Fola fola i totonu o totonu +51 ata o sitaili eseese ma foliga

Pin
Send
Share
Send

Matagofie meaafale, uluaʻi teuteuina pa, pupuni mananaia - o nei mea uma o se tuʻufaʻatasia o vaega o totonu totonu mamanu. Ae naʻo nai mea faʻatauvaʻa i le tepa muamua atu i gizmos pei o souvenirs, ata faʻafanua, teuteu aluga, ma isi. mafai ona faia se potu moni mafanafana ma fealofani. O se tasi o filifiliga taʻutaʻua ma win-win o fola ipu.

I totonu o totonu

O lenei o se pa agaalofa matagofie i le mamanu o le potu, lea e faʻamamafaina le sitaili ma maua ai se faʻapitoa tulaga ese matagofie. O fola fola e manatu e sili atu i le 40 cm le maualuga.E le fautuaina e tuʻuina mea o maualalo maualalo luga o le foloa ina ia latou le leiloa faʻasaga i tua o le tele avanoa. O ia teuteuga e masani ona faʻapipiʻi luga o le foloa, fale, i pule poʻo luga o tulaga maualalo.

O lenei fesoasoani na sau i le ata faʻaonapo nei o le teuteuina o se potu mai Eleni anamua, lea na fausia ai e tufuga atamamai ni galuega maoaʻe. Muamua, lapisi-tele fagu na fuafuaina mo le teuina o vai eseese, amphora, tele vailaʻau. Mulimuli ane, na amata ona faʻaaogaina na o ni mea teuteu. O le tele o taimi, o ia teuteuga na maua i fale o le mauoa ma aristocrats, o lea na latou manatu ai o se taugata mea. I lenei tulaga, laitiiti suiga i aso nei. O vaʻa tetele teuteuina o se faʻailoga foi o le soifua manuia ma le faʻafaigofieina.

O fola fola e sau i foliga eseese. Nei o elongated vaapiapi vaʻa, anti-jugs tuai, fagu. E i ai foi tafatolu, sikuea, mafolafola, conical ituaiga. Taʻalo ma le silhouette, lanu ma le tino o ulo, e mafai ona e mauaina se faʻamoemoega atoa. Eseese metotia o le a fesoasoani e fausia le faʻamaoni o le potu, pe, faʻafeagai, vaevaeina le avanoa i sone.

Manatu fesoasoani

  • Ae e te leʻi faʻatau se vaʻa tele teuteu, e tatau ona e mafaufau lelei i le mea e tu ai, faʻafefea ona foliga. O se taua taua o loʻo faia e le tele o paolo, foliga, mea o le oloa;
  • O le lanu e le tatau ona tu ese mai le lautele palette. O le cache-pot e tatau ona o gatasi ma isi mea, pe avea o se susulu faʻaaliga faʻatasi ai ma isi teuteuga;

  • E le tatau ona mama tele se moli fola. E moni lenei mea pe a iai ni tamaiti poʻo ni fagafao ola. I lenei tulaga, e sili atu le tuʻuina atu le fiafia i vaʻaiga manaia faia i laupapa, uʻamea poʻo isi mea e le mafai ona gagauina. Afai, e ui i lea, o le pupula na paʻu i luga o se mea vaivai, ina ia mamafa ai, oe mafai ona sasaa ni oneone poʻo ni maʻa laiti i lalo;
  • O faʻataʻitaʻiga taugata pe seasea lava e sili atu ona tuʻuina i luga o tulaga faʻapitoa e fesoasoani e aloese ai mai le faʻaleagaina;

  • O ipu tetele e tatau ona tuu i autafa o le puipui, ae le o le ogatotonu o le potu. O le nofoaga sili o se avanoa lautele. I lenei tulaga, o le a leai se lagona o sili atu faaputuina o mea.

Teuteuina o le potu

A faʻatagaina avanoa, e le mafai ona e faʻapipiʻiina se tasi, ae tele vaʻa i le taimi e tasi. E tele filifiliga mo sea ituaiga tuufaatasiga. E mafai ona lua vaʻa tutusa, tuʻu i itu faʻafesagai o se potu poʻo ni meaafale. E tele ulo o foliga tutusa ma foliga, ae o eseʻese lapopoʻa, faʻapipiʻi i autafa o le tasi, foliga manaia. O se faʻaputuga e mafai ona avea ma totonugalemu o se potu e tosina mai i ai manatu.

Fola vase alofa avanoa. O le mea lea, e te le tau tuʻuina latalata i latou i meaafale. Tuʻu le avanoa i tafatafa. I se isi itu, e mafai ona e tuʻu le fagu i se faʻamalama leai se tau.

O le a le mea e tuʻu i totonu o se tuʻugamau i totonu

Fagu fagu o se atoa tutoatasi aitema. E masani ona latou le manaʻomia se mea e tuu ai se mea i totonu ia i latou. Ae afai e te manaʻo ai, e mafai ona e filifilia ni fugalaʻau faʻasolosolo i luga o au uumi, taliga o sana, fugalaʻau mago, ofe fatuga. O le ata e mafai ona suia fuafua i le lagona poʻo le vaitau. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le Vaeluaga o le Tausaga Fou, e mafai ona e saunia se teuina o pulu poʻo paina paʻu, ma faʻaputu i luga o laʻau vaovao willow mo le Eseta. I le tau mafanafana, fugalaʻau tipiina fou ma vae uumi mafai ona sapalaiina. O le sili ona totoa fale e mafai ona aumaia i le ola sili atu mamanu mamanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina i totonu se uaea e leai ni ona ata.

O le tulafono autu o le tausia o faʻatusatusa pe a faʻatumuina. O se teufugalaila lauolaola o le a foliga manaia i vase lautele. Ma mo va apiapi vaʻa vaʻa, naʻo le tasi fugalaʻau poʻo le umi fatuga o ni elemeni e faʻatagaina.

E manaia tele le faʻataʻitaʻi ma vaʻai manino. E mafai ona faʻatumuina i latou i maʻa lanu, teuteuina oneone, tioata polo. Ma i lautele lautele ulo, tufuga fausiaina uluai fatuga mai atigi, fualaʻau fualaʻau ma fualaʻau, tamaʻi faʻatusa ma isi mea o loʻo i ai.


O oloa ma le ua tele e mafai ona avea ma faʻavae mo le fausiaina o se tamai togalaau. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le faʻaeteete mafaufau i le tuʻufaʻatasiga, filifili laʻau o le a tupu olaola i totonu o se potu faapitoa.

I totonu sitaili

  • Mo se maualuga-tech fale, chrome faʻaaoga e talafeagai.
  • E mafai ona tuʻu i totonu o se potu masani se vaʻaiga taugata e valiina e le lima. O se faigofie paepae poʻo le uliuli ipu e talafeagai foi. Fugalaʻau fou faʻaopopo i ai le paʻi i mea faigata.

  • O laina mama ma geometric mamanu faʻalelei atoatoa le faiga Aikupito.
  • Vases faia i laupapa, faʻataʻitaʻi o lala, faʻavae ituaiga o se taua vaega o le "Aferika" potu.
  • Faufautua faufautua faufautua o minimalism e filifili mo manino, vaapiapi faaopoopoga. E mafai foi ona e tuʻuina se vaʻa tele, lea o le a avea ma elemene tutotonu ma foliga manaia poʻo teuga.

  • Tagata fiafia i le alofa mafanafana shabby chic o le a fiafia e mafaufau loloto i fatuga o pastel shade ma le aʻafiaga o le ofuina o le vali.
  • O se susulu mea faʻaaoga faʻatasi ai ma se foliga e le masani ai o le a faʻatumuina ai totonu totonu o le fale. Le lava o tulafono manino, le masani ai tuʻufaʻatasia o elemeni, lototele o vaega autu ia o sea ituaiga.

Mea e faʻaaoga

O mea mo ia teuteuga fale e matua iloga i le lautele. Lenei mafai ona:

  • Keramika. O le faʻataʻitaʻiga o le ipu keramika o aso nei o vaʻa Eleni anamua na faia i le kelei. Latou i ai se aulelei, mafanafana foliga, faʻatagaina i latou e fealofani faʻatumuina toetoe o soʻo se tulimanu o le fale;

  • Wood. Pusa laupapa ma se faigofie foliga vaaia e talafeagai mo tagata fiafia i minimalism. Ma tagata faʻafiafiaina ituaiga sitaili e mafai ona vaʻai mo oloa o se sili ona lautele silhouette i laʻau, ofe po o vine. O vaa foliga foliga manaia ma le masani ai, o le mea e iai le faʻavae tioata, e pei ona faʻamau i lala laupapa;
  • Tioata Vasisi fola fola e foliga matagofie lava. E talafeagai e oʻo lava i tamaʻi avanoa o loʻo i ai sina avanoa avanoa. O le tekonolosi mo le gaosiaina o ipu tioata e faigofie lava. O le mea lea, e mafai ona i ai a latou auivi faigata, se lautele o lanu, ma e le masani ai teuteuga elemeni. O ipu tioata e le taugata. Faʻatasi ma le tele o ituaiga o ituaiga, latou te matua lauiloa i le au mamanu ma aso nei e nonofo ai;

  • Uamea. Austere outlines, manino laina, susulu luga o le a atoatoa ofi i totonu o le manatu o se aso nei fale. Ma afai e te teuteuina se uamea tuʻugamau ma laʻitiiti faʻataʻitaʻiga, ona latou o le a matua ofi i totonu o se potu ma se vavaeina tisaini;

  • Porcelain ma lagona masani. Nei atonu, o mea sili ona taatele na faʻaaoga talu mai aso anamua ma e leʻi leiloa la latou fesoʻotaʻiga nei. O le gaosiga o ia vaʻa e matua galue lava. Ae le i mauaina se matagofie teuteuga o teuteuga, e tatau ona tuʻuina atu e le matai le foliga manaʻomia, susunuina, faʻapipiʻi se ie pupula, teuteuina i atavali poʻo le stucco. O le mea lea, o pasila poselane o se tasi o sili ona taugata o le vaega atoa.

I se faʻaopopoga i mea masani, e faʻaaoga e tisaini fofo e le masani ai i le tepa muamua. Tele ma tele taimi e mafai ai ona e mauaina ni fagu e faia i atigi popo, paʻu o laʻau, paipa uʻamea. Aua le pasia na filifiliga. Atonu naʻo se mea faʻaopoopo o le a avea ma tali lelei mo se fale faapitoa.

I potu eseese

Potumoe

I totonu o se potu malolo, e fautuaina e filifili malu malu e fesoasoani i le malologa. E masani ona tuʻu faʻafeagai ma le mea e moe ai. I lenei auala, e maua ai se paleni i le va o vaega o le potu.
Potu malolo. I se nofoaga e potopoto ai le aiga atoa e talatalanoa ma faʻaalu se afiafi faʻatasi, e mafai ona sili atu lou faʻamalosi e filifili se mea e faʻaaoga. O faʻataʻitaʻiga ma lanu eseʻese ma ata e le masani ai, o le a faʻatagaina ai oe ona faia ni faʻamatalaga i le avanoa e aunoa ma le faʻalavelaveina ai o lona tulaga fealofani.

Faapaologa

O le filifiliga o teuteuga mo le alasavali e le o se faigofie galuega. O teuteuga i le potu pito i tua na setiina ai le leo mo le avanoa atoa. Ae e te leʻi faʻatau se togalaʻau tele, e tatau ona e mafaufau totoʻa i mea e mananaʻo ai tagata e ona le fale e faʻaali i tagata asiasi. Lanu susulu, asymmetrical vaa o le a taʻuina atu e uiga i le tulaga muamua ma le tulaga muamua o tagata uma o nonofo. Faʻasaʻo foliga ma malu lanu, i se isi itu, faʻamamafa le taofiofia ma laconicism.

Umukuka ma potu 'ai

O se tele totoina i le umukuka o le a faʻaopoopoina le lalelei ma le alofa tunoa. O le tulaga lea pe a talafeagai e mafaufau i se mea e fai mo le faʻatumuina. O le filifiliga lelei o le a avea o se susulu tuʻufaʻatasia ma faʻasolosolo pe ola laʻau. O sea fesoasoani o le a seti ai tagata nonofo o le fale ma tagata asiasi i se uiga lelei, o le a faʻamalolosi i taimi uma. Afai o le potu atoa 'ai na fuafuaina i se faigofie sitaili, o se faigofie fagu o le a lava, lea o le a faʻaopoopoina matagofie ma lalelei i le potu.

Tamaiti

O fagu fola i totonu o le potu a tamaiti e le masani ai pei o isi vaega o le fale. Ae e maumau le le amanaʻiaina e matua le teuteuina o lenei mea pe a fai o totonu. O se vaʻauli, foliga vaʻaia foliga e mafai ona faʻaopopoina ma laʻau o leo malu. O le manatu autu pe a filifilia se teuteuga o le siosiomaga faauo ma le saogalemu.

I ou lava lima

Afai e leai se fagu o faʻatau atu o loʻo vaʻaia e le e ana le potu i totonu o lona fale, aua neʻi e ita ma tiaʻi le manatu lea. E i ai tone o auala e teuteu ai se fagu oe lava. O le mauoa o mea taua mo le sogasoga o le a mafai ai ona aumaia i le ola le sili atu le fefe ma le masani ai aitia.

Ina ia faia lenei, ua lava e faʻatau ai se vaʻa o le tele manaʻomia tele ma foliga ma teuteuina i lou tofo. Nei o ni manatu o le a fesoasoani fausiaina se tulaga ese galuega tele ma o le a naʻo le i ai i le tasi kopi:

  • Faʻapipiʻi luga o se pesini keramika ma tipi lapotopoto o lala, atigi poʻo ni tupe le manaʻomia;

  • Vali totonu o ipu manino i lanu eseʻese. E mafai ona e faia uma se vaʻa monochromatic ma sau i luga ma se laʻititi faʻataʻitaʻiga;
  • Faʻamau se ipu tioata faigofie i lala pe afifi i le vulu;

  • O le decoupage metotia e sili ona lauiloa. Tuʻu faʻapitoa napkin ma elemeni eseese faʻatagaina oe e faia soʻo se mamanu mai le faʻamalieina fugalaʻau maaleale i eseʻese ituaiga ituaiga;
  • O se ipu fola tioata ma se lapoʻa lalagaina lalagaina vulu "ufiufi" tuu i luga o ia, o le fuafuaga o sea ituaiga ata e mafai ona maua i luga o le Initaneti;

I se faʻaopopoga, ae le o se vailaʻau ua maeʻa saunia, e mafai ona e faʻaaogaina mea e leʻi mafaufauina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se apa tuai, valivali i le vali iila, e mafai ona avea ma matagofie teuteuina mo se atunuʻu fale. O se fagu tele e masani lava o se mea lautele e talafeagai mo soʻo se nofoaga, fuafua i le teuteuga.

O le fola ipu o se mea faigaluega sili ona aoga e mafai ona fausia ai se tulaga ese i le siosiomaga i lou fale. O le mea taua o le mafaufau i luga uma tapulaʻa ae le i faʻatauina mea teuteu, ina ia o le iʻuga foliga atoa ma sologa lelei.

                 

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Mautoatasi Asuao - Vii o Aiganapul Leti, writen by Sooalo Melaina (Mae 2024).