Fuafuaina se tasi potu potu i totonu o le fale o le P-44 series

Pin
Send
Share
Send

Ina ia mafai ona fausia se moni faʻapitoa tulaga, tutusa ma ona e ona, filifilia e le tisainiina a fai laʻitiiti ma seasea faiga - eclecticism. O le tuʻufaʻatasia o Scandinavian interiors ma elemeni o le valusefulu tausaga o le seneturi talu ai meafaigaluega na mafai ai ona ausia se faʻaosofia ogaoga aafiaga a o faʻamalieina manaʻoga manaʻoga o le tagata faʻatau.

Faatulagaga

Muamua lava, e leʻi fuafuaina le fale mautotogi i se auala e sili ona lelei, o lea na tatau ai ona faia ni suiga. Ma, o le faletaele na faʻateleina faʻateleina, ae o le vaega o le ulufale atu faʻaititia na faʻaititia. O le vaeluaga o le umukuka ma le potu malolo na lepeti. O le loggia na faʻaaogaina e fausia ai se suʻesuʻega - sa faʻamaʻaina ma faʻapipiʻi i le umukuka. O lona iʻuga, ua faʻalauteleina le avanoa o le fale mautotogi, ua faʻateleina lona faʻaaogaina nofoaga.

Potu malolo

Talu ai e naʻo le tasi le potu malolo i totonu o le fale mautotogi, e faʻatautaia ai galuega e lua i le taimi e tasi - o le potu malolo ma le potumoe. I le taimi e tasi, o le tuʻuina atu o nei vaega aoga i totonu o le potu e matuaʻi lava - o le vaega moe e tu latalata i faʻamalama, i le faga faʻamalama, ma le potu malolo latalata i le faitotoʻa.

O le amataga faʻatulagaina o se tasi potu potu o le P-44 faʻasologa na suia e ala i le talepeina o vaega o vaeluaina ma aveʻese faitotoʻa - na suia e tioata vaeluaina faʻasolosolo faʻataʻitaʻi. O le alasavali ma le potu malolo e vavaeʻese e na o se vaeluaina-faitotoʻa.

O le teuina teu faʻapea foi ona avea ma sili muamua: i lalo o le faʻalo i autafa o le puipui o loʻo i ai le laina o tapunia pusa, faʻamalamalamaina mai luga e se LED fasimea: e foliga manaia ma faigofie e faʻaaoga. O tusi ma mekasini e teuina i fata o se foliga e le masani ai - na maua e le tisainiina le aitia mo a latou foafoaga i galuega a le vaega a Memphis.

O le faʻatulagaina i le faʻamalama o faga - o se pulelaa e iai ona aluga lanu i autafa o le puipui - e mafai ona faʻaaogaina e fai ma tafaoga i le ao. I le po, o le pulelaa liliu i totonu o se lelei moe nofoaga. Ina ia taofia le malamalama mai le faʻalavelave i le taimi o le po malolo, o faʻamalama ua faʻaauupegaina i roller blinds. O le faʻamafanafanaga e saunia e se pupuni malamalama e faia i le tulle paʻepaʻe, e le taofia ai le susulu o le la mai le ulufale atu i le potu. Tolu teteʻe lanu tautau tautau mai le faʻalo e faʻamamafaina le potu malolo.

O le ata o le tasi potu potu foliga foliga mai ona o le agavaʻa faʻaaogaina o avanoa avanoa ma le faʻaaogaina o le le masani ai metotia faʻavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻi tusi masani ua avea ma mea teuteuina o totonu ona o le mea moni e faʻapea o ona fata e eseese i le maualuga ma le lautele.

O lavalava na ufiufiina se vaeluaga e faigata tele ona faʻaoga, faʻasaʻolotoina avanoa aoga. O tusi-lanu lanu e tusitusi faʻatasi i tuʻufaʻatasi ma fata o 'eseʻese lapopoʻa foliga matua malosi ma faʻalelei. I se faʻaopopoga, o le fata e avea o se nofoaga e "teuina" le tioata vaeluaina i le va o le potu ma le umukuka - e tuleia iina pe a talafeagai e tuʻufaʻatasia uma potu.

Umukuka

O le potu umukuka faʻatinoina foi galuega e lua i le taimi e tasi. O le umukuka lava lea, e sauni ai meaʻai, ma le potu 'ai. O le vaega kuka e laʻititi, lea e tauamiotonuina i se fale nofofua. O le 'aiga' ai o loʻo iai se laulau lapoʻa ma nofoa mafanafana faʻataʻamilo ia te ia, o se sofa latalata i le puipui o loʻo vavaeʻeseina le umukuka ma le muamua loggia, na avea ma se suʻesuʻega.

Ina ia faʻafaigofie le vaʻaia o le umukuka iunite, o le laina pito i luga o tapuni fata e leʻi siʻi maualuga i luga o le faʻalo. Ina ia aua neʻi faʻalavelaveina meaafale umukuka, o luma o le kapeneta ua mamanuina ma teuteu laiti - e papaʻe, paʻeʻeʻe ma leai ni au.

O le faʻamalama poloka ma le faitotoʻa e tau atu i le loggia mai le umukuka na aveʻese - na o le pito i lalo o le puipui na totoe i lalo o le faʻamalama, ufiufi ia ma se countertop i luga. O se tamai laulau komipiuta na tuu i le tulimanu ma se nofoa i ona autafa. Na avea ma se tulimanu galue mafanafana. O se tuʻufaʻatasiga o se isi metotia na mafai ai ona suia le faʻatulagaina o le P-44 i totonu o se potu e tasi le potu, lea sa le lelei i le amataga, i totonu o se fale faʻaonapo nei e fetaui lelei ma le faʻamafanafanaina o manaʻoga.

Faletaele

O le vaega o le faletaele, faʻateleina ona o le faitotoʻa ulufale, ofi ai le gata o se tele tapu tapu, ae faʻapea foi ma se fale taele, e sili ona talafeagai. E vavaeʻese le fale mai le tanoa vai e se puipui mautu, ma mai le itu o le tapu taele e tapunia i tioata faitotoʻa. Lenei fofo faʻatagaina oe e vavaeʻese le taele eria ma mautinoa lona le faalauaiteleina.

O le vaega latalata i le faletaele o loʻo ufiufi i le lanumeamata tioata, faʻamalamalamaina mai totonu, ma tile. O lona geometric mamanu faʻaopopo malosi i totonu o le potu. O le faʻaaogaina o moli tuʻufaʻatasi e faʻaopoopoina le mafanafana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Shorty Kap - Vii o Salvation Tupu (Mae 2024).