Pepa puipui mumu i totonu: ituaiga, mamanu, tuʻufaʻatasia ma le lanu o pupuni, meaafale

Pin
Send
Share
Send

Foliga foliga

O le faʻaaogaina o le mumu i totonu teuteuga e tatau ona faia. O le lanu e matua pupula ma faigata, o le mea lea e seasea faʻaaogaina ai i ona foliga mama, e tele taimi ma le faʻafefiloi o isi paolo.

  • Paʻu masani: terracotta, mumu mumu, uaina, mumu;
  • O paolo mumu e sili ona lelei e teuteu ai potu vateatea;
  • O le paleta e talafeagai mo teuteuina nofoaga o gaioiga faʻafiafiaga;
  • Ina ia faʻasaoina le vaʻai vaʻaia, mumu e tuʻufaʻatasia ma papaʻe.

Le aʻafiaga ole mumu ile tagata

Soʻo se lanu e afaina ai le mafaufau tulaga o se tagata, e mafai ona i ai se faʻafilemuina pe, i se isi itu, faʻaosofia aafiaga. Mumu o se mataʻutia lanu e fesoʻotaʻi ma le afi ma le toto, o lona uiga e faiʻa feteʻenaʻi. I le tasi itu, o se faʻailoga o le tuinanau, matagofie ma le fiafia, i le isi itu, o lona uiga o taua, mana ma le faʻafanoga.

Mumu fesoʻotaʻi ma tagata ma taʻitaʻiga uiga lelei, e le tatau ona faʻaaogaina i totonu ma lavalava mo tagata e le mautu le mafaufau. E mafai foi ona aʻafia ai le tulaga faʻaletino, faʻateleina le uaua ma faʻateleina le manava o le manava.

Ituaiga o pepa puipui ma a latou meatotino

Pepa pepa puipuiSili ona le talafeagai filifiliga. O le pepa puipui mumu e mou ese atu i le malamalama, e le fesoʻotaʻi lelei ma le susu i totonu ma e puʻupuʻu le soifuaga. Ae ui i lea, o lenei o se siosiomaga faʻauo meafaitino e i ai se tau maualalo ma le tele o ituaiga o ituaiga.

VinylWallpaper ei ai le lua-vaega vaega, vinyl ma pepa pe leai-lalaga. O le pito i luga vaega mafai ona i ai o le tele o ituaiga, ma eseese uiga, mafiafia, teteʻe atu i le faʻaleagaina ma fegalegaleai ma susu.

Le lalagainaWallpaper aofia ai le tele o le cellulose ma binders. O ie puipui e le lalagaina e faʻaalia i le faʻateleina o le teteʻe o ofu ma lafi ai ni faʻaletonu.

SuavaiaI lona tulaga faʻavae, suavai pepa puipui o se mago paula, lea mulimuli ane faʻamamaina i le vai. O le mea e faʻaaogaina e tusa ai ma le faʻavae o le sima, ona o lea e faʻatagaina ai ona faʻavasega tulaga faʻaletonu.

Mo atavaliO mea e fai ma sui o le paʻepaʻe papaʻe o loʻo faʻapipiʻi ai le vali, mo se faʻataʻitaʻiga mumu. E tolu ituaiga autu: le lalagaina, pepa, vinilini. O le tapoleni mafai ona i ai se eseʻesega uiga ma faʻataʻitaʻiga.

Ituaiga ieO le tapoleni aofia ai le tele o faaputuga, luma ma faavae. O le faʻavae e faia i le le lalagaina poʻo le pepa, o le pito i fafo e faia i ie. Ole tau e faʻamoemoe ile lelei ma le aoga ole vaega ole ie. O ie puipui puipui e faʻatinoina le gaioiga o le pisapisao ma le vevela vevela. O lenei ituaiga e faigata ona tausia ma ua faʻateleina palapala.

Filifiliga o filifiliga

Pepa puipui manino

O le pepa puipui puipui mumu e talafeagai mo le teuteuina o se tasi o puipui o le potu, lea o le a taulaʻi ia te ia lava. Mo le teuteuina o puipui i le faataamilosaga, e tatau ona e filifilia se paolo malu ma faʻaaoga tele pupula masani ma faʻamalamalamaga moli.

Wallpaper ma mea teuteu

O le mea teuteu e mafai ona atagia mai ai le sitaili ma le amio a le potu. Matagofie tafe laina o le a faʻamamafaina le masani taʻitaʻiga, a sili atu taofiofia teuteuga mafai ona fetaui ma le faʻaonapo nei itu. A tuʻufaʻatasia ma le leo māmā o le faʻataʻitaʻiga, o le autu paolo o le mumu o le a le pei o le susulu. O se filifiliga tali tutusa mo teuteuina puipui e talafeagai mo le fuafuaina o se potu malolo poʻo se ofisa.

Tusi o laau

Pepa puipui mumu ma se fugalaʻau mamanu e talafeagai mo totonu teuteuina i le faiga Asia. O le ata o ofe 'au poʻo sakura fugalaʻau o le a faʻamamafaina le lautele aitia. Malamalama mumu rosa poʻo peonies faʻafetaui le shabby chic style.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le potu malolo totonu ma fugalaʻau teu fugalaʻau.

Mamanu

Faʻamoemoeina i le ata filifilia, o le faʻataʻitaʻiga o mumu pepa puipui mafai ona faigofie pe lavelave. O le lanu o le faʻataʻitaʻiga e mafai ai ona avea le paolo autu ma sili atu le pupula ma sili atu ona lelei, pe faʻapea foi i le isi itu, faʻamalamalamaina. Monograms ma damask pepa puipui e talafeagai mo totonu o le masani potumoe ma potu malolo.

Laupapa

O le puipui mumu mumu ma papaʻe papaʻe e fesoʻotaʻi ma lole ma fausia ai se taʻalo, faʻafiafia lagona. I le tuʻufaʻatasia ma beige, efuefu, totonu o loʻo i ai se sili atu le malolo uiga.

I le ata o loʻo i ai le fesuiaʻiga o le faʻaaogaina o mumu ma papaʻe pepa puipui i se taimi nei vasega pepe, o fasi i luga o le puipui vaʻaia lautele le tamaʻi potu.

Sela

O le masani sikoa Sikotilani e le leiloa lona lauiloa ma tumau pea talafeagai; o lenei maeʻa filifiliga e talafeagai mo se ofisa po o se aristocratic potumoe. O se siaki mumu lua-siaki masani e fetaui lelei mo le teuteuina o se umukuka.

Wallpaper ma faʻataʻitaʻi

O le pepa puipui mumu ma le faʻataʻitaʻi o soʻo se mea e faʻatagaina ai oe e sefe le potu avanoa, a o e fatuina se tulaga ese i totonu, e faʻaopoopo i ai, o le filifiliga sili lea ona faigofie e faʻauma ai.

  • Faʻataʻitaʻi i lalo o le mumu piliki poʻo le maamryry fausia ai se loft-style totonu e aunoa ma le 'aʻai luga o le eria. O le tile tuʻufaʻatasia o ni paolo e lua e talafeagai mo le faʻaumaina o le umukuka.
  • Faʻataʻitaʻi o ie e faasaga i le lanumumu talaaga fausia ai le lagona o malu ma mafanafana pa. E mafai ona latou tuʻufaʻatasia lelei ma isi paolo ma mea.
  • O le le masani ai ma mauoa ituaiga o stucco pepa puipui faaeeina le potu ma taugata. O le ituaiga maeʻa e talafeagai mo le auala savali ma le potu malolo, e manuia tuʻufaʻatasia ma maumauaʻi paolo.

Ata pepa puipui ma pepa puipui 3d

O metotia lolomi faʻaonapo nei e faʻatagaina ai oe ona toe fausia ni ata i luga o ituaiga eseese o laufanua. Wallpaper mafai ona i ai se sili mumu lanu poʻo faʻaaoga ia auiliili o le ata, mo se faʻataʻitaʻiga, mumu mumu i luga o le le faaituʻau talaaga mafai ona faʻaalia i luga o se tasi o puipui o le potu malolo.

Ata i totonu o potu

Umukuka

I le avea ai o se tulafono, naʻo se vaega o le umukuka i le 'aiga' aʻai e teuteuina i pepa puipui. E sili atu ona aoga le faʻamaeʻaina o le eria galue ma tile. O elemene mumu e mafai ona soʻosoʻatasi ma le headset poʻo elemeni teuteu.

Potu malolo

Laʻau mumu faʻatasi ma meaafale aso anamua fausia se tulaga ese aristocratic totonu o le fale tele. O pepa puipui puipui e fautuaina mo le teuteuina o potu malolo i ona po nei.

Potumoe

Passionate shade of red e maua ai se paʻi alofa. Filifili se paolo toʻafilemu, e le faʻaita.

Tamaiti

O le faʻaaogaina o lanu susulu e faʻamalosia i totonu o potu o tamaiti. O le lanu mumu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma isi la pupuni i ata pepa puipui. O le a fesoasoani ia te oe le fatufatuina o manatu i le fauina o au ata mo tamaiti e eseese a latou autu.

I le ata o loʻo i ai se potu a tamaiti ma teuteuina puipui ma pepa puipui ma se fugalaʻau mamanu.

Fale savali ma auala

O le lanu mumu o puipui e fetaui lelei mo lapoʻa tetele pe matala, faʻatasi ma le potu malolo. I avanoa tapunia e aoga le faʻaaogaina o le malamalama.

I le ata o loʻo i ai se auala savali i se masani sitaili. O puipui e teuteuina i le efuefu-mumu pepa puipui ma papaʻe pa puipui.

Fautuaga mo le filifilia o pupuni

Mumu e matua susulu ma tumu, e aoga le uia se auala tali atu i le filifiliga o pupuni ina ia latou le faʻalavelaveina le lautele leo ma faʻatasi fealofani totonu o le potu.

  • White tulle e talafeagai mo soʻo se potu,
  • Mo se sitaili masani, fola pupuni faia i mea taua e talafeagai,
  • Pupuni e mafai ona teuteuina i fale, tagata o loʻo taofia, matau,
  • Pupuni e le manaʻomia i totonu o le falealuga,
  • I se faiga faʻa Asia, e mafai ona faʻaaoga ai ie faʻaseʻe.

O le fea sitaili e filifili ai?

Masani

Le lanu mafanafana, lanumumu lanumumu lanu ma le terracotta tint e fetaui lelei ma mea masani laupapa meaafale. O totonu e le tatau ona soʻona faʻatumuina i faʻamatalaga; o le lanumumu lanu o puipui o le a avea ma autu taua o le ata. O le teuteuga o le a faʻatumuina e se malamalama foloa ma se faʻalouli pogisa.

Aso nei

O totonu e mafai ona tuʻufaʻatasia lanu eseʻese ma lanu. O le uaina paolo o le lanumumu lanumoana e manuia tuʻufaʻatasia ma efuefu, fausia ai se mautu ma chic totonu. O pupuni mafanafana o le mumu e tuʻufaʻatasia ma papaʻe poʻo lanu susulu e maua ai le malosi lelei. O puipui ma faʻamatalaga e fausia ai se ata fou.

Maualuga

O piliki mumu pepa puipui o se masani auala e teuteu puipui mo se loft faiga. Mo teuteuga, e tatau ona e saunia mo se tele aofaʻi o le malamalama masani.

Atunuʻu

E iloga mai o se faiga masani e mauʻoa i mea masani. O puipui e mafai ona teuteuina i mumu pepa puipui faʻataʻitaʻi vali laupapa. Laminate fola poʻo poloka ma faʻalo pupuni, o auiliiliga uma i le aotelega ata avatu le potu a cosiness. O le teuteuina o le puipui puipui o le a foliga lelei mai i se lanu mumu.

Ata o se potu moe-faʻataʻitaʻi atunuʻu. O puipui e teuteuina i le tele o mea taua - laupapa ma pepa puipui.

Tuʻufaʻatasia mumu ma isi lanu

Filifiliga tuʻufaʻatasiaFaʻamatalagaSe ata
Pepa lanu mumu-uliuliO se lototasi tuufaatasiga e le ofi i totonu o potu potopoto. O le lanu uliuli i totonu o auiliiliga e fausia ai totonu totonu.

Mumu ma papaʻeO le lanu paʻepaʻe lautele e foliga fealofani i le tuʻufaʻatasia ma soʻo se paolo, e aofia ai mumu. O le tuʻufaʻatasia o le a faʻafouina ai le potu ma faʻaopopo ai le malamalama.

Paʻepaʻe-paʻepaʻeLe tuʻufaʻatasiga atoatoa o lanu e tolu. Totonu auiliiliga ma faʻaiuga mafai ona fesiliaʻi le tasi ma le isi. O le sili atu o le tasi paolo poʻo se isi e aʻafia ai le ata atoa.

Lanumoana-lanumeamataE le faʻaaoga le tuʻufaʻatasia o mumu ma lanumeamata i le vasega pepe, potu malolo ma suʻesuʻega.

Mūmū-efuefuO le tuʻufaʻatasiga e foliga lelei i se minimalist ma modern style. O totonu e matagofie ma lototele. O le tuʻufaʻatasia o burgundy ma efuefu foliga sili ona matagofie.

Lanumoana lanumoanaAfai e te tuʻufaʻatasia lanu moana ma mumu pepa puipui, oe mafai ona maua se ultramodern po o se sami ituaiga.

Mumu-samasamaMalamalama, lanu taumafanafana lanu e talafeagai mo teuteuina se potu malolo poʻo se potu o tamaiti. O le leo mutia o le tuʻufaʻatasiga e fausia ai mafuaaga Asia.

Mūmū-beigeO le tuʻufaʻatasia o mumu ma beige e talafeagai mo le faʻaumaina o se taofi totonu. Malamalama fola ma meaafale foliga fealofani i totonu o se malu toʻulu lanu.

Auro mumuPepa puipui mumu ma auro mamanu mafai ona faʻaaogaina e teuteuina ai se masani potu malolo poʻo le potu 'ai.

Lanu mumuO le sukalati lanu faʻapogisaina le paolo susulu o le mumu. Brown e mafai ona faʻaaogaina i teuteuga laupapa poʻo ie.

Mumu-pinikiO se lototetele tuufaatasiga o mumu ma piniki, lea e tatau ona dosed i teuteuga, mo se faʻataʻitaʻiga, i le ata pepa puipui i luga o se tasi o puipui, tuʻufaʻatasia le autu palette ma se toʻafilemu faavae.

Tuʻufaʻatasia ma meaafale, foloa ma faʻalo

I totonu o se potu ma mumu pepa puipui, meafale i moli malamalama o le a foliga fealofani.

  • Paʻepaʻe meaafale e talafeagai mo le fuafuaina i se faʻaonapo nei sitaili, o le a faʻafiafiaina totonu.
  • Mo vasega masani, e mafai ona e faʻaaogaina meaafale laupapa, o le lanu lanu e mafai ona fiafia i le enaena poʻo le beige.

I le ata, o le potu e mumu ma paʻepaʻe, faʻafetai i le malamalama lanu, o le potumoe foliga mai e sili atu le lautele.

O le lanu mumu o puipui e foliga felagolagomaʻi ma moli malamalama o le foloa laupapa: paleti, laminate poʻo le linoleum ma faʻataʻitaʻi o laʻau. Mo totonu o aso nei, o se tuʻufaʻatasiga o mumu puipui ma se efuefu tile fola poʻo se tele foloa e talafeagai.

Tuuina atu le tamaoaiga o mumu paolo, e sili atu le faʻaaogaina o lanu masani pe a teuteuina le faʻalo: paʻepaʻe, beige. A lipea, e aoga le faʻaaogaina o le taofiofi mumu leo.

Faletusi o ata

O puipui mumu o le a avea ma se tali masani i totonu mo le teuteuina o se fale mautotogi. Faʻaaogaina o ituaiga eseese o ituaiga ma filifilia le paolo saʻo, o totonu o le a leai se afaina ai o le aʻafiaga, ae o le a mauaina le tulaga ese. Lalo o ata ata o le faʻaaogaina o mumu pepa puipui i luga o puipui i potu mo eseese aoga galuega.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Le muche fanno mu ma una fa mu mu (Mae 2024).