Meaafale papaʻe i totonu

Pin
Send
Share
Send

O le le fiafia i ai o mea papaʻe i totonu o le tatou atunuʻu, e mafua mai i le le saʻo aʻiaʻi o manatu o uso a tagata e uiga i le aoga. E talitonuina ole paʻepaʻe pe māmā ole mumu ose fofo leaga lea mo meaafale, e aofia ai ma mea e faʻamamaina. Ae o se leo pogisa, i se isi itu, e manatu e aoga.

I le taimi nei, o mea papaʻe papaʻe e foliga ofoofogia, suia totonu ma e matua aoga lava, pei ona molimauina e iloiloga i luga o le upega tafailagi. Faʻafetai i mea faʻaonapo nei ma metotia faʻagasologa, meaafale e faigofie ona faʻamama ma lelei ona teteʻe atu i palapala na faia.

I totonu o totonu

O le aoga o paʻepaʻe o le agavaʻa e vaʻaia lautele faʻalauteleina le avanoa e oʻo lava i se tamaʻi potu. I le taimi lava e tasi, o nofoa tele ma sofa e foliga matagofie pe a teuteuina i moli malamalama. White meaafale i totonu o le a fesoasoani foi e foʻia le faʻafitauli o le le lava o ao i totonu o le potu, e aunoa ma le faʻaaogaina o togafiti pei o nana natia. Ole isi lea faʻaopoopoga papaʻe. I le iuga, papaʻe o se aoga lanu. E foliga ofoofogia, ae e moni. I meaafale papaʻe lanu, o le faʻatamala i le faʻamamaina e tau le iloa atu ma e le maalofia i tulaga o le mafiafia o le atinaʻe o le taulaga ma lotoifale matutu eleele. O le mea moni, o le efuefu laʻititi e matua iloga lava i luga o pogisa luga. I se faʻaopopoga, o mea faʻaonapo nei e faʻamamaina lelei le efuefu ma palapala.

Faigofie

O lenei lanu lanu e ofi i totonu o sitaili eseese. O mea papaʻe e faʻaopoopo i le malamalama ma le la, ae o le Provence faigofie, ma faʻaopoopo i ai ma tusi tusitusi. Ae i le sitaili ma le malu malulu sitaili sitaili, o ia lanu aumaia coziness, mafanafana ma homeliness. Paʻepaʻe meaafale e talafeagai foi mo se masani tulaga masani fale mautotogi. O se tali faapena o se moni faaolaina mo i latou oe ua to e to faafouga faafouina totonu o se masani Khrushchev. O se ata lanu e le masani ai mo fale i totonu o le fale o le a faʻamalamalamaina le potu, vaʻaia faʻalauteleina le leo ma toe ola ai lona masani foliga. Ia, o pupuni mananaia e ufiufi ai le sofa ma nofoa faʻanofonofo faʻatagaina oe e puipuia i latou mai le palapala e faigata ona aveʻese, pei o le kofe pisia, faʻailoga o meaʻai, mea teuteu foliga poʻo penitala.

Paolo papaʻe

Mo i latou e le lava le poto masani i le fausiaina o totonu, o le tali sili ona lelei o le fausiaina lea o le lanu lanu o le potu i luga o paepae paʻepaʻe. I tua atu i na mea uma, e seasea lava ona i ai se isi lanu lanu i le natura e iloga i se ituaiga eseese. I se faʻaopopoga, o le tele o paʻu papaʻe e fealofani, faʻatasi foʻi ma lanu efuefu. Ae o se talanoaga eseʻese e manaʻomia e uiga i le uliuli ma papaʻe teuteu, ae mo le taimi nei e aoga le fai atu o nai upu e uiga i le monochrome totonu. Minimalism e tutusa lelei mo se tamai potumoe i se fale mautotogi ma mo se potu tele 'ai, lea e masani ona i ai i se aso nei fale - o se fale. O le mea taua e le o le faʻafaigofieina o mea uma i le tulaga o le valea, aua a leai o le a iu ina leaga, pe sili atu foi le leaga - o le falemaʻi sitaili o le potu o le a sau i fafo.

O le mea lea, e aoga le mulimuli i tulafono faigofie e tolu:

  • Faʻaaoga sinasina sinasina i le feololo;
  • Filifili auiliiliga o eseese eseesega;
  • Tuʻu avanoa i le potu mo ni aitema se tolu o le faʻatusatusaina lanu.

Faʻamatalaga

E sili ona lelei le fai naʻo fasi meaafale kiona-paʻepaʻe, e aofia ai ma mea e manaʻomia ona taulaʻi iai, e faʻamamafa ai. E mafai ona avea ma moli, faʻata, vaega o le puipui o loʻo tu ai le taʻinaafi, poʻo se kapeta foʻi. O le papaʻe fola o se tali lelei, ae tatau ona amanaʻia o le a toe faʻafouina i se taimi puʻupuʻu. Ma e leʻo faʻapea o le papaʻe foloa e faigata ona faʻamama - o vailaʻau faʻaonapo nei ua uma ona taʻua o le a fesoasoani e faʻatautaia lenei galuega. O le faʻafitauli sili lava o maosiosi ma tamaʻi nini e mautinoa e aliali mai i luga o soʻo se fola o fale, poʻo le laupapa poʻo le laminate. Ae ui i lea, e mafai ona e faʻaogaina coatings faʻaonapo nei e teʻena atoatoa le teteʻe ma e faigofie ona faʻamama, ma e faigata tele ona valu se mea faapena.

Lesitalaina

Lua filifiliga filifiliga mafai ona amanaʻia o le masani ai - faʻaaogaina o meaafale malamalama e faʻasaga i se talaʻaga o pogisa pa, faʻapea foi ma le faʻatusatusaina meaafale e faasaga i moli mama. O filifiliga uma e aoga mo soʻo se potu, e aofia ai le laʻititi. I le tulaga muamua, o le faʻamamafaina o meaafale na o le a le maua ai se faʻatusatusaga o le tele o le potu, ma i le lona lua, e oʻo lava i se tamaʻi potumoe poʻo le hall o le a foliga vaʻaia lautele. A filifilia soʻo se ituaiga o tisaini faʻatasi ai ma le lofituina o le paʻepaʻe, o le potu e faʻasolosolo ona tumu i le ea ma suiga faʻamoemoeina i le itu o le malamalama masani. Ae o le faʻafetauiina o le leo o meaafale ma puipui o se matua seasea fuafuaina metotia. E tatau ona faʻaaoga ma le faʻaeteete tele, ma le totoa faʻapitoa i auiliiliga teuteuina - naʻo le tulaga lea, e mafai ona maua le faʻamafanafanaga fale i totonu o sea potu.

Paʻepaʻe sinasina

Filifilia pupula sinasina meaafale mo soʻo se potu o se avanoa e faʻaopopo ai chic ma toetoe lava o le malae iila i le fale. E le mo le leai o se mea e faʻaigoaina o mekasini faʻaaliga iila - e le naʻo tala faʻapitoa o le lolomiina. White gloss ei ai sona aoga sili atu nai lo uliuli poʻo enaena paolo. O le mea moni o mea lolomi e tau le iloa i luga o le paepae tua, o se ogaoga faʻafitauli ma luga iila. Ui i lea, meaafale e tatau lava ona faʻalelei. E le gata i lea, e manaʻomia le faʻaaogaina o le ie polesi ma le veloveta ie a itiiti mai e faʻatolu i le vaiaso, a leai o le a leiloa le malamalama, ma o le fale o le a foliga mai e matua faʻapalapala lava. Glossy papaʻe o se sili lelei filifiliga mo umukuka meaafale. O lenei potu muamua potu i le taimi nei mauaina se tikeri o le faʻaaloalo. E foliga lelei mai foi le seti faletaele susulu - o lona "susulu" luga o le a matua toe faafouina e oʻo lava i se matua faʻaleleia o le paketi.

Filifiliga o mea maeʻa

Fafafaʻila

O puipui o se potu na teuteuina i mea papaʻe e mafai ona faʻauma i ituaiga eseese o mea. O fofo e masani ona masani ai, o le faʻapipiʻiina o le laupapa, faʻapipiʻiina o puipui i lalo poʻo le faʻamau. O le filifiliga muamua e fai lava sina le masani ai mo fale mautotogi. Ina ia fausia le manaʻoga aʻafiaga, e faʻaaogaina le vali vali. O loʻo iai le palasitika faʻaonaponei i lana tuʻufaʻatasiga, ona o le mea faʻapipiʻi luga e mafai ona pei o laupapa, maʻa masani poʻo le ie foʻi i ona uiga. E taua le maitauina o le aoga o lenei puipui puipui - e le mafai ona faʻatusatusa le pepa puipui poʻo le veneer laupapa ma le vali i tulaga o le tumau. I se faʻaopopoga, o lanu o puipui i lenei faʻamatalaga mafai ona sili ona faigofie ma fai si taugata faʻafouina. Pau lava le leaga o le tau maualuga o le teuteuina o le teuteuina.

Pepa puipui

O le sili ona masani filifiliga o mea mo pa puipui teuteuina i se nofoaga nofomau. O le aoga o pepa puipui e iloa - na o le pipiʻi i ou oe lava lima, latou e matua taugata, latou nana le le tutusa o puipui ma faʻaopopo le mafanafana i le potu. O le pito i lalo o le manaʻoga mo le masani ona masani ona faʻafouina pepa puipui. O mea papaʻe e manaʻomia le faʻatauina o pepa taugata tele, e faʻamamafaina ai le tamaoaiga o tagata e ana le fale. E le gata i lea, o lenei tulafono e tatau ona amanaʻia mo paepae paʻepaʻe - o taugofie filifiliga e matua faigofie lava ma e le lava le mauoa. Afai e te filifilia le paʻepaʻe monochromatic, e tatau ona e uaʻi atu ia latou mea - e gaosia e le au gaosi ni filifiliga e faʻataʻitaʻi i le sima, stucco ma le laupapa. O ituaiga eseese uma e tolu o le faʻataʻitaʻiina o ie e fetaui lelei mo mea papaʻe. Ae ui i lea, o puipui masani o le a foliga lelei foi, aemaise pe a fai o le meaafale lava ia e iloga e le tele o mea teuteu elemene poʻo foliga faigata.

Panels

I le iuga, atonu o le sili maualuga-talaʻaga fofo o le faʻaaogaina o panels. E mafai ona avea uma ma laupapa ma aso nei faʻamatalaga - ituaiga mea e gaosi mai le MDF. I fafo atu, latou e tali tutusa, e le o tagata tomai faʻapitoa o le a latou faʻailoaina i latou. I se faʻaopopoga i o latou foliga matagofie, o panels e anagata ma vaʻaia faʻalauteleina le potu. Ina ia mafai ona faia se potu vaapiapi lautele, e tatau ona faʻatulaga faʻatapulaʻa panels. Lenei faʻaloloaina le potu, aumai voluma, ae vaʻaia maualalo le faʻalo. Afai o le galuega o le faia ia sili atu maualalo potu sili atu vateatea, e aoga le tuʻu faʻasolosolo o panels. Malamalama natia foliga sili ona lelei. O lenei manatu e le gata faʻateleina le avanoa i totonu, ae faʻapea foi ona foia le mataupu o le le lava malamalama o le potu.

Faiga i totonu

Provence

O mea paʻepaʻe e alu faʻalelei i sitaili eseese. Ae i ai le tele o faʻataʻitaʻiga o mamanu e sili ona faʻaalia atoatoa ai le mafai o lenei lanu meaafale. Ole mea muamua lava ole Provence, ole agamalu male toafilemu e filifilia e soo se tamaitai talimalo. Leitioa a o meaafale o potu teuteuina i lenei sitaili e masani lava ona i ai sona beige poʻo se paʻepaʻe samasama. Ma o le lauiloa "matua" aafiaga o le a le foliga sloppy i kapoti o lenei lanu. Provence o se sili lelei auala fafo mo i latou. oe ua atuatuvale i le monotony o papaʻe totonu. O le potu e mafai ona faʻapupulaina i pupuni lanu e fefiloi ma fugalaʻau fou i totonu o tamaʻi ipu omea o le faʻailoga lea o Provence. Ma o le kapeta enaena o le a le avea amio leaga - a uma mea uma, o le a toe faia le lanu ma le tino o le le faʻapipiʻiina vaega o le piliki pa, lea e matua lauiloa i lenei itu i saute o Farani.

Minimalism ma futurism

O ia meaafale e le ofi i lalo o le totoina i totonu na fausia e tusa ai ma le lisi o mea taua. O lenei sitaili e faʻaalia e avanoa tetele e leai se tau, o se faʻalo maualuga ma malamalama, ma le tuʻuina atu o meaafale e sili ona manaʻomia i totonu o le potu. O le mea moni, o auiliiliga uma o se potu laconic tatau ona fai ma sui o se mea atoatoa i le tulaga o le mamanu. Ma o le a se mea e mafai ona foliga sili atu nai lo le sofa paʻepaʻe chic poʻo se kapeneta i le paolo tutusa? O le futuristic totonu, lea na aliali mai i le 60s, ua toe mauaina lauiloa. Ma afai e mafai lava ona i ai masalosaloga e uiga i le faʻafaigofieina o fancifully foliga faʻanofilima, manatuaina o nofoa i le uili taavavale o manaia vaʻaia vaʻa vaʻa, ona leai lea o le fefe e uiga i le talafeagai o papaʻe meaafale i totonu o sea totonu. Paʻepaʻe e fetaui lelei mo le autu lanu o vaʻavaʻaafale meaafale, pei o Sydney Mead poʻo se isi neo-futurist tisaini vaʻaia ai. I le auala, uliuli-ma-paʻepaʻe photowall-pepa po o ni nai efuefu-ma-paʻepaʻe faatagata o le a le faʻatagaina le mata lelava o tutusa lanu. Ia, afai e te manaʻo i ni leo eseese, o tamaʻi auiliiliga valiina i le azure lanu o le a sau e laveaʻi.

Emepaea faiga

O lenei sitaili na aliali mai i lalo o Napoleon, ina ua faʻatupuina le faʻamaualuga ma le mamalu i se faiga, lea na manaʻo ai le malo fou e vavaeʻese mai le muamua Republic. O ia potu (e taʻua o le Emepaea potu "potu" e le mafai ona liliu se tasi laulaufaiva) e matua fetaui lelei ma meaafale, o le lanu o loʻo faʻailoa mai ai le malamalama taufaasese o maamora paʻepaʻe. I se faʻaopopoga, o le lauiloa taʻutaʻua o le Emepaea sitaili, ma ona manaʻomia koluma, vali ma atavali, mo nisi sili faʻafiafiaina o le a faʻapaleniina e le mama ma le manifinifi laina o foliga faigofie mea papaʻe.

O se sili atu talafeagai sitaili mo o matou fale mautotogi o le matua-tuai post-Soviet eclecticism. I tua atu i na mea uma, e seasea mafaufau se aiga talavou e uiga i le aotelega o se fale mautotogi. O le tele o taimi, o fale e faʻaleleia i fale taʻitasi e faia - e faigofie atu mai le fale ma le itu tau tupe. Ma o ata o fale e faʻaosofia ai lou mafaufau i mea aoga nai lo o mea taua. O meaafale paʻepaʻe o le a ofi foi i totonu o le "ikea - style" tali tutusa, e pei ona latou faʻaigoaina o le nofoaga, e faʻaalia ai le faʻaaoga lelei o le potu malolo i Sisifo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tulimanu papaʻe seti papaʻe o le a sefe avanoa ma toe faʻafouina se masani potu.

Meafale potu malolo

O totonu o le potu malolo, faia i papaʻe, o se lelei auala e fausia ai se potu e setiina ai oe mo se lelei pe a maeʻa se aso umi i le galuega. Ina ia malamalama le potu ma foliga mafanafana, faʻataʻitaʻi i lanu lanu.

O tone uliuli ma efuefu e talafeagai e faʻaaoga i totonu o se potu avanoa. A leai, o le a latou faia se lagona o le tuʻua ma le popole. Afai o le tele o le umukuka-potu malolo e tele, fai se kiona-paʻepaʻe puipui puipui, faʻamamaina le paʻepaʻe ma pogisa ave mai fafie laʻau poʻo lona faʻataʻitaʻiga. Meafale e tatau ona filifilia e le pupula papaʻe, ae latalata i kulimi paolo. E sili atu le filifilia o meaafale o faʻataʻotoga masani i le potu malolo - o lenei mea o le a faʻaopoopoina ai le mafanafana.

O se tamaʻi potu e manaʻomia le eseʻese auala, pe a faʻamaluluina pa paʻeʻe paʻeʻe e se faʻalo pupula ma le foloa i se paolo eseʻese. E sili le filifili e le uli, ae o le lanu o le natura laʻau. O pine paina, zebrano, bubinga, po o le uoleni o ni filifiliga lelei. Meafale i totonu o se tamai potu o le a ofi matagofie, pupula-foliga. Potu malolo seti ma le faʻailoga o faʻamanatuga o le a faʻamamafaina ai le vaiti avanoa.

Potu meafale

E fautuaina le faʻaeteete i meaafale o lenei lanu i le potumoe. I tua atu i na mea uma, o le potu fesoasoani i tagata e ona ia maua se moe toe faʻaleleia. O le mea lea, e le tatau ona taʻalo i lanu eseʻesega - o le eseesega o tone o loʻo i ai se aafiaga fiafia i le agaga. O se sili lelei filifiliga o le a tuʻufaʻatasia o lanumoana pe paʻe lanumoana pa ma sina matua papaʻe meaafale. Ina ia maua le sili atu lanu lanu fealofani, e aoga le faʻaaoga i le metotia e masani ai mo "Provencal" potumoe, pe a fai meafale ma puipui "fefaʻasoaaʻi" lanu i le tasi ma le isi. O le mea lea, 'au kapeneta ma teuteuga moega teuina e valiina i le tutusa lanu e pei o puipui. E fautuaina le teuteuina o le potu i laupapa, moli poʻo isi mea teuteu e faia i mea papaʻe.

Faalogo! Tuʻu faʻatusa, ma isi mea i totonu o le potu, e mafai foʻi ona e paʻu pogisa.

Meaafale potu a tamaiti

Aua le manatu papaʻe e le o se tamaititi lanu. E talafeagai ona o lona mafai e faʻateleina le avanoa ma faʻapupula le potu. O mea papaʻe e mafai ona faʻamaluluina ai lanu e faʻaaoga i totonu. Ma, mumu mumu (fiafia "talavou" lanu), o le pitonuu ma papaʻe meaafale faia ai le faʻaititia, pouliuli - e le matua faanoanoa.

O le Scandinavian style nursery, tuʻufaʻatasia ma meaafale paʻepaʻe, e sili ona lautele. Afai o se teineititi nofo i le potu, teuteuina i papaʻe ma piniki poʻo lanumoana paolo o le a faia. Ma mumu ma paʻepaʻe, lea e faʻaaogaina, i le auala, e pei o kalapu lanu o ni isi au soka i le taimi e tasi, e talafeagai mo se aliʻi.

Ma mo tamaiti laiti, o mea papaʻe meaafale ua na o se faʻafeiloaʻiga a le Atua. I le uma, na ia suia le potu, aumaia se pa o le lalelei ma faʻamaneta. Ina ia mafai e meaafale ona faigofie ona fufulu ese le palapala, e sili atu le filifili filifiliga mai le le afaina le palasitika, po o laupapa moega ma laulau ma se faʻapitoa e le pisia.

Meaafale mo umukuka

Ae i le umukuka, e mafai ona faia se faʻataʻitaʻiga lototele. Aua le fefe e faʻaalu ni nai minute faʻamama - ona faagalo lea o le tulafono o le tuʻufaʻatasia o meaafale ma puipui o paʻu eseese o paʻepaʻe. O le potu kuka potu e teuteuina i lanu e lua - paʻepaʻe papaʻe ma le siliva poʻo le ufiufi metallic, faʻatasi ma le seasea pisia o le uliuli. Mo se umukuka, meafale faʻapipiʻiina meafale faia i anagata ma atoatoa mafai ona fufuluina leatherette e talafeagai. E sili le filifili o se tulimanu sofa, ma nofoa faʻataʻavale e "semi-malo". Afai e te manaʻo e tuʻuina atu le fiafia i mea papaʻe meaafale ma se maamora mamanu, ona tatau lea ona tuʻufaʻatasia ma tipiina luga faia i le maamora paʻepaʻe natura poʻo lona faʻataʻitaʻiga, faʻamamafaina le tulaga ma mautu tulaga tautupe o le ana.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Best Wazifa For LoveSaas Aur Bahoo Main Muhabbat Dalne KA WazifaIslamic Wazaif (Mae 2024).