DIY fale teuteuga - tisaini mafaufauga + ata

Pin
Send
Share
Send

Mo tatou taʻitasi, o le mafanafana ma le mafanafana o se fale o se lagona fesoʻotaʻi ma nisi o mea ma totonu foliga. Eseese metotia mo teuteuina o se potu, lea e mafai ona e faia oe lava, fesoasoani e avatua i lou fale originality, faʻamamafa le agavaʻa, ma atonu teuteuina mea sese.

O le sogasoga gaioiga pe a teuteuina na o oe lava e masani ona matagofie, ma o le a faʻatagaina oe e faia e aunoa ma se taua tau. Tomai i le tusia o ata, suʻisuʻi, galue ma fafie, keramika, ie, pepa - o nei tomai uma o le a faʻatagaina ai oe e faʻaopopo se mea fou i totonu, faʻalelei, teuteuina.

Ole toʻatele o tatou e manaʻo e suia i taimi uma se mea i totonu o tatou: toe teuteu meaafale, faʻafou ie (ie pupuni, kapeta, aluga teuteu), faʻaopopo mea faʻaaoga, mea aoga laiti. Faʻaopopo pe aveʻese, ma o lenei, mea uma foliga mai i se malamalama ese.

I le fausiaina o se faʻasologa o teuteuga elemeni i le tasi sitaili, oe mafai ona suia atoa le masani siʻosiʻomaga.

DIY pa teuteu

Oe mafai ona faʻalauteleina totonu e aunoa ma le suia o le maeʻa tasi, oe mafai ona suia le potu i le tele e mafai ai ma le fesoasoani o le puipui teuteu.

Oe mafai ona suia le masani masani o puipui, faʻaopopo lanu, e mafai ona naʻo se apa vali, o le manaʻoga lanu lanu ma se faʻaseʻe mai le masaesae masaesae.


Oe mafai ona vali puipui le atoa, ae i le faʻamalamalamaina o nisi fasi. A na o se vaega faapitoa e valivali, faʻatapulaʻaina faataamilo i le mea faʻataʻamilomilo ma masking tape.

E tele auala e suia ai puipui:

O a mea e sui i le umukuka?

O le tele o taimi, i le umukuka, e potopoto ai aiga i le 'aiga o le afiafi, e te manaʻo e sui se mea. E vali puipui, meaafale, pusaaisa, fasimea i le umukuka, o le talieleele maa.

A leai se agavaʻa tomai, oe mafai ona faʻaaogaina stencil atavali. O stencil e faia i pepa mafiafia. O se ata e faʻapipiʻiina ma oti ese ma se naifi failautusi. E mafai ona lolomiina i soʻo se lolomitusi. E mafai foi ona faʻatau ia stensil ua saunia.


O tagata toto i luga o le umukuka poʻo le autu e mafai ona fesoasoani e faʻatumu ni pa avanoa i le umukuka. E masani ona faʻatosina mai mafaufau, suia totonu.

DIY teuteu potu malolo. Tu ma agaifanua faaleaiga.

Aai pisi ma faanatinati e masani ona le tuua taimi mo le faatumuina o le fale ma teuteuina teuteu e faigofie ona faia e ou lava lima. Ae e ese le manaia o le ave o ni nai itula i le faaiuga o le vaiaso e fausia ai se mea e le masani ai mo oe ma lou aiga.

Faia o gizmos teuteuina ma ou oe lava lima faʻatasi e sili atu ona manaia, e aumaia faʻatasi ma tuʻuina i tagata uma o le aiga se mafuaʻaga e mitamita ai i lo latou fale.


O mataitusi tetele o le faaiu e mafai ona avea ma faailoga ofoofogia a le aiga. E mafai ona faia i foliga o molī, aluga teuteuina, puipui o puipui, atavali i luga o puipui, uati, faʻatagata teuteuina mo fata.


Mo se faʻataʻitaʻiga, e manaia le fai faʻatasi o se tusi malie mai pom-poms, e lulu e tagata uma a latou lava lanu ma le lapopoʻa. Oe o le a manaʻomia lanu vulu. E tele vaega o vulu e manua i luga o tamailima, nonoa i le ogatotonu, tipi i autafa.



Ma o le mea moni, e mafai ona e fatuina ni uiga taua tusitusiga mai tusi: alofa, igoa o tagata o le aiga.


E mafai ona faʻaauau tu ma agaifanua a le aiga i le gaosiaina o mea aoga mo le faʻatumuina o fata, mo se faʻataʻitaʻiga, ipu teu vai. O ia ipu e mafai ona faia e oe lava mai fagu uaina masani, suia e faʻaaoga ai le decoupage poʻo le twine ie teuteu.

E tofu tagata o le aiga ma a latou lava tuugamau. O metotia lava e tasi e mafai ona faʻaaogaina mo fugalaʻau fugalaʻau.


O se manatu lelei le faia o se aluga teuteuina mo tagata taʻitasi o le aiga. O le a le mea o le a avea ai faʻamoemoeina naʻo totonu o le potu ma ou tomai. Nei mafai ona avea ma sili sili talitonuina aitia manatu: meataʻalo aluga, vali aluga e mafai ai ona e valiina i ie lino ma vali mo ie, ie mai tuai jeans. O le autu o teuteuina aluga e le uma (manu, vaitau - taumalulu, taumafanafana, tautotogo, tautoulu).

DIY potu moe teuteuga

O totonu o le potumoe ua fuafuaina e fesoasoani faʻafilemuina lē ana, malologa. E taua le leai o ni faʻalavelave, ma i le taeao e maua ai se lagona lelei, se lagona o le fealofani, fiafia. O ni nai teuteuina pa e mafai ona ausia na o na iʻuga.


O teuteuga i puipui, teuteuga o ie (aluga, ie moega, kapeta), moli, mea teuteu o loʻo tautau mai le faʻalo e talafeagai uma mo le potumoe.


E mafai ona e faʻasolo atu i se lagona filemu e ala i le vaʻai i se ata o lou aiga ae leʻi moe. O le laulau e iai ata o e pele o le a maua ai le lagona o le toʻafilemu.


Le mafaamatalaina le mafanafana i le moe siosiomaga e aumaia e le moega ma aluga i patchwork faiga. O le suʻiina o ie afu, o se galuega fita, e manaʻomia le suʻisuʻi ma le onosaʻi, peitaʻi e sili atu le tele o le fiafia mai mea faʻapena nai lo mea na faʻatau.

O kapeti mafanafana mafanafana o le a fesoasoani i le lagolagoina o le fale, siosiomaga faia i le potumoe. E le faigata tele ona fai.

Masalo e i ai sau tasini mitiafu e leva, e faʻaaoga e tiaʻi ese. Sa matou tipiina mitiafu i lipine ma lalaga.


Varn pompons o se sili sili fofo. E fiaselau pom-poms o eseʻese calibers nonoa pe faʻapipiʻi i le pito ma ua sauni le kapeta.



O kapeti uaea o le Jute o le a faigofie e faatino ma agavaa ai mo le pati. Mea masani, faigofie ona gaosia. O le maea o se mea faigaluega teuteu fale taugofie e sau i le tele o mafiafia ma mea. Natura maea e sili ona fetaui lelei mo le fatufatuaʻi: ​​jute, cotton, linen poʻo le palu faʻatasi.


E ese le manaia o le moe ma vaʻai i ao o loʻo tautau i ou luga poʻo se lafu manu. O ia tali teuteu e faʻagaeʻetia.


I totonu o le potumoe, ua tatou masani i le faʻatumauina o le malamalama malamalama, o lea o lima-faia moliga mo le potumoe o le a matua talafeagai. Moni, manaʻomia le poto malamalamaaga o eletise elemene manaʻomia mo latou.

O le faia o paolo mo moli uila ma lamepa lamepa o se mea manaia tele i le DIY teuteuga fale.

O mea mo latou e mafai ona sili atu ona le mafaufauina: maea, polo tenisi, lala.

Manatu Taele

Faʻamanatu o le sami, faʻailoga o le vai, mama - matou te taumafai e tuʻu nei mea uma i totonu o le faletaele. Oe mafai foi ona teuteuina le faletaele totonu faʻaaogaina aitema na o nisi taimi na faʻaputuputu i luga o tausaga. Seashells aumai mai tafaoga, maamaa.
O teuteuga faʻata ma atigi e masani lava talafeagai mo le faletaele, tusa lava poʻo le a le ituaiga e i ai.


E manaʻomia e le fale taele le avanoa e teu ai mea laiti uma. Ma le laʻititi o tomai suʻisuʻi, e mafai ona e faʻatautau ifo ie teu i lalo vaega.


O fata mo le teuina o mea faʻaaoga e mafai ona faia i le laupapa e leʻo togafitia, o le tulaga masani o lenei mea e aumaia ai le mafanafana i totonu o le taʻele.
Nai lo o tuutuuga kapeneta kapoti, mamafa ma tetele mo se tamai potu, fata faia i wicker ato e talafeagai, latou foliga mama, i le faigofie.


O moligaʻo ma tuugalamepa o ni mea foʻi e le mafaamatalaina o musumusuga.


O solo solo, o ato uma o ofu e tutusa, o le a lagolagoina le autu o tuugalamepa, tuʻu faʻatasi le ata o le fale taele.


Uma ituaiga kapeti fale, tautau, tamai aitema teuina potu - o nei uma o se mafuaʻaga o musumusuga mo fatufatuga i totonu o le faletaele.

DIY potu teuteuga o potu

DIY fale teuteu atonu muamua o mea uma amata i totonu o le potu a tamaiti. Aua foi, e le fiafia tele tamaiti i le fiu. Latou lava avea faʻatasi ma tagata matutua tisaini ma taumafai e faia tele i o latou lava lima.


O mea faʻaaoga ma totonu e fai mai mea masani e talafeagai mo le potu a tamaiti.
O meataalo vaivai, aluga teuteuga o aluga, valivali i luga o puipui, kapeta na gaosia e le tagata, tapuni o ata, tautau ao ma manulele mai le faʻalo, mea e teu ai mea teu moega - o nei mea uma ma le tele o isi mea e manaʻomia i totonu o le potu a tamaiti. O le tuʻufaʻatasia o fatufatuga e tuʻufaʻatasia ma faʻamalosia ai fusi aiga, faʻalauteleina mafaufauga o le tamaitiiti ma faʻaosofia ai le aʻoaʻoina.


Fai-oe-oe teuteu potu o se punavai o faʻaauau musumusuga, malologa, fiafia, fesoʻotaʻiga ma e pele. Uma tagata matutua ma tamaiti e masani ona faʻafiafiaina e fausia ma mafaufau loloto e uiga i latou totonu.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Comment faire ses infusions maison? (Mae 2024).