Faʻavae fou o se potu e lua potu 44 sq. m

Pin
Send
Share
Send

O le fale mautotogi sa muamua o le tasi potu potu, ae o le tisaini galuega o le saunia o se tuʻufua potumoe ma se potu malolo lautele mo feiloaiga uo. O le isi mea manaʻomia o le mauaina o le lava o teuina.

Faatulagaga

Talu ai o le potumoe na tatau ona nofo i se isi potu, o le umukuka na tatau ona ave i totonu o le potu malolo, ma maua ai avanoa mo le tumaoti tumaoti. O totonu o le fale e 44 sq. o se potu malolo avanoa, tuʻufaʻatasia ma le umukuka ma 'aiga' aʻai, ma se potu malolo tele na aliali mai.

Faiga

Ua teuteuina le fale mautotogi i se sitaili faʻaonapo nei. Ona o le faʻaaogaina o meaafale a le IKEA ma leo malu o le natura i le teuteuga, o tala o le Scandinavian style na faʻaalia i totonu.

Moli

O le malamalama malamalama mo le fuafuaina o se lua-potu mautotogi o 44 sq. - lua-tulaga: Taʻitaʻi moli na fausia i totonu o le faʻalo e maua ai se toniga malamalama i luga, o moli faʻaopoopo e fausia ai se lagona ma faʻamalamalamaina ai vaega taʻitasi, ma e vaʻaia ese ai latou mai le aofaʻi o le aofaʻi.

I totonu o le umukuka, e faʻamalamalamaina le moli moli e faʻamalamalamaina ai le vaega o loʻo faigaluega ai, ma moli tuʻu ese tioata o se sikuea sikuea e tuʻu ifo i lalo o le fata pa, lea e avea o se 'aiga' ai ma tuʻueseese le vaega o le umukuka mai le potu malolo.

O le faʻamamafaina o le minimalistic totonu o le fale o 44 sq. uamea moli taualuga. I totonu o le potu malolo, o le moli uila o loʻo i ai se sili faigofie mamanu, ae i le taimi lava e tasi e sili ona muamua. I totonu o le potumoe, faʻamau uʻamea fausaga tautau tautau mai le faʻalo, faʻaopopo malosi i totonu.

Meafale

O meaafale a le IKEA ua avea ma filifiliga masani pe a atiaʻe le ata o le potu e lua potu e 44 sq. e le gata ona e ofi atoatoa i le sitaili filifilia, ae faʻapena foi ona e maualuga lona faʻatinoga, ma i le taimi e tasi e fai lava si tupe. O nisi o meaafale na faia i le faʻatonuga a le au mamanu.

Teuina o Mea

Ina ia aua neʻi faʻapipiʻia totonu o le fale o le 44 sq. lapoa lavalava, o le vaega o le 3.3 mita na faʻasoasoaina i le faitotoʻa o le nofoaga mo se potu laʻei. O ana mea faigaluega e aofia ai lavalava lavalava, drawers ma fata. O se ofu i lalo o le TV i totonu o le potu malolo e talafeagai mo le teuina o nai mea laiti, ma i le potumoe mea uma e te manaʻomia mafai ona ofi i totonu o se lapoa ofu.

Teuteuga

E tusa ai ma mataupu faʻavae o le minimalism, o le teuteuga i totonu o le fale e faʻailoa mai naʻo ni moli uila e le masani ai ma faʻata matagofie. E i ai foi ni nai ie, o pupuni e faia e oka mai mai masani lino.

Tusiata ata: Natalia Guryanova

Atunuʻu: Lusia, Novosibirsk

Vaega: 44.1 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Relaxing Music Mix. BEAUTIFUL PIANO (Mae 2024).