Wallpaper mo le potu malolo - 100 ata faʻataʻitaʻi

Pin
Send
Share
Send

Pe a fausiaina totonu o soʻo se potu, o auiliiliga uma e taua, ae i totonu o le potu malolo, o le autu taulaʻiga masani i luga o puipui ma meaafale. O le backdrop nofoia le sili ona tele eria ma tautua tele eseese faʻamoemoe. Ina ia mafai e le potu malolo, pei o foliga o le fale, ona faʻaeeina i ai le alofa tunoa faʻapitoa ma le tofo, a o le taimi e tasi e faʻailoa mai ai le tagata ma uiga o tagata e ana, e tatau ona vaʻai totoʻa i le teuteuina o le puipui.

O le taʻitaʻiga tulaga i totonu o meafaitino o loʻo nofoia e pepa puipui i totonu o le potu malolo. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, soʻo se metamorphosis e saunia e liua le potu autu i totonu o le fale mautotogi i se chic mamanu mea. A maeʻa faitau ma le faʻaeteete faʻataʻitaʻiga ata ma avea atili malamalama i polokalame lanu, e mafai ona e fausiaina se sui-vaʻaia potu malolo, talafeagai ma manaia, lea e lelei ma talafeagai e ola ai.

Lelei le mafaagaloina

O le faʻaiuga e teuteu puipui i le potu malolo ma pepa puipui o le a maua ai isi ponesi. Faʻapitoa lava mafiafia o loʻo mafai ona aveʻese ni nai faʻaletonu i puipui, e faigofie lava ona faʻapipiʻi. O le tauva autu, vali, fetaui lelei naʻo luga o se atoatoa mafolafola sauni luga, sili atu mai drywall.

Wallpapering e mafai ona nana vaʻai i mea sese i le faʻatulagaina o le potu.
O se sikuea sikuea faʻalauteleina tuaoi pe a fai o puipui faʻaumiumi e ufiufi i le pogisa pepa puipui, ma le sikuea e faʻamaluluina pe a tasi le puipui e ufiufi i pepa puipui ma tele lolomiga, pei o fugalaʻau.

E faigofie ona faʻatinoina le faʻailoga talafeagai. O le iai o se laulau 'ai, o se vaega e galue ai - o le a fesoasoani tuʻufaʻatasi. E aoga le mafaufauina o tulaga faʻapitoa mo le faʻaiuga atoatoa:

  • o le mafiafia lava - soʻoga soʻofaʻatasi;
  • o se uiga tutusa o ata o le aveʻesea o dissonance.

Tala o le tupe

E le faigofie le suia o le ufiufi ufiufi pei, mo se faʻataʻitaʻiga, se lamepa, o le filifiliga e tatau ona faʻalatalata atu i ai ma le mafaufau loloto, ma le faʻamoemoe o se taimi umi o le faʻaaogaina. E oʻo lava i tagata lauiloa latou te faʻaaogaina e le gata i le taugata, ae e taugofie foʻi, mea faigofie i a latou galuega.

E faigofie lava ona faʻaogaina le auala lea ile pepa puipui pe a fuafuaina e oe lava le potu malolo. E faʻatagaina ona filifili ni ituaiga le faʻaituau e sili atu le taugofie nai lo tagata tauva.

O puipui e tofia i le tulaga lua, latou te faʻatinoina le faʻamalosia, ma o le aotelega o manatu o totonu e taulaʻi atu i isi vaega:

  • O meaafale e setiina le leo - o mea taua uma e sau i luma, ma o se toʻafilemu talaaga o le a na ona faamamafaina le tulaga.
  • O le potu malolo o se sili matagofie ma matagofie potu e mafai ai ona teuteuina le uiga autu.

Filemu pepa puipui manino o le a avea ma sili lelei tulaga lua vaalele. O se togafiti togafiti masani e mafai ona vaʻaia i nisi o ata o loʻo tatala tautau fata e aunoa ma ni faʻamau faʻapipiʻi e faʻaali matagofie gizmos ma faʻaopoopoga. O lenei tuʻufaʻatasiga o se filifiliga matagofie mo le potu malolo.

Avega foliga

E mafai ona e alu i se isi auala, pe a fai o le sitaili na avane e le gata ina faʻamamafaina e le teuteuina o le puipui, ae faʻapena foi ona faʻaleleia. O le atoa ituaiga o wallpaper e faʻatatau i lenei: e le gata lanu, ae faʻapea foi ma teuteuga, foliga fesoasoani.

Afai o le amio o loʻo faʻaalia i se ata, ona mafai lea ona faʻaaoga se tasi tutusa i isi vaega mo le atoaga o le ata:

  • monograms - masani;
  • fugalaʻau fugalaʻau - vine, Peretania;
  • tamaʻi fugalaʻau, fugalaʻau mafuaʻaga - provce, retro.

E tatau ona e matua faʻaeteete a o le faʻailoaina o fugalaʻau, laʻau laʻau: latou te fiafia i le avanoa, e le o le soʻona tele i meaafale, a leai o le potu e liua i le vevesi. Afai e faʻaaoga fugalaʻau fugalaʻau, e tatau ona toʻafilemu meaafale, mo se faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe, ma foliga maaleale.

Valivali tali

Faʻatasi ai ma le eseʻesega o vaʻaiga tisaini mo le potu autu o le fale, e i ai sitaili e lauiloa ma faigofie faʻamatalaina e lanu o faʻamalama:

  • Masani Masani e le sili atu ma le lua leo masani mo tuʻufaʻatasiga: beige, enaena, burgundy, efuefu. Lolomiina, vavaeeseina ma se ato, tuaoi, lace e mafai.
  • Aso nei Faʻatulagaina fesoʻotaʻiga faʻaopoopo e ala i le embossing; pastel efuefu fua faʻamalosia.
  • Retro Naʻo se mafanafana vaʻaiga: beige-grey, terracotta i ie ie puipui.
  • Ethno Lolomi lolomi manu e faʻatagaina iinei, ae o le autu lanu e masani.
  • Minimalism. Mea masani, e aofia ai lanu achromatic - efuefu, paʻepaʻe, uliuli.

    

Monochrome e fiafia iai

I se tulaga lautele, o le faʻaaogaina o tolu achromatic lanu i totonu o le hall o se sologa lelei, lea e faʻamaonia e ata o ia filifiliga. O le paleni o le paʻepaʻe ma le efuefu tausia uliuli, suia o le vaaiga o se potu. Ma faʻasaga i le talaʻaga o le efuefu pepa puipui, soʻo se lane susulu lanu e faʻateleina. E oʻo lava i se ata ola faia i lenei lanu o le a le mafua ai lelava.

O sea poloketi e faigofie ona faʻatinoina e oe lava, e aunoa ma le fefe i le faia o mea sese ma le tuʻufaʻatasia o lanu e faʻatumuina ai le potu. O le pepa efuefu efuefu faʻapipiʻi faʻatagaina oe e teuteuina lauiloa sitaili, ma o le uiga o le pepa puipui avea ma faʻavae mo faʻaaliga: e eseese mo maualuga-tech, loft.

O se potu malolo ma paʻu uli e iai lana aia tatau e iai. Lenei e le mafua ai le lelei tali atu i totonu o Sisifo totonu, ma soʻo se tagata e leai ni stereotypes o le a fiafia iai. Ia malamalama-fafo moli, faʻaopoopo papaʻe o le a avea lenei fofo i se tulaga fou. Eseese ata o ia faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai le matua eseʻese o taunuʻuga - mai le faʻamoemoe saua e oʻo atu i le matagofie o le cocktail chic. E le gata i lea, o le tapoleni e le manaʻomia ma se ufiufi metallized, embossing: o loʻo i ai faʻataʻitaʻiga o satin uiga e masani i le vaitau.

Paʻepaʻe ua mauaina lauiloa mo teuteu puipui. Malamalama pepa puipui i le potu malolo o taimi uma lava le maualuga o le avanoa, tusa lava pe o meaafale e pogisa. Afai o se tali e le taliaina, o le fausaga puipui vali pepa puipui o le a faʻatagaina oe e sasa le lanu nuansa, faia se tintingina lemu mo se monochrome totonu. E ala i le filifilia o se tasi lanu masani mo le potu atoa, fausiaina o totonu i luga o le laʻititi monochrome taʻaloga, e mafai ona avatu se toʻafilemu, malu foliga, ae o sea fofo ono foliga fiu. Ona oo mai lea o se puipui iloga e laveaʻi.

Puipui faaleoga

O le taua o le puipui leo mafai faigata ona soʻona faʻatauaina, o lea o lenei metotia mo le potu malolo o le afa o mataupu o uma fofo. O le laʻititi laʻitiiti e mafai ona faʻapipiʻi ai le paketi e gafatia ai nai mea laiti, e faʻaaoga ai mea mai se faʻaputuga taugata.

E le manaʻomia le liliu o le puipui atoa i se faʻaleoga, aemaise lava i se umi. Ua lava e faʻailoa mai ai se nofoaga tutotonu - o se taʻinaafi poʻo se sofa.

O se mautinoa-afi auala e nonoa faʻatasi luga faʻamaeʻaina, meaafale ma teuteuga. Ma o lenei e faia e ala i lanu, mamanu ma vaʻaiga vaʻaia:

  • Maamora O se masani masani i lenei tausaga faiga aoina. Matua taua mo se potu malolo, ae faʻapea foi ma le masani ai. O sea pa e alu lelei i laupapa, uʻamea, apamemea, apamemea, tioata - o se tutasi totonu e faʻavae i luga o le talanoaga o foliga mai faʻafeagai mea. Ina ia fesoasoani i le faʻaputuputuina o ie, ie faʻapipiʻiina mo meaafale ma ni maso maamora manino ma se maʻa ofoofogia maʻa, e le lanu, ae matua iloga lava.
  • Pepa pepa puipui. Ua naʻo se vaega tele o gaioiga mo le faʻaalia o ituaiga sitaili mai Iapani i le Victorian: jute, ie, hemp, velor, velvet, tweed.
  • Linkrust. Lenei o se faʻapitoa pepa puipui, lea latou fai mai "masani o le ituaiga". O le mafai o le pisia ma le umi o le olaga tautua e fai si faalelei ma lona "tautupu" taua. Ae leai se mea e mafai ona faʻailoa mai anamua le matagofie, aliʻi.
  • Metala O le auro, uʻamea, apamemea pupula, o isi taimi e faʻapipiʻiina i se faʻataʻitaʻiga faigata, e mafai ona faʻamalamalamaina totonu o le fale.

Afai e te manaʻo i le potu malolo e faia se lagona le mafaagaloina, o le isi malosi auala e faʻaaogaina e faʻamamafaina ai se vaega o le itu i luga luga - pepa puipui.

Suiga maoae

O tekonolosi faaonapo nei ua aumaia ai le ata-pepa i se tulaga fou: o lenei o se tasi o le sili ona faigofie, auala paketi e faʻaalia ai le "ideological flight".

O le sili ona lauiloa o ituaiga nei:

  • Fale gaosi taulaga, faʻafanua o le eria, le lalolagi, ma isi mafuaʻaga taulaga - faʻailoa mai le uiga ese o manatu o tagata e ana, latou cosmopolitanism (foliga o Niu Ioka).
  • Monochrome ata o faʻailo i le sitaili o minimalism, Scandinavian (Eiffel Tower).
  • Faʻataʻitaʻiga o faletusi fata ma tusi - sili mo se potu malolo ma faʻalo maualuga ma faʻamalama matala pupuni.
  • Lautele auiliili ata o fugalaʻau, vao.

Ae o mea uma ua lelei faia, o mea sili ona mamana metotia. E aoga le mafaufauina o le lamatiaga o le lelava mai sea susulu faʻaopoopoga, ma le ono mafai ona suia i se isi ata.
Ma o loʻo iai foʻi pepa puipui: 3D poʻo se susulu i le afiafi; e oʻo lava i pepa puipui laupapa e ese mai mautu panels na o le tau maualalo. Ae afai e te manaʻo i se mea faʻamaonia, ona latou liliu atu lea i le fasi pepa.

Paʻu ma tuʻufaʻatasia

O le sasa e le malie ai, tusa lava pe lua-lanu pe gradient. O se faʻaosofia sili ona lelei e faʻaali ai ou mafaufauga fatufatuaʻi, sau i luga ma le lototele potu poloketi.

Mauaina o galuega taua i le suia o le avanoa mo le sili atu, o le a aʻa i le tele o sitaili, e oʻo lava i isi faʻafeagai:

  • Retro faiga. Filemu, lautele laina, malamalama leo masani. O se faʻaopoopo mamanu fausia i totonu o se fasi pepa, o se teuteuga, o le a faʻamalamalamaina le taʻitoʻatasi o le potu malolo.
  • Minimalism. O se sili atu gaioiga, manino faʻaaliga o eseesega lautele ma le sili lanu lanu fuafuaga o le a maua ai le malosi ma faʻamalosia ai meaafale uliuli.

O le tele eseesega o le fasi pepa i le lautele ma lanu, o le tele e faʻaititia ai le eria.

E mafai ona faapipii luga o le potu atoa ma ia pepa puipui pe a fai o le fasi pepa e le faʻalavelave pe faʻapea foi tuutuuga, naʻo le tulaga o se teuteuga. E manifinifi flecks manifinifi o laina paʻepaʻe.

O faʻavalea o se auala sili lea e tuʻufaʻatasia ai togafiti ma faigofie, lamolemole pepa puipui mo le potu malolo. Metotia:

  • fetaui lelei lanu;
  • tuʻufaʻatasia;
  • ogatasi lanu.

O le tuʻufaʻatasia o pepa puipui o se auala malosi, ma mo le potu malolo e masani ona faʻataʻamilomilo. E mafai ona maua lenei mea i le tele o sitaili masani, ma e tele lava ina fesoʻotaʻi pepa puipui e le gata i le tasi, ae faʻapea foʻi ma isi mea. A o le pito i lalo o le puipui (tusa o le lona tolu) ua faʻapipiʻiina i laupapa laupapa, ma le pito i luga ma ie, mafiafia pepa puipui, o se mafanafana, mausali atemosifia o se masani sitaili, mo se faʻataʻitaʻiga, Igilisi, vave ona aliali mai.

Le itu aoga

A o lava le numera o fesuiaiga o le potu malolo totonu na vaʻaia i le tele o ata, o le tonu sitaili fofo na maua, o le laasaga o le filifilia o se lanu polokalame ua pasia, e mafai ona e mafaufau e uiga i le filifilia o se faʻapitoa ituaiga. O manaʻoga autu e eseʻese mo tagata uma, ma e le o ituaiga uma o ie o le lipine e mafai ona faʻataʻitaʻia i le taimi e tasi.

VaʻaiOfu tetee, tausigaPaketiFaʻaaliaGafataulimainaMafai o le pisia
Pepa++
Ituaiga ie++
Pepa puipui+/-++/-
Le lalagaina++/-++/-
Vinyl++/-+
Fau tioata+++
Ofe+++

Mo le potu malolo, matagofie apili ma faʻamalieina e muamua. O puipui e le o faia i se saua faʻaaoga, ae ui i lea, o le faʻasaoina o le uluaʻi foliga mai totonu i le umi e mafai ai o se galuega faanatinati. Efuefu mafai ona faaleagaina aemaise lava le aoga ituaiga o pepa puipui: malamalama e sili ona afaina. Mo aiga ma fanau, o na fesuiaʻiga o le a talafeagai e mafai ai ona faʻamamaina oe, mo se faʻataʻitaʻiga, o se gaʻoa pisipisia.

O le nofoaga o le potu malolo e leai se taua tele. Afai e faʻasaga le faʻamalama i le itu i saute, sisifo, ona le lelei ai lea o le avanoa e faʻasao ai le uluaʻi lanu pe a fai e te peti i le lisi se tasi. O se faʻailoga faʻailoga faʻapitoa ma le ata o le la (poʻo lona afa) faʻamaoti mai le filifiliga.

O ave o le la e sili ona le alofa.

  • pepa;
  • vinyl;
  • ie.

E aoga le taulaʻi atu i le faʻapipiʻi maualuga o pepa puipui i le vaega masani o le potu malolo - le magalafu.

Ae o se laina faʻapitoa o le siosiomaga faauo, naturalness o le mea. Lenei tagata gaosi ofaina manuia faʻataʻitaʻiga o soʻo se laualuga, mai paʻu i ofe, oe mafai ona faigofie ona pikiina wallpaper mai soʻo se tau vaega. Ae o le mea lava ia o le a avea ma "palasitika" amataga.

Lanu o le tausaga

A le fuafuaina se sitaili e le fuafuaina mo le potu malolo, e manaʻomia le tuʻuina atu i se toʻafilemu ma le mafanafana faʻatonuga faʻaonapo nei, ona mafai lea e le lanu ona tuʻuina atu i le tagata. Filifilia o se siʻosiʻomaga lanu mai le fou mea fou e oʻo lava i le tausaga ua tuanaʻi, e mautinoa e te leiloa, aua tusa lava pe o le igoa o le lanu o le tausaga ma aga e suia i le tausaga fou, o le aloaʻia o le a tumau, ae maise lava talu ai le mulimuli e lua tatau ona i ai i le potu autu:

  • Marsala Faʻaopopo se pa o aristocracy i totonu, aʻo faʻaalia le mafanafana. Tuufaatasiga: oneone, efuefu, lilac, olive.
  • Se paolo fou o lanumeamata. Faʻaopopoina se lagona o le latalata i le natura, avatu ia te oe se malologa mai le sima togavao. O sea potu malolo o le a faʻatumuina i le ola, aemaise lava ma soa toʻafilemu: paolo o papaʻe, lanumoana, oneone samasama, lilac.

E mafai ona e fausiaina se potu malolo malamalama e faʻaaogaina ai le tuʻufaʻatasiga o laʻasaga fou: susulu turquoise ma amu, lilac maaleale ma le pinia. O le sili ona lata mai ata tisaini aoina ata o loʻo mataina i lolomiga, ma e masani ona avea ma se mea faʻateʻia matagofie i le iʻuga, liliuina le potu autu i se malamalama malamalama avanoa.

Ae leʻo naʻo sitaili faʻaonapo nei o loʻo fai ma masani. Ole tele o tali fou ole potu malolo e masani ona faʻasino i totonu o potu e masani ona fetuʻunaʻi ile manaʻoga o tagata e anaina. O mea e pei o pepa puipui e atiaʻe foʻi e tusa ai ma talosaga, ma e le pei o se taimi muamua, e faʻatagaina ai oe ona faia e le gata o se potu malulu mafanafana, ae faʻapea foʻi ma se teuga masani.

                              

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: 8K Nature Wallpapers Slideshow - Zion National Park Photography - Beautiful Landscapes (Iuli 2024).