Totonu o se tamai fale o 48 sq. m

Pin
Send
Share
Send

O le efuefu sima o le afeafe loft faʻaletino suia i le paʻepaʻe faigofie o pa, masani mo le itu i matu o atunuʻu, laupapa fola ma meaafale faʻafuaseʻi tuʻufaʻatasia ma nofoa maualuluga ma uamea nofoa nofoa. O puipui lanumeamata e faʻatofuina i le natura e aveʻese mai le taʻiala o le siʻosiʻomaga.

Lanu

O totonu o se tamaʻi fale mautotogi e fai lava sina taofiofi, o lanu autu e papaʻe, e masani ona faʻaaoga e avea ma autu i le faiga a le Scandinavian, ma le efuefu, e toe manatua ai le laufanua sima, e masani ai mo le faiga o le lotoa.

O puipui ma faʻalapotopotoga e faʻaaogaina e fai ma autu taua teuteuina - o le lanumeamata lanumeamata o laʻau e maua ai le potu lanu ma le fou. I totonu o le potumoe, o le autu teuteuga o se lanu uliuli ma paʻepaʻe fusia i luga o tapoleni, lea e nofo latalata i le atoa atoa o le pa.

Faʻailoga

O le ata o le fale e 48 sq. Sa mafai ona faʻaogaina le fesoasoani ile faʻamaeʻaina o mea ma meaafale. Na mafai ai ona faʻatulaga ni avanoa eseese se lua i le potu malolo - o le potu malolo ma le umukuka.

O le faʻalo ma puipui o le vaega "umukuka" e foliga mai o loʻo lilofia i sima. O le mea moni, sima - na o faʻalo, na le aofia ai se mea, faʻatapulaʻaina latou lava i le faʻamaeʻaina i varnish.

O puipui o loʻo ufiufiina i teuteuga o vali e faʻataʻitaʻi ai le lanu ma le ituaiga sima. I vaega uma e lua, o le foloa ua maeʻa ma laupapa alak laupapa. O faʻalo o faʻalo e na o se faʻataʻitaʻi. O le polyurethane foam mai le mea na fai ai latou e valiina i le paʻepaʻe vali.

Meafale

O le filifilia o meaafale mo totonu o se tamaʻi fale e le i mafua ai ni faʻalavelave faʻapitoa: o le ituaiga o le loft ma le "Scandinavia" o loʻo atagia mai ai le tele o ituaiga pepa ma mea e faʻatulagaina, o tapulaʻa sa naʻo tulaga o paketi ma vaʻaiga vaʻaia. , ma na mananao le au mamanu e faʻatumauina le lagona o le avanoa ma le saʻolotoga.

Susulu

Malamalama mamanu o se fale o 48 sq. mafaufau ma le totoʻa i se tulaga faʻalelei. O le vaega o le umukuka, o le sili ona "loft", ua faʻamalamalamaina i le uliuli Kopenhagen Pedant moli o se sili "alamanuia" foliga. I luga aʻe o le pa, e tuueseese ai le potu malolo mai le umukuka, e i ai le moli faigofie a le IKEA.

O moliga i luga aʻe o le sofa e faʻapea foi ona maualuga-faiga. Latou te faʻatinoina ni galuega se lua - latou te faʻamalamalamaina le vaega o le sofa, ma fausia le malamalama saʻo pulega mo le filo o loʻo tu i luga aʻe o le sofa o se teuteuga taua o le potu malolo. O le pupuni moli o loo nana i tua atu o le cornices, ma maua ai se faʻapitoa lalelei ma le mafanafana.

Potumoe

O le potumoe o loʻo faʻafefiloi foʻi fale maualuluga ma Scandinavian, ma e pei o se tulimanu mafanafana matagofie i totonu o se tamaʻi fale ona o le faʻaaogaina o mea faʻamamaina o lanu vaivai ma ie.

Laminate o loʻo tuʻu i luga o le puipui i tua o le laupapa malulu. E i ai tusitusiga ma e fai sina "matua", lea e fausia ai se faʻapitoa teuteuina aafiaga.

Fola efuefu fola ma māmā clinker tile i luga o puipui avea ma se le faʻaituau, toʻafilemu backdrop mo se teuteuina mea - o se atoa-maualuga ata o le pa i se tuʻufaʻatasia o uliuli ma paʻepaʻe.

O le sitaili loft faʻaalia ia lava o se tuʻufaʻatasi "alamanuia" lamepa luga o le moega.

Faletaele

O le potu paipa ua maeʻa ma volumetric tile i autafa o puipui, ma le foloa ua faʻataina i le poselane maa.

O le luminaire i luga o le faʻalo e tutusa ma paipa tuai, vali uli, lea e faʻamamafaina ai le sitaili masani i le atoa potu.

Tusiata tusi: ElenDesign totonu tisaini potu

Atunuʻu: Lusia, Moscow itulagi

Nofoaga: 48 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SMALL HOUSE DESIGN Floor Area: 36 sqm (Iuli 2024).