O sima i totonu o se fale mautotogi e 47 sq. m

Pin
Send
Share
Send

E oʻo lava i tulaga e sili ona faʻatulagaina ma le le aoga e mafai ona liua i ni mea e le masani ai, fale foafoa leai ni mea faʻapitoa ma tau tino, pe a fai e te saʻo i lalo i pisinisi.

Fale fou o le 47 sq. m., lea na o atu i se ulugaliʻi faʻaipoipo ma se laʻititi, e leai se eseʻesega ma le faitau afe o isi: puipui sima, sima faʻasolo i luga o le foloa, eletise i le faitotoʻa o le fale - o lenei na uma ai le popolega o tufuga mo le manuia o lumanaʻi tagata mautotogi. Peitai, na iu ina taunuu sima i totonu mafai ona avea ma se le masani ai ma sili ona manaia faʻamaeʻaina mea.

O tisaini o le potu potu, faʻapitoa i le teuteuina o tamaʻi potu mautotogi, mafaufau i manaʻoga o tagata faʻatau: faʻaalu sina tupe pe a mafai, atonu e oʻo lava i le leaga o le faigofie poʻo faʻamanuiaga - e uma ane, e le o le aiga o le a nonofo i se "potu tasi potu". Na aoga, i lenei tulaga, e teu tupe i le foafoaga fale foafoa?

O le mafuaʻaga lena na ofo ai le au faʻatau e aua le faʻaaluina tupe i le faʻapipiʻiina o puipui, o latou atili putty, sauniuniga mo le valiina poʻo le faʻatauina o pepa puipui. Pei ona e silafia, ole palota lea e 'ai i luga le leona le tupe o le paketi atofaina mo le lipeaina.

Na iloa e le au mamanu, o le iʻuga latou te maua ai se avanoa tulaga ese e faʻataʻitaʻi ai, mafai sima i totonu liliu mai se ausilali mea faavavau nana i lalo o le fafo faʻauʻuina i le faavae o fale mamanu?

O le manatu o le le nanaina o le mea e masani ona nanaina na faʻateleina atili: o laina eletise na tuʻu saʻo i luga o le sima, sefe mai i le tipiina o le sima i lalo o uaea nana. Na ia oʻo i lona apotheosis i totonu o le faletaele, lea latou te leʻi nanaina ai foi le alavai, ufiufi le ala laupapa i le faitotoʻa tioata. O loʻo tu le masini tamea i tua atu o le faitotoʻa e tasi.

Masani fale foafoa manaʻomia tele tupe mo lo latou faʻamaeʻaina, ae i lenei tulaga na mafai ona faia e aunoa ma ni tupe faʻaalu faʻapitoa. O le laulau tutoatasi i le umukuka na sau moni mai le auala: o le pito i lalo na aumaia mai le laulau tioata ma le laulau malepe, ma o le laulau lava ia na fausia mai laupapa laupapa na maua i luga o le auala. Na latou fesoʻotaʻi, 'otiʻoti se liʻo, faʻamama ia' oti ma ufiufi fafie i le suauʻu faʻapitoa.

O le umukuka paʻepaʻe kiona o se filifiliga faʻasoa mai IKEA.

O le lanu efuefu e fai si vaivai, o lea na faia ai e le au fausia fale mautotogi se filifiliga e valivali vaega totonu i le paʻe papaʻe. O le ofoofogia o susulu malamalama na faʻaola ai le avanoa: o se sikola fola lamepa ma se nofoa faʻasolosolo e le lelei le nofo i luga, ae e foliga sili ona fou ma muamua.

Pau lava le ufiufi taugata i totonu o le fale o se polymer i luga o le foloa e faʻataʻitaʻi i fafie ma i ai se eletise mautinoa, e puipuia ai mea malulu o le pa'ū i ona luga mai le malepe.

Iʻuga: sima i totonu mafai ona sili atu le leaga nai lo le taugata maeʻa mea pe a fai e te agavaʻa.

Igoa: sima odnushechka

Tusiata ata: Studio Odnushechka

Pueata: Evgeniy Kulibaba

Tausaga o fausiaina: 2013

Atunuʻu: Lusia, Krasnogorsk

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: MODERN HOUSE DESIGN 120 square meter. ALG Designs #05 (Mae 2024).