15 teuina aitia mo se tamai potumoe

Pin
Send
Share
Send

Faaseʻe ofu moe ma falefaigaluega

I totonu o se tamaʻi potu moe, e taulia uma centimita. I le faapipiiina o se fausaga ma sliding faitotoʻa i totonu o se tamai potu, tatou te mautinoa e sefe avanoa, aua o potu potu mafai ona tuʻu latalata i le moega. O faitotoe taupega e leai se mamalu faapena. I tafatafa o le fausaga, oe mafai ona faʻatulagaina se tamai ofisa mafanafana e ala i le tuʻuina o se laulau i le faʻatulagaina niche ma faʻatautau fata.

Lavalava ma mezzanines luga o le faitotoʻa

Tautala e uiga i le faʻaaoga tatau o avanoa, tatau ona totogia faʻapitoa vaʻaiga i totonu o loʻo nofoia le tamaʻi pa o le potumoe. I totonu o se potu vaiti, e fautuaina e tuʻu se ofu afifi i totonu e oʻo i le faʻalo: o le auala lea e foliga malo ai, e tele lona gafatia ma ofi faʻatasi i totonu, fetuʻunaʻi foliga o le potu. O mezzanines i luga atu o le faitotoʻa fausia ai nisi avanoa teu.

Tatala fata i luga aʻe o le moega

Afai o se vaega o galuega i totonu o se tamai potu e latalata i se nofoaga moe, e aoga le tuʻuina o se fata umi tuʻusaʻo luga o le moega. O le a avea ma se nofoaga talafeagai e teu ai tusi ma tamaʻi aitema ma vaʻaia tuʻufaʻatasia le avanoa. O sea fofo lelei e faʻatagaina oe e teuteuina le ulu ulu i auala eseese (atavali poʻo ni ata i se faʻavaʻa, fugalaʻau, ato), ae le manaʻomia ni tau faʻapitoa.

Potu e fai ai ofu ma suʻesuʻega

I le potumoe o le 14 sikuea mita, e mafai ona e mauaina le avanoa e le gata mo se moega, ae faʻapea foi mo se tamaʻi potu laʻititi. O lenei filifiliga e talafeagai mo i latou e faʻatauaina le faʻamafanafanaga ma manaʻomia le sone. Ina ia fausia se fausaga, e tatau ona vaevae le potu i ni vaega se tolu. O se moega e tatau ona tuʻuina i le tasi eria, ma se potu laʻei ma se ofisa ma se vaeluaina i le isi. O lenei fofo o le a faʻatagaina ai oe ona faʻaaoga le avanoa i se auala sili ona lelei e mafai ai.

Fatafata

Mo le teuina o lavalava ma mea e momoe ai, e le gata o lavalava poʻo se pusa o drawers e talafeagai: o se lautele fatafata o le a avea ma se teuteuga moni o se tamai potumoe, lea e mafai ona tu latalata i le laupapa savali pe tuʻu i totonu o se avanoa avanoa. E i ai le tele filifiliga mo oloa: wicker, laupapa, aso anamua, talatala 'au poʻo ma malu ie ufiufi - o le pusa o le a ofi i totonu o soʻo se ituaiga totonu.

Kapeneta nai lo laulau i autafa o le moega

O se vaifofo aoga mo se tamaʻi potumoe o le faʻaaogaina o ofu umi, ma le lauitiiti i itu o le moega. O fausaga o le a fausia ai se mafanafana niche e mafai ona faʻaopopoina i puipui puipui. O le matafaioi a laulau i tafatafa o le moega o le a faia e fata faʻapitoa mo tamaʻi mea e faʻapipiʻi saʻo i le tino. I le potumoe mo se ulugaliʻi, potu faʻaaoga e faigofie ona vaeluaina mo le lua.

Curbstones i le puipui atoa

O se amataga auala e fausia ai se teuina potu i totonu o se tamaʻi potumoe e aunoa ma le faʻapipiʻiina o le okaina o se umi fausia-i totonu "pusa o drawers" mai pa i le puipui. E mafai ona e teuina le tele o mea i totonu, ma faʻaaoga le laulau e avea o se nofoa faʻaopopo. O le avanoa i luga atu o laulau itu e masani ona nofoia e fata mo tusi poʻo se TV.

Faʻatautau paipa

Afai e te faʻatauaina se afeafe ma tele mea, o tautau lavalava tautau o le a ofi atoatoa i totonu o le potumoe. E mafai ona latou tu saoloto, feaveaʻi i luga o casters pe faʻapipiʻi puipui. Faitau pe faʻafefea ona fausia se fola faʻatautau ma ou oe lava lima ii.

Faʻamau i itu o le laupapa ulu

E te le faʻateʻia se tasi i se avanoa tatala i tafatafa o le puipui, ae o fata i totonu, liliu agai i le moega, foliga faʻavae. O fata e le gata na fausia ai se malologa malologa mo se nofoaga moe, ae avea foi o se nofoaga e teu ai mo aoga aoga.

Teuina i lalo o le moega

O le avanoa i totonu o se tamaʻi potu e tatau ona faʻaaogaina i le maualuga, o lea e le tatau ai ona e tuulafoaʻia le avanoa avanoa i lalo o le nofoaga moe. O le drawer design o se avanoa talafeagai i se pulelaa poʻo se moega e manaʻomia e siʻi atu i luga e faʻaaoga mea. Afai o loʻo e faʻatau se moega sofa, o se oloa ma se pusa tagamea o le sili sili ona aoga fofo.

Cube mamanu

E te le mauaina se mea e teu ai mea i totonu o faleoloa: o se mea e le masani ai moega e fai ai le fale, o loʻo teu ai ma ni kapoti tuʻufaʻatasia e faia e okaina e tusa ma le tele o le tagata. O se nofoaga moe o loʻo tu i totonu o se faʻailoga e pei o se potu puʻupuʻu. O le uluaʻi mamanu e talafeagai mo vaapiapi avanoa.

Fata i lalo o le faʻalo

O le le faʻatumuina o le faʻalo avanoa i se tamai potumoe o se moni otaota. Fata faʻamau maualuga e masani ona faʻaaogaina mo aitema faʻaaoga mea. O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le manaia o le potumoe kiona paʻepaʻe ma fata i luga aʻe o le moega e pei o: tusi ua avea ma aulelei teuteuina ma faʻaopoopo le mafanafana ma le masani ai i totonu o laconic totonu.

Pusa ma ato

E aoga tele ia atigipusa matagofie ma ato lalaga, aua e faʻaputu ai mea aoga laiti ma fesoasoani e faʻamama le potu moe. E aoga lelei koneteina i luga o avanoa tatala, ma faʻatagaina foʻi oe e faʻaaoga lelei avanoa i luga o kapoti. Faitau pe faʻafefea ona fausiaina koneteina ato ma ato ii.

Faʻaputuga kapeneta

O se vaifofo ofoofogia mai le Rusia studio Astar poloketi o se fausaga e taofia le laulau ma tulaʻi luga aʻe o le foloa. Faʻafetai i le tautau meaafale, o se tamai potumoe foliga lapoʻa, talu ai o le foloa tumau pea le faʻaaogaina ma le tagata vaʻaia vaʻaia le potu o le afa gaogao.

Teuina o mea latalata i le faʻamalama

O vaeluaga o le faʻamalama matala, lea e masani ona tuʻuina le vaʻaia, mafai ona liua i se atoa-teuina nofoaga faʻafiafia ma faʻafiafiaga, tuʻufaʻatasia ma le falefaigaluega. O ata o loʻo faʻaalia ai o le tofa atamamai e tuʻufaʻatasia le tele o kapoti, ma e faʻatinoina foi le taga o le sofa ma drawers i totonu.

Afai e foliga mai o le potumoe ua matua leai lava i le avanoa, e aoga le vaʻai i le avanoa mai se itu fou. Soʻo se tamaʻi potu e mafai ai ona fausia se avanoa talafeagai pe a e faʻalatalata i le galuega ma le atamai ma mafaufauga.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: The Story of Jesus - Asu. Chiasu. Chasu. Athu. Casu. Pare Language Tanzania (Mae 2024).