Tekinolosi maualuga i totonu

Pin
Send
Share
Send

Maualuga-tekinolosi tisaini foliga muamua aliali mai i le tuai o le XX - amataga XXI seneturi. O se tuʻufaʻatasia o fealuaʻi, gaioiga ma maualuga tekonolosi. O lenei taʻiala e aofia ai le faʻaaogaina ma le tuʻufaʻatasia o mea taugata faʻaonapo nei ma mea fou faʻapitoa, ma o lea ua manatu ai e mamalu ma faʻaaloalo. E iloga i le faʻamamafaina atu o tusiata fale - o le filifiliga o avega avega o pou, faʻalo faʻalava, meafale malosi mea faigaluega.

Le talaʻaga o le sitaili

Talofa-tekonolosi na amata mai i le 70s o le seneturi talu ai. Lenei ituaiga sitaili o loʻo atagia mai i Europa ma Amerika tusiata fale. I Amerika, o muamua faʻataʻitaʻiga o le sitaili na avea o se faʻaauauina o faʻaonapo nei faiga i lena taimi. O le uluaʻi auala i le fausiaina o fale ma totonu na vave manumalo ai loto o le alualu i luma vaega o le sosaiete. I Europa, o le faʻataʻitaʻiga muamua lava o le faʻatinoina o le suiga fou o le Paris Pompidou Center, na fausia i le 1977 e Richard Rogers i le galulue faʻatasi ai ma Renzo Piano. Muamua lava, o le uiga faʻaalia i lenei fausaga ata sa le mautonu - o le toatele na iloaina ai ma le le lelei uiga. Ae i le alu o le taimi, o le galu o le faʻamalieina na faʻaitiitia, ma o lenei ua mafaufau le Farani i lenei galuega sili ona matagofie o se tasi o faʻatosina autu o le laumua ma o loʻo mitamita lava i ai.

I le 80s, hi-tech mauaina sili atu lauiloa. O le taimi lea na amata ai ona latou faʻaaogaina malosi mo le fausiaina o totonu.

Uiga ma uiga vaʻaia o le sitaili

A o faʻamatalaina le ituaiga-tekonolosi ituaiga, e faigata le le matauina o lona pragmatism ma minimalism. O le tuʻufaʻatasia o se faigofie ma i le taimi e tasi e le mafaamatalaina foliga geometric ma laina saʻo ma faʻagaioiga, o le aofia ai o masini tekonolosi maualuga i totonu o vaega taua ia o le itu. I totonu o tekinolosi maualuga, o mea masani o loʻo faʻaaogaina - palasitika, uʻamea, tioata, sima, chrome elemeni, faʻata o luga. O le faʻaaogaina lelei o moli e tele sona sao. O le laualuga o auiliiliga uma i totonu e lamolemole ma tutusa. O lanu e taofiofi, le faʻapaleni, e mafai ona i ai ni susulu malamalama.

O ai e filifilia le Hi-Tech style

O le maualuga tekonolosi ma alualu i luma o le hi-tech sitaili mafai ona talisapaia e ona po nei, lava ia lava, mautinoa pea fiainu mo novelty fiafia o faifai pea agaʻi i luma. O ia tali e lagolagoina ai le manaʻoga o tagata e ana mea fou, le faʻapitoa, manaia, faʻaalia lo latou fiafia i mea fou faʻasaienisi ua ausia ma e faigofie ona fetuʻunaʻi i suiga suiga.

Lanu faʻaaogaina i totonu teuteuga

Maualuga-tekonolosi totonu e puleaina e papaʻe, efuefu, uliuli, siliva paolo i lacquered po chrome ituaiga. O ia paolo na unaʻia faʻalauiloaina i le amataga o laʻasaga o le faʻatonuga. O paleta na taofi ai le toʻatele mai le faʻailoaina o lenei sitaili io latou lava totonu. O le teuteuga na foliga mai ua soona aloaʻia, leai se mafanafana i le fale. Talu ai nei, ua faʻalauteleina ai le palakalafa lanu lanu. E faʻaopopoina e le au gaosi oloa le latou lanu o latou taʻiga. Lanu mama pupula - lanumumu, lanumoana, lanumeamata, samasama - e talia fiafia e pei o ni faʻaaliga.

Mea ma metotia o teuteuga i totonu

I lenei itu, i le tuʻufaʻatasia ma tu ma aga masani mo teuteuga i totonu, e le faʻaogaina foi filifiliga - palasitika, tioata, uʻamea, faʻata faʻata. O mea masani e mafai foʻi ona iai i totonu, ae leʻo ni mea autu.

Pa

Malamalama paʻepaʻe - paʻepaʻe, sima, beige, malamalama efuefu, kulimi - e talafeagai mo teuteuina maualuga-tech pa. Ole tuutuuga autu ole mataʻituina ole monochrome. E mafai ona pogisa se puipui nai lo isi.

O mea nei e faʻaaoga mo teuteuga:

  • vali;
  • vali teuteu;
  • pepa puipui - manino, leai ni mamanu;
  • lapoʻa porcelain maa;
  • palasitika panels.

Malamalama-lanu puipui e masani ona teuteuina i uli ma papaʻe ata i totonu o se palasitika faʻavae.

O nisi taimi o vaega o puipui e teuteuina i mea masani pe faʻataʻitaʻi foʻi i maʻa, laupapa poʻo le paʻu. O loʻo faʻamalosia foi le faʻaogaina ole brickwork poʻo luga ole sima. O le mea mulimuli e mafai ona suia i ni clinker tile ma teuteuina sima mo sima. Faʻata tioata e lautele faʻaaogaina, mautu poʻo le foliga o se mosaic, o se lautele eria - mai le fola i le faʻalo.

E mafai ona valivali puipui i le vali o loʻo iai le pigi thermochromic. O lenei tini e mafai ona suia lona lanu pe a o le vevela suiga. Faʻafetai i lenei meatotino, le maeʻa avea foi ma atoa sui o le 'au o maualuga-tekonolosi totonu elemene.

Fogafale

O le fola iila o le a fetaui lelei i totonu o le malo o le chrome, palasitika ma tioata. E mafai ona avea ma maa faigofie, poselane stoneware, vinyl tile poʻo le laminate. O se filifiliga sili ona lelei mo totonu maualuga-tekonolosi totonu o le tagata lava ia faʻalaugatasi fola e mafai ona atagia mai ai le malamalama ma vaʻaia faʻateleina le avanoa o le potu. Faʻataʻitaʻi i maʻa masani ma uiga vaʻaia ma mamanu foliga sili atu. E le tatau ona i ai ni lolomi ma teuteuga luga o le foloa. O lenei ufiufi e foliga manaia, ae fai si faʻamalieina. Ina ia faʻamalieina lenei lagona, ua lava e faʻamalieina ai le tuʻufaʻatasia ma se tamai kapeta faʻatauaina ma se faaputuga umi. O fola ufiufiina i maa poselane poʻo tile e malulu tele, o lea e aoga ai le faʻatulagaina o le fola ma le faʻamafanafanaina e ala i le faʻapipiʻiina o le Warm Floor system.

Taualuga

O se maualuga-tekonolosi faʻalo e mafai ona teuteuina i se tu masani. O le faigofie, lamolemole, mautu lanu luga luga o le atoatoa backdrop mo po nei moli moli. O le isi filifiliga o le faʻapipiʻiina o faʻalo ua faʻamamaina i tuʻufaʻatasiga ma ato toso. Faila paʻu sinasina poʻo le matte PVC i paʻepaʻe, sinasina ma le uliuli paolo e talafeagai lelei mo lenei faiga totonu. O le aoga o ia faʻalo o latou mafai ai ona nanaina uaea mo moliuila poʻo moli aila, lea o le a faʻataulaitu ai le faʻalo.

Maualuga-tekonolosi totonu faitotoʻa ma partitions

O se faitotoʻa i totonu o se fale tekinolosi maualuga e tatau ona fetaui ma foliga autu o le faiga. E taliaina mea le faʻavae. Mo se faʻataʻitaʻiga, tioata, lea e fausia ai se manaia taʻalo o le malamalama ma le paolo, tosina mafaufau. Eco-veneer canvases e tatau ona filifilia i se faiga saʻo ma faigofie. Fausia i le fesuiaʻi eseesega uli, efuefu, paʻepaʻe paolo ma le faʻaopopoina o tioata poʻo faʻata laina, o le a latou ofi ofi i totonu o le maualuga-tekonolosi tusiata.

E mafai ona e avea se avanoa ma faʻapipiʻi se uʻamea totonu faitotoʻa. O lenei o se sili lelei filifiliga mo se sauā tama tane totonu.

O se itu taua o le hi-tech manatu o le totonu o le agavaʻa e agavaʻa, feaveaʻi ma vave suia. O le mea lea, iinei, pei o se isi lava mea, sliding ma gaugau faitotoʻa ma vaeluaina e sili ona talafeagai. Latou te faʻatagaina oe e suia le faʻavasega i le emo o le mata, vaevaeina le avanoa i ni vavaeʻese pe toe faʻatasia. Faatasi ai ma le latou fesoasoani, oe mafai ona vave liliu se tasi-potu potu mautotogi i le lua-potu mautotogi ma le isi itu. E manaʻomia ni faʻaseʻe e faʻatumu ai totonu i le ea ma le malamalama. Latou fesoasoani fesoasoani faatupuina le malamalamaaga o le saolotoga ma le avanoa. O vaeluagofie e faʻatumuina i uamea susulu totoga e ofi atoatoa i totonu, lea e faʻatumuina i austere "malulu" mea. O tioata e mafai ona malamalama, malulu, vali, teuteuina i se sandblasting mamanu pe faʻapipiʻi luga ma se ata ata. E ui lava i le foliga mai o le vaivai o le oloa, e lava le malosi ma le faʻatuatuaina. I le latou gaosiga, faʻaaogaina tioata faʻaaoga, lea, i luga o aʻafiaga, malepe i totonu o tamaʻi fasi ma le le maʻai pito. O le isi filifiliga o le triplex - o se multilayer mea, pe a malepe, o totoe tumau i luga o le ata.

Moli

O mea taua manaʻomia mo maualuga-tekinolosi luminaires o faigofie mamanu, manino laina saʻo, masani geometric foliga. Uma ma tioata oloa e talia. O ata lafoia e mafai ona malamalama, matte pe lanu. oloa e masani ona teuteuina i mea ole chrome. Talu ai o le agavaʻa ma le feaveaʻi e taua i lenei sitaili, e manaʻomia le maua e le paolo le mafai e suia tulaga ma faʻamalamalamaina le vaega manaʻomia i le taimi nei. O togitogi i luga o nofoaafi poʻo nofoaafi e talafeagai e pei o moli uila. O moli moli ma moli uila backlighting o loʻo faʻaaogaina lautele, faʻatagaina oe e aua le kiina le autu masini.

O le tutotonu tutotonu i totonu o sea totonu e ono matua toesea. Ua suia e moli aila ma moli faʻalo poʻo se moli moli ma se paolo sosolo.

Filifiliga meaafale

O le autu manaʻoga mo meaafale o le faigofie, faigata, malamalama ma aoga o le fausaga. I totonu o totonu, e sili atu le faia i se tamaʻi seti o oloa ina ia sefe ai le tele avanoa avanoa i le mafai. O meaafale e faigofie ona suia ma feʻaveaʻi saoloto e talia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laulau poʻo se auala savali i luga o uili, se sofa faʻaseʻe, se moega e, faʻatasi ai ma le fesoasoani a nai togafiti faigofie, e liua i totonu o se pusatu poʻo se laulau, o se laulau kofe e liua e avea ma se laulau 'ai.

O loʻo faʻamalosia e le au gaosi oloa meafale fou mo totonu maualuga. O lona tulaga e masani ona faʻafouina ma manaia tala fou. Faatasi ai ma i latou o tioata poʻo uʻamea shelving, nofoa faia i le masani ai po o le siʻosiʻomaga paʻu ma chrome faaofiina, tioata po o laulau palasitika.

Faigofie geometric foliga e masani mo upholstered meaafale. O le ie ufiufi na faia i ie mafiafia anti-faaleagaina ie i paʻu le paʻu poʻo le paʻu. O le toʻafilemu e mafai ona faʻavaivaia i aluga susulu.

Oe tatau ona iloa o le maualuga-tekonolosi sitaili soʻo se meafale fou meafale o faigata, faigataʻoga foliga e matua talafeagai.

Faʻaaogaina o ie i teuteuga faʻamalama

I totonu o le "malulu" totonu o lenei sitaili, masani ie ie e masani ona le faʻaaogaina. Lenei, o la latou matafaioi o loʻo faia e uʻamea tauaso, Iapani panels poʻo taumamaina faʻaseʻe pupuni tauaso. A fai o ie pupuni o loʻo iai, e naʻo le faʻaupuga o mea ua taʻua i luga e aliali mai. O pupuni e masani lava o ni maʻila faigofie o paʻepaʻe, efuefu, uliuli poʻo le beige ie. O lo latou pito i luga o loʻo nanaina i le faʻalo o le taualuga ma e faʻapipiʻi atu i le sana ua faʻapipiʻi i totonu. E leai ni elemeni teuteu.

Mea e faʻaaoga ma teuteuga

Hi-tech e le taliaina le tele o mea faʻaaoga. O elemene teuteuina totonu o totonu o uamea iila ma tioata vaega ma fausaga - laulau ma chrome vae, alumini fata, agamalu tioata pusa. O se tutusa foliga mafai ona faia e se tisaini oloa - o se nofoa o se le masani ai foliga poʻo se laulau ma moli. O le sitaili e faʻaalia e ala i le matala talanoaga. O le mea lea, o le faʻalo ma puipui e masani ona teuteuina i paipa uʻamea. Ma, o le mea moni, o le "sosaiete maualuga" o ia totonu - masini faʻaonapo nei masini - o se chrome-plated pusaaisa, ogaumu, microwave ogaumu, ogaumu, TV ma le tele laupepa, se leo faiga, se laulau ma se faʻaaliga.

Faʻataʻitaʻiga o teuteuga i totonu o fale

Pe a teuteuina se mea maualuga i totonu, soʻo se auiliiliga e fesoʻotaʻi ma tala faʻasolopito e le talafeagai. E le tatau ona e faʻaaogaina meaafale laupapa teuteuina, tusa lava pe o le a le matagofie e ono foliga mai ia te oe. O aitema tetele o le a faʻapipiʻiina le potu e le manaʻomia. O aso nei o totonu e manaʻomia ni faigofie foliga, saʻo, mama laina, feaveaʻi ma agavaʻa.

Faapaologa / auala

O mea masani ma mea gaosia e fetaui lelei mo teuteuga - o maa, maa faʻapaologa, laupapa PVC, tioata malamalama ma malulu, pepa faʻamaonia le gaoia, vali vali vali ma vali vai-faʻavae ma le faʻaopopoina o lanu. E manaʻomia le mafaufau i totonu totonu i se auala e tumau ai le tele o avanoa avanoa. E sili atu le lafoa o mea uma soʻona totoʻa, faʻatapulaʻaina o tatou lava tagata i totonu o ofu e iai ni faʻataʻavale faʻataʻata ma se nofoa faʻatulagaina ma se fata mo seevae. E tatau ona lava le avanoa e minoi saoloto ai. E mafai ona e tuʻua puipui e aunoa ma se teuteuga, ae a fai o totonu na foliga mai e fiu tele mo oe, faʻaopopo se paʻi faʻamafanafana e ala i le tautau o nai ata i le uliuli poʻo le papaʻe o laupapa faʻamaʻi.

Potu malolo

A teuteuina se fale tele, e tatau ona e lafoa ni elemeni o loʻo aliali mai i potu masani o potu malolo. Lenei o le a ave le faʻamuamua i onapo nei masini poto.

I totonu o lenei potu, o le tasi-lanu le faʻaituʻau pa puipui teuteuina o le a fetaui lelei ma le susulu iila pupula ma se malu, laconic faʻalo. I luga o le foloa, o se kapeta umi-faʻaputuga kapeta mafai ona avea ogatotonu tulaga. O se nofoa faʻatofilima poʻo se sofa e mafai ona avea o se lanu lanu. Ole mea taua ole sasa malamalama e tasi ma e le toe faia i isi faʻamatalaga i totonu. Ua leiloa le aoga o puipui TV, ae o le a sili atu le talafeagai o le curbstone poʻo le fata faʻamalama poʻo luma ma tioata luma ma au au o le chrome. Tusa lava pe o loʻo tu le TV i luga o le puipui, e mafai ona e tuʻuina se remote control i luga ole kapeneta, tuʻu se audio system poʻo se set-top box. E mafai ona nana le TV ile tua atu o sliding panels e alu ese.

O se taʻamilo taofiofi pe fausia-i totonu ma se faʻaonapo nei tisaini o le a avea ma sili lelei teuteuina mo se maualuga-tech potu malolo.

E aoga le tuʻuina atu o le fiafia i meafale multifunctional suia meaafale. Lenei o le a fesoasoani ia te oe e ala i le laʻititi ifo o aitema ma tausi le tele avanoa pe a mafai.

O se potu vateatea e mafai ona suʻesuʻeina i le malamalama lelei o vaega poʻo le teuteuina o faʻaleoga.

Ina ia toe faʻaolaola le tekonolosi avanoa o le lalolagi o mea faʻaonapo nei mea faigaluega, ua lava naʻo le faʻaopopoina o ni laʻau tetele i le teuteuina o le potu - o se ficus poʻo se teuteuina niu.

Umukuka

O meaafale umukuka maualuga-tekonolosi e avea o se susulu faʻaaliga. Faʻasaga i tua atu o le malamalama - paʻepaʻe pe efuefu pa, e foliga faapitoa faʻaalia ma malosi. O le headset mafai ona mumu mumu, lanumoana, lanu viole, samasama pe lanumeamata. O le apron umukuka mafai ona faia i poselane stoneware, tioata poʻo uamea. Mo le foloa, e mafai ona e faʻaaogaina ni maa faigofie o le keramika, o maa e faʻatatau ai i le paila, laminate poʻo le fola o le vinale. O le tuʻufaʻatasiga e atoatoa faʻamalosia e elemeni elemeni - chrome-plated vae mo le pa counter, tagata e uu mo tioata, taualuga nofoa. Faʻailoaina mata e mafai ona pupula - malamalama pe matte.

O le autu teuteuga o le umukuka o chrome poʻo tioata masini - ogaumu, ogaumu, pulou, ogaumu ovevela, pusaaisa. O se mea fai meaʻai, o se ulo eletise, o se kofe, ma isi mea faigaluega e faia i le ilaila palasitika, uʻamea poʻo se ipu malamalama o le a faʻatumuina atoatoa totonu o le fale. Moli e tatau ona tufatufaina i le sone. O le 'aiga' aʻai, kapoti ma luga o loʻo faʻamalamalamaina eseese. O fugalaʻau fou i totonu o ia umukuka e seasea taunuʻu malo. Peitai, i le i ai o se avanoa tele, o le lanumeamata tagata nonofo i teropika latitu o le a aumaia le mafanafana ma le lotogatasi.

I potu potu pe afai o le umukuka o loʻo pipii i le potu malolo, e mafai ona faʻatapulaʻaina i se tioata poʻo le palasitisi sliding partition, bar counter.

Faletaele ma faleuila

Maualuga-tekonolosi teuteuga faletaele o se sili lelei manatu. E oʻo lava i le pito laʻititi e mafai ona faʻalauteleina vaʻaia ma faʻaali malamalama ma faʻata. O le pa atoa e mafai ona teuteuina i se faʻata tioata, ma vaʻaia faʻaluaina se tamaʻi potu. O fata tioata fausia i totonu o se maʻa o le a foliga manaia. O paipa o Chrome, fata, o le ie solo vevela, ma le ie tautau mo mea e faʻaaoga i le faletaele e faʻaofo ai le fale taele ma faʻaonapo nei.I se faʻaopopoga i luga, e mafai ona e faʻaaogaina uʻamea poʻo tioata tufatufaina mo suavai fasimoli, pulumu nifo, se ipu fasimoli ipu.

O le palamaina i lenei faiga e faigofie ona faʻatulagaina foliga ma faʻamatala manino. O le tapu e mafai ona faia i uʻamea poʻo tioata.

O puipui ma fola e sili atu ona faʻalelei i maa o le keramika poʻo mosaics. E manaʻomia le filifilia o mea e faʻaumaina i paolo masani o sitaili - paʻepaʻe, efuefu, uliuli, susu, siliva. E mafai ona e filifilia ni mea mūmū sesega, samasama poʻo se lanumoana e avea o se faʻaaliga. Lenei mafai ona avea ma pupuni pupuni susulu poʻo se palasitika kapeneta. Nai lo o se pupuni, oe mafai ona faʻaaogaina se tioata vaeluaina tuʻufaʻatasia i le ata o le taʻele. E mafai ona aofia i totonu o le afifi pe faʻatau eseʻese.

O se faletaele na tautau i le puipui ma se ipu mafiafia o le chrome e sili ona talafeagai i le faiga maualuga. Mo se faʻapipiʻi natia, e tatau ona e faia se atigipusa pe faʻasolosolo le puipui atoa, o le mafuaʻaga lea ua vaʻaia ai ua faʻaumatia le avanoa. O le mea lea, e aoga le tuʻuina atu o le fiafia i se malamalama susulu maeʻa, lea vaʻaia tauia mo nei leiloa. O le isi elemeni elemeni i totonu o le faletaele e mafai ona avea ma vai mama, lea o le a alu lelei ma le chrome-plated pulumu ipu ma faleuila pepa umiaina.

E le o iai i taimi uma se nofoaga mo le taʻele i se faletaele tuʻufaʻatasia. I lenei tulaga, e mafai ona suia i se potu taʻele ma pe leai se fata. O se fale taele ma se apefai apamemea ma tioata faitotoʻa o le a ofi i totonu o le ea. Afai e tatau ai, oe mafai ona vavaeʻese le faleuila eria ma se manino vaeluaina.

Potumoe

O le teuteuina o potumoe maualuga-tech o le a le ofi uma tagata tofo. O se potu mo malologa ma malologa e le tatau ona liua i se tekonolosi sone. Mo le fausiaina o le siosiomaga manaʻomia, o ni nai auiliiliga uiga o le a lava - chrome moli, o se faʻaata minimalist kapeneta, o se tioata vaeluaina le potu laʻei, o se moega leai ni teuteuga elemeni, ae faʻaauupegaina ma le LED fasimea poʻo moli uila. O le malamalama pupula avanoa avanoa fausiaina le malamalamaaga o le moega opeopea, lea, ioe, e talafeagai mo se sci-fi sitaili. Ina ia faʻamaluluina le "malulu" austere atemosifia o totonu o le tekonolosi, ina ia sili atu le mafanafana o le a fesoasoani ie ie - aluga vaivai, palanikeke ma pupuni. Aua neʻi galo e uiga i se kapeta monochrome vaivai o le a lagona lelei i taimi uma e te laa ai i luga. O faʻamanuiaga manuia o teuteuga potu moe hi-tech o loʻo faʻaalia i le ata oi lalo.

Tamaiti

Maualuga-tekonolosi e le talafeagai mo le potu a tamaiti. Ae mo se talavou, o ia "meatotino" o le miti mulimuli. Matagofie meaafale taugofie, o se laulau uliuli tioata ma uʻamea elemeni, e le masani ai foliga malamalama, mea faʻaonapo nei ma isi masini tekonolosi o le a le tuʻua ia le popole O ia fofo o le a fiafia ai le tagata nofo i le potu, tusa lava pe o le a lona itupa.

Faaiuga

Maualuga-tekonolosi sitaili e lelei atoatoa mo se tamai potu tasi potu ma se lautele tumaoti maota. O le manino o laina ia malamalama lelei ai potu ma faʻapitoa. Peitai e le o lona uiga e le mafai ona malolo iinei pe a maeʻa le televave o le ola i aso uma o le olaga. I se isi itu, o le leai o ni auiliiliga e le manaʻomia, o le tele o le ea, malamalama ma le avanoa i totonu o totonu e saofaga i le lelei malologa ma malologa. Ma e mafai ona e faʻaopopo sina mafanafana ma faʻamafanafana ile fesoasoani mai o ie, se kapeta vaivai poʻo se kapeta lalaga i ou lava lima.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Arrest of Dolphins Linebacker Rey Maualuga: The Strip Club Surveillance Video (Mae 2024).