Potu o potu malolo 18 sq. m - aitia ma tali (ata)

Pin
Send
Share
Send

O le potu e 18-mita o se avanoa "feololo-fua", o lona mamanu, mo le lumanaʻi faʻafaigofieina ma faʻamafanafanaina e ona, e tatau ona mafaufau loloto i ai. Masani ai, o lenei "hall" ata na faʻaaogaina i fale Soviet fale mautotogi. O sea potu e faigofie ona avea ma potu malolo, potumoe, umukuka - pe tuʻufaʻatasia ni filifiliga i le taimi e tasi. Afai e te moemiti i le faia o se agavaʻa totonu o le potu malolo o le 18 sq.m., amata i le a le mafuaʻaga ua faʻasoa ai lenei avanoa mo.
Masalo e te filifili e faʻafiafia i vasega masani i le tuʻuina o se potu malolo i luga o lau tulafono 18 sikuea. Uma aso malolo fale, fonotaga ma aiga, faauo fonotaga e masani ona faia iinei. Tuuina atu o le potu e feololo i le tele, e tatau ona faia le tele o lona aoga avanoa. I le taimi lava e tasi, aunoa ma le vevesi.

Potu sitaili

Muamua, filifili pe o le a le sitaili o totonu o le potu malolo o le ai ai. O le sili ona talafeagai o le a:

  1. Fuafua masani (neoclassical);
  2. Tekonolosi maualuga;
  3. Faʻasao siepi;
  4. Minimalism;
  5. Kitsch

O le masani ai o se foliga tutusa o le vaitaimi o le tamaoaiga taugata, na fausiaina i ona po nei mea. O lona uiga o le i ai o stucco, maʻa masani, taugata laupapa ma maualuga-lelei ie i le teuteuga. O meaafale masani e tetele, e iai ona teuteuga o vae e teuteuina i ata vane. O moli uila ma moli uila faʻaopopo e pei o tuugalamepa anamua. O puipui e teuteuina i atavali i le matagofie oak laupapa. O ata e mafai ona suia i taimi uma i ata mai le fale teu oloa a le aiga - malie, talafeagai mo le potu malolo? E sili atu le filifilia o lanu i sea ituaiga mamanu latalata i le le mautonu, malamalama moli, faʻalanu ma nisi auiliiliga ma pogisa leo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻavae e beige - sukalati-lanu auiliiliga.


Talofa-tekonolosi o se faʻautauta faiga. O laina e faigofie, manino. Mea: sima, piliki, uʻamea, tioata, palasitika. I tekinolosi maualuga, oe o le a le mauaina le tele o fata ma isi potu teuina, o nei mea uma o loʻo nanaina i totonu o manava o le potu. O lenei ituaiga o tisaini e faigofie ona e te le tau nanaina paipa, maa - o le a latou faʻaopopoina le tofoina fofo. O le lanu lanu e sili ona malulu lanu. O se tuʻufaʻatasiga o mumu, paʻepaʻe, uliuli. E malamalama moli. O ata uli ma papaʻe e mafai ona sili atu teuteuga i lenei sitaili.


Eco style - o le igoa e tautala mo ia lava. O mea masani uma o le a omai faʻatasi i totonu. Wood, ofe, cotton, maʻa masani. E sili atu le faʻaititia o meaafale ina ia mafai ai ona fausia se siʻosiʻomaga o le faʻamafanafanaina ma le avanoa e tutusa ma le natura. O lanu e latalata i le natura - lanumeamata, enaena, samasama, lanumoana malamalama. E oʻo i le paʻepaʻe, e manatua ai le aisa o le Atika.


Minimalism o loo i le tumutumuga o lona lauiloa i aso nei. Faamama pito, faigofie mea, foliga geometric. Laʻititi ifo o meaafale, leai ni faʻalavelave o puipui, o mea uma e matua faigofie lava. O ata lafoia, aunoa ma se faʻaopoopo tui ma teuteuga. Minimalism - o le a filifilia e tagata aoga latou te le fiafia i le "fatufatuga fatufatu" i totonu o le potu.
Kitsch - e te fiafia i mea uma uiga ese, susulu, susulu? Ona o lau faiga lea. Faʻafefiloi eseesega o lanu, lanu, auiliiliga. O le faʻateleina o le ata e tuʻufaʻatasia ai le le talafeagai. E matua eseese lava meaafale. O se sofa faʻaonapo nei ma se ofu tuʻufaʻavaeina mai se tama matua-matua mafai ona avea ma se soʻotaga o kitsch. Le tele o elemene teuteuina, o se paluga o sili sili ona malosi lanu. Lime, lanu viole, piniki. O sea totonu o le a apili i tagata lototetele, fiafia.

Potu potu mamanu

Ma, ua e filifili o le 18-mita potu o le a avea ma totonugalemu o le fale mautotogi, o lona uiga, lona potu malolo. Na matou filifili i le tulaga lautele (sitaili). Nei e tatau ona tatou mafaufau e uiga i le taua auiliiliga. E i ai tulafono mo le teuteuina o sea potu:

  • Soʻo se potu malolo faʻataʻamilomilo potu malolo e tele ona sone: o se fale faletifaga (TV) eria, o le taliaina nofoaga, o faʻafiafiaga eria.
  • O le potu malolo e tatau ona i ai se nofoaga tutotonu - TV, laulau, taʻinafi, e pule lava oe.
  • I le faʻaaogaina o faʻata, o mea e faʻaata mai i luga o le a faia ai le potu e foliga telē.
  • Fuafua le avanoa i le tele e mafai ai i le faʻalauteleina.

Meafale

Potu o potu malolo 18 sq. m. tiaʻi e faʻatau meafale e tele mea e fai. E taua lenei mea pe a e manaʻomia ni avanoa se tele mo tagata e ana le fale mautotogi ma malo, ma e te manaʻomia foi ona teuina mea (mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le tasi potu potu) i se mea. Filifili meaafale e aoga, malamalama e tatau ona faigofie ona mama. Sliding sofa ma nofoa faʻasolo. Kapeneta ma potu, poʻo fata fausia i totonu o le puipui. Se laulau ma se drawer nana. E mafai ona ofi se pusa pusa toso i totonu. Tuʻu i lalo ole TV (ole mea lea e avanoa pea, ioe, seʻi vagana ua e faʻamalosi e fausia se taʻinaafi iina). O le mea autu o le pusa o drawers e ofi i le sitaili filifilia. Ae, afai o le fale mautotogi e tele potu, e sili atu le faʻasaʻolotoina o le potu malolo mai le le manaʻomia faaputuga.

Taualuga

O le faʻalo e leʻo toe na o se paʻu faʻapaʻu luga. O filifiliga faʻaiʻu e matua eseʻese lava o le taualuga o se vaega atoa o totonu. E mafai ona e faʻaaogaina laupapa faʻapipiʻi laupapa, laupapa faʻasolosolo eseese tulaga, faʻaloʻo faʻalo: matte, monochromatic, lanu ma le pupula (i le auala, na tatou talanoa e uiga i luga o loʻo atagia mai luga). Mo sikuea sikuea ma maualalo faʻalo, filifili minimalism (vali, tile, poʻo le pepa puipui mo le faʻalo). Le mea e faʻatagaina ai le maualuga, soʻo se tasi o auala i luga atu o le a faia. I se faʻaopopoga i le moli tutotonu, faʻapipiʻi le moli o le potu malolo ma le faʻamalamalamaina o sone taʻitasi. Fola lamepa, sconces ma sili atu. Disco moli o le a ofi i totonu iinei i se auala manaia, mo i latou e fiafia e faia pati i le fale.

Lanu

O filifiliga lanu e sili ona lelei mo se tamaʻi potu o moli malamalama ia. Faʻaaliga, latou o le a faʻateleina le tele o le potu. O le i ai i totonu o se potu susulu e sili atu le aoga mo o tatou mafaufau, fai mai le mafaufau. O le tuʻufaʻatasia o ni paolo o le lanu e tasi e foliga laconic. Mai le susu i le sukalati, mai le lagi lanumoana i le lanumoana, mai le māmā lefulefu i le efuefu. Mo sea suiga sologa lelei, filifili le sili ona malamalama e pei o le autu lanu. Pouliuli, faʻavaivaia o auiliiliga.
Afai e te fiafia i lanu uliuli ma e le mafai ona faia se mea e uiga i ai, taofi i moli mama ma ie.
Teuteu puipui o le potu malolo i atavali, ata puʻe, laupapa faʻapipiʻi.

O le a le taimi e filifili ai?

Ae faʻapefea pe a, o le potu o 18 mita, tatau ona ofi i le aoga o lua potu i le taimi e tasi. I le avea ai o se potu malolo, o se potumoe, mo se faʻataʻitaʻiga, e tatau ona tuʻufaʻatasia pisinisi ma le fiafia. Le mafanafana o le potu malolo ma le mafanafana o le moega. O le mea lea, o le autu faʻavae i le "lua" totonu o le a avea zoning.
Zoning o se metotia o lona igoa e tautala mo ia lava. E ala ile zoning, o le aofaʻiga o vaega e vaevaeina i vaega eseese (sone). I le potumoe potu malolo, oe o le a manaʻomia le fausiaina o se tafaoga nofoaga, galuega ma malo valaʻaulia. O le vaevaeina o se potu i ni vaega eseese e faʻaaoga ai le lanu o le a le toe talafeagai. Aua o le mea e moe ai e tatau ona tuʻutia - e tatau ona vavaeʻese mai le lautele eria. O le faia o lenei i luga o se tamaʻi ata o se galuega faigata, ae e mafai soo se mea.
O le faʻailoaina o le potu o le a fesoasoani:

Fausaga laupapaLatou te vavaeʻeseina le mea e moe ai, e mafai ona e faia ni faʻamalama laiti i totonu ia latou, pe a maeʻa teuteuina i tusi, faʻatagata, ata. E sili atu le malamalama mo le vaevaega.
Vaʻai vaʻaiaO le ata na tatou tuufaasolo mai le faiga o le boudoir e mama ma faigofie ona minoi (filifili se lau mo le sitaili o le potu).
PupuniO loʻo faʻamau saʻo lava i latou i le faʻalo, i luga o le faʻaputuga faʻapitoa. E mafai ona tuleia i totonu i fafo / fafo.

Nofoaga galue - e sili atu le saʻo pe a tu i tafatafa o le faʻamalama. Filifili se laulau ma drawers ma fata mo le teuina o tusi, disks, cosmetics, ma mea laiti eseese. Ituaiga ie mo faʻamalama e talafeagai mama, faʻasalalauina le sili lelei aofaʻi o malamalama.

Meafale

I se faʻaopopoga i le moega, laulau, sofa, o meaafale nei e aoga:

  • Laulau laititi, laulau i autafa o moega;
  • O isi mea;
  • Pouf vaivai;
  • Potu Potu

Fola, puipui, faʻalo

Filifili le fola, faʻapea foʻi puipui ma faʻalo, faʻamoemoe i le tulaga lautele o le potumoe potu malolo. Faʻamafanafana le foloa ina ia mafanafana le savali i luga ma leai ni vae. O se taualuga faigofie e sili atu. Lanu paʻepaʻe. Faʻatasi ma moli, o le a fausia ai se lagona o le lautele. Aua le soʻona faʻatautau i puipui ina ia malu le avanoa o le potu ma aua le palapalā.

Moli

Vaai totoʻa i moli. E manino lava o le nofoaga faʻafiafiaina ua fuafuaina e faʻamalieina ma toʻafilemu. Ua mumusu moli ii. Ua lava se pea o moli uila. Tuʻu se moli moli i tafatafa o le moega, faʻafuaseʻi ona e manaʻo e faitau ae e te leʻi moe. O le autu potu nofo o le potumoe e masani lava ona mama. O se moli uila na faʻaopopoina e isi elemeni o le malamalama. Maualuga-fetuutuunai lamepa i luga o le kesi (sao tusitusiga tulaga i lalo ifo o le mata tulaga). Lelei pe a fai o le moli o le a aoga i le tele o auala.

Lanu lanu

E pei ona faʻamatalaina i luga, e sili le taʻalo ma pupuni o le lanu e tasi. Pe tuʻu faʻatasia.
O le lanu o le nofoa e ono ese mai le autu. E leai se tasi e faʻatagaina oe ona faia ni faʻamatalaga eseese (pa pupuni, teuteuga, ie). O le mea taua o le faʻamamaluina o le maeʻaeʻa ma maeʻa i mea uma.
E tumau pea le mataupu faavae, e le tele le potu - e manaʻomia se filifiliga o lanu malamalama.
O lanu sili ona lelei e tuʻufaʻatasia mo le potumoe potu malolo:

  1. Beige tuʻufaʻatasia ma le kofe, auro.
  2. Malamalama efuefu ma moli, piniki, uliuli.
  3. Lanumeamata ma papaʻe, enaena, samasama.
  4. Lilac ma penina, oneone.
  5. Puro ma moli, paʻepaʻe, piniki.
  6. Paʻepaʻe ma le mumu, uliuli, auro.
  7. Lanumoana ma papaʻe, beige, samasama.

Vavega o fuafuaga

E tupu e 18 sq. e tatau ona fesoʻotaʻi faʻatasi, e foliga mai, e le fesoʻotaʻi. Potu malolo ma umukuka. Onosaʻi. I lenei mataupu, fautuaga mai moni gurus o tisaini mafaufauga o le a fesoasoani.
O le sone ua tatou iloa o le a avea ma se faaola iinei foi. O le tuʻu eseina o le umukuka mai le malologa o le a faʻaleleia atili ai le tulaga o le nofo ai i le potu malolo umukuka. E sili atu le tusi muamua o se talatala fuafuaga o le potu muamua. O le fuafuaina o le a le pasene e sili atu mo le umukuka, ae o le a mo le potu malolo.

Meafale

Filifili se meaafale seti tutusa i le sitaili i meaafale o le potu malolo atoa. Faatulaga meaafale e sefe ai avanoa i le tele e mafai ai. Fautuaina e le au atamamai pe a filifilia ni meaafale e fausia i luga o faʻavae o loʻo mulimuli mai:

  • O mea e tatau ona teteʻe atu i le susu ma faigofie ona solo.
  • Ergonomics o meaafale e taua.
  • E sili le faʻatau o meaafale - ituaiga transformer. E tatau ona e fealualuaʻi solo i totonu o le potu.

E mafai ona e faʻamatuʻuina le avanoa i le fata pa, le vavaeina o foloa, fola o laʻasaga eseese, se laulau 'ai poʻo se sofa. Pipii i se U-foliga pe L-foliga faʻatulagaina o meaafale.

Uma e uiga i lanu

O se togafiti manaia e faʻalautele ai le potu malolo faʻatasi ma le umukuka o le faia lea o se lanu eseʻesega i le va o latou. E faʻamoemoe lava i le sitaili filifilia. Na matou filifili mo mea faʻataʻitaʻi maualuga - faʻaaoga mauoa, eseʻesega paolo. E paʻepaʻe le potu tele, e lanu moana le umukuka. Eco style - faʻafefiloi lanu masani - potu beige, umukuka lanumeamata.

Pa

E mafai ona faia teuteuga puipui i le faʻaaogaina o vali, pepa puipui, ufiufi masani, maʻa. Teuteu puipui i faʻata. E sili atu le teuteuina o le foloa ma maualuga-lelei kapeti, laminate. O tile e talafeagai mo puipui umukuka ma foloa. I le mamanuina o potu fefiloi, e sili atu le faʻaalu i se faigofie, lanu-valivali faʻalo.

Tuʻu le malamalama

Fai moli o le potu malolo umukuka ni nai tulaga, pei mo le potumoe potu malolo. O umukuka e masani ona ofi i moli tuʻuina. E talafeagai lenei mea peʻa e tu i le ogaumu, nofo i lalo e 'aiga i le laulau, ae le faʻaaogaina le potu malolo.
Faʻaaoga moli masani i totonu o le potu. E sili atu le aua le tautau le moli autu i le va o le potu malolo ma le umukuka. Tuu i luga aʻe o le mea e nonofo ai lou aiga. Faʻatumu le potu i moli lelei o le foloa. Manatu auiliiliga. Matagofie ie.

https://www.youtube.com/watch?v=3nt_k9NeoEI

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Puto Recipe (Mae 2024).