Faʻaputuga pepa i luga ole laiga: ituaiga, lanu, tisaini, ata i totonu

Pin
Send
Share
Send

O a ituaiga o pepa puipui o loʻo i ai iina?

Mo le sitaili maualuga, oe mafai ona faʻaaogaina le tele o ituaiga o pepa puipui. Mo puipui, ufiufi faigofie ma tele-lanu, lamolemole ma sitaili, o le a foliga feololo. I se faʻaopopoga, i totonu o le tasi potu, e mafai ona tuʻufaʻatasia eseʻese metotia faʻaumaina poʻo uo pepa puipui.

Suavaia

O le pepa puipui ua faʻaigoaina o lea ona o le iuga i fafo, e foliga mai o se lamolemole, homogeneous luga e aunoa ma soʻoga. O le mea moni, muamua o se pauta ua faʻavaivaia ma faʻapipiʻi i le puipui e tusa ai ma le faʻavae o le faʻapipiʻi. Mo se pito i luga-sitaili totonu, o le vai pepa puipui o le a avea ma sili sili ona lelei talaʻaga, ona ua latou lelei tuʻufaʻatasia ma isi faʻauma metotia.

Pepa puipui

3D pepa puipui mafai ona faʻataʻitaʻia soʻo se mea, pei o le piliki poʻo le sima pa. O le volumetric foliga o se po metropolis po o auala auala o le a foliga ofoofogia.

O ia teuteuga e faia, o se tulafono, i luga o se tasi o puipui o le potu, taulaʻi le mafaufau, aʻo faʻatumauina avanoa.

Le lalagaina

Avanoa i lua ituaiga. Atoatoa lē lalaga po o vinyl coated. I le tulaga muamua, o le pepa puipui o se laualuga teuteuina pei o le sima.

O lenei ituaiga e masani ona faʻaaogaina o ni pepa puipui e mafai ona valiina, e tuʻuina atu ai le paolo e manaʻomia ma taofia le mapusaga. O le ituaiga lona lua e sili atu teuteuina, o le vinyl e ufiufi o loʻo faʻaogaina luga o le le lalagaina faʻavae. O lona iʻuga, o le pito i luga o loʻo i ai se matagofie fesoasoani fesoasoani.

Vinyl

Lua-vaega mea, o le muamua vaega o lea e le lalagaina poʻo se pepa, ma le lona lua o le mea moni vinyl. O se laualuga luga i luga o se tulaga lamolemole mafai ona fai ma sui o mamanu eseese. I le faʻaopopoina i fafo atu o uiga lelei, vinyl wallpaper e aoga foi. E mafai ona fufuluina, e lava le malosi ma e mafai ona nana ni tamaʻi pona o latou pa.

Lanu fusi o alaleo

Lanu paʻepaʻe

O se masani o le a talafeagai i taimi uma. Paʻepaʻe o le a fesoasoani faʻateleina le avanoa, vaʻaia faia ia tele. Paʻepaʻe leo e mafai ona avea o se talaʻaga poʻo le lanu autu i totonu o le falealuga.

Paʻepaʻe paepae e aunoa ma se mamanu mafai ona tu mai fafo ma se manaia fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻi i le brickwork poʻo le le mafolafola puipui puipui.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potumoe potopoto luga O le iʻuga e paʻepaʻe, lea e foliga lautele ai le potu.

Lanu efuefu

O le lanu efuefu e tele aoga. O foliga ma faʻaletonu foliga matagofie i ona luga, e mafai ona avea ma laconic talaʻaga poʻo susulu faʻatumuina, ma o se tasi foʻi o autu autu o le loft faiga.

O se filifiliga lelei maeʻa o le a efuefu ata pepa puipui, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga o sima papa, vali poʻo le uamea foliga vaʻaia lelei ma isi faʻauma mea, pepa puipui, laupapa laupapa poʻo piliki.

Ata o se potu malolo faiga-maualuluga ma efuefu pa. O totonu e tumu i auiliiliga olaola i le turquoise ma le fuchsia.

Lanu uliuli

O lanu uliuli o puipui o le a foliga lelei o ni faʻaaliga i totonu o se potu pito i luga-faʻavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, tasi le puipui pe naʻo se vaega o ia e faʻauma i le uliuli, ae o le isi e maeʻa i se paʻu malamalama malamalama.

O le isi filifiliga o le faʻamalamalamaina lea o ni mamanu ma le uliuli poʻo se faʻavae i luga o se malamalama malamalama i tua. E sili le faʻaoga o se leo pogisa i potu susulu ma malamalama lelei.

Lanu enaena

O lanu enaena e fesoʻotaʻi faʻatasi ma puipui piliki, pepa puipui ma a latou faʻataʻitaʻiga mafai ona faia i malamalama ma lanu pogisa lanu. E mafanafana le paolo, o le a faʻaopopoina le mafanafana e le lava mo se fale i se sitaili faʻaonapo nei. O le isi filifiliga o le teuteuina o puipui i pepa puipui mo atavali; i totonu o le tasi potu, e mafai ona tuʻufaʻatasia ni paolo.

Ata o se afeafe maualuga potu. Ua maeʻa le faʻamau le faʻaaliga i le ata puipui o mea faʻapipiʻi.

Ata i totonu o potu

I le umukuka

O le umukuka faiga-maualuga e aoga ma aoga. O meaafale poʻo nei meaafale ma masini e tuʻufaʻatasia ma le matutua o pa ma foloa, o paipa faʻapipiʻi faʻafuaseʻi ma luga lelei. O le sitaili pito i luga e faʻaalia mai i faʻalo maualuga; i totonu o se taulaga masani fale, o le paʻepaʻe lanu o le faʻalo o le a fesoasoani e vaʻai faʻalelei le potu.

O le umukuka e masani ona faʻalauteleina o le potu malolo, o le avanoa e matala, tuʻufaʻatasia. E mafai ona e filifiliaina sone i totonu o le potu e faʻaaoga ai le fata faʻatonu. I totonu o le umukuka, e sili atu ona aoga le teuteuina o le 'aiga' ai ma nofoaga e le maua sina avanoa i le vai ma kuka ma pepa puipui. E sili atu le teuteuina o le eria galue ma tile, tioata puipui po o puipui puipui.

I le potumoe

O le potumoe loft-style e matua laitiiti lava, e leai se anoanoaʻi o meaafale ma faʻamatalaga. I totonu o se potu susulu, o le mea autu o se moega, lea e mafai ona faʻaopopoina naʻo vaega talafeagai o meaafale ma teuteuga elemeni.

I totonu o le ata o loʻo i ai se potu moe i luga o le fale ma ituaiga eseese o pa e faʻaumaina, valivali pepa faʻapipiʻi, faʻatasi ai ma le faʻataʻitaʻiga o piliki ma vinale pepa puipui.

Ina ia aua neʻi faʻaleaogaina le potumoe i le mafanafana, e sili atu le faʻaaoga o se mafanafana lanu lanu, paʻepaʻe, terracotta, oneone ma efuefu o le a feagai ma lenei atoatoa.

O le loft style o le a foliga ofoofogia i totonu o se potumoe ma faʻamalama tele i le foloa, afai e leai ni mea, e mafai ona e faʻaogaina saʻo paepae tulle pupuni e teuteu ai faʻamalama.

I le potu malolo

I totonu o le potu malolo, oe mafai ona faʻaalia atoatoa le faʻasinoga o le loft style, tuʻufaʻatasia eseʻesega maeʻa, lanu ma ie. Afai e faʻatagaina le maualuga o le potu, ona mafai lea ona teuteuina le faʻalo i se faʻafitauli faigata o paipa ea, valivali i se lanu malosi poʻo le chrome plated. O le fola e mafai ona tile, maa, laminate poʻo fafie. Faʻaopopo se paʻu o le mafanafana i lenei loft-style tuufaatasiga ma se tamai kapeta fala.

O puipui e mafai ona faʻamaeʻaina i pepa puipui ma ituaiga eseese ma lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻaleoga puipui i luga aʻe o le TV poʻo le sofa e teuteuina i pepa puipui i lanu susulu, o se ata e faʻaalia manino mai poʻo se ata 3D, ma o le isi potu malolo e teuteuina i se fua malu.

I le auala savali

E mafai ona faʻamaeʻaina le pito i luga o le auala i luga o le vai pepa puipui, vali poʻo le ata pepa puipui. Mo se tamai potu, e sili atu le faʻaoga o se moli lanu polokalame, mo se faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe, beige, efuefu. Oe mafai foi vaʻaia faʻateleina le avanoa ma le fesoasoani o faʻata ma tele malamalama.

E mafai ona teuteuina pupuni malamalama ma malamalama i auala pupuni e pei o le terracotta, lanu efuefu.

Filifiliga o filifiliga

Lalo o le piliki

O le mea muamua e fesoʻotaʻi ma le loft style o puipui piliki. O le laualuga mafai ona le togafitia pe faʻamamaina i vali. O pepa puipui ma faʻataʻitaʻiga o piliki o le a fesoasoani e sefe ai tupe ma taimi faʻaalu i le faʻamaeʻaina. Eseʻesega o ie ma lanu e maua ai le tele o filifiliga mo teuteuga i totonu ole potu malolo.

Ata o se potu malolo tuʻufaʻatasia ma se potu malolo faiga-loft. O vali muralamu e faʻailogaina le vaega o le TV ma tuʻuese mai le isi avanoa.

O le maeʻa piliki o le a foliga fealofani i soʻo se potu o le fale, e faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasia ma le suavai ma le lalagaina pepa puipui.

Lalo sima

O sima masani e mafai ona matua eseʻese mamanu ma ie, ma faʻaletonu, feʻaveaʻi ma tamaʻi maʻamaʻa ma faʻamalamalama manino ia soʻoga soʻoga.

O le masani lanu o sima e lanu efuefu, o le paolo mafai ona malulu pe mafanafana, e ui lava i lenei, o le totonu totonu liliu mai e fai si malu. O sea maeʻa o le a foliga fealofani i totonu o se potu vateatea, malamalama lelei.

Lalo o le maa

Natura maa masonry o se sili taugata ma galue mamafa ituaiga o le faʻamaeʻaina. I se faʻaopopoga, o meafaitino e mamafa ma tele, o lona uiga o le a "'aina" le avanoa o le potu. Wallpaper o se sili filifiliga.

O puipui o puipui o le puipui na toe fausia atoa ai le ata o le pa maʻa i se mea laʻititi. O le maʻa e ogatasi ma le pepa faʻapipiʻi, poloka ma vali lanu e tele. Teuteuina i faʻataʻitaʻiga o maʻa maʻa o le a teuteuina lelei le potu malolo, umukuka poʻo le auala savali.

Lalo o le sima

O le sili ona le faʻaituʻau auala faʻauma, ae le sili ona lelea. O le sima e mafai ona laugatasia pe maitauina i le faʻataʻitaʻia, taʻetaʻei, ma le le faʻateteʻeina o poloka. I se faʻaopopoga i le masani lanu efuefu, pepa faʻapipiʻi ma faʻataʻitaʻi o le sima faʻatagaina oe e filifili soʻo se paolo.

O le maeʻa o le a foliga matagofie i soʻo se potu ma tuʻufaʻatasia lelei ma isi faʻauma mea e pei o maʻa, uʻamea poʻo fafie.

Komiti Faatino

Eco autu sa i le tumutumuga o lona lauiloa mo le tele o tausaga. O laupapa e sau i le anoanoaʻi o ata, lanu, ma ie. Wallpaper ma se faʻataʻitaʻiga o laupapa laupapa o le a faia totonu o le faʻamaualuga lugalaina tulaga ese ma faʻailoa atu le matagofie uma o laau moni.

O le lanu lanu e mafai ona matua eseʻese, mai le paina aluna i le uliuli-vali laʻau. O le laupapa o le a faʻaopoopoina le mafanafana i le ata o le loft style, e mafai foi ona tuʻufaʻatasia ma isi mea.

Uamea

Uamea o se sili malulu mea; i totonu o se loft-faiga fale e sili atu le tuʻufaʻatasia ma isi faʻauma metotia. O pepa puipui, e le pei o apa uʻamea, e le malulu tele, ma e le vevela foi i le la.

Faʻailoa atoatoa e le uamea uiga ese o le faʻatonuga o le loft style, e pei foi o isi mea, e mafai ona 'eseʻese foliga ma le lanu.

Faletusi o ata

O le potu malolo, lea na lauiloa mo le tele o tausaga i le taimi nei, tatau ai se nofoaga o le faʻaaloalo i tagata lautele. O totonu o le sitaili e tuʻufaʻatasia lelei tekonolosi faʻaonapo nei, e le masani ai mea teuteuina ma le le atoa o teuteuga poʻo se agavaʻa faʻataʻitaʻi o lenei ma le maitauina le faʻaleagaina ma le faʻamaoni. Uma foliga faʻaopoopoina tasi i le tasi fausiaina se tulaga ese faʻaonapo nei loft-faiga totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Jifunze Kiingereza. English for Swahili Speakers. SwahiliEnglish (Mae 2024).