Faiga Amerika i totonu

Pin
Send
Share
Send

O le fetuutuunai ma le temokalasi o le faiga Amerika e talafeagai ai mo le tele o ituaiga o vaega o le faitau aofaʻi o tagata. Faʻafetai i lenei, na mafai ona ia maua tutusa manuia manuia i le sili ona maota maota i totonu o le taulaga potu o tagata faigaluega masani. I lenei itu, o le tuʻufaʻatasia o sitaili eseese e mafai ona maua - art deco, atunuʻu, masani. Ina ia faʻatulaga lelei le avanoa e tusa ai ma mataupu faʻavae o le sitaili a Amerika, e manaʻomia se potu tele. O ia tuutuuga faʻatagaina le faʻatumuina o le fale i le ea o le saolotoga ma le faʻasaʻolotoina - o le autu vaega o lenei tulaga.

E uiga i sitaili: talaʻaga ma foliga vaaia o tausaga eseʻese

O le tulaʻi mai o le sitaili a Amerika na tupu i le afa muamua o le seneturi lona 17. O le taimi tonu lea na amata ai ona suʻesuʻe e tagata muamua mai Europa le le mailoa, ae matua matagofie ma faatosina mai fafo atu konetineta. O le mauoa tagata malaga mai na saili e faatotogaina o latou fale i le agaga o la latou lava aganuu. Sa leʻi faigofie le toe faʻaleleia o le siʻosiʻomaga luga o le 'upega tafaʻilagi. O le le lava o talafeagai 'ie ma faʻamaeʻaina mea na le faʻatagaina e faʻamatala maeʻaeʻa ai uiga eseʻese o le tasi poʻo le isi totonu sitaili. O le mea lea, a teuteuina fale, o elemene o eseʻese faʻasinoga mai fafo na faʻaaogaina - i le uiga moni - o a mea na avanoa. O le mafuaʻaga lea o le tuʻua mai o le maaʻa o loʻo i totonu o totonu o le "Lalolagi Tuai". O le sitaili na faasolosolo lava ina avea atili ma sili atu iloga.

Muamua, e oʻo lava i meaafale taugata e faigofie ma aoga - e tusa ai ma aga masani a Peretania. E oʻo atu i le 1780, ua suia le mea sa i ai muamua i le vaneina o ata vane ma ata faʻapipiʻi. I le taimi lava e tasi, o le faʻataʻitaʻiga muamua o mea moni a Amerika meaafale na aliali mai - ofu i foliga o pusa o pusatoso, faʻaputu i luga o le tasi, poʻo failautusi o loʻo tetele faʻasologa.

I le amataga o le 19 seneturi, o le faʻavaeina o le American style na toeititi maeʻa. O lona autu iloga foliga o le taofiofia, laconic teuteu, malosi faʻanatura lanu ma manino geometric foliga.

Ina ua maeʻa le World Exhibition of Industrial Achievements i Pale i le amataga o le luasefulu seneturi, le lalolagi atoa ma Amerika, faʻatasi ai ma isi mea, na amata ona fiafia i aitia o Art Deco. O le faʻamaoniaina o lenei mea o totonu, sili ona matagofie i totonu o totonu lea na puʻeina ai ata lauiloa a Hollywood i lena vaitaimi.

Mo le tusa o le afa seneturi, o le manaʻoga mo art art o oloa e leʻi paʻu. Ina ua maeʻa tuinanau, na taumafai le au gaosi oloa e fausia se fou fou e ala i le faalauiloaina o le autu o nuu i tua. Ae o valaʻau e ola fealofani ma le natura e leʻi faʻafiafiaina tagata uma, o lea la, o le sitaili a le atunuʻu sa faʻasalalau i lena taimi, e leʻi lava le lagolago, e ui lava o se suiga faʻasolosolo i le itu o lenei itu sa maua lava.

American interiors i aso nei taumafai mo le laʻitiiti minimalism ma le faʻaeteete filifiliga o auiliiliga uma. O fale gaosi mea fou i aso nei i le Iunaite Setete o loʻo faʻamamafaina le mafanafana, faʻaogaina ma le aulelei, ae leʻo le mimita faʻamaualuga.

Eseesega o ituaiga

O aafiaga o vaega eseese o le lalolagi na atagia mai i le fausiaina o le sitaili a Amerika. O le Iunaite Setete e masani ona tosina mai tagatanuu mai fafo. Na latou feoaʻi solo mai isi konetineta i le sailiga o le miti a Amerika, ma i le taimi lava e tasi na aumaia ni vaega o la latou aganuʻu ma latou. Tagata o Europa, Aferika, Asia, Latina Amerika fesoasoani i le atinaʻeina o lenei tulaga. E tuʻufaʻatasia foliga o le tele o aganuʻu, lea e atagia i totonu totonu. O le sitaili Amerika e mafai ona faʻavasegaina e tusa ma le sitaili o le lotoifale. E i ai masani, po nei, neoclassical, atunuʻu.

Amerika neoclassical

O le autu faʻaaliga o ia totonu o le faamamaina faigofie ma le matagofie, ma se lauiloa fetuʻutuʻunaʻi. Lenei, tekonolosi faʻaonapo nei ma mea fou fausia fale e nonofo faʻatasi ma le faʻavae masani o avanoa avanoa. I le ata, o le i ai o palasitika faʻaiʻuina, ie faia i mea fefiloi, faʻataʻitaʻi o se magalafu e taliaina sili.

Amerika faʻaonapo

O se uiga iloga o le tulaga faʻaonapo nei o le tuʻufaʻatasia o gaioiga ma le mafanafana. O meaafale mafanafana i ona po nei foliga mai e faʻatulagaina e tusa ma mataupu masani. E ui lava i le tele o meaafale o ona po nei, o totonu e mafai ona i ai elemeni o tala masani ma art deco. O le aofia ai o faʻamatalaga masani i le tulaga faʻatasi ai ma mea maualuga-tekonolosi elemeni e masani ona faʻaaogaina i le fausiaina o ona po nei Amerika i totonu. I teuteuga, o se magalafu masani e mafai ona nonofo faʻatasi ma se televise faʻaonapo nei TV, futuristic lamp with exotic vases and figurines, mirror mosaics with a carplou coupler.

Amerika faiga masani

O le faiga na amata mai i fale mauoa o le atunuʻu, ae leʻo i fafo, pei ona talitonu le toʻatele. Taugofie ma asceticism e le o faʻamatalaina uiga o lenei sitaili. O galuega laupapa i luga o puipui, foloa, faʻalava laupapa i luga o le faʻalo, ma talatala, meafale laupapa mata o mea masani a le atunuʻu. O se vaega taua o le potu malolo o se magalafu i luma o le nofoaga e nonofo ai ma le mafanafana teuteuina o meaafale faʻapipiʻiina i paʻu po o ie talatala ma se natura tuʻufaʻatasiga. O le sitaili e matua latalata lava i le natura, aua e faʻavae i luga o le faʻaaogaina o mea gafataulimaina ma lanu masani.

E pei ona e vaʻaia, Amerika i totonu ei ai eseesega taua ma mafai ona faʻaalia uma i se tulaga masani foliga lelei, ma i se faʻaonapo nei aoga poʻo rustic tasi.

Uiga foliga o le sitaili

O le tele o atunuʻu o le Iunaite Setete ua mafua ai le faigata tuʻufaʻatasi natura o le American style. O se masani tuʻufaʻatasia o Europa, Aferika ma Sasaʻe auala i le filifiliga o faʻaopoopoga ma le fausiaina o totonu totonu faʻapotopotoga, ma tuʻufaʻatasia tu ma aga ma aga masani. Fuafuaga teuteuina i lenei sitaili, i le tasi lima, e mama ma matagofie, i le isi itu, latou e faigofie, aoga ma gravitate agai i le natura.

O le Amerika faʻatonuga faʻasino itu e faʻaalia e:

  • faʻataʻitaʻi o mea taugata, suia o mea masani i palasitika ma MDF maeʻa;
  • o le sili atu o le sili ona tamaoaiga localized moli - o le i ai o sconces, foloa moli, lamepa lamepa. Moli tutotonu e faʻaaogaina i potu malolo;
  • vaevaeina avanoa i totonu o sone faʻaaogaina vaeluaina vaeluaina, tatala fola;
  • tuʻufaʻatasia potu ma galuega eseʻese - o le umukuka e mafai ona i ai i le potu lava e tasi pei o le potu 'ai, o le mea e moe ai poʻo le auala savali e masani ona tuʻufaʻatasia ma le potu malolo;
  • tuu meaafale i le ogatotonu o le potu, ae le o tafatafa o puipui.

Lanu masani masani

O lanu iloga i totonu o Amerika o:

  • papaʻe - mafai ona avea o se faʻavae pe faʻamalamalamaina ni elemeni i totonu. Tele taimi latou te faʻaaogaina ai le mafanafana, pupula mata-manaia o paʻepaʻe - susu, kulimi. Latou foliga foliga ese lanu i le tuʻufaʻatasia ma le lanu o mea masani, tuʻu ese ma faʻatasi i latou;
  • beige - lauiloa i soʻotaga ma paʻepaʻe, pe o le autu lanu. Itiiti faʻailoga pe a faʻatusatusa i le paolo muamua ma e le manaʻomia titanic taumafaiga e faʻatumauina foliga lelei o le potu;
  • oneone - o se paolo samasama paolo, masani ona galue o ni uiga faʻaalia. O se vaega o se puipui, kapeta, meafale ufiufi mafai ona valiina i lenei lanu;
  • sukalati - o se paolo faʻaopopo e faʻatagaina ai oe ona faʻamalamalamaina auiliiliga taʻitasi o totonu ma avatu le teuteu loloto ma le mapusaga. O lenei lanu e mafai ona faʻaaogaina mo pupuni, kapeta, nofoa faʻataʻavalevale, kapeta poʻo faʻalava pou.

O le potumoe atonu o iai lanumoana ma lanumumu pupula. Teuteu i le lanu o auro poʻo uamea e atoatoa. O nei lanu e tuʻufaʻatasia atoatoa ma le faiga masani palette. E faʻafeiloaʻi foʻi tuʻufaʻatasiga tuʻufaʻatasi i totonu:

  • papaʻe ma mumu ma enaena enaena;
  • papaʻe ma le lanumoana ma le oneone;
  • papaʻe ma le lanumoana ma le mumu;

O totonu o Amerika e le tatau ona soʻona pupula i lanu susulu. O le faʻamaeʻaina o le foloa, puipui, faʻalo, o lanu o meaafale tetele e tatau ona taofia, monochromatic. Lanu pupula e faʻaaogaina o ni faʻaaliga.

Le filifiliga o mea mo le faʻamaeʻaina

O se tasi o faʻailoga iloga o Amerika i totonu e foliga mai e taugata tele. Faʻataʻitaʻi o mea masani e masani ona faʻapipiʻi ii nai lo maʻa moni, maʻa fale, keramika. Laʻau lauiloa e aofia ai le tele o ato, pulupululima ma faʻamalama. Latou mafai ona o so o se lanu ma tatau ona foliga mai matua tele. Latou te ufiufiina nofoaga o soʻoga soʻoga, fesuiaʻiga mai le tasi mea i le isi, latou teuteuina faitotoʻa o faitotoʻa.

Pa

E faʻafaigofie mea e faʻaaoga mo teuteuga puipui. O luga e valiina i le tasi lanu ma le vali, pe faʻapipiʻi ma pepa puipui faigofie. O faʻataʻitaʻiga mea e faʻaaoga e faʻamalamalama ai le puipui o le faʻailoga poʻo se vaega o ia mea. O ia tuʻufaʻatasiga o tuʻufaʻatasiga e mafai ai ona e faʻaalia i totonu le faʻatonutonu, e faʻamamafaina ai ona malosiaga. O vaega pepelo o pa puipui e lauiloa i Amerika. I le avea ai o se tulafono, latou te faʻapipiʻiina i le itu atoa o le potu, amata mai le foloa ma faʻaiʻu i le maualuga o le 1.5 m. O le isi metotia metotia o le faapipii luga o se tasi o puipui atoa.

Fogafale

Mo mea fola, o se malamalama laminate e sili ona filifilia. I ni tulaga e seasea tupu, e sili atu laupapa laupapa fale. E seasea faʻaogaina ni maa e fai ai porila. O nei mea e masani ona faʻataʻatia luga o le foloa i le umukuka poʻo le fale taele. Kapeta i totonu o Amerika e le taʻutaʻua. Ae ina ia fausia le mafanafana ma le mafanafana, o se tamai oloa fleecy e masani ona tuʻuina i totonu o matai ma malo potumoe. O le tele o taimi, e ave le fiafia i le kapeta e tasi le lanu, o isi taimi e teuteuina ai se vaega malulu i le potu malolo i le kapeta e iai ni foliga faʻavae poʻo ni fugalaʻau, poʻo se kapeta ma se faʻaputuga umi.

Taualuga

O le taualuga e masani ona le faʻamatalaina, paʻe paʻepaʻe. I isi tulaga, o se coffered fausaga e faia i laupapa vaneina, MDF, palasitika po o drywall, maua ai le potu a matagofie foliga vaaia. Pe a fausiaina totonu totonu o le atunuʻu sitaili, o le faʻalo e teuteuina i lapoʻa utupoto e faia i le natura laʻau poʻo latou faʻataʻitaʻiga. O isi taimi e faʻapipiʻi ai le taualuga poʻo ni ona vaega i ni pepa puipui.

Moli

Avanoa vateatea manaʻomia le faʻaeteete mafaufauga moli moli mo taʻitasi sone.

O le itu Amerika e faʻaalia i le faʻaaogaina o:

  • moli malamalama e faʻataʻamilomilo i le potu o le potu poʻo se potu malolo faʻapitoa i totonu o se potu tele e eseʻese lona aoga;
  • o se moli moli malo e tele ona nifo ma faʻamalolo le tumau i le ogatotonu o le potu malolo, 'aiga poʻo le mea e moe ai;
  • faʻaopoopoina moli uila i le lotoifale - ituaiga uma o lamepa lamepa, foloa lamepa, sconces, moli.

Moli i totonu o Amerika totonu e sili atu faʻanatura, salalau ma vaivai.

Meafale: filifiliga ma le faʻatuina

Uiga foliga o le filifiliga ma le faʻatulagaina o meaafale

  1. Totonu mea o loʻo tu i le ogatotonu vaega o le potu poʻo se tuʻufaʻatasia eria ma se faapitoa gaioiga. E le faʻapipiʻi luga o puipui. O potu vateatea e fesoasoani i le faʻavasegaina lelei o fatuga, faʻavasega i latou i le ogatotonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se sofa ma nofoa faʻataʻoto e tuu faataamilo i se laulau kofe, o se laulau 'ai e tuʻu i se auala e i ai se auala fua i ai mai itu uma, ma nofoa faʻataʻamilo ai. I totonu o le potumoe, o le ogatotonu eria o loʻo nofoia e se moega, ma i le umukuka, o se "motu" e masani ona tu i le ogatotonu.
  2. O le tele o taimi, e filifilia ai ni meafale tetele lapoʻa, ma mo le umukuka e aoga foi.
  3. E oʻo lava i se potu e vaevaeina i sone, o meafale meafale mai le tasi seti ua filifilia. E tatau ona tuʻufaʻatasia ma le tasi i le isi i tuʻuga o mea e gaosia, mamanu, teuteuina, lanu ma le tino.

Ituaiga ie

O le faiga masani a Amerika e faʻaalia i le faʻaaogaina o ie e sili ona lelei, teuteuina i se mea manaia, e le lavelave. O pupuni e masani ona faia i le natura pe fefiloi tasi-lanu ie. O nisi taimi atonu e aofia ai tamaʻi laiti geometric mamanu. I lenei sitaili, grandiose ma lush flounces, ruffles ma lambrequins e le talafeagai. Nai lo masani pupuni, Iapani panels, Roma tauaso po o pupuni mafai ona faʻaaogaina.

Mea e faʻaaoga ma teuteuga

E le fautuaina e le au mamanu le soʻoga o totonu o fale ma mea tetele e teuteu ai. O le faʻamafanafanaga ma le mafanafana e taua iinei, o lea o mea totino i totonu o fale, teuina o fugalaʻau, atavali, o laupapa ma ata i ni fausaga matagofie, o aluga teuteuina e faʻafetaui pupuni ma ie afu vaivai e sili atu ona talafeagai. O se ogaumu teuteuina luga o le a fesoasoani e fausia ai se siosiomaga mafanafana.

Faʻataʻitaʻiga ma fesoasoani mo le teuteuina o potu eseese i totonu o se fale mautotogi

A filifilia se sitaili Amerika mo teuteuina o se fale mautotogi, oe manaʻomia le malamalama i le mea lea - e matua faigata lava ona ausia le usitaʻia o uiga taua i lenei eria i se utiuti avanoa. Ae o le usitaʻia o ni faʻatonuga mo le filifiliga o mea ma le nofoaga o meaafale o le a fesoasoani i le faʻatinoina o lenei sini e oʻo lava i se potu e tasi le potu poʻo le potu potu. Amerika-sitaili totonu totonu o loʻo faʻaalia i le ata.

Faapaologa / auala

Nofoaga avanoa tele, moli uila, toetoe a maeʻa atoa le teuteuina - o se tali sili lelei mo le auala savali. O foliga o le faiga a Amerika e faʻatagaina ai oe ona maua se potu vateatea, leai ni potu malolo ma leai ni potu malolo e faʻafiafia ai tagata nonofo i taimi uma latou te toe foʻi ai i le fale.

Mo teuteuga, e fautuaina e filifili se pepa puipui faigofie pe i se tamaʻi mamanu. Latou te foliga matagofie i le tuʻufaʻatasia ma malamalama laupapa poʻo MDF panels. E mafai foi ona e filifilia peleue i lanu susulu. O le mea taua o loʻo latou fealofani ma le tasi ma le isi ma le aotelega o le ata o le fale.

E fautuaina e faʻaaoga meaafale laʻau masani. I si tamaʻi avanoa, e aoga le lafoa o meaafu le manaʻomia. I totonu o se potu vateatea, i se isi itu, e le tatau ona e faʻatamaia oe lava i le mafanafana ma, i se faʻaopopoga i se ofu, e aoga le tuʻuina o se pusa pusa toso, se tamaʻi sofa, nofoa faʻalanu ma se laulau ii.

Potu malolo

E tatau ona faʻaauupegaina le potu malolo i se auala e tumau ai le mafanafana, malamalama ma le vateatea. O le matafaioi autu o loʻo faia e le tele o meaafale meafale, e sili atu ona tuʻuina i le ogatotonu o le potu e latalata i le magalafu poʻo se tele televise laulau. Nofoa ma se sofa o loʻo faaputuputu faataamilo i se laulau kofe laiti. O se mamao matua ogaoga tausia i le va o mea faitino. Nai lo nofoa malulu, wicker counterparts mafai ona faʻaaogaina mai le headset. Masini faʻapitoa, faletusi, elemeni teuteuina ua tuʻuina i ni mea faʻapitoa e faʻaauupegaina. O luga faalava e masani ona leai ni teuteuga ma mea faigaluega. O le faʻaaogaina o lapopoʻa lapoʻa poʻo le fata e le taliaina i totonu.

Umukuka

American style o se sili lelei filifiliga mo se lautele umukuka. I potu e lua potu, e tatau ona tuʻufaʻatasia le potu meaʻai ma le potu malolo. Taliaina o zoning faʻatagaina oe e vaʻaia vaʻaia le kuka potu mai le 'aiga' aʻai. E mafai ona e faʻaogaina le malamalama maualalo vaevaega, fata faʻataʻamilo i fata, faʻaseʻe o laupepa. Afai e te manaʻo ai, e mafai ona e fola le sofa i tua i le umukuka. O leisi filifiliga o le puipuiina lea i totonu o le pusa fata e tuʻuina i ai mea teu fale.

Taitasi eria tatau ona i ai a latou lava moli i le lotoifale. E mafai ona tuʻu se moli lapoʻa i luga aʻe o le laulau 'ai.

E sili le filifili o se meaafale seti mai laʻau laʻau poʻo se ufiufi e faʻataʻitaʻi ai laʻau masani.Mata luga o facades le tatau ona i ai le tele o teuteuga. I le umukuka a Amerika, o se elemeni e sili ona taʻutaʻua o le atumotu o le ulu o le ulu ma le fausiaina i totonu o le hob, magoto poʻo se faʻaopoopoga nofoaga galue. O loʻo talia foʻi ma le tali faʻatulafono. E mafai ona latou tuueseeseina le umukuka mai le potu malolo. Tele o taimi, Amerika filifilia le U-foliga headset faʻataʻitaʻiga. Masini e fausia i totonu e sili atu. O le isi tatau-i ai o se tele dome hood.

Potumoe

O potu moe e mafai ona tuʻufaʻatasia masani ma atunuʻu sitaili. O loʻo mataʻina le lautele o meaafale, moli lanu pastel ma ofu mafanafana. O le potu o loʻo faʻailoaina mai i le i ai o le maualuga ulu ma se taumafataga i autafa o vae. I itu uma o le uluulu o loʻo i ai laulau e lua moega, faʻatumuina ma drawers ma moli - laulau poʻo sconces. Ina ia ofi i ie moega ma lavalava, e tatau ona e avane se pusa ato toso, ma a avanoa le avanoa, se potu tele e fai ai ofu poʻo se potu e fai ai ofu. Wicker armchair ma uamea moega e ofi i totonu o ona po nei.

Faletaele

O se faletaele i se fale Amerika e masani ona faʻaauupegaina i se faʻamalama e lava moli. O le tele o taimi, o le fale e faʻatumuina i le tele o faleese - o le matai - i tua tonu o le potu moe ma le malo - i le faitotoʻa. O le lona tolu e tu i tafatafa o le potu a tamaiti. O le faletaele e masani ona tuʻufaʻatasia ma se faleuila ma aofia ai le itiiti ifo o meaafale. O se tulafono, e faʻatapulaʻaina i latou i se kapoti i lalo o le tapu ma se kapoti tautau ma se faʻata i le faitotoʻa. E i ai lava le taʻele i le faletaele. Afai e leai se avanoa, e mafai ona faʻapipiʻi se potu taʻele faʻaopopo, ae o le tapu taʻele o se mea e faʻamuamua lava. E masani ona tuʻu i lalo o le faʻamalama poʻo le ogatotonu o se potu. O le vaega o le faleuila e masani ona vavaeʻese e se vaeluaina. O le lamala-tetee laminate po o tile e faʻaaogaina o se foloa maeʻa. Mo puipui, filifili atavali, puipui. Ua teuteuina le faʻamalama i se pupuni malamalama.

Vaega o teuteuga fale i le faiga faʻa Amerika

I le fale Amerika, o le potu malolo ua fuafuaina mo le mauaina o malo. E le masani ona aveʻese ou seevae ii, o lea e filifilia ai mea e sili ona aoga ma anagata. Tele taimi, mo naʻo se faʻafiafiaga a le aiga, o se isi potu malolo mafanafana o loʻo tu i le potu pito i luga. O le isi filifiliga o le faʻaauupegaina o se potu mo se talavou i inei, faʻaauupegaina i se faʻaonaponei leo leo ma isi masini faʻapitoa - iinei leo leotele e le faʻalavelave ai se tasi.

O se nofoaga e fiafia iai e potopoto uma ai le aiga o le potu 'ai. I taimi o taumafataga, e talanoaina ai faʻafitauli taua a le aiga, ma taua ai filifiliga. O meaafale e tatau ona fausiaina ai se mafanafana, mafanafana toafimalie.

Siosiomaga faauo e taua i le mamanu o le umukuka. E sili atu ona taua nai lo o foliga vaaia. O le tele o taimi, o ulu ma vaega 'aiga i totonu o ituaiga totonu e faia i laʻau masani.

O fale Amerika e masani ona tele potu e momoe ai. O ulu o le aiga e nonofo i le sili lautele le avanoa, o le toe o alu i le fanau. Afai e faʻatagaina le faʻatulagaina, o se potu mo se potu malolo o le a faʻamatuʻuina. E leai se sili atu o meaafale ma teuteuga i potu moe. O le teuteuga faʻaaogaina malamalama, lanu fou.

Tele o taimi e tele faletaele. O le mea e sili ai, e tatau ona vavaeʻese mo potu taʻitasi. E leai ni mea faigaluega i totonu o le faletaele - pusaila, masini taele ma masini faamago. E i ai se potu eseʻese mo i latou i totonu o le fale pe ua tuʻuina i latou i le potu i lalo.

Faaiuga

Faiga Amerika - tuʻufaʻatasia elemeni o vasega masani ma aso nei. O le paleni ma le faʻatauaina o lenei faiga ua faʻatagaina ai ona faʻaaogaina i soʻo se galuega o fale e lava le tele o le fanua.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Vidnami Text To Speech Use Online Audio Editor For Text To Speech With Natural Voices (Mae 2024).