Poloketi o se manaia 35 sikuea mita potu i Yaroslavl

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

I totonu o le potu e tasi le potu, na mafai ai ona latou faʻaauupegaina se umukuka atoa, o se potu malolo ma se potu moe ma se potu e fai ai lavalava. O le maualuga o faʻalo o le 2.5 m. O totonu e faʻavae i luga o se lanu efuefu sesega, e faʻasaga i ai susulu malamalama. Ona o le laititi o le paketi, na faʻaaogaina ai le vali e teuteu ai puipui.

Faatulagaga

Ina ia faʻatino le poloketi, o le vaeluaga o le va o le auala tele ma le potu na tatau ona faʻaumatia. O lenei mea na mafai ai ona fausia i totonu o se potu fai lavalava ma se faitotoʻa mai le auala, faʻapea foi ma le faʻalauteleina o le faletaele ma aveese le faitotoʻa i totonu. I le faitotoʻa o le potu malolo, na faia ai se sone leai se totogi, lea na ave i lalo o le kapeneta.

Umukuka

O puipui o le umukuka e teuteuina i teuteuga - o se auala faigofie e faʻaopopo ai ni mea mananaia i lau teuteuga. O le seti ma kapoti pito i luga graphite foliga laconic, i le fealofani atoatoa ma nofoa uliuli mai IKEA ma se pogisa laulau pito i luga. O le laupapa-teuga faavae iunite ma lavalava faʻamaluluina le austere mamanu. Uma mea faigaluega a le aiga ua fausia-i totonu: lenei faʻatagaina oe e faʻaaoga se tamai avanoa i le tamaoaiga e mafai ai. O le tali atu o loʻo feagai ma pupula pupula e faʻaali atu ai le malamalama.

Potu malolo

I le agavale o le faitotoʻa i le potu malolo o loʻo i ai se ofu tuʻu, tapunia ma faʻamau faʻamau faitotoʻa. Tusi ma pepa o loʻo teuina iina. O le teuteuga autu o le potu o le efuefu piniki sofa ma malulu aluga. O ona vae laʻitiiti, faʻapea foi ma le laulau kofe feololo ma le laulau i luma o le moega, na filifilia faʻapitoa lava e faʻafaigofie ai ona vaʻaia meaafale.

Nofoaga moe

E vaevaeina le potu i ni vaega se lua e ala i laupapa laupapa: latou te faʻatumulia le mea e momoe ai. O le ulu ulu ua teuteuina i pepa puipui i totonu o se malu paolo paolo paolo ma se tamai lolomiga.

Faapaologa

Nai lo le tautau, perforated panels na faʻaaogaina: o faʻamau e fai o ni matau e mafai ona toe faʻatulaga. E le gata i lea, o le puipui e fausiaina i se faʻata atoa-umi, faʻateleina le avanoa. O se faitotoʻa faʻaseʻe e tau atu mai le auala i le potu laʻei. O le foloa i le mea e ulufale ai e faʻapipiʻi ma le maʻa porcelain stoneware.

Faletaele

Ina ua maeʻa le toefausiaina, o le fale taele e leʻi faʻaopoopo tele, ae o lenei mea na mafai ai ona faʻatulaga le poloka aoga. Sa tuu ai i totonu se masini fufulu, fufulu oloa ma se koneteina mo ie lino. O le avanoa i tua atu o le faleuila na ufiufiina i panels, ia, pe a manaʻomia, matala fesoʻotaʻiga. O le vaega i luga atu o le tapu e teuteuina i maa pupula o loʻo tuʻu i luga: o lenei metotia vaʻaia siʻi le taualuga.

Lisi o ituaiga

Teuteuga o le puipui:

  • Laititi Greene vali;
  • tile i le umukuka ma faletaele Brick Crackle Ocean, Amadis Tiles;
  • tile i totonu o le faletaele Italon;
  • pepa puipui i le mea e moe ai P + S, GMK Faʻatulagaina aoina.

Fola o le foloa:

  • i le umukuka ma i le alatele Hydrauling WILLIAM SILVER;
  • i totonu o le faletaele Chic Roy, Dual Gres.

Meafale:

  • i le umukuka laulau 'ai Cheryn, "OGOGO", nofoa IKEA;
  • i totonu o le potu malolo - Divan.ru sofa, IKEA laulau kofe, Forest TV kapeneta, "OGOGO";
  • i le alasavali - IKEA seevae fata;
  • paipa i totonu o le faletaele Leroy Merlin.

Moli:

  • i le umukuka - o se Lamepa Pepa Lala;
  • i le potu malolo - Bronx ma Stilnovo Style sconces;
  • i le alasavali o loʻo i ai se lamepa Denkirs.

Faʻafetai i le faʻatofalaʻiga o le tisaini ma le toefausiaina manatunatu loloto, o le tamai fale mautotogi ua liu i se avanoa ma aoga avanoa mo se olaga lelei.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Classic Crochet Crop Top. Pattern u0026 Tutorial DIY (Iuli 2024).