Fale mamanu 42 sq. m - ata, sone, manatu o faʻavasega

Pin
Send
Share
Send

Fale Fesoasoani Motugaafa

Ina ia sefe le avanoa i totonu o se potu o 42 sq. m., Matou te fautuaina faʻalogo i le fautuaga a le poto masani tisaini:

  • O le auala sili e faʻalauteleina ai le avanoa o le faʻaaogaina o kulimi, pastel lanu i le teuteuga. O le paʻepaʻe e manatu i ai o se filifiliga lelei: e atagia mai ai le malamalama, e maua ai le lagona o le lautele, ae le o tagata uma o le a malilie i se monotonous malamalama talaʻaga, o lea e i ai foʻi fesuiaiga i le paleta.
  • E pei ona e silafia, ie pupuni e maua ai le mafanafana ma o loʻo faʻaalia i se tele tele, ae afai o le mafuaʻaga o le toe faʻaleleia o le sefeina o avanoa, e sili atu le faʻatulagaina o faʻamalama ma roller blinds poʻo pupuni o soʻo se ituaiga. Mo nisi e ana fale mautotogi, mama tulle mama: e le poloka le moli ma puipuia le potu mai prying mata.
  • E fautuaina e filifili meaafale i totonu o se avanoa vaʻaia, ma le amanaʻia o fua o le potu - o le filifiliga pito sili ona lelei e manatu o ni agavaʻa fausiaina: kapoti, umukuka seti, puipui. Afai e te faʻatauina oloa maeʻa, e tatau ona latalata i le mea e mafai ai i le tele i le avanoa avanoa: o lenei auala taua tulimanu e faʻasaoina ma o loʻo sili atu potu teuina.
  • E le tatau ona galo ia i tatou le taua o le faʻamalamalamaina o moli: o le tele o loʻo i ai, o le tele o le lautele o le fale o le 42 sq. mita. Tanu i moli taualuga, moli moli, puipui puipui e talafeagai. O moli moli e faʻaopoopo iai le mafanafana, ae manaʻomia le tele o avanoa avanoa.
  • O mea faigaluega i totonu o le fale o loʻo maua ai le taʻutaʻua i tamaʻi fale: tamaʻi pusaaisa o loʻo nana i totonu ole pusa tu, TV i puleʻaga, ogaumu lua. Latou te le gata fesoasoani e faʻasao taua centimita, ae faʻaali foliga aulelei foi.

Faʻatulagaga 42 mita

O se tamaʻi fale mautotogi, e ui lava i ona ata puʻeina, e mafai ona toe faʻaleleia e amanaʻia ai aia a tagata taʻitasi o le aiga: e leai se faʻafitauli i totonu mo ni tagata se toatolu. E tusa ai ma le fuafuaga faʻavae, o le kopeck fasi ua faʻatumuina i se tamai umukuka, ae afai e te aveʻese le vaeluaina, o le a faigofie ona liua i se euro-fasi potu ma se potu moe eseʻese. Tagata faʻafesoʻotaʻi o avanoa, tagata nofofua poʻo ni tagata fatufatuaʻi o le a fiafia e faʻaaogaina le 42 sq. potu potu leai se totogi.

I luga o le ata na tuuina atu, oe mafai ona mafaufau loloto auiliili i filifiliga mo eseese faʻataʻatiaga.

Mo se potu tasi potu

Tagata e ona le odnushki 42 sq. mita mimita a lautele lapoʻa umukuka ma se potumoe tele. I le umukuka, e mafai ona e tuʻuina e le gata o se laulau, ae faʻapea foi ma se sofa mafanafana. O le potu e lava nofoa, moega, wardrobes ma se nofoaga galue.

O le ata o loʻo faʻaalia mai ai le potu e tasi le potu ma le potu malolo ma le paʻu maualalo e vavaeʻese ai le mea e moe ai.

O le avanoa o se filifiliga lelei mo se nofoaga moe: o se mafanafana puʻupuʻu avanoa e maua ai se lagona o le le faalauaʻiteleina ma le saogalemu, aemaise pe a fai e te sone le moega i pupuni poʻo se roller blind. I se vaega papaʻu, e mafai ona e faʻaauupegaina se ofisa pe nana se kapoti iina.

Mo potu potu

Fale 42 sq. m., lea e naʻo le faletaele e tuʻu eseʻese e puipui, e mafai ona sili atu lona lautele pe a faʻapea e te faʻaaogaina se moli malamalama. O leo pogisa e faʻapipiʻiina le avanoa, ae faʻaopopo foʻi le mafanafana.

Ina ia mafai ona sili atu moli i totonu o le fale, oe le tatau ona faʻamalama sills pei o nofoaga teuina (maualuga - o ni nai totonu totō fale). O le tele o mea i totonu o le faʻamalama e matala le avanoa ma, tusa lava pe o le potu atoa i le faʻasologa atoatoa, o le faʻanumeraina faʻamalama sills o le a faʻaleagaina atoa ata.

Masani i se potu potu 42 sq. mita vaeluaina le vaega umukuka ma le pa counter: e talafeagai ma matagofie. I se faʻaopopoga, lona laualuga mafai ona avea o se faʻaopopo kuka vaega. O le faʻateleina o faʻamalama e suia ai foliga vaaia o se fale mautotogi e le o iloa, ae e le gata o se tau taugata e manaʻomia ai le faʻamaoniga mai ofisa o le malo, ae e le taliaina foi i fale o potu.

I le ata o se potu potu potu o 42 sq. ma pupuni lautele.

Mo potu e 2

O le potu moe i totonu o se fale masani o Khrushchev e iloga e se tamai umukuka, fale taele ma faleuila. O nisi taimi demolishing vaega o le partitions ma tuʻufaʻatasia le umukuka ma le potu malolo ma le faletaele ma se faletaele o le sili fofo mo le fausiaina o se lelei fale. O le potumoe e tumau lona tuʻua. O le mea lea, o le fale mautotogi liliu atu i se lautele-mautotogi-fale mautotogi, ma o le anaina o loʻo i ai pea lua potu i lo latou faʻatagaina.

I le ata o loʻo i ai le fale Khrushchev ma se fou toefausiaina: o le umukuka na auai i le potu malolo, e tele atu avanoa i totonu o le faletaele. E lelei mo se aiga e toʻalua.

Euro-lua e talafeagai foi mo se ulugaliʻi ma se tamaititi: ona avea lea o se tamaʻi potu moe ma avea ma vasega pepe, ma e nonofo ai matua i totonu o se potu malolo latalata ane. I totonu o se potu avanoa e fesoʻotaʻi ma le umukuka, e mafai ona e tuʻuina se moega sofa ma o le a iai se avanoa mo se TV poʻo se komepiuta. Afai o le potu ua faʻaauupegaina i le polotito, o le falefaigaluega e mafai ona ave i fafo iina, i le na muamua faʻamaʻaina: ona o le fale o le a liua i se tolu-ruble note.

E le fealofani tagata uma pe a iai le umukuka i totonu o se nofoaga e nonofo ai, e toatele tagata e ana le Khrushchev e mananaʻo e fai sina laʻititi ae eseʻese nofoaga mo kuka ma 'ai. O se umukuka vaiti e faʻatumuina i meaafale puʻupuʻu pe gaugauina, umi ma lautele potu puipui i puipui ma pupula mata, faʻapea foʻi ma faʻata e faʻateleina ai le avanoa ma le malamalama.

Manatu faʻatulagaina

E masani ona manaʻomia e tagata e ana potu potu ma Euro-duplexes, ona tuʻueseʻese le mea e moe ai mai le umukuka poʻo le auala tele. O nisi taimi, mo le faʻamafanafanaga, ua lava e tuʻu ai meaafale kapeneta: se ofu tuʻu, se fata poʻo se pusa o drawers. Mo Khrushchev, o se tali sili lea ona lelei, talu ai i lenei tulaga e le leiloa galuega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu malolo, vavaeʻese mai le auala faʻataʻavale e se ofu talafeagai ma fata tatala.

E masani ona faʻapipiʻi le potu i se potu, ae i se avanoa laititi e manaʻomia ai foʻi lona aoga: mo se faʻataʻitaʻiga, o se nofoaga mo le TV. Ina ia sefe avanoa ma vaʻaia faʻalauteleina ia, o le fale mautotogi ai 42 sq. mita, tioata poʻo faʻata faʻamalama e faʻaaoga mo vavaeʻesega.

I le ata o loʻo i ai se ofisa i totonu o le potumoe, puipuia ma ma matte translucent plexiglass.

O nisi taimi o le vaeluaina avea ma autu vaega o totonu, e aunoa ma le leiloa a le aoga pe i ni uiga faʻalelei. Ina ia fausiaina, e mafai ona e faʻaaogaina laupapa, ie e ufiufi ai laina e oʻo lava i laupapa laupapa.

Fuafuaina o vaega aoga

O le fale mautotogi e 42 sq. potu taʻitasi o loʻo iai le faʻatuputeleina o le avega ona o le laʻititi, o lea la, o la latou faʻatulagaina e tatau ona mafaufauina ma le faʻaeteete.

Umukuka

I totonu o se tamai umukuka, faʻatasi ma se potu, e sili atu ona faigofie le tuʻuina o mea uma e te manaʻomia, talu ai o le 'aiga' ai e ave i fafo i le avanoa avanoa. I lenei tulaga, o le umukuka-potu malolo avea ma se mafanafana nofoaga e malolo ai ma 'ai. I totonu o se tamai umukuka (pe a fai o loʻo tatou talanoa e uiga i se fasi kopi o le 42 sikuea mita), e tatau ona e faʻaaogaina atoa auupega o auupega meafaigaluega ina ia ofi i mea uma e te manaʻomia:

  • Pusa maualuga e faʻaaogaina le avanoa i le va o le faʻalo.
  • Masini fausia-i totonu.
  • Lavalava umukuka seti, sili backlit.
  • Lanu malamalama, pupula foliga;
  • Gaugauina laulau, nofoa faʻafefeteʻi, nofoa gaugau.

I le ata o loʻo i ai se vavae ese umukuka, o le leai se puipui o lona teuteuina ma ata pepa puipui i lalo o tioata, lea e maua ai le potu e le gata i le loloto, ae faʻapea foi ma le faʻapitoa.

O se filifiliga sili mo se umukuka ma se poletito o le faʻatulagaina o se 'aiga' aʻai i faʻaopopo avanoa. A e faʻamamaina le loggia ma faʻafesoʻotaʻi i le umukuka, e maua sau potu 'ai sili.

O leisi metotia ua avea ma tulafono i le mamanu siʻosiʻomaga: "O le toalaiti o tulimanu, o le saoloto le potu foliga mai." I nisi upu, afai e te faʻaaogaina meaafale lapotopoto, o le umukuka o le a foliga agamalu ma sili lautele.

Tamaiti

Mo se aiga ma se tamaititi, o se fale o le 42 sq. lava se taliaina filifiliga, talu ai e oʻo i se tamaʻi potu atofaina mo se vasega pepe, oe mafai ona faʻatulagaina se nofoaga mafanafana mo se tamaititi poʻo se talavou. Tele tamaiti e fiafia i moega moe, ma e talisapaia e matua nei ata mo le agavaʻa e tuʻu faʻatasia se kesi poʻo meataʻalo i lalo ole nofoa.

I le ata o loʻo i ai le vasega pepe ma mea uma e te manaʻomia, teuteuina atoa i paʻepaʻe.

Potu malolo ma nofoaga malolo

O se nofoaga mo le taliaina o malo i se potu o 42 sq. mita e mafai ona faʻaauupegaina i se sofa saʻo poʻo se tulimanu. O se potu malolo ma se laulau kofe foliga sili ona manaia, ae e manaʻomia avanoa avanoa e tuʻu ai.

O se filifiliga sili ona lelei o le faʻatauina o se ottoman, lea o le a avea o se laulau ma se vateʻa lautele. A faʻatotogaina le potu malolo, oe manaʻomia le manatuaina o le aiga atoa o le a potopoto i lenei potu, o lea o le faʻafaigofieina o le aiga e tatau ona muamua.

E mafai ona faʻatulagaina se mea e nonofo ai i luga ole poletito. Afai e manaʻomia, i le taumafanafana o le a galue o se faʻaopoopo potumoe.

Lavalava

Faʻasoa se nofoaga ese mo le teuina o lavalava i totonu o le fale o le 42 sq. m., e aoga le faʻafesoʻotaʻi o mafaufauga, talu ai o le potu e fai ai lavalava "'ai" i le tele o avanoa. E mafai ona e faʻatulagaina i totonu o le pusa tuʻu masani (Khrushchevs masani e masani ona i ai se tamaʻi nofoaga i se tasi o potu) pe nanaina i le tulimanu i tua atu o pupuni.

Nofoaga moe

Soʻo se tagata e moemiti i se potumoe lelei, ae a leai se tele avanoa, e i ai se faʻapitoa faʻaaoga mo le moega. O isi taimi i totonu o se tamaʻi potu e naʻo le lava le avanoa mo se moega ma se ofu. I lenei tulaga, o le teuina polokalama mafai ona ofi luga o se vaapiʻi pa, aveina avanoa mai fola i le faʻalo. Malamalama i luma tulei-i-matala luma le manaʻomia ni totoga. O le vaʻaiga o le a le pipiʻi i se lapisi kapeneta, ona o le a avea, e pei ona i ai, o se vaega o le puipui.

I le avea ai o se multifunctional nofoaga e moe ai, o tagata e ona le 42 sq. e faʻaaoga foʻi mita moega, "faʻataliga" ma fesuiaʻiga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se moega e gaugau i se sofa ma faʻaliliu le potu moe i se potu malolo.

Kapeneta

E faigata ona mafaufauina se fale faʻaonapo nei e aunoa ma se fale faigaluega. Ae o fea e maua ai fua mita mo ia? Ina ia ofi se laulau ma se komepiuta ma se nofoa, soʻo se mafanafana tulimanu i tafatafa o le outlet, faʻapea foi ma se faamalama nofoa ma, ioe, o se vevela poletito, o le a faia. O se ofisa tumu ma matagofie e mafai ona faʻatulagaina i se faga faʻamalama, vavaeʻese i pupuni poʻo meaafale.

Faletaele ma faleuila

O se faletaele i totonu o le 42-mita fale mautotogi mafai a le tuueseeseina pe tuʻufaʻatasia. O nisi e anaina e mananaʻo i lanu susulu i le teuteuga, ma vaʻaia ai le faʻaititia o le eria, ae o le tauia mo ia ona o le tele o malamalama ma luga o luga o luga. E taʻutaʻua foi ona teuteuina le pito i tua o le faleuila i se leo e feteʻenaʻi ma le toega o teuteuga: o se pogisa pito i tua e aumaia loloto i se tamaʻi potu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faletaele lelei i tulaga o ergonomics: paʻe pupula sinasina, tioata taele cubicle, faʻata, meaafale maopoopo ma faʻaaogaina luga o le masini fufuluga o se galuega.

Ata i sitaili eseese

Le itu e teuteu ai lou fale mautotogi faʻalagolago i le tofo fiafia i ai o loʻo nofo ai, ae afai tatou te mafaufau i le mataupu mai le tulaga o le sefeina avanoa, o nei sitaili e sili ona fetaui lelei:

  • Aso nei O le teuteuga e faʻaaogaina uma lanu pupula ma le toʻafilemu pastel lanu, faʻapea foi ma mea faigaluega ma moli laconic.
  • Scandinavian. Tele taimi, potu i lenei sitaili e mamanuina i moli lanu. Laʻau laʻau ma laʻau i totonu, e faʻaopoopoina le mafanafana, ofi lelei i le siʻosiʻomaga.
  • Minimalism. O le a talisapaia e tagata lolotu o se olaga masani, aua o meaafale ma teuteuga e filifilia e aunoa ma ni fulufulu, ma o le fale mautotogi e 42 sq. o se mea maualalo o mea e teuina.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se fale mautotogi teuteuina i se sitaili faʻaonapo nei.

  • Maualuga O ie lalelei e tuʻufaʻatasia ma le malamalama faʻaiʻuina, iila ma elemene faʻata. O totonu o le fale e 42 sq. ma se alamanuia auala, e foliga manaia ma faʻalavelave mai le tauagafau tele o potu.
  • Tekonolosi maualuga. Faʻafetai i le tele o fausia-i moli, faʻapea foi ma tioata ma lapisi meaafale, lenei maualuga-fale mautotogi foliga foliga lapoʻa nai lo le mea moni na.
  • Faiga masani. O le lalelei ma le ogaoga o le faʻatulagaina e talafeagai i se tamaʻi avanoa, talu ai o leo malosi e le faʻaaogaina i tala masani. O lenei sitaili tausia se paleni o teuteuina elemeni ma laconicism.

Faletusi o ata

O le fale mautotogi e 42 sq. mita, pe a manaʻomia, e mafai ona e faigofie ona faʻatulaga mea uma e te manaʻomia, e aunoa ma le leiloa i le lalelei ma le faigofie.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tiny House Design 50 sqm. Two Bedrooms. Watch Now!!! (Mae 2024).