Potu potu potu tisaini 32 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Talu ai o le fale mautotogi e laʻititi, e tatau ona faʻateleina ia le itiiti ifo i le vaʻai, lea na maua e ala i le filifilia o moli malamalama mo teuteuga. Muamua lava, o le paʻepaʻe mama, faʻapea foi ma le paʻe lanumoana ma le beige oneone paolo.

Glossy luga, ona o le taʻaloga o mafaufauga, faʻaopopo ai foʻi le leo, ma o i na latou faʻaaogaina ai lenei metotia, faʻaaogaina o maa iila e fai ma ufiufi o le foloa.

I totonu o le potu mautotogi potu potu potu, o pupuni lanumoana o le potu malolo e faʻamalamalamaina e le gata i le ao pa'ū mai le faʻamalama, ae faʻapea foi ma moli susulu i luga, lea e aumaia ai le fou i le ea ma faʻaopoopoina avanoa. O le malamalama lava e tasi, i le tuʻufaʻatasia ma elongated blinds e toeititi aapa i le foloa, vaʻaia faʻalauteleina se tamai faʻamalama e le masani ai.

O le lanumoana lanumoana lanu o puipui ma le malamalama oneone oneone o meaafale ma le foloa e masani ona faʻatumuina e se lanumeamata nofoaga o le kapeta - pei o se lauolaola mutia mutia luga o se oneone feanu. O le leo leo o mea faʻaaoga - vaivai mumu burgundy - e pei o fualaʻau pula i se togavao pupula.

O le ata o le potu potu e 32 sq. e leai lava ni vaeluaina, naʻo le pau le mea o le potu moe potu. O le moega e ofi i le va o le puipui ma le fata, o se tasi o pule e avea o se laulau i tafatafa o le moega.

I le itu i tua, o lenei fata o loʻo i ai totonu-i totonu avanoa avanoa teuina, lea e tapunia mai le auala savali ma faʻata faʻasolosolo faitotoʻa. I nei vaʻalele faʻata o le ulufale atu o loʻo atagia mai ai, vaʻaia faʻalauteleina toetoe lava a faʻalua.

O le mea lea, e tolu galuega e fofoina i le taimi e tasi: o le moega tu i fafo i totonu o se mafanafana tumaʻoti nofoaga, teuina nofoaga faʻatulagaina, ma se vaapiapi auala vaʻaia vaʻaia.

I le va o le potu malolo ma nofoaga moe, sa i ai foi se nofoaga mo se galuega tulimanu - o se tamai laulau faʻatagaina oe e nofo lelei i luma o le komepiuta.

O le manatu autu o le totonu mamanu o se potu potu o le taʻaloga o le malamalama ma le paolo.

O le pupula o luga, o le anoanoaʻi o malamalama malamalama - o se aulelei asoa asoa o moli, moli uʻamea faʻamalamalamaina, laina faʻamalamalamaina o le umukuka galue eria - o nei mea uma faʻatasi fausiaina se siosiomaga siʻosiʻomaga ma suia le vaʻaiga o avanoa, ua amata ona foliga mai e sili atu saoloto.

E leai se laulau 'ai, nai lo o loʻo iai le fata faʻatulafono, e faʻaaogaina uma e avea o se faʻaopopo luga galuega faʻapea foi ma se laulau mo meaʻai mama poʻo meaʻai o le afiafi.

O nofoa faʻamau e faia i le malamalama manino e faʻaaogaina i le fale o le potu e 32 sq. ae le o nofoa masani: latou te le faʻaputuputu le avanoa ma faʻataga oe e nofo faʻalelei i tafatafa o le laulau.

O leisi gaioiga o le pa counter o loʻo i totonu. E vavaeʻese le umukuka eria mai le nofoaga malolo.

Tusiata ata: Cloud Pen Studio

Atunuʻu: Taiwan, Taipei

Nofoaga: 32 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Daily Lingala Lesson # 1 How To Say Where are we (Iuli 2024).