Tuuina tekinolosi fola laminate

Pin
Send
Share
Send

Ae le i amataina faʻapipiʻiina o laminate luga o le foloa, oe tatau ona mautinoa o le lalo-foloa i le potu o le tulaga. Lenei mafai ona siakiina ma se tulaga. Afai o le foloa e le laugatasia, o le a manaʻomia e faʻalaugatasia, mo se faʻataʻitaʻiga faʻaaogaina le mago screed tekonolosi. Ma afai e i ai ni faʻaletonu laiti ma potholes, ona mo saʻo faʻatulagaina o le laminate, e mafai ona naʻo le putty i se faʻapitoa faʻapitoa.

Ma o lea, na e faia le sauniuni talatala galuega, faʻatau le manaʻomia numera o afifi ma laminate ma na tuʻuina atu ia te oe luga o le 'upega tafaʻilagi. Aua le faʻatopetope e tatala loa le afifi ma amata ona teu. Saunia e tekonolosi o le tuʻuina laminate luga o le foloa o lenei fola e manaʻomia e faamasani i le vevela tulaga o le potu. Tuʻu au afifi nofo ile 1-2 aso i totonu o fale.

E faʻapipiʻi laminate fola o le ae manaʻomia:
  • laminate,
  • laminate lagolagoina,
  • jigsaw poʻo foliga vaai,

  • samala,
  • tagata faʻatapulaʻaina,
  • roulette,
  • sikuea,
  • masking lipine,

Mo saʻo faʻatulagaina o le laminate, faʻapipiʻi le laminate tua i luga o le foloa saunia foloa, ma faʻafesoʻotaʻi soʻoga soʻoga ma le pipiʻi mea faapipii.

E sili atu pe a fai o le koroka, o le a puipuia lau laminate mai le susu, faʻaopopo faʻaopopo vevela ma leo faʻaʻeseʻese, ma nana foʻi tamaʻi faʻaletonu i le foloa.

Gauai atu i tekinolosi mo le faʻataʻotoina laminate luga o le foloa, amata le faʻatulagaina o le laina faʻataʻamilo muamua o le laminate mai le tulimanu o le potu, tuʻufaʻatasia laupapa ma o latou pito. O isi faʻavasegaina i lenei laina o le a sili ona taua e aoina saʻo. A e oʻo i le laupapa mulimuli i lenei laina, fua lona umi ma tipi ia i le amanaia o le va. Manatua lena mo saʻo faʻatulagaina o le laminate, e taua tele le amanaʻia o le va i le va o le laminate ma le puipui i itu uma e lua o le laina, o le maualalo o le 8 milimita.

Lenei o le totoe fasi laminate mai le laina muamua, pe a fai e le itiiti ifo ma le 20 senitimita umi, o le a alu e avea ma muamua laupapa i le laina lona lua. Staggering sefe mea ma faia le laminate fola foloa sili atu lelei. Lenei tekonolosi o le tuʻuina laminate luga o le foloa faʻaitiiti ai le vaʻaia o faʻaiuga.

Afai e te manaʻo e faia se malologa i le 1/3 o le laupapa, ona tipi ese 1/3 o le laupapa ma amata le lona lua laina mai ia. O le le lelei o lenei filifiliga o le leai o se sefe i le laminate, o le tele o mea e faʻaaluina i le teuteuina.

O le laina e sosoʻo mai ua faʻatasia i le tutusa auala e pei o le 1st laina.

Faʻafesoʻotaʻi laina uma e lua, pe a talafeagai ai, tuʻituʻi i fafo ma le taʻiala ma le samala.

Faʻasuʻe le pito i luga mai le foloa i le puipui ma faʻamau ia tina, lea e mafai ona e faʻaogaina ai toega o le lamina.

Mafaufau foi i le le laugatasia o ou pa pe a faapipiiina tina. Atonu latou te manaʻomia ni mafiafia eseese.

Le isi, le gaioiga faʻapipiʻiina o laminate luga o le foloa, tupu i le tutusa auala.

A e oʻo i le fasi pepa mulimuli, atonu e le ofi i le va o le puipui ma le maeʻa laminate luga. Fua i le tele o nofoaga le mamao i le va o le puipui ma le lamina maeʻa. Faʻaaoga se penitala e tusia ai manaʻoga manaʻomia i luga o fasi pepa laminate ma vaʻaia ma se jigsaw. Faʻapipiʻi pei o muamua, tuʻu le kilia manaʻomia.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: SISDAC Worldwide. SAMOA MO LE ATUA - 10. O Le Mea Lilo O Le Amio Leaga Part 1 (Mae 2024).