O le mafanafana odnushka i Khrushchev 30 sq m

Pin
Send
Share
Send

Faamatalaga lautele

O le fale mautotogi o loʻo tu i le ogatotonu o Moscow, o lona eria e 30 sq.m. O tisaini mai le "Huge Studio" Lina Zatselyapina ma Ekaterina Kolomiets na galulue i le poloketi, pueata - Evgeny Gnesin.

O le tagata o tausia, o se teineitiiti, na manaʻo i totonu aoga, a o moemiti i le taofia o le taimi nei fale poletito ma vaeluaina se isi potu moe. Faʻavae i manaʻoga ma se laʻititi paketi, tagata atamamai ua fuafuaina se fale mautotogi i se faʻaonapo nei sitaili, faʻaaogaina maualuga-lelei, ae paketi mea ma taugata meaafale.

Faatulagaga

I totonu o se potu mautotogi, sa mafai ona faʻafetauia uma mea e te manaʻomia mo se olaga lelei. O le potumoe na puipui ese mai le suʻesuʻega ma le umukuka ma se vaeluaga tioata. Sa matou saunia foi ni ofu mo ofu ma se ofu moe tapuni mo mea ma tusi.

Umukuka

O le laulau 'ai masani ua suia e le pa fata e palu faʻafefiloi i le windowsill ma kuka eria. Tuʻufaʻatasia ma Italon porcelain stoneware, e sone le avanoa, tuʻu eseʻese le potu malolo ma le umukuka. O le seti na filifilia e avea laconic - o lenei mea na mafai ai ona vaʻaia lautele le potu e aunoa ma le faʻapipiʻiina ma le le manaʻomia faʻamatalaga.

O le hob na faʻapipiʻiina i le lua-burner, ma le pusaaisa na nana i le kapoti pito i lalo. Ina ia faʻaopoopo le mafanafana, o le pito i luga o le faʻataʻitaʻiga na okaina ma se ie uiga e faʻafua ai le pologa ma faʻamalama faʻamalama. Hangers SWG malamalama i luga aʻe o le pa faʻaopoopo vaeluaina le avanoa. Mo teuteuga sa faʻaaogaina le vali Loggia.

Sone galue

O le potu ua vaevaeina i se potumoe ma se tamai-suʻesuʻega. O le ipu malamalama tioata tuʻu latalata i le faʻamalama avea o se nofoaga mo se komepiuta feaveaʻi ma se laei laei. E faʻalogoina le fata pa ma lagolago uʻamea uliuli.

O loʻo tu i luga o le puipui le potu puipui i le taualuga: o le lanumoana foliga na faʻaolaola ai le nofoaga ma avea o se faʻataliga lelei. O le monotony o le fausaga e faʻafefeteina ma fata tatala, o le paolo lea e toe faia le leo o le foloa tapuni.

Nofoaga moe

Ina ia aua neʻi aveʻesea le nofoaga o le malamalama masani mo malologa, o le puipui na faia i tioata. I soo se taimi, le tulimanu mafai ona faia tumaoti e ala i le tapunia o le pupuni pupuni. O lavalava lapoʻa o loʻo i ai se avanoa avanoa teuina ma sliding faitotoʻa e leai se avanoa.

Faʻafetai i le faʻatumuina magafagafa, o lavalava talimalo uma na faigofie ona ofi i totonu. Tuʻuina i totonu moli o loʻo saunia i totonu. O le laulau i autafa o le Bardi ma vae uamea e lagolagoina ai le manatu o totonu atoa. Loggia vali na faʻaaogaina i totonu o le fale mautotogi.

Faletaele

O le faletaele laititi sa iai foi le maualuga na mafai ai: o se fale e iai le timu taele ma BelBagno tioata ala, o se faletaele na tautau i le puipui, se masini fulufulu ma se masini faamago, se tapu ma se countertop.

O le faletaele o loʻo fuafuaina i lanu efuefu ma microcement mo potu susu ma Italon porcelain stoneware. O lavalava e oka mai le Le laulau.

Faapaologa

O le laupapa laupapa i le auala savali na suia i le porcelain stoneware, ona o le foloa iinei e tatau ona umi.

O se kapoti kapoti, o se tautau tautau ua teuteuina i slats, ma se pusatu mo le teuina o lavalava na tuu i totonu o le potu. I le agavale o le faitotoʻa, sa tuʻu ai se drawer mo tamai aitema ma se faʻata umi.

Na mafai e le au mamanu ona fausia se mea aoga ma faʻalelei totonu mo se teine ​​onapo e aunoa ma le soʻona tele o le avanoa ma faʻaopopo nisi o vaega aoga ma le tele o teuina.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Обзор ОДНОКОМНАТНОЙ КВАРТИРЫ 35м2 в СТАЛИНСКОЙ ПЯТИЭТАЖКЕ. ДИЗАЙН ИНТЕРЬЕРА ОДНУШКИ. РУМ ТУР (Iuli 2024).