Faʻafefea ona teuteuina totonu o se auala vaapiapi?

Pin
Send
Share
Send

Faʻatulagaina ma faʻailogaina

Muamua lava, ae e te leʻi amataina le toe faʻaleleia, e manaʻomia le faia o se ata o le alasavali, lea o le a faʻaalia ai le faʻatulagaina o meaafale ma faʻamamafaina ai vaega tetele.

O le alasavali e masani ona vaevaeina i ni vaega laiti se lua pe tolu:

  • latalata i le faitotoʻa o loʻo iai le sone faitotoʻa e fesuiaʻi ai tagata ma seevae;
  • e le gata i lea, o se nofoaga ua faʻaauupegaina e ofuina ai lavalava ma seevae i fafo;
  • i le pito o le potu, ua faʻapipiʻiina se nofoa vaiti, laulau poʻo se faʻamafanafana ma se faʻata.

O le ata o loʻo faʻaalia ai le faʻatulagaga o se auala vaapiapi o se foliga le masani ai.

I totonu o se auala savali faʻaumiumi, e mafai ona e faia ai ni mea aoga. O lea la, o le a liliu atu i le tuʻuina mai o se sili atu faʻavasega foliga ma rationally faʻaaoga le saoloto eria. Mo le faʻaputuina o se alatele umi, o le faʻalo e tele tulaga, moli, faʻamalamalamaina, o puipui eseese o puipui poʻo le fola e talafeagai.

Ina ia faʻalauteleina se avanoa vaapiapi, e mafai ona e tuʻufaʻatasia ma se potu latalata, mo se faʻataʻitaʻiga, o se potu malolo. E mafai ona e faʻalauteleina se potu vaiti ile faʻateleina o faitotoʻa. Ma o le auala auala o le a le gata vaʻaia avea atili sili lautele, ae faʻapea foi ona faia i luga o se foliga mamalu.

I le ata, o le faʻailogaina o le mea e ulufale ai ma fola i totonu o se auala vaapiapi ma umi.

Lanu fusi o alaleo

O se paolo paolo malamalama e faʻalauteleina le avanoa e sili ona talafeagai mo se vaʻa api vaapiapi. I lenei tulaga, oe mafai ona filifilia pastel lanu mo uumi puipui, ma susulu mo pupuu. Faʻafetai i lenei lanu lanu, o le le faʻavasega auala o le a maua ai le sao foliga.

I le ata, o le hall umi faʻaali foliga foliga saoloto ona o le beige teuteu ma se tele faʻata.

O le filifiliga pito sili ona lelei mo le teuteuina o le auala savali o le paʻepaʻe, susu poʻo le nifo o nifo elefane. O sea talaʻaga o le a maua ai le atemosifia sili maualuga mafanafana ma matagofie. Ina ia aua neʻi soona soʻona faʻatulagaina se potu vaiti, e sili atu le filifilia o lanu beige, oneone poʻo moli enaena.

Faʻamaeʻaina foliga e faʻalautele avanoa

O le fofo sili ona aoga mo le fola o le keramika ma porcelain tile ma se elongated laupapa laʻau poʻo geometric mamanu. O lenei mea e teteʻe atu i masini faʻafitauli, susu susu, faigofie e mama ma mama.

I se auala vaapiapi, e lua ituaiga ufiufi e masani ona faʻaaogaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaega i autafa o le faitotoʻa e faʻapipiʻiina, ma o le vaega na totoe e maeʻa i le laminate poʻo le poleto. O mea e mafai ona faʻatasia i le lanu pe fausia se faʻatusatusaga mo vaʻaiga faʻailoga.

Mo teuteuina o puipui o le auala savali, e talafeagai le faʻaogaina o vali teuteu, ituaiga uma o pepa puipui, laupapa PVC ma tile keramika e faʻataʻitaʻi i piliki poʻo maʻa. O teuteuga puipui e le tatau ona teuteuina i ni ata tetele ma ia iloga i ni eseesega manino, nanaina se aoga ma aunoa ma lenei vaapiapi.

O le faʻalo mafai ona teuteuina ma se ie faʻaloaloa, faʻapipiʻi paʻe paʻepaʻe masani, pe teuteuina le vaʻalele i faʻata faʻaata, lea o le a fesoasoani i le vaʻaia lautele o le avanoa avanoa. Faʻatasi ai ma le faʻaaogaina o se lua-tulaga faʻalo saʻo faʻatasi ma se ata tioata, o puipui i totonu o le potu e foliga maualuga atu.

I le ata, o puipui o le auala savali, o loʻo ufiufiina i se vali paʻepaʻe mautu, vaʻaia faʻalauteleina le vaapiapi totonu.

I totonu o se potu vaiti, o le a talafeagai e faʻapipiʻi faitotoʻa e matala i isi potu. E le gata i lea, o sliding system pe ala atu i avanoa na faia i le tulaga o le faitotoʻa e atoatoa.

O se faʻamatalaga e le mafai ona suia i totonu o se avanoa vaʻaitiiti o se faʻata lea e mafai ona faʻateleina ai le avanoa. E mafai ona faʻapipiʻi puipui pe ofi i meaafale.

I le ata, o le afa o le puipui o loʻo teuteuina i se ie faʻata tele.

Faʻafefea ona faʻaauupegaina?

I totonu o se tamaʻi auala va apiapi, e talafeagai le tuʻuina o mea e teu ai lavalava i autafa o le faitotoʻa i luma. Faʻatasi ma le lava aofaʻi o le itu avanoa, o se nofoaga i le tasi pa e mafai ona faʻatumuina ma se tamaʻi ofu e iai se faʻata faʻaata poʻo isi meafale masani. O se tautau tautau ma se kapoti kapoti, se pusa pusa o drawers poʻo se fata o le a fetaui lelei latalata i le pa tutusa.

I le faʻaopopoga i le masani umi faʻatafafa foliga, o le auala e mafai ona i ai ni tulaga le masani ai. O se faʻatulagaina tutusa e maua i totonu o se fale tumaoti, lea o loʻo i ai se sitepu i le alatele. I lenei tulaga, o se itiiti meaafale seti filifilia mo le faʻatulagaga, aofia ai o se faʻata, o se nofoa ma se faʻataʻavale, lea e faʻaauupegaina i lalo o le lele o faasitepu.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faʻavasegaina o se auala va apiapi ma se ofu tuʻu totonu ma se faʻatautau tautau ma se faʻata.

O meafale tuʻufaʻatasia o meaafale e masani ona maua i totonu onapo. Faʻataʻitaʻiga e tuʻufaʻatasia se seevae fata, se ottoman, se ofu, se curbstone, se faʻata, ma isi, e lelei atoatoa mo le sefeina sikuea mita i se vaiti totonu.

Ina ia sefe avanoa aoga, oe tatau ona faia le tele o le avanoa i tafatafa o le faitotoʻa i luma. O penitala uumi uumi poʻo se mezzanine aulelei o le a fesoasoani i lenei.

I le ata o loʻo i ai se meafale seti tu i autafa o le tasi puipui, ma se uʻamea seevae fata ma se tele faʻata faʻata.

Faʻafefea ona lesitala?

Oe mafai ona faʻalauteleina le mamanu o le auala savali ona o eseʻese teuteuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e talafeagai le tuʻuina o se fata faʻatautau ma mea faʻaaoga i totonu o le auala. O meaafale e mafai ona faʻaopoopoina i uluaʻi fata ma faʻamalu, e le gata e foliga matagofie, ae o se aoga vaega o le potu.

O le fola fagu o le a ofi atoatoa i le tulimanu o le potu, ma taga ma faʻatulagaina mo ki, selu ma isi mea laiti o le a ofi uma i luga o puipui. O totonu o le auala savali e mafai ona teuteuina i atavali poʻo ni ata puʻe. E manaia foi mural.

Sese faʻamalama meafaigaluega o le a avea ma muamua fofo. O sea ituaiga metotia faʻapitoa o le a avatua i le siʻosiʻomaga se matagofie, faʻaonapo nei foliga ma vaʻaia faʻalauteleina le vaega o le potu. O le tatalaina e faʻatumuina i le malamalama, tioata tioata poʻo le agavale i totonu, liliuina i se faʻaopoopo fata mo teuteuga elemeni.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se tamaʻi fale ulufale, teuteuina i le Provence style.

Mo se avanoa laititi ma vaiti, o se masani e talafeagai. O se vaega o le vaapiapi masani totonu o le a avea toʻamalie lanu ma meaafale ma lamolemole laina. O lenei mamanu e le o faʻamatalaina manino geometric vaevaega ma maʻai tulimanu.

O totonu o le atunuʻu poʻo le Provence style e sili ona mafanafana. O meaafale meafale i lanu malu e fetaui lelei ma fugalaʻau fugalaʻau i luga o le pepa puipui ma maʻa fola. Lamepa, fata tatala ma isi aitema ma forged auiliiliga o le a aumaia ai le tulaga ese mafanafana i le ata.

O le sili ona lelei sitaili mo se vaapiapi avanoa o minimalism, faʻamatalaina i le taofiofi ma le ogaoga. O le mamanu faʻaaogaina naʻo mea aoga ma o le lanu lanu tuʻufaʻatasia lua lanu masani.

O le ata o loʻo faʻaalia ai se minimalistic mamanu o se avanoa vaapiapi i lanu efuefu ma papaʻe.

Fautuaina moli

Mo le alatele, oe le tatau ona filifilia tele tele ma tetele moli moli. Mo se potu vaapiapi, laiti ma lava lava mamana faʻataʻitaʻiga poʻo puʻupuʻu moli malamalama, tuʻuina i le avanoa se vaʻaiga leo, o le a talafeagai. O totonu e mafai ona faʻaauupegaina i taualuga faʻamalama poʻo ni avanoa faʻafoʻi.

O se auala umi e teuteuina i le tele o moli uila ma sikuea faatafafa poʻo sikuea. O le sili fofo mamanu ma luga-faʻapipiʻiina po o totonu-paʻu i tuʻufaʻatasi ma le perimeter teuteu moli.

I le avea ai o se faʻaopopo malamalama, puipui sconces e talafeagai, lea e eseʻese i se faigofie faʻatulagaina, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o se molimatagi. E masani lava, o nei masini o loʻo tu i le eria ma se faʻata.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se fale ulufale faʻaola felanulanuaʻi e faʻatulagaina i luga o le faʻalo.

Manatu i totonu e mamanuina

E ui lava i le utiuti ma vaapiapi avanoa, totonu o le alatele mafai ona i ai se foliga foliga foliga ese ma eseʻese i lona uluaʻi mamanu. O le mafaufau loloto mamanu o le a le le amanaʻiaina ma o le a fausia ai se matagofie foliga o lou fale mautotogi.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: OBS Studio - Linux ffmpeg VAAPI plugin (Mae 2024).