Polokalama fuafuaina mo se potu tolu potu o 80 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Faatulagaga

Talu ai o fale ma fanua muamua na i ai se faʻatulagaina talafeagai, o suiga na tatau ona faia e laʻititi. O potu tuufua talafeagai mo matua ma se tamaititi ua uma ona i ai i le nofoaga, i se faaopoopoga, lapoʻa balconies na latalata ia latou. O le nofoaga o le faletaele i le va o potu e sili ona talafeagai.

Ina ia faʻateleina le lautele o potu, o palone na faʻapipiʻi iai, aveʻese faʻamalama ma faitotoʻa o faitotoʻa ma faʻapipiʻi ai. O ata o potu uma e lua e tutusa uma, tasi e liua i se potumoe mo matua, le isi - mo se tamaititi.

Faapaologa

O le nofoaga e ulufale ai e toetoe lava a le tuʻu eseʻese mai le potu malolo masani, o loʻo i ai poloka o le umukuka, potu 'ai ma potu malolo I le agavale o le faitotoʻa i luma, o se atoa-maualuga pa o loʻo nofoia e se tuʻufaʻatasia teuina polokalama.

O faitotoʻa tutotonu e faʻata ona faʻataʻitaʻi ma e papaʻe pito. O le pogisa kulimi veneer o loʻo faʻataʻamilomilo le ofu tuʻufaʻatasia e maua ai le atoa tuʻufaʻatasiga matagofie ma le faʻavae. I le itu taumatau o le faitotoʻa o loʻo i ai se laulau faʻamafanafana laititi e mafai ona e tuʻu ai lau ato tupe poʻo ni ou totini lima. O le laulau e faia e tusa ai ma ata o tagata mamanu. O le puipui i luga aʻe o loʻo teuteuina i faʻata tioata a Barcelona.

Potu-umukuka

Ina ua maeʻa uma toefausiaina i totonu o le 3-potu potu o 80 sq. o se lautele lautele eria na fausiaina, lea e tolu vaega aoga na faigofie ona maua i le taimi e tasi: umukuka, 'aiga ma potu malolo. I le taimi e tasi, o le faʻagaioiga o sone uma e faʻamalieina ai manaʻoga silisili.

O le mea lea, o le kuka eria e tolu vaega eseese: o se lapoʻa teuina tele, o se galuega luga ma le tuʻufaʻatasia eletise hob ma se galuega luga ma se built-i tapu. I le nofoaga e teu ai mea, e lua o le fa pou maualuga o loʻo faʻaagaga mo meaʻai, ipu ma isi mea e manaʻomia ai umukuka, i totonu o isi mea faigaluega e lua o loʻo nana - se pusaaisa, se ogaumu, se microwave.

E i ai se malu lelei luga galuega i le va o le teuina polokalama ma le faʻamalama. O se hob ua fausia i totonu o le laupapa laupapa, o le paʻepaʻe pupula backsplash vaʻaia faia le umukuka susulu ma sili lautele. O le isi vaega o galuega o loʻo tu i lalo o le faʻamalama; o loʻo i ai se countertop maʻa ma se tapu e alu i totonu o le faʻamalama sill. O loʻo nanaina i lalo se masini tamea ma le fufulu ipu.

Ina ia tauia le eseesega i le maualuga o le faʻamalama faʻamalama ma luga o galuega, na faʻaaogaina ai galuega o eseese mafiafia: laupapa faia i le oki o le 50 mm mafiafia, ma uliuli quartz e 20 mm mafiafia.

Le ata faʻaonapo nei o le tolu potu potu o 80 sq. o le moli moli i totonu o le 'aiga' aʻai ua avea o se susulu, faʻaeseʻesega faʻaleoga. Na tuu o ia iina i le talosaga a le au mautotogi. Ina ia faʻapaleni le ogaoga o moli moli masani, e tolu moli o le Shot Glass i le taimi nei na faʻataʻamiloina. O lenei fofo le masani ai suia ai foi le manatu o se matua masani ma fai sina loloto 'aiga' aʻai, faʻafaigofieina.

O le eria nofo e faigofie ma matagofie: o le beige ma efuefu Nimo Barcelona Design sofa o loʻo tu i tafatafa o le faʻamalama, faʻafesagaʻi ma le TV area: o le faʻatulagaina o fata tatala ma se tele TV niche stistically faʻataʻitaʻia le teuina o le ulufale atu.

Laulau mo mekasini mai le Zara fale aoina tautua avea o se teuteuga faʻaaoga i le tuʻufaʻatasia o le potu malolo, ma se susulu lima faʻataʻitaʻi nofoa ma se aulelei foliga. O le paʻepaʻe paepae masani o le potu malolo, teuteuina i le simaina o ata ma se fata faʻapipiʻi luga o faʻamafanafanaina, faʻalogoina le sitaili o le potu 'ai ma malie malie i le vaʻaia o ona po nei foliga o meaafale, fausiaina se manaia teuteuina aafiaga.

Potumoe

I totonu o le potu moe, o le Dantone hom bed, na faia i se style masani, e maualuga lona headboard ma e faʻataʻamilomiloina i itu uma e lua e pupuni ai malu pupuni: i le itu taumatau latou te ufiufi le vaega galue i luga o le poletito, i le agavale - o le potu e fai ai ofu, lea, ina ia sefe ai avanoa, e leʻi tuʻueseeseina e se puipui poʻo se mea e tu ai. vaevaega O pupuni e faia i mea mafiafia, o mata mata faigofie ona seʻe i tafatafa o uʻamea.

O sina asymmetry na faʻalauiloa mai e le laulau i tafatafa o le moega - o le tasi o ia laupapa e fai i laupapa ma e faigofie ona faʻatafafā foliga, o leisi - Garda Decor - lapoʻa, siliva, i le tasi vae. Laulau laʻei o laei faʻapitoa - Potu o Aiga.

O le polotito muamua na avea ma se suʻesuʻega: i le taumatau o loʻo iai se kesi mo se komepiuta, i tafatafa o se nofoa malu malu, i le agavale o se fatatusi, o le pito i luga o lea e mafai foi ona faʻaaogaina o se laulau.

Ina ia mafai ona foliga mausali le ata o le fale mautotogi, e manaʻomia le toe faia e le gata i lanu, ae faʻapea foi ma le teuteuga o teuteuga o nofoaga. O le polotito puipui i lalo o le faʻamalama e teuteuina ma piliki ma vali paʻepaʻe, pei lava o le puipui ma faʻamalama i le umukuka.

Tamaiti

I teuteuga o le potu o le tamaititi, sa faʻaaoga ai moli lanu pastel malamalama, lea na matua mafanafana ai. E mama foi meaafale. O le kapeta i luga o le foloa e toeititi lava tutusa ma totonu o le potu malolo, e naʻo le lanu lo latou eseesega.

O ata i luga o le taualuga ma luga o se tasi o puipui e lagolagoina ai le tulaga masani o le fale. O le geometric mamanu i luga o le Cole & Son Whimsical pepa puipui i luga o le puipui i autafa ma le isi itu o le nofoa e faamaluluina e lanu maaleale. O isi puipui e lua o loʻo valiina.

O se lautele vateatea semi-anamua kapeneta aluna kapeta fafaguina le avanoa i lalo o le windowsill ma matutua laupapa. O le faiga o le teu tusi paʻepaʻe e tutusa ma le tasi i potumoe a matua ma e masani ona faia. O nei auiliiliga uma e ofi i totonu o le aotelega sitaili o totonu o se 3-potu mautotogi o 80 sq. m

O le polotito muamua, faʻapipiʻi i le potu, faʻatinoina galuega e lua i le taimi e tasi: paʻepaʻe teuina sisitema na tuʻuina i autafa, ma na faia ai se taʻaloga nofoaga i le ogatotonu. Pusa lalaga lalaga poufs ma laulau maualalo lua - iinei oe le gata i le taʻalo, ae faʻapea foi ma ata ma le vaneina.

Ina ia faʻamafanafana pea i le taʻaloga, sa faʻaaoga ai le "fola mafanafana" i le vaega o le poletito. O le ogatotonu o le taʻaloga na faʻamalamalamaina e lima Cosmorelax Lanu moli i le taimi e tasi, tautau mai le faʻalo i luga o ni lanu-lanu uaea.

Faletaele

O le faletaele o le sili sili ona taugata potu i le fale mautotogi. E i ai se fesoʻotaʻiga i sasaʻe i lana mamanu ona o le faʻaaogaina o lanumoana Moroccan o maa o se foliga le masani ai "arabesque" faia e okaina ma tioata lamepa: o se lapoʻai taofia i le vaega fufuluina ma lua semicircular puipui sconces luga o le ipu taele.

O le taualuga ma puipui o loʻo valiina ma Little Greene Brighton. O le kapeneta laupapa na faʻateʻaina, lea e tusia ai le faʻatanoa "tusia", na faia foi i le oka. Ua teuteuina le nofoaga fufulumua i se faata faataaliolio Fratelli Barri Palermo i se fausaga siliva.

Tusiata: Aiya Lisova Design

Tausaga o fausiaina: 2015

Atunuʻu: Lusia, Moscow

Nofoaga: 80 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Open2view NZ - ID# 492208 - 79 Airedale Street, Auckland City (Mae 2024).