai mafai ona vavaeʻese e se vaeluaina, fata, teuina tusi, pe faʻamalamalamaina e lanu ma maeʻa mea.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le fesuisuiaʻi o le faʻataʻatiaga o potu faʻaonapo nei i Khrushchev.

O le mamanu o se potu ma se boudoir e lauiloa, lea o le a faigofie ai mo se fafine ona tuʻu uma mea talafeagai teuteu ma tuʻu ia ia i le faʻasologa. I lenei tulaga, o le moega o le a ofi totoʻa i totonu o le potumoe, ma o se pusa o drawers, faʻata poʻo laei laei o le a ofi i le tulaga o se elemene elemeni.

I totonu o le potumoe i Khrushchev, o le nofoaga e teu ai e taua. Mo lenei, o se ofu maualuga, o se puipui fata poʻo fata e faʻapipiʻiina, lea e vavaeʻeseina e pupuni poʻo sliding partitions.

Potu lanu

E sili atu le teuteuina o se tamai potu i le le mautonu ma le malamalama beige, peach, lanumoana, paʻepaʻe, lanu viole, piniki poʻo moli lanumeamata lanu. O lanu maʻi o le pistachio, mint poʻo le lilac o le a avea ma fesoasoani talafeagai i totonu. O ia valivali o le a vaʻaia lautele le avanoa ma fausia ai se mafanafana ma matagofie siosiomaga i le potumoe i le Khrushchev.

O se mamanu tatau ona faʻaaogaina le sili atu i le lua pe tolu tutusa lanu. O se palakalafa pogisa e naʻo le taliaina mo faʻaaliga e pei o faʻaaoga, ie poʻo tamaʻi meafale.

Ina ia mafai ona faʻasaʻo se potu ma se tulaga e le masani ai faʻaumiumi foliga, e mafai ona faia puipui vaiti i lanu mafanafana, ma mo uumi, filifili se maeʻa i malulu malulu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai totonu o le potumoe i totonu o le fale Khrushchev ma le faʻalo paʻepaʻe ma puipui ua valiina ile lanu mint.

Grey o se sitaili manaia ma masani mo totonu o aso nei. Faʻafetai i le tele ituaiga o mafanafana ma malulu lanu, e aofia uma ai le sili ona malamalama ma sili ona pogisa leo kalafi, o le ata o le potumoe o le a le foliga le faʻapitoa ma le fiu.

Maea ma mea

O se tulaga tutusa taua i le ata o le filifiliga o le faʻaumaina o mea.

Fogafale

O le sili ona siʻosiʻomaga filifiliga filifiliga o loʻo faʻaalia e mea i le tulaga o se laupapa laupapa poʻo fale. Ina ia sili atu le vateatea o le potu vaʻai, e mafai ona e faʻaogaina le tasi-lanu ie afu. O le laminate diagonal o le a fesoasoani foi e faʻalauteleina le avanoa.

O se fofo e le masani ai o le a avea ma tapuni pupuni poʻo oe lava faʻalaugatasi fola.

I le ata o loʻo i ai se laminate luga o le foloa i le ata o le potumoe i Khrushchev.

Pa

O le filifiliga o puipui puipui e faia i le amanaʻia o fua o le potumoe i le Khrushchev. I totonu o se potu ma le lautele o le 10 i le 12 sikuea, o le a talafeagai le faʻaaogaina o pepa puipui faigofie ma tele lanu. O le tusia i luga o tapoleni e le tatau ona vaʻai faʻaitiiti ai le avanoa. E le fautuaina e faapipii luga o puipui ma pepa puipui ma lautele lautele faʻasolosolo ma tele variegated mamanu.

O se auala faigofie e faʻauma ai o le valivali. Mo se potu ma puipui monochromatic, o le a sili atu ona faigofie e filifili meaafale ma mea faʻaaoga. I totonu o se tamaʻi potumoe i Khrushchev, e mafai ona tuʻufaʻatasia vaʻa vali ma le pa puipui e tasi o loʻo ufiufi i ata faʻapipiʻi.

Mo le fausiaina o se leo, e le gata o le lanu e talafeagai, ae faʻapena foi i le vali vali, teuteuina o piliki poʻo le pepa puipui.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i totonu o se fale Khrushchev ma puipui o loʻo lainaina laminate ma brickwork.

Taualuga

I le potumoe i le Khrushchev fale, o le faʻalo vaʻalele mafai ona ufiufi ma malamalama-lanu vali. O se pupula ata faʻafiafiaina poʻo se maaleale pastel satin faʻalo e lelei foi.

Mo se avanoa laititi, o le faʻapipiʻiina o faʻataʻitaʻiga tele-tiered plasterboard fausaga e le taliaina. O le filifiliga pito sili ona lelei o le tuʻufaʻatasia o se tasi laconic tasi poʻo le lua-tulaga faʻalo ma lamepa i totonu.

I le ata o loʻo i ai le tasi-tulaga faʻaloaloa satin faʻalo i le potumoe i Khrushchev.

Faʻafefea ona faʻaavanoaina se potumoe?

O mea masani mo meaafale mo le potumoe i Khrushchev e aofia ai aitema i le tulaga o le moega, potu e tu ai lavalava poʻo ofu e teu ai, se pusa pusa toso, faʻata ma laulau i autafa o moega.

Mo se potu ma se faʻavae masani, filifili se lua moega ma seti latalata i se tasi o puipui. O se moega moe ma faataamilo tulimanu o le a ofi lelei i totonu o se tamai potu. Lenei o le a faʻasaʻolotoina atili avanoa. O se moega papaʻe o le a faʻaopopoina le ea ma le malamalama i le ea.

O se moega tele suia i nisi taimi suia i se mafanafana ma aoga toso-i fafo sofa.

Oe mafai ona sefe avanoa i le faʻaaogaina o le tulimanu kapeneta faʻataʻitaʻiga. I le avea ai o ni mea e teu ai, e talafeagai lelei foʻi se fata poʻo ni fata tatala, e faʻatagaina ai oe e tuʻu ese mai le potu. Ina ia faʻalauteleina vaʻaia le potu, e talafeagai le filifilia o se lavalava ma se faʻata faʻaata.

Afai e te manaʻomia se TV i le potumoe i Khrushchev, e sili atu le tuʻuina o le masini i luga o le puipui.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i totonu o le Khrushchev, faʻafouina ma papaʻe meafale.

I le tulaga e te manaʻo e faʻaavanoaina se potumoe i se Khrushchev mo se tama talavou. O se moega malolo poʻo se sofa suia o le a fesoasoani e foʻia le faʻafitauli o le leai o se avanoa avanoa. Mo le potu a le aliʻi talavou, o le faʻapipiʻiina o se ofu tuusaʻo e faʻaaogaina e tagata e toso e talafeagai. O faitotoʻa o ofu moe e mafai ona teuteuina i pepa eseese.

I le ata o loʻo i ai ni kapoti vaiti ma faʻata faʻataʻitaʻi latalata i le moega i totonu o le potumoe i le Khrushchev fale.

Pupuni ma teuteuga

A filifilia pupuni, e ave le fiafia i canvases faia i le malamalama, malamalama ie. I totonu o se tamaʻi potumoe i Khrushchev, e le talafeagai le faʻaogaina o pupuni mamafa ma le tele o ie puipui ma lambrequins. O le tali sili ona lelei o pupuni faigofie e aunoa ma ni teuteuga manaia.

O se faʻamalama i totonu o se tamaʻi potu e mafai foi ona teuteuina i roller blinds, roman blinds, blinds poʻo ie pupuni tulle. O le pupuni ensemble tatau ona alu i tala atu o tuaoi o le faʻamalama tatalaina, o lea o le potumoe o le a foliga sili atu lautele.

O loʻo faʻaalia i le ata se ata faʻaonapo nei o se potumoe i Khrushchev ma ata o loʻo tu i luga o le fata i luga aʻe o le ulu o le moega.

I totonu teuteuga, e talafeagai le faʻaaogaina o se laconic ata ata faʻapipiʻi, pepa faʻasalalau poʻo ni atavali i totonu o se faʻamau faʻamau. E fautuaina le tuʻuina o mea teuteu i luga o le tasi faʻataʻoto poʻo luga luga.

Laʻau ma fugalaʻau i totonu o fagu o le a fesoasoani e faʻafouina ai le ea. O moligaʻo o le a fausia ai se siosiomaga faʻapitoa alofa i le potumoe.

O ie teuteu ie i foliga o uluaʻi aluga, kapeta poʻo mea e momoe ai o le a suia tele ai le ata.

Moli foliga

O le faʻalapotopotoga o moli e tatau ona uaʻi faapitoa iai. E tatau ona mafaufauina le malamalama i vaega uma o le potu i le Khrushchev.

O le moli mafolafola faʻatasi ma moli malamalama o le a foliga lelei i luga o le faʻalo. I le faʻaopopoina o moli, o puipui puipui e talafeagai, lea, ona o le faʻasolosolo malamalama susulu, o le a faʻateleina vaʻaia ai le maualuga o le potu.

E le fautuaina e filifili mea faigaluega ma paʻepaʻe pe malulu lanumoana moli. Ina ia fausia se mafanafana siosiomaga, e sili atu le faapipii moli i se mafanafana samasama lanu.

O le amataga teuteuga aafiaga o le a faia e ala i le susuluina o tagata taʻitoʻatasi poʻo se LED laina faʻapipiʻiina i meaafale mea. O se potumoe a tamaiti mo se tama tama poʻo se teine ​​o le a faʻaopoopoina faʻatasi i matauila i luga o atoʻofu.

I le ata o loʻo i ai moli faʻamalama ma moli asoa o loʻo moe i totonu o le potumoe i Khrushchev.

Tisaini i sitaili eseese

O le sitaili e setiina le lagona masani mo totonu atoa, o lea o lana filifiliga e faʻalagolago atoa i le tofo, masani ma mea e fiafia i ai le aliʻi o le potumoe.

Potu maualuga-fai potumoe i Khrushchev

E ui lava i lona faigofie ma le le gaoia, o le loft style o se teuga ma amanaʻiaina vaifofo fofo e iloga i lona aoga ma lona aoga. O le taʻaloga i luga o faʻatusatusaga o se ituaiga o mea taua o totonu o fale gaosi oloa. Lenei, o mea lelei e teu ai mea moe ma ie lelei e tuʻufaʻatasia lelei ma le faʻalo o ie faʻalo ma puipui. Laʻau i le tulaga o laupapa poʻo fale sili e sili atu i le fola.

I le ata o loʻo i ai se potumoe i le Khrushchev fale, faia i le loft faiga.

Faiga Scandinavian i le potumoe

O totonu e faʻafeiloaia meaafale laupapa ma natura masani. Uma mea i le potumoe i ai se faigofie foliga ma e faia i moli malamalama. O le Cold Nordic design e faʻafefiloi ma pepa faʻasalalau, atavali, lanumeamata ma mea e fai i ie.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le ata o se potumoe vaapiapi i totonu o le fale Khrushchev i le faiga faʻaNoleki.

Minimalism i totonu o le potu moe a Khrushchev

O le minimalist totonu e faʻaalia e monochromatic meaafale meafale ma le mafolafola luga ma matte ituaiga. O le maeʻa paʻi o le potumoe o le a teuteuina elemeni i le tulaga o le masani ai lamepa, pepa faʻapipiʻi, pa puipui po o se susulu fagu ipu.

Tala masani i teuteuga o potumoe

O le sitaili masani faʻaaoga ai se meaafale lelei-mafaufauina lelei seti faʻatasi ma isi mea e faʻaaoga. O se kulimi e le faʻalavelaveina, beige poʻo le paʻepaʻe ma auro paleta o le a fetaui lelei i totonu o le mamanu o se tamai potumoe i Khrushchev ma o le a maua ai le atemosifia se faʻapitoa malamalama. Ina ia le vaʻaia se tamaʻi potu tele, ua lava lea e teuteu ai totonu i tulimanu matagofie, manifinifi ato ato ma foliga toeititi le vaʻaia.

Manatu o ona po nei

O le potumoe e mafai ona teuteuina i se afifi afifi. Minimalism poʻo Provence mafai ona filifilia o le sitaili faʻatonuga. O se eletise faʻataʻitaʻiga ma se mumu moni ma masani ai poʻo se magalafu pepelo o le a faʻamalosia lelei le fausiaina o se potu i totonu o se taulaga fale i Khrushchev.

I le ata o loʻo i ai le potumoe a tama i totonu o le fale Khrushchev, teuteuina i le maualuga-tech style.

Mo totonu o le potumoe mo se tamaloa, o se maualuga-tech hi-tech sitaili e lelei, lea e iloga i le manino, manino ma le mafaufau lelei. O se agavaʻa tuʻufaʻatasia o ni nai teuteuga, ie ma ie ma le le mafaaseseina tuʻuina o lanu lanu e saofaga i le fausiaina o se ofoofogia matagofie foliga.

Faletusi o ata

Faʻafetai i mafaufauga fatufatuaʻi, o le lelei faʻaaogaina o mita uma i totonu o le potu ma le faʻaaogaina o eseʻesega o aitia tisaini e vaʻai faʻalautele ai le avanoa, e foliga mai e ausia ai se aoga ma lelei potu moe mamanu i Khrushchev. O se ata faʻataʻitaʻi ma totonu totino ma le maeʻa maeʻa ma meaafale faʻaleleia o le a fesoasoani ia te oe e maua ai musumusuga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Stalins Final Speech 1952 Subtitled (Mae 2024).