Poloketi fuafuaina o se 2-potu mautotogi o 46 sq. m

Pin
Send
Share
Send

O se sofa, o se laulau kofe ma se moli lamepa, o se TV i luga o le puipui ma se faʻamafanafana i lalo ifo mo mea faʻaopopo TV - o le mea moni lea, o meaafale uma i le nofoaga malolo. Nai lo o se TV, oe mafai ona faʻamau i luga le lau e faʻasino ai le polokalame.

O le potu e lua potu e 46 sq. sa manaʻomia le tuʻuina o se isi mea e moe ai, ina ia le faʻamutaina le avanoa i ni tamaʻi sikuea laʻititi, o le potumoe na faʻamamaina i le tioata. O puipui manino e le faʻalavelave i le malamalama e alu saoloto i totonu o le nofoaga malolo, ma pupuni uliuli e maua ai le vavalalata.

O le ata tisaini o se 2-potu mautotogi saunia foi mo se galueaina eria. I lenei tulaga, o loʻo tu i le potumoe, i totonu o se faʻailoga i le va o se tasi o puipui ma se ofu. I luga aʻe o le laulau o loʻo iai fata mo tusi ma faʻamau ma faʻamaumauga, i tafatafa o le nofoa galue - na pau lava lena o le mea e te manaʻomia mo galuega aoga.

O le potu e lua potu e 46 sq. o le sinasina sinasina o le umukuka fetaui lelei ma le minimalist style. O lanu lauiloa e papaʻe ma uliuli, naʻo le lane lanu o le pupuni lanumeamata pupula i luga o le faʻamalama.

E latalata le loggia i le umukuka. O le poloketi o le fausiaina o se potu e 2 potu e faʻaavanoaina mo le talepeina o se vaega o le pa ma le suiga o le loggia i totonu o se nofoaga malolo.

O faʻamalama poloka i ona luga o loʻo faʻatotogaina ma pupuni o le tutusa lanu e pei o i le umukuka. O le nofoa e tutusa lanu i autafa o le laulau lapoʻa laʻitiiti i luga o le tripod. O potu uma e lua e tuʻufaʻatasia i totonu o le tasi potu e ala i le fola laupapa pogisa.

O se tamai faletaele foliga mai e sili atu lautele lautele ona o paepae pa puipui ma susulu toniga moli. O loʻo lava foʻi fata mo le teuina o mea uma e te manaʻomia, vaega faʻapipiʻi, faʻasolo tatala, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga aʻe o le masini fufulu.

O le potu e lua potu e 46 sq. o se numera tele o teuina nofoaga o loʻo saunia, toeititi lava o latou uma o loʻo tuʻufaʻatasia i le alasavali ma potumoe. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻatulagaina se tasi nofoaga faʻaopoopo i luga o le poletito i le tuʻuina i ai o se kapoti kapoti i totonu.

Turnkey solution service: CO: totonu

Nofoaga: 46 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Colorize Black and White with Realism in Photoshop (Mae 2024).