Scandinavian potu i totonu 26 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Umukuka

O meaafale umukuka na tuʻuina i le tasi laina, o le pusaaisa na tuu i le tasi itu o le faitotoʻa, ma le isi, o se galuega luga ma mea faigaluega a le fale. Teuina o kapoti teuina avanoa luga ma lalo o le galuega luga ma mezzanine.

Potu malolo

O le nofoaga nonofo amata i tua o le umukuka eria. O loʻo i ai le sofa faʻamau i luga o le puipui. Faʻafeagai o se TV vaega, ma i ona luma o se 'aiga' aʻai aofia ai o se tamai laulau lapoʻa luga o le tasi vae, lea e mafai ona faʻalauteleina pe a manaʻomia e maua ai malo, ma nofoa e lua.

O le kulupu e faʻamamaina i moli mama e lima ma tioata paolo, o le sofa vaega ua faʻamalamalamaina i asoa uliuli pendants i itu uma e lua.

Potumoe

I le po, o le potu malolo suia i totonu o se potu moe matua mafanafana. O le faia o le faʻasologa e faia i le vaeluaina - i le pito i lalo e tapunia, i luga ae e matala i le faʻalo

O le moega mo se talavou e mafai ona suia faigofie i le taimi pe a manaʻomia. O le laulau gaugau fausiaina se puʻupuʻu falefaigaluega - e mafai ona aveʻese ma faʻaaoga mo taʻaloga. Faʻafeagai ma le moega o tamaiti o loʻo teuina i totonu o le puipui mo tagata uma o le aiga.

O le lanu autu o totonu o le paʻepaʻe; o lanu uliuli o moli ma meaafale na faʻaaogaina e fai ai elemeni, faʻapea ai ma ni keramika faʻavae i luga o le foloa i le mea e ulufale ai, umukuka, loggia ma totonu o le faletaele. E maua ai le leo i totonu o totonu.

Faapaologa

Faletaele i totonu o le potu 26 sq. m

Tusiata ata: Cubiq Studio

Eria: 26 m2

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tidily Transformation - Maximizing a Studio Unit (Mae 2024).