Faʻafefea ona faʻaauupegaina se kapoti mai potu e teu ai mea?

Pin
Send
Share
Send

O le a le mea e mafaufau ai pe a fuafuaina?

Muamua oe manaʻomia le fuaina o le eria o le potu teu oloa.

  • Afai o lona tele e 1x1.5 m pe sili atu, o le avanoa e talafeagai mo le faʻatulagaina o se potu laʻei.
  • Sei o tatou filifili nei i le tulaga o fata: ina ia mafai ona faʻapipiʻi i le tasi itu, o le lautele o le puipui e tatau ona 1.3 m. Mo le faʻataʻilua itu o fata, 1.5 - 2 m e manaʻomia.
  • O le pusatu i totonu o le pusa tuʻu o se potu tapunia, leai se faʻaaogaina. Mo le faʻasaoina o lavalava, oe tatau ona faʻaavanoaina ia latou i le ea, ma mo le faigofie o le suia o lavalava, faʻaavanoa moli.

O le mea lea, e mafai ona e faʻaliliuina se pantry masani i totonu o se potu laʻei, e oʻo lava i se Khrushchev - o le mea taua o le amanaʻia uma o foliga ma mafaufau ma le faʻaeteete i le teuina o masini.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi potu e fai ai ofu i totonu o le potu sa teu ai muamua, puipui mai le potumoe ile pupuni.

Filifiliga lavalava filifiliga

E tele ituaiga o laei "toppings", ma e tofu ma ona lava lelei.

  • Uaea O se uʻamea faʻavae e aofia ai uʻamea i luga poʻo paʻu e faʻapipiʻi i le chrome e faʻapipiʻi ai fata ma faʻamau. O le faʻavae e faʻamau i le faʻalo ma le foloa, o lea la o le tino e matua malosi. Mo se pusa tuʻufaʻatasi mai le pusa tu, o se sili sili ona lelei lenei filifiliga, talu ai o le fausaga e leai ni "faʻaopopo" itu puipui e faʻaaluina ai senetimita taua.
  • Vaega. Teuina o vaega e aofia ai lautele lautele panels ia o loʻo sulu faʻovilivili i le puipui. O luga ia o latou fata ma drawers e faʻapipiʻi tutusa i le tasi ma le isi.
  • Mesh Fausaga faʻaonapo nei, e aofia ai mama mama uamea meli poʻo olo, o loʻo faʻamau i le puipui ma puipui faʻapitoa. O loʻo tiʻetiʻe lava i latou.
  • Faʻapaʻu O se tasi aoga taua o lea faiga, o le mafai lea ona faʻaputuputu e oe lava. O ia e mausali, matagofie. Mo kulupu taʻitasi ma lavalava ma mea faʻaopoopo, e mafai ona e faʻasoaina a latou lava nofoaga. O lona le lelei o le itu itu vaeluaina avea se aoga vaega.

I le ata o loʻo i ai se potu tele e fai ai lavalava i totonu o le pusa tuʻu ma se faʻafanua teu teuina faia i moli malamalama.

A filifilia se mea e teu ai se mea, e aoga le mafaufau i le mamafa ma le malosi o le fausaga - e mafai e fata ona tatali mea uma e te manaʻomia? I se faʻaopopoga, oe tatau ona uaʻi totoʻa atu i le minoi o le faiga - ua fuafua e aveina? Mata e manaʻomia se suiga?

I le ata, o se fausaga fausaga i totonu o se potu e tuu ai mea i luga o fata, o laupapa i luga ma lalo, faʻapea foi ma se kapeneta ma ni drawers.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina se potu fai lavalava?

A maeʻa ona fuafua le vaega o le potu ma filifilia mea mo le faʻatumuina, e tatau ona fuafua le faʻatulagaina o fata ma faʻatautau i se auala e faigofie ai ona faʻaaoga le potu teu ofu.

Nofoaga teuina

O le filifiliga o le faʻatulagaina e muamua aʻafia i le tele o le potu teu oloa. O le filifiliga sili ona puʻupuʻu (ma laʻititi ifo) o le tuʻu faʻatasi ile puipui e tasi. Faʻatasi ai ma se lelei mafaufauina-faʻatulaga o fata ma drawers, o se laʻititi eria o le a le avea ma se faʻafitauli, ae o le a faʻatagaina oe e ofi uma mea ma faʻatulaga lelei atoatoa i se tamaʻi laei potu.

Afai e umi le pantry, e sili loa le faʻatulaga o mea e teu ai i foliga o le mataitusi "L". I se faʻaopopoga i lavalava ma seevae, e mafai ona e teuina ni mea lapoʻa i totonu: ato femalagaaʻi, mea e faʻamago ai lavalava, pusa lapoʻa poʻo ato e i ai vaitau masani. O le lautele o fata e tatau ona i ai o se vaapiapi mamao tumau mo pasese i le tulimanu mamao o le potu laei.

Mo potu lautele e teu ai potu, o le faʻalapotopotoga i totonu i foliga o le mataitusi "P" e sili ona lelei pe a faʻatatau ni puipui se tolu.

O le tamaʻi fale mautotogi lava e faʻatagaina ai oe ona faʻatulaga ni fata i se isi itu. Tafatolu (tulimanu) faʻatulagaina e le aoga tele, ae o isi taimi e naʻo le pau lava le auala i fafo.

O loʻo faʻaalia i le ata se faʻataʻitaʻiga o le tuʻuina o fata i luga o le tasi puipui.

Moli potu laei

O le backlit walk-in closet mai le pusa tu, o se matua eseʻese tulaga o le faigofie nai lo se tamai potu pogisa. Faʻafetai i le malamalama, o le faʻaaogaina o le potu laei e avea ma sili atu ona faigofie ma sili atu ona faʻafiafiaina. O se tasi o filifiliga sili ona paketi o le LED strip ma otometi fesuiaʻi pe a se tagata minoi. O matauila Uila e sili atu ona susulu, saogalemu mo avanoa puipuia, ma faigofie ona faʻapipiʻi i soʻo se nofoaga talafeagai.

I se faʻaopopoga i lipine, e mafai ona e faʻaaogaina tamaʻi faʻamalama moli poʻo ni fasi avanoa ma se masini e faʻavasega. O le mea taua o mea tau eletise e le faʻalavelave i le aveʻesea o ie ma lavalava.

Faʻasalaga

O le le lava o le ea faʻasalalau i totonu o le potu e fai ai lavalava ua faʻamataʻuina ai le foliga mai o suia, mogamoga ma manogi le manaia. O le mea lea, e fautuaina le faʻaauupegaina o le potu i le ea. O le potu teu oloa e masani ona tuaʻoi luga o le potu malolo, potumoe poʻo le faletaele, o lea la e fai ai se pu i le puipui mo le faʻasalalauina o le ea ma ufiufi i le mea valavala. E aveʻese le ea i totonu o le avanoa i lalo o le faitotoʻa poʻo le grill ova.

O se auala sili ona faigata o le faʻapipiʻiina o masini faʻapitoa: ea ea. Mo lenei, i le taimi o le toe faaleleia, polofesa ua valaʻaulia e faʻatautaia se vavaeʻese laina ea i totonu o le potu laʻei.

Teuteuga o le faitotoʻa

E i ai ni aitia e esthetically tapunia le tatalaina o se potu fai lavalava faia mai se potu teu oloa. O le masani a o le faitotoʻao le faitotoʻa. Ae paga lea, e tele le avanoa avanoa i fafo. Afai e lautele le avanoa, e mafai ona faʻaaogaina ni tamaʻi faitotoʻa se lua.

O le faʻaseʻeina o faitotoʻa i luga o faʻatonuga taiala o le a fesoasoani e sefe ai le avanoa. E mafai ona e okaina se tapoleni e faʻafetaui le lanu o puipui pe teuteuina i se faʻata.

O le auala pito sili ona faigofie e tapunia ai le faitotoʻa o le faʻapipiʻiina o le ie puipui ma pupuni le potu e fai ai ofu ma ie mafiafia e faʻafetauia ai totonu totonu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu fai lavalava na liua mai le potu teu oloa, o ona faitotoʻa ua suia i ie. O lenei paketi auala o teuteuina le tatalaina e le taofia ai mai le foliga matagofie ma matagofie aulelei.

Matou te amanaʻia sone i le potu e fai ai lavalava

E tusa ai ma tulafono o ergonomics, e manaʻomia le vaevaeina o le avanoa i totonu o le potu e fai ai ofu i ni sone se tolu.

O fata pito i luga e fuafuaina mo vaitau o mea: pulou, totini lima. O 'ofu i fafo e le manaʻomia e aveʻesea foi iina, pe a fai o le mea e faʻatagaina oe e gaugau i le tele o taimi pe teu i taga lagona gaogao. E tuʻu eseʻese fata mo ie moega. O leisi tasi e mo atopaʻu. I le avea ai o se tulafono, o le maualuga o aitema e, o le laititi o taimi latou te maua ai.

O le ogatotonu sone e faʻasao mo lavalava masani. Ina ia ofi ofu, ofutino ma suti, ua faʻamau tautau; E faʻapipiʻi fata mo peleue, atigipusa ma ato, drawers mo mea laiti ma mea faʻaaoga. E talafeagai pe a fai e tufatufa tufatufaina mo lavalava.

Mo le teuina o seevae, ato ma se masini fufulu mama, o le pito i lalo o le potu e fai ai ofu e tuʻuina atu. Afai e le lava le avanoa mo ofuvae i le ogatotonu sone, e mafai ona tuʻu i lalo ifo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se auiliiliga o faʻamatalaga o sone e tolu e mafai ona fai i totonu ole potu e fai ai ofu.

O fua o fata e tatau ona vaʻaia. E tupu, ona o le tele o mea, o le tulaga masani loloto ma le maualuga e le talafeagai, ona aoga ai lea ona mafaufau i le lapoʻa o le taimi muamua teuina nofoaga. Sa lava au fata mo ou lavalava? Na ofi ia mea tetele? Atonu e aoga le faʻaopopoina o matau poʻo fata tatala e ofi ai lavalava a le aiga atoa.

Faʻafefea ona e faia oe lava?

I taimi e toe faʻaleleia ai, e mafai ona e sefeina se tupe pe a fai e te faaliliuina le potu teuoloa i totonu o se potu e fai ai ou ofu.

Mea faigaluega ma mea faigaluega

Mo le maeʻaina oe o le a manaʻomia:

  • Roulette.
  • Sima.
  • Pepa Lautele.
  • Naifi puti
  • Putty.
  • Tusi muamua
  • Wallpaper ma kelu poʻo le vali ma le faʻaseʻe ma pulumu.
  • Fola ufiufi (laminate, linoleum po o kapeta).

Ina ia fausia fata e te manaʻomia:

  • Laupapa laupapa poʻo se laupapa chips.
  • Faʻamau faʻamau.
  • Jigsaw eletise.
  • Faovilivili, salu ma faovilivili.
  • Uamea mea tulimanu
  • Pa ofu ma faʻapipiʻi faʻapitoa i pito uma e lua.
  • Samala
  • Faʻapipiʻiina o faovilivili ma dowels, faovilivili.
  • Penitala
  • Tulaga
  • Togafiti togafiti.

O le filifiliga o ituaiga o moli ma le ea e faʻamoemoe i le paketi ma le nofoaga o le potu teu oloa.

Faatonuga i lea laasaga ma lea laasaga

Ina ia faia se potu teu ofu i le potu teu oloa i ou lava lima, e tatau ona e mulimuli i se faʻasologa mautinoa. Amataina:

  1. Matou tatala le faitotoʻa Matou te faʻamamaina atoa le avanoa i totonu, e aofia ai ma mea tuai na faʻauma. Afai e tatau ai, faʻapipiʻi puipui i le sima.

  2. Maeʻa lelei maeʻa. O le taualuga ua valiina, o se ufiufi talafeagai ua faataatia luga o le foloa. O puipui e ufiufi i vali poʻo pepa puipui. E manaʻomia le filifiliina o vali vali i onapo nei e le pisia i lavalava. O pepa puipui e tatau ona fufuluina. E sili atu le teuteuina o le lumanaʻi laei potu i lanu malamalama. Afai e te fuafua e tuʻu meaafale kapeneta, o le maeʻa mafai ona faia taugofie, talu ai o le a le mafai lava ona vaʻaia. I lenei laasaga, ea ma moli ua maeʻa.

  3. Matou te faia fua mo le fausiaina o fata. Muamua, oe manaʻomia le fuafuaina o latou nofoaga, tusia se ata, ona tusi i luga o se auiliili ata. O le aofai o fata, tootoo ma fua o fata faʻalagolago i le moni manaʻoga o lē e ona le fale, o le a tatou avatu na o fuainumera fuainumera: o le maualuga o le pito i luga o le 20 cm, o le ogatotonu tasi e tusa ma le tasi ma le afa mita, o le pito i lalo o le 40 cm. O le umi e fuafua faʻavae i luga o le aofaʻi o mea ma avanoa avanoa, o le loloto o i tusa ai ma le tele o le tautau faaopoopo 10 cm (aofaʻi latalata 60 cm).

  4. Seʻi o tatou amata tipi le laupapa faʻamalamalamaga laminated O lenei mea ua manatu e sili ona lelei mo le gaosiaina o le fata fale. E le fefe ile susu ma e maualuga malosi faʻailo. I se faʻaopopoga, o slabs foliga matagofie aulelei, faʻataʻitaʻiga o se laupapa luga. O le tipiina e faia i se jigsaw faʻaaogaina ai maʻai ni laupapa faʻasese. E manaʻomia le faʻateleina o fetauaiga, faʻaititia le fafagaina ma seti le fua paʻu i le 0. O se tali faigofie lava o le faia o ili i le faleoloa pe a faʻatau mea. Aveʻese le talatala i autafa ma fasi pepa.

  5. Matou te faʻasolosolo itu i autafa o le puipui. Ina ia faia lenei mea, maka laina tūsaʻo i luga o puipui o le potu laʻei e tusa ma le ata. Matou te faʻatulagaina ni tulimanu uʻamea e 5 i le laina i le mamao lava e tasi mai le tasi ma le isi (matou te viliina faʻamau, faʻamama i le faʻamago, faʻapipiʻi tulimanu ma le sikulipi). Matou te faʻatutuina puipui o autafa na faia i le laupapa laupapa, faʻamau i tulimanu ma faʻamoe sikuea.

  6. Matou te faia faʻailoga faʻailo. Matou te faʻaleleia fata i le fesoasoani a tamaʻi meafale tulimanu: faovilivili ma dowels faʻamau i latou i le puipui, ma fafie fafie i le chipboard.

  7. Matou te faʻaauau pea ona faʻaputuputu le fata:

  8. Matou te faʻatulagaina le pa, faʻapipiʻi ia puipui ma tipi faʻapipiʻi sikulima i le va o itu e lua.

  9. Ua uma le suiga o potu teu oloa.

I le ata, o se potu fai lavalava ma ou lava lima, liliu mai se potu teu oloa.

Faʻalapotopotoga foliga mo se tamaʻi potu teu oloa

O se savali-i totonu o pusatu e faʻapea e puʻupuʻu pe a fai e naʻo le 3 sikuea mita le umi. Ina ia ofi i le tele o mea e mafai ai, oe mafai na o le liliu le potu i totonu o se lapoa lavalava.

Afai e manaʻomia, o se vaega o puipui o potu e teu ai meaai, ma o le potu e fausiaina i luga o le fale mago. Ae paga lea, o lenei mea e faʻaititia ai le vaega o le potu malolo, lea e sili ona taua i totonu o le tasi potu. Toe faʻaleleia e tatau ona faʻatulafonoina ile BTI.

I le ata o loʻo i ai se pusa tu-kapoti, o le tau feololo e le faʻatagaina ai ona faʻatulagaina se potu teu atoa.

Ae afai e le o se potu e teu ai mea, o le fuafuaga o le faʻatulagaina o se potu e fai ai ofu, e tatau ona faʻaavanoa se auala talafeagai, faʻaititia le loloto o fata, ma faʻamalamalama moli. O atigipusa fausiaina e foliga mai e tatau ona tuʻulafoaʻi ma o se mama mama faʻavaomalo faiga e faʻaaogaina. Ina ia faʻaaoga centimeter leai se totogi, oe mafai ona faʻapipiʻi faʻaopoopo matau, tautau taga ie poʻo ato. E aoga foi le tuua o se avanoa mo se nofoa e faigofie ai ona oʻo i luga o fata.

O loʻo faʻaali mai i le ata se pusa tuʻu ato ato i totonu o le potumoe.

Manatu i totonu e mamanuina

E taua le faʻatauaina faʻapitoa o faʻata - o le a faigofie ona maua e le gata i totonu o se potu laʻitiiti, ae faʻapea foi i se potu avanoa. O se faʻata umi atoa e aoga pe a suia lavalava, ma e vaʻaia faʻalautele le avanoa ma faʻateleina le aofaʻi o moli.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻata lapoʻa, o loʻo faʻamau i totonu o le faitotoʻa feaveaʻi, e faʻafaigofie ai ona feaveaʻi ma faigofie ona faʻaaoga.

O le isi mea aoga o le faʻapipiʻiina o se laupapa uʻamea i le potu e fai ai ofu. Lenei o le a manaʻomia moli, se outlet ma se nofoaga mo se uʻamea.

O isi taimi o le potu e fai ai lavalava i totonu o le pusa tu e avea ai e le gata o le teuina o mea, ae o se nofoaga mo le le faalauaiteleina, lea e mafai ai ona e faʻatulagaina lelei oe, filifili se ata talafeagai, faʻamau i se aso faigaluega pe, i se isi itu, e malolo ai. O le mafuaʻaga lena e faʻatauaina ai e tagata i le lalolagi atoa o latou tulimanu matagofie, ma taumafai e faʻaauupegaina i latou i le tofo.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le gaugau laupapa uʻamea fausia i totonu o potu teu ofu.

Faletusi o ata

E tele faʻataʻitaʻiga mananaia o le faʻavasegaina o se potu laʻei i totonu o se potu teu oloa, ae o le galuega autu i le faʻatulagaina o se avanoa i totonu e talafeagai ma vave ona oʻo atu i mea manaʻomia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tuu Atu - Aua Assembly of God - Sound of Worship - Official Music Video (Iuli 2024).