5 auala e faʻaliliu ai lau tama i se parataiso atoatoa

Pin
Send
Share
Send

Faʻafefea e le faʻasologa?

O le mea lilo o se avanoa fealofani mo le olaga o le leai lea o ni mea valavala ma faʻasalalauina mea. O puipui puipui e le foliga mataga pe a le faʻatumuina e mauga o meataʻalo salalau solo i luga o le foloa.

Tusi i luga o le mezzanine, mea e faʻaaoga mo le tusia o ata ma le vaneina o ata, fausiaina seti ma aoina o taʻavale poʻo pepe meataʻalo ... E tusa lava pe latou te i ai io latou nofoaga, ae i le vaʻaiga vaʻaia - o le a maua se lagona faʻafuaseʻi.

Faʻafefea ona faʻamama le potu a tamaiti

Pusa, fata ma fata. Tele o eseʻese, sili tapunia ma malosi lava. O toso i totonu o lalo o le moega, sofa, poʻo se tamaʻi faleʻie o le a faia. Mo ituaiga taʻaloga taʻitasi, oe manaʻomia le filifilia o sau oe teuina ma faʻalauiloa se sauniga masani o le faʻavasegaina o mea uma na faʻaputuputu i le taimi o taʻaloga i nofoaga.

O le sao talafeagai pe a fuafuaina se potu o tamaiti o le okaina o se teuina polokalama atiina ae e matua amanaʻiaina le fiafia ma manaʻoga o fanau.

Mo le faigofie, container mafai ona saini

Faia O le tali sili ona lelei ole vaevaeina o ofu o tamaiti ile 2-3 vaega. O se tasi o latou e mafai ona tuʻu avanoa mo le taʻaloga "iinei ma le taimi nei", o isi e mafai ona natia. Lenei mafai ona foia lua faafitauli i le taimi e tasi. I le tasi itu, o le a faigofie mo tamaiti ona faʻamama o latou potu, i le isi, o le a latou maua le taimi e misia ai le toega o le taʻaloga, ma i ni nai vaiaso latou te vaʻaia ai latou e pei lava o se fou.

Tofa i le toeaʻi. Meataʻalo, pei o lavalava, manaʻomia masani disassemony. Mea uma e le faʻaaoga e le tamaititi mo le 1-2 masina e tatau ona aveʻese. Ave i le sandbox, avatu ia i latou e le tagolima, pe lafoai ma le le alofa. O nei mea e le toe aumaia le fiafia ma fausia ai se lagona o le le atoatoa.

Filemu vasega pepe mamanu. Aua le soona utaina totonu o le potu i le tele o kapeta, ata pepa puipui, ma pepa faʻasalalau i lanu susulu. E mafai ona latou maua se faʻafiafiaga aʻafiaga o le mafaufau o le tamaititi le mafai ona faʻaleleia ma faʻaoso ai le soona faʻagaioiga. O tamaʻi lolomiga ma lanu le tutusa e maua ai foʻi le faʻaletonu.

Pastel lanu faia se sili lelei faʻavae

Faʻamamaina i le tulaga o se taʻaloga. E le fiafia tamaiti e faia se mea "e aunoa ma le lima", o lea e matua faigofie ai mo matua ona fausia se mausa maloloina fou ia latou e ala i le taʻalo. E mafai ona e faʻamama faʻatasi mo le saoasaoa, faʻamoe au mea e te fiafia i ai, pe tuʻua le potu mo sina taimi puʻupuʻu, ma pe a toe foʻi mai, mafaufau i suiga na i ai.

Faʻafefea ona e fesoasoani i lau tama e faʻatumauina le maopoopo?

O se nofoaga mo le sogasoga. Afai e faʻatagaina le tele o le fale mautotogi, e mafai ona e faʻatulaga se tamaʻi nofoaga mo le pepe e faʻamatuʻu ai le malosi. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi se papaʻe Whatman pepa poʻo se laupapa maneta i le puipui, pe faʻatulagaina se ala savali. Ma malilie o le a mafai ona ia faʻaalia o ia lava e pei ona ia manaʻo ai.

I le aluga o taimi, o le tamaititi o le a aʻoaʻo e lafoa lagona e ala i le fatufatuaʻi, ma o le a taofi le togiina o meataalo mai ova o lagona.

E aoga foi le laupapa penisina

Fata ma fata i le maualuga tulaga. O le a sili atu le naunau o le tamaititi e tusia tusi ma taʻaloga i luga o fata, pe a fai na te le tau faia ni taumafaiga faʻaopoopo e oʻo atu i nofoaga o loʻo teu ai.

Oe lava lisi. O le mea e ofo ai, o nisi taimi ina ia mafai ai ona atiaʻe se mausa o le tamaititi o le faʻamamaina pe a maeʻa latou, ua lava na o le tuʻuina atu ia te ia o lana lava lapisi fata lapisi.

O se faʻataʻitaʻiga a matua. E le ono faʻamamaina e le pepe lona potu pe a le faʻamama e ona matua.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Samoan mix - Samoa lou atunuu peleo au o le Samoa - RJ Crichton (Mae 2024).