Potu i totonu o se fale mautotogi o le 15 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Meafale

I totonu o se tamaʻi auala, o loʻo i ai se faʻatautau mo ofu i fafo. I le isi itu o le puipui o loʻo iai le faiga e teu ai mea, lea e matala i totonu o le faitotoʻa e iai ni fata, ma mai le itu o le potu e fai ma nofoaga e teu ai mea ma se laupapa i totonu ua fausia. E mafai ona avea o se galuega luga mo kuka, ma se 'aiga' ai, ma se laulau mo galuega.

O meaafale uma i totonu o le fale e 15 sq. papaʻe, ma foliga o ni laupapa. E faʻatagaina lenei i le taimi e tasi e "tulei ese" se avanoa vavalalata, ma ia faʻamafanafanaina ma mafanafana.

I le agavale, ina ua ulufale i le potu, sa tuu se tapu ma se pusaaisa. Lalo ma luga atu o latou pusa mo le teuina o sapalai talafeagai ma masini.

O le sofa ma le TV vaega o loʻo tu faʻafesagai tasi, fausiaina se tamai potu malolo. I le po, tatala le sofa, liliu i totonu o se lelei moe nofoaga.

Teuina o Meaai

O totonu o le fale e 15 sq. e iai se isi mea e teu ai, e ui ina laʻititi, ae e telē tele - o le mezzanine lea e latalata ile faitotoʻa. E faʻatoluina faʻatolu: o se pusa uʻamea e leai ni puipui, ma lona laupapa i lalo, faʻapipiʻi i le faʻalo. I le pito i lalo o lenei pusa, e mafai ona e teuina ato poʻo atopaʻu i mea, e foliga matagofie tele.

Moli

E le masani ai ona faʻamalolo le tumau luga o le sofa ma le ogatotonu o le potu malolo, o se moli uliuli mafolafola i luga aʻe o le fale faʻafetauai, ma se moli laʻititi foliga fugalaʻitiiti i le auala savali e faʻatagaina ai le suia o moli e fuafua i le taimi o le aso ma lagona

Faletaele

Tusiata: Vashantsev Nikolay

Nofoaga: 15 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Listahan ng benepisyaro sa 2nd tranche ng SAP - August 14, SAP 2nd tranche update (Mae 2024).