Taualuga mumu i totonu: foliga ma ata filifilia

Pin
Send
Share
Send

Le uiga ma foliga o mumu

O le lanu e lavelave ma e le taumateina o le vaʻai. O le lanu mumu e ola ma faʻatosinaina le itu mafaufau o se tagata. E mafai ona faʻaosofia ai le tata o le fatu, faʻafiafiaina ma faʻavavevaveina le manava. O se tagata ma se le mautu mafaufau e tatau ona tuʻuina atu lenei paolo.

  • Mumu o se mafanafana malu ma o le a foliga lelei i totonu o se potu i le itu i matu.
  • Ina ia puipuia le potu mai foliga maualalo pe pogisa, mumu mafai ona tuʻufaʻatasia ma mama malamalama paolo.
  • O paolo mumu e fetaui lelei ma le paʻepaʻe, beige, efuefu ma le uliuli.
  • Ina ia foliga maualalo le potu, e mafai ona e faʻaaogaina se ie faʻaloaloa ma se iila i luga.

Ituaiga

Faigata

E lua ituaiga o faʻaloʻo faʻalo: PVC ma ie. O le tele o taimi, o mea e fai i le PVC e teuteuina ai se fale mautotogi, o le pito i luga e anagata, e oʻo lava ma e mafai ona iai ni lanu ma se ata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se potu taʻele lautele ma lona faʻalo e mumu.

Faʻapipiʻi o loʻo faʻatinoina e tusa ma le lautele mataupu faavae, o le tapoleni o loʻo faʻaloaloaina ma faʻamautuina i se muaʻi faʻamautuina talaʻaga puipui. Ina ia mafai ona faʻapipiʻiina le mea PVC, e tatau ona vevela; i lalo o le aʻafiaga o le maualuga o le vevela, o le tapoleni ua faʻaloaloa.

O le ie e le manaʻomia se faʻaopopoga taumafaiga, o le mea e paʻu ma faʻalautele na o ia lava. E tolu ituaiga o canvases: iila, matte, satin.

Atavali

O le mea lelei e uiga i le faʻalo valivali o le mafai ona e mauaina le paʻu atoatoa o le mumu e te manaʻo ai. O atavali e faia i luga o se laufanua saunia. O le aʻafiaga pe a maeʻa le faʻapipiʻiina mafai ona faʻaila poʻo le matte.

Taofia le tumau

O le faʻamutaina fausaga mafai ona faia i mea eseese, ae o le faʻavae o le faʻamau e tutusa.

Fale mago

I tuutuuga o se fale mautotogi poʻo se fale nofomau, o le sili ona lauiloa auala o le faʻaloʻalo laupapa. O loʻo faʻapipiʻi laupepa i le mea ua maeʻa faʻapipiʻi. O le mamanu mafai ona avea a le faigofie tasi-tulaga pe i ai se le masani ai tele-tulaga foliga.

Fata, panels pvc

Taualuga faia o PVC panels ma slats e faʻatasia e tusa ai ma le mosaic mataupu faʻavae. O laupapa PVC e lelei mo le faʻataʻele ma faletaele, latou te le fefefe i le susu ma o le a le pala i le aluga o taimi.

Kaseti

O le kaseti ituaiga e sili atu i le laina ma le ofisa sitaili. O kaseti e faia i palasitika ma mafai ona i ai ni lanu eseese ma tikeri o le manino.

Wallpapering

O se faigofie ma aoga auala o le faamaeʻaina. Faʻapipiʻi o loʻo faia i luga o se laufanua saunia. Vali mural foliga foliga manaia, o se ata tusia i luga o le mumu talaʻaga mafai ona teuteuina soʻo se potu.

Sima

O se tuai ma faʻamaonia auala o le faʻamaeʻaina, o le a foliga matagofie luga ona o toomaga ma textured faaletonu e taina i le malamalama.

Tile

E seasea ona faʻaaogaina maa o faʻalo i le teuteuina o se fale mautotogi; latou te nana nana le avanoa. Peitaʻi, i le faʻaoga tatau, e mafai ona teuteuina totonu totonu ona o le tino ma le matagofie o le faʻamamaina.

Foliga Vaaia

Glossy

O le iila faʻaata malamalama luga o le a vaʻaia faia le potu sili lautele, e ui lava i le lanumumu leo. O le pupula e talafeagai mo teuteuga i totonu i se faiga faʻaonapo nei ma o le a avea ma lelei i totonu fofo mo vaiti potu.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo ma le pa vaega. Faʻafetai i le susulu malamalama ma faʻata luga, e le foliga pogisa le potu.

Mata

O le matte luga o le a faʻaopoopoina uma ma ona po nei ma masani sitaili. Matte stretch ceiling have lautele lautele canvases, e faʻatagaina ai oe e faʻauma le potu e aunoa ma ni faʻamau. O le laualuga e le o atagia mai.

Satin

Satin ie faʻaali lemu le malamalama o le moli uila ma isi moli uila. O le laualuga e pei o se silky lamolemole luga ma o le a foliga lelei i totonu o totonu ma soʻo se itu auala.

O le a le ituaiga pepa puipui e sao?

I totonu o le kamupani ma le mumu faʻalo, o le malamalama pa teuteuina o le a foliga lelei, pepa puipui o se le faʻaituʻau paolo o le a totogiina mo le pupula lanu mumu. O se palette pogisa mafai ona faia se potu foliga pogisa ma lofituina.

Laulau ma le taualuga faʻatasi lanu lanu

Lanu paFaʻamatalagaSe ata
lanu mumuO le siosiomaga na iʻu mai i tua o le tulaga, ma ua tapunia le potu. O le tuʻufaʻatasiga e talafeagai mo potu vateatea.

Lanu efuefuO le tuʻufaʻatasiga e manaia ma e sauā tele. O le lanu efuefu o le a "faʻamalieina" le lanu mumu.

lanu paʻepaʻeO se tasi o tuʻufaʻatasiga sili ona lelei ma mumu. Pa puipui paʻepaʻe o le a tauia mo le leai o se malamalama ma faamamafa le faʻalo.

BeigeTuʻufaʻatasia filemu. O totonu o le a mafanafana ma mafanafana.

O le a le lanu o le foloa e tutusa ma le faʻalo mumu?

Lanu lanuFaʻamatalagaSe ata
lanu mumuMo lenei tuʻufaʻatasiga, e sili atu le filifilia o se moli uila o le puipui teuteuina.

lanu paʻepaʻeO le papaʻe foloa o le a faʻatusatusa ma ma faamamafa mumu.
O le uliuliO le tuʻufaʻatasiga e malamalama, lototele ma aoga. Fetaui lelei mo potu ma susulu malamalama masani.

Lanu efuefuO le tuʻufaʻatasiga o le a foliga lelei i se tulaga faʻaonapo nei poʻo le atunuʻu, minimalist, high-tech ma loft style.

Lalo o le laauO le fola laupapa o le a galue lelei ma pa beige ma mumu faʻavae elemeni.

Manatu mo teuteuina o le faʻalo i totonu o potu

Umukuka

O le taualuga mumu mafai ona faʻapipiʻi ma isi meaafale ma maeʻa. O le a manaia le vaʻai i le tuʻufaʻatasia o se pupuni pupuni ma se umukuka seti ma le paolo tutusa o le mumu. Ina ia puipuia le umukuka mamanu mai le avea ma lalelei, e aoga le faʻaopopoina o se paʻepaʻe paolo i le maeʻa po o meaafale.

O se filifiliga manaia o le a mumu ma papaʻe lua-tulaga mamanu, o le tuʻufaʻatasia e toʻafilemu, ae o le mamanu o le a taofia lona "zest".

Potu poʻo le potu tele

O le potu malolo o se nofoaga e faʻatagaina ai filifiliga tetele i le ata ma le teuteuga. O le lamolemole pupula mumu tasi-tulaga faʻalo e atoatoa mo se minimalist ma aso nei totonu o le fale tele. O se uiga e le masani ai luga o le malamalama lanumumu luga o le a "taʻalo" i le malamalama, ma o le tele-tulaga faʻamaopoopo laupapa o le a avea ma autu autu o le faʻatauaina i le potu.

Faletaele

Mo se faletaele, e tatau ona filifilia se mea e le fefe i le maualuga o le susū ma e le suia i le taimi ona o suiga o le vevela. O laupapa PVC ma faʻalauteleina le ie PVC o le a avea ma filifiliga sili mo le teuteuina o le faʻalo, o le masani faʻauma filifiliga o tile - aoga ma matagofie.

Lanu mumu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma elemeni i puipui po o le foloa teuteuga.

Potumoe

Mumu e susulu ma fiafia, ae i le taimi lava e tasi e lototele ma lamatia. Mo teuteuga o le potumoe, e mafai ona e filifilia se tuʻufaʻatasia o lanu e lua, ma se paolo toʻafilemu. O se paʻu mumu mumu mafai mafua ai le fiafia ma le osooso; mo le moe vaega e sili atu le filifilia loloto pogisa paolo, e pei o mumu, mumu mumu, ruby.

Tamaiti

I totonu o potu a tamaiti, o le a manaia le vaʻai atu i se tele-level design ma backlight poʻo se canvas ma le lolomiina o ata.

Alalaupapa ma le auala savali

Lanu mumu o le a foliga lelei i avanoa tatala auala poʻo auala tele ma tele o malamalama masani. O se faʻata faʻaata o le a fesoasoani faʻateleina le avanoa.

Tuʻufaʻatasiga lanu lanu

Paʻepaʻe mumu

O le papaʻe leo o le a i ai se faʻafilemuina aafiaga i luga o se lanumumu lanumumu. O le tuʻufaʻatasiga e eseʻese ma matagofie. Fetaui lelei mo totonu teuteuina i se po nei, minimalist, maualuga-tech faiga.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se umukuka puʻeina. Ona o le faʻata o le taualuga ma le tuʻufaʻatasia ma le paʻepaʻe, e foliga mai e le laʻititi le potu.

Mūmū-uliuli

O lanu e susulu ma faʻasauā ma e sili ona faʻaaogaina e teuteu ai avanoa vateatea ma malamalama lelei. O se lelei tuʻufaʻatasia mo se fale fale, foliga matagofie ma e le faʻaali mai le malamalama.

Lanumoana-lanumeamata

O le tuʻufaʻatasiga e pei o se fuga fugalaʻau; e foliga susulu ma susua i totonu o le potu. Mo sea tuʻufaʻatasiga, e sili atu le filifilia o se paolo malamalama o le mumu.

Lanu samasama mumu

O le tuʻufaʻatasia o le samasama ma le mumu foliga lelei i totonu o le umukuka, potu malolo poʻo le vasega pepe. O lenei lanu tuʻufaʻatasiga e mafai ona tuʻufaʻatasia i se ata poʻo ni vaega.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se umukuka puʻupuʻu. Mumu ma samasama o loʻo maua i teuteuga ma teuteuga elemeni.

Efuefu mumu

O le lanu efuefu "malulu" le mumu vevela. Le tuʻufaʻatasiga lelei atoatoa mo totonu o aso nei. Grey poʻo mumu auiliiliga mafai ona teuteuina pe o se vaega o se fausaga.

Taualuga foliga ma foliga

Lua-tulaga ma le tele-tulaga

O faʻalo i nisi tulaga e faia i le faʻapipiʻiina o laupapa. Lenei filifiliga faʻaiʻu foliga foliga lelei i uma masani ma faʻaonapo nei totonu.

I le masani mamanu, o le tulimanu ma foliga o le faʻalo e tutusa ma symmetrical, e mafai ona faʻamalosia e stucco moldings ma taualuga plinths i luga o le mumu talaʻaga.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se potu malolo lautele. O le faʻalo e lua tulaga e faia i le laupapa faʻamaopoopo ma le faʻaofiina o ie ie mumu ilaila.

I totonu o aso nei totonu, o le foliga e mafai ona le masani ai, ae o mea e mafai ona 'eseʻese, mo se faʻataʻitaʻiga, se laupapa laupapa fausiaina i le tulaga maualalo ma se faʻaofi mai se faʻalo ie i le lona lua.

Mamanu ma teuteuga

O le lanu mumu atonu e i totonu o se foliga o se mamanu po o se mea teuteu i luga o se malamalama luga. I lenei tulaga, o le taualuga o le a tosina mai ai mafaufau ma o le potu o le a tumau pea susulu. O faʻataʻitaʻiga o le a fesoasoani e faʻamamafaina le faʻavae autu o totonu.

Faatasi ai ma se ata

O le volumetric ata o le a avea ma taulaʻiga o le mafaufau. O le faʻaloʻo o taualuga ma le lolomiina o ata poʻo le tusiga o lima o le a faia ai totonu e le masani ai ma tutasi. O le lolomiina o ata e faʻatagaina ai oe ona faʻaogaina ni ata i luga o le tapoleni, i le ata o se fale mautotogi e mafai ona avea ma mumu rosa, faʻavalea poʻo ni tusitusiga

Ma sulu

O aloalo auro poʻo siliva e faia ai taʻaloga ma taʻaloga o moli i luga o le faʻalo. Lenei filifiliga o le a avea ma lelei manatu mo se vasega pepe ma potu malolo. O le faʻaloaloa faʻalo ma se iila pupula o le a le mou faʻaletonu i le taimi ma o le a leiloa lona foliga mai.

Lapoʻa

O le faʻamutaina fausaga, i le faʻaopopoina i le masani sikuea poʻo le tafatolu, mafai ona lapotopoto. I lea, e mafai ona e sone le avanoa ma faia totonu totonu muamua.

Tuufaatasi

Eseese mea e mafai ona faʻaaogaina i ni faʻavae eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasia se fausiaina o le mago ma se ie faʻaloaloa. O le faʻaofi e mafai ona i ai se uiga e le masani ai, se lanu eseʻese, poʻo se ata tolu-itu.

Ma utupoto

O utupoto o le a fetaui lelei i totonu o le atunuʻu, loft, Provence. O le volumetric fausaga o le a teuteuina le maualuga taualuga o se fale mautotogi po o le pito i luga o le fale o le atunuʻu. I totonu o se fale mautotogi masani, o ni nai faʻasasaʻo ave i luga o le mafolafola luga o le a lava.

Ata o se bohemian-faiga potu. O le taualuga ua maeʻa mumu i pou, faʻailoga faʻalanu ma pepa malulu.

Moli

Moli moli

O moli moli e taua tele i le fausiaina o se ata o se fale. Malamalama ma recessed luminaires mafai ona faʻaaogaina o autu autu moli, tufatufaina luga o le atoa luga ma o se faʻaopopoina i moli uila ma lamepa tetele. Spots ma pendant moli o le a taulaʻi le moli i luga o se vaega faapitoa.

Chandeliers

I totonu o se potu ma faʻalo maualuga, o le asoa o le asoa ma le umi fetuʻunaʻi o le a foliga fealofani; o le a fetuʻunaʻi le maualuga o le avanoa. I se isi itu, i totonu o se potu ma le faʻalo maualalo, o le filifiliga pito sili ona lelei o moli-ituaiga faʻalo faʻamalama, latou aveina le maualalo avanoa.

Lipine moli i tua

O moli faʻaopopo e faia e faʻaaoga ai le moli uila. O le lofiaina o le mea faapipii i le avanoa i le va o le fola e fausia ai le lagona o se taualuga o loʻo opeopea i le ea.

I le ata o loʻo iai le potu malolo i le neoclassical style. O le taualuga mumu e faʻafetaui i kapeta ma mea teuteu.

Filifiliga laupapa faaseʻe

Mafaufau i le mumu e sili ona susulu, o le laupapa mo ia tatau ona filifilia a le o se le paʻu paolo, pe latalata, pei o le lanu o fafie. O laupapa uliuli e mafai ona avea o se faʻaaliga iloga ma soʻoga ma isi mea i totonu.

O a sitaili e fetaui i ai?

Aso nei

O le sitaili faʻaonaponei faʻatagaina le faʻaaogaina o lanu susulu. I totonu o le atunuʻu, minimalism ma hi-tech, mumu o le a avea ma susulu nofoaga e faʻasaga i le pito i tua o puipui faigofie.

Faʻavae

Mo le faʻatonuga masani, o leo malu e taofiofi o uiga ia. A filifilia se paolo mumu, loloto pogisa tone ma le matte maeʻa o talafeagai filifiliga.

I le ata o loʻo i ai se potu malolo lautele i se masani sitaili. O le taualuga e teuteuina i paepae paʻepaʻe foliga ma laupapa laupapa i luga o le matte background background.

Atunuʻu

I totonu o se laufanua vaʻaia atunuʻu, e mafai ona faia le taualuga mai laʻau vali mumu slats pe faʻaopoopoina e le laʻau lanu-lanu laʻau.

Maualuga

I totonu o le potu malolo, e mafai e le mumu ona nofoia luga atoa o le faʻalo poʻo le avea ma vaega o se faʻauga, e pei o paipa ea poʻo faʻapipiʻi.

Faletusi o ata

O le le laugatasia o filifiliga lanu o le a faia totonu tutasi. A toe faʻafouina, oe tatau ona uai atu i le faʻamaeʻaina o luga uma; o lanu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma fealofani.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Sherilyn u0026 Fatus Wedding 8517 - Girls Dance (Mae 2024).