Fuafua totonu o se fale o 45 sq. m

Pin
Send
Share
Send

Fuafua fofo e te manaʻo e faʻaoga pe a toe faʻafouina se nofoaga malolo masani ona le mafai ona faʻaoga ona o lona laʻititi eria. E manaʻo le au e ana mea totino e fai le fale mautotogi pe a mafai, ae e le o taimi uma e mafai ai: o puipui avega e faʻalavelave pe leai foi se tupe mo a tisaini uma. Ina ia mautinoa e le tumau le toe faʻaleleia atili, e tatau ona manino fuafuaina. O gaioiga uma mo le faʻatulagaina o nofoaga ma fale e tatau ona valivali, galue auiliili. Afai o se tagata fuafua e faia toe lipea na o ia lava, i lenei laasaga o le a ia manaʻomia lava le fautuaga a se poto masani faʻapitoa (tisaini po o tufuga). Ole faʻaleleia ole auala e faʻaleleia ai le fesoasoani lea e sefe ai le tupe mo le ana mea totino ma faʻaititia ai le taimi faʻaalu i le faʻamaeʻaina o galuega Tele faalagolago i le tele o le potu. Lalo o ni faʻataʻitaʻiga o le mamanu o se fale mautotogi o 45 mita.

Faʻatulagaina agavaa

45 mita o le vaega o le masani ai tasi-potu poʻo le lua potu potu. E i ai a latou ata eseese, aoga o potu, o lea i le taimi o le fuafuaina o se potu, e tatau ona e malamalama loa i le aofai o potu o le ai ai i totonu o le potu, ma faʻavae i luga o lenei, atiaʻe se poloketi poloketi. Afai na faʻatau e se tagata se fale tatala-plan, o lona uiga o le a sili ona faigofie mo ia, talu ai na te le manaʻomia le talepeina o iai nei puipui, ua matua saoloto lava o ia i ana faʻaiuga. E mafai ona liliu le 45-mita fale mautotogi i le tasi avanoa lea e leai se maʻa vaevaega i totonu o se umukuka ma se potu, ma naʻo se faletaele e puipuia i lalo e se puipui. Afai o le fale mautotogi e 3 faʻamalama, ona sili atu lea ona liliu i totonu o se kopeck fasi poʻo se euro-fale mautotogi. E fuafua potu, e mafai ona e faʻaogaina polokalame:

  • Fuafuaga Astron;
  • IKEA Fuafuaga umukuka;
  • SketchUp;
  • Planoplan;
  • Sweet Home 3D;
  • PRO100.

    

PolokalameVaega:
Astronfaigofie;

saoloto;

e i ai ni ata sili ona lelei.

Tusi ataua i ai se maua fua, totogi faʻamatalaga;

e i ai se faigofie interface;

mafai ai ona fausia se maualuga-lelei tolu-dimensional mamanu ma le agavaʻa e saini ai le fua o tagata taʻitasi elemeni.

Malie Aiga 3Dlelei mo tagata amata;

fesoasoani e fausia ni galuega faigofie;

e i ai le Lusia, Igilisi faʻamatalaga o le polokalama.

    

Features o le mamanu o se tasi potu potu o 45 sq. m

Fale mamanu 45 sq. m e masani ona fesoʻotaʻi ma le fesuiaʻiga o se potu e tasi i totonu o se potu matagofie ma se umukuka tele (sili atu ma le 10 mita), o se potu lautele, o se mafanafana sikuea-foliga potu. O se potu e tasi le potu, lea e 45 mita le umi, e faigata ona valaʻauina e laʻititi, e tele foʻi manatu e mafai ona faʻatinoina i totonu, ma avea ai le potu e masani ai ma le manaia i se potu manaia. Tele faalagolago i le tagata lava ia fiafia i le tagata e ona meatotino. Na te filifilia le lanu lanu o totonu lumanaʻi. Pe a toe faʻafouina se potu se tasi i se fale fou, e sili le faʻaaoga o pupuni o le pastel: beige, papaʻe, asu, efuefu. Lenei o le a vaʻaia faʻalauteleina le potu, faia ia lautele a mafai. I le taimi o le atinaʻeina o se fuafuaga poloketi, e sili atu le faʻailoa muamua i vaega autu o le potu: umukuka, potu malolo, faletaele. E manaʻomia le mea lea e filifili ai le lanu lanu manaʻomia. Afai o se aiga ma se tamaititi nofo i le fale (le tasi le tamaloa poʻo se fafine), lona uiga o le sili i totonu tali o le zoning o le potu malolo faʻaaogaina eseese lanu o puipui, fola ma faʻalo.

E oʻo lava i le faʻatulagaina o nofoaga, e tatau ona 'aloʻese mai i lanu eseese

    

Tuufaatasiga o lanu e luaTulaga talafeagai mo odnushki 45 mita
Paʻepaʻe Paʻepaʻe
Lanumeamata Mumu
Puli, moli
Efuefu, beige+
Ash piniki, penina+
Kulimi, paʻepaʻe+
Fuchsia, lanumoana+

    

Features o le mamanu o se lua-potu mautotogi o 45 sq. m

O se potu e lua potu ma na o le 45 sq. m ua manatu laitiiti. E masani ona iai se umukuka laitiiti (6-7 mita) ma 2 potu (12-16 mita). O le atinaʻeina o se poloketi faʻavae e faʻamoemoeina i le faʻataʻatiaga o potu. Afai latou te vavaeʻese, ona le mafai lea ona e talepeina pa, naʻo le galue i luga o lanu o nofoaga ma fale. O se fale mautotogi ma potu sosoʻo e tatau ona toe faʻaleleia. O potu felataʻi e tuʻua e le tasi le isi. Afai faʻatekinolosi e le sologa lelei lea, ona mafai lea ona e faʻafesoʻotaʻi se tasi o potu ma le umukuka poʻo le auala savali i le aveʻese o puipui e tuʻueseeseina. Faatasi ai ma le fesoasoani a sea toefausiaina, oe mafai ona maua se Euro-duplex po nei. O le leai o ni puipui o le a maua ai le potu avanoa faaopoopo. Ae o suiga e le manaʻomia, afai o se aiga ma se tamaititi nofo i le nofoaga, ona tatau lea ona e taumafai e tuʻua potu. E tele auala e faia ai lenei mea:

  • tipi le faitotoʻa mai le potu i le umukuka, faʻatonu le avanoa i totonu;
  • faʻaititia le hall hall, faʻatele le potu vaʻai;
  • faʻaititia le hall, faʻalautele le ala savali.

Aofai o tagata nonofoManatu
Matua + tamapotu potopoto-umukuka tuʻufaʻatasia;

potumoe a matua e aunoa ma se faʻamalama;

potu a tamaiti - ma se faʻamalama.

Matua + tama2 potu pepe ma faʻamalama;

potumoe a matua e aunoa ma se faʻamalama;

potu faʻa-umukuka e 1 faʻamalama.

    

Faatonuga Stylistic

Ina ia foliga fealofani le fale mautotogi, oe manaʻomia le faʻatumuina totonu o potu uma i le tutusa ituaiga (maualuga-tekonolosi, minimalism, loft faiga, Scandinavian faiga, baroque, atunuʻu, ma isi). E faʻatagaina le tuʻufaʻatasia o sitaili faʻatonuga, ae e tatau ona faia lenei mea pe a uma ona feutagai ma le tisaini. Ina ia foliga totonu mamalu ma mamalu le pito i totonu, e mafai ona e filifilia le paʻepaʻe e avea ma lanu autu ma faʻavaivaia i lanu lanu eseese. O le a faʻamalieina le paolo ata ata. O teuteuga puipui e tatau ona faigofie ma puʻupuʻu. O faʻataʻitaʻiga tetele ma le faʻalanuina o le stucco e faʻalavelave lava i tamaʻi potu. Mo tamaʻi potu e tasi le potu poʻo le lua potu, o le sitaili a Scandinavian e sili. Totonu faia i lenei sitaili foliga faigofie, ae sili ona mafanafana. I totonu o tamaʻi potu, o lanu nei e tuʻufaʻatasia i foliga e sili ona lelei:

  • sesega piniki, lanu viole, lanumoana;
  • kulimi, samasama, moli;
  • penina efuefu, paʻepaʻe, lanumoana lanumoana;
  • kulimi, moli, sukalati.

FaigaLanu
Atunuʻubeige;

lactic;

uliuli (leo mo meaafale);

Art Decolactic;

Ivory;

enaena enaena;

Masanilanu paʻepaʻe;

auro;

terracotta;

Baroqueauro;

maamora;

emaramu;

Aso neiazure;

lanu paʻepaʻe;

enaena enaena

    

Vaega i sone

O le Zoning o se taua mataupu faʻavae o totonu fuafuaga mo se fale o 45 mita. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i se potu e tasi, ona fautuaina lea ia tuʻufua ese le potu i ni potu eseese o le potumoe ma le potu malolo. E faia lenei mea e ala i le faʻapipiʻiina o le laupapa, se tamai kapeneta, se laupepa, pe naʻo le faʻaaogaina o se lanu lanu eseʻese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le potu moe potu e mafai ona faia i totonu o le pastel palette, ma le potu malolo - i le mauoa ma mauoa lanu. O le a mafai foi ona vaevaeina potu i totonu o se sone faʻaaogaina multilevel fola ma faʻalo. O le moega e tuu i luga o le pulelaa, ma le sofa o lo o faapipii i le potu malolo tumau i luga o le foloa. O le faʻailoaina o nofoaga ma fale e tatau ona amanaʻia tulafono masani ole faʻamalamalamaina o moli. Afai o le potu e 2 faʻamalama, ona tatau lea ona zoned ina ia i ai se faʻamalama i uma potu moe ma le potu malolo. Afai e naʻo le tasi le faʻamalama, ona tatau lea ona faʻapipiʻi moli malolosi i le itu e le o malamalamaina o le potu.

    

Potu-umukuka

Fale e tasi le potu 45 sq. m, lea na aveʻese ai le vaeluaga o le potu ma le umukuka, ua taʻua o le potu potu. A o le i faʻataunuʻuina sea toefausiaina, e manaʻomia le faʻamalamalamaina o le ono maua lona faʻatulafonoina. Ma, mo se faʻataʻitaʻiga, i Khrushchev fale ma kesi kesi e faigata lenei: o umukuka i le tulafono e tatau ona i ai se faitotoʻa. Faʻavaeina o se potu potu potu amata i le filifiliga o fola. I totonu o le umukuka, e tatau ona teteʻe i le susu, ma i le potu malolo e mafai foʻi ona e taʻoto kapeta poʻo le linoleum. Lenei o le a otometi lava ona utaina nei 2 sone. Oe mafai foi sone le potu faʻaaogaina pepa puipui o lanu eseese ma ituaiga. E le gata i lea, o le umukuka eria e mafai ona faia i susulu lanu (pei o le umukuka seti), ma le potu malolo mafai ona liua i se mama potu i se masani sitaili. O isi taimi e tuʻu eseʻese ai e le au mamanu vaega o le potu ma le umukuka ma le pa e faʻatatau i le pa, ae tatau ona faʻatatau i le faiga lautele i totonu.

    

Kapeneta

I totonu o le potu e lua potu o le 45 m2, o se tasi o potu e mafai ona faʻaauupegaina o se ofisa. Mo nei mafuaʻaga, e sili atu le filifilia o se tamai potu ma toe faʻafouina i se ofisa sitaili ina ia leai se mea faʻalavelave i le galuega. Afai e te manaʻo e tuua ni potu malolo se 2 i le fale mautotogi (mo le tamaititi ma matua), ona mafai lea ona e alu i le togafiti ma faʻaititia le potu tele, o lona uiga vaevaeina i se vaeluaga vaeluaina. O lona iʻuga, e te maua potu e 2 tusa ma le 10-12 mita taʻitasi ma faʻamalama ma le 1 potu 6-8 mita e aunoa ma se faʻamalama. E mai i le vaega mulimuli na faia ai le kapeneta. O le faʻamalama e filifili mo le vaega o galuega. O se faʻataʻatiaga tutusa e talafeagai foi mo nofofua potu, naʻo le iuga o le a lua potu: ma ma aunoa ma se faʻamalama. Oe le tau manaʻomia foi ona tuu se sofa i le ofisa. Ua lava le tuʻuina o kapoti uumi ma tusi ma pepa talafeagai, faʻapea foʻi ma le kesi komepiuta ma le nofoa. Talu ai o le ofisa o le a sau e aunoa ma se faʻamalama, oe manaʻomia le popole i moli. E le tatau ona faʻatautau se moli lapoʻa, latou te faia:

  • Moli uila;
  • lamepa laulau;
  • puipui sconces;
  • moli moli i tafatafa o le laulau.

    

Potumoe

I totonu o le tasi potu potu, e faigata ona faʻailoa le nofoaga o le potumoe e aunoa ma le leiloaina o le aoga o le potu. Afai e te faʻapipiʻiina le sili atu ma le tasi le mita-umi moega i totonu o le potu, ona suia atoa lea o le potu e tasi i se potumoe. O le a faigata ona valaʻaulia malo iinei. Ma se sofa, o le potu o le a foliga mai o se potu malolo, ae e le toʻa le moe i luga o ia. O le mea lea, o le galuega a le tisaini i lenei laasaga o le sailia o se paleni i le va o galuega, aulelei ma faigofie ma faʻapipiʻi se moega ma se sofa i le tasi potu e aunoa ma le leiloa sitaili. E masani lava ona fofo le faʻafitauli ile faʻapipiʻiina o se pulelaa. O le foloa i le tasi itu o le potu e alu aʻe i luga, ma o se moega ma laulau i autafa o loʻo faʻamau i luga o le pulelaa. E mafai ona ufiufiina i se faʻapaologa (pe a faʻatagaina e le sitaili) pe tuʻua i tua se sikurini. I le vaega o totoe o le potu, o se sofa, o se laulau kofe, ma nisi kapoti e tuu. Pe a faʻaaogaina le pulelaa, e mafai ona e faʻataʻitaʻia ma paolo o le lanu e tasi.

  • fai le potumoe vaega i pupula malu (lanumeamata malamalama, piniki, lefulefu, ma isi);
  • valivali le potu malolo i sili atu saturated ma e oʻo paolo pupuni.

    

Teuina i totonu ma nanaina teuina

O le tele o mea e masani ona teu i potu o tamaʻi potu. O le mea lea, e tatau ona e faʻaaogaina centimita uma o lou fale. O le faʻaleleia o le avanoa o se luitau tele pe a fuafuaina se tamai fale mautotogi. Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i se potu moe eseʻese ma se faʻamalama, ona tatau lea ona e faʻaaogaina le avanoa i autafa o le faʻamalama, lea e masani ona le amanaʻiaina. Ina ia faia lenei mea, saʻo i lalo o le windowsill ma i autafa o le faʻamalama, e tatau ona faʻapipiʻi fata mo tusi, faʻatagata ma atavali. O le a foliga manaia ma le masani ai. O kapoti uma i le fale mautotogi tatau ona oʻo i luga o le faʻalo. Vaega o le potu e mafai ona puipuia i fafo e fausia ai se ofu. Faʻapea foi i le fale mautotogi oe mafai ona maua ai le tele o ituaiga nofoaga mo le teuina o lavalava:

  • podium;
  • pusa i lalo o le moega;
  • fatafata faʻapitoa;
  • fola tautau;
  • fusi seevae;
  • tamaʻi loka loka;
  • laulau ma loka loka i totonu;
  • mātau puipui.

    

Filifiliga meaafale

O meaafale mo se tamaʻi fale e faʻatau e faʻaoga pe a mafai. Sili atu e filifili se lua moega poʻo se sofa i le mea e mafai ona e teuina uma moega. O le ituaiga o meaafale e tatau ona faʻatusatusa totonu o le fale. E le taliaina le faʻafefiloiina o faʻatonuga. E sili ona talafeagai le faʻatauina o meaafale mo se fale mautotogi i le faleoloa e tasi mai le tasi fale gaosi mea. Afai o le moega ma lavalava o se tasi monolithic seti, e foliga matagofie ma manaia. Afai e le mafai lenei mea, ona tatau lea ona e filifilia ni ofu fou ma laulau e faʻafetaui le lanu ma le faiga o le moega ma totonu o le potu. Oe manaʻomia e filifili modular kapoti ma pusa e mafai ona ofi uma mea talafeagai. E tele fale gaosi meaafale mo tamaʻi fale mautotogi i aso nei. O sili lauiloa o:

  • Ikea;
  • Dana;
  • Dyatkovo;
  • Techservice, ma isi

    

Teuteu ma moli

Teuteuina o se potu faʻalagolago i le aotelega vaʻaiga felanulanuaʻi o le potu. O totonu o le potu e le masani ona manaʻomia le i ai o obligatory teuteuina teuteuina, faʻatusa, atavali, fugalaʻau totonu. Faʻatasi ai ma le minimalism, o nei auiliiliga uma o le a le toe totogiina. Afai e faia le fale mautotogi i se faiga faʻafiafia, ona manaia lea o mea laiti aulelei. E tatau ona filifilia lelei e tusa ai ma le lanu lanu o le fale. I le alasavali, ia mautinoa ia tuu se faata atoa-umi. Ae mo moli, tele faalagolago i le mafuaʻaga o le potu. O le potumoe e le tatau ona avea ma potu pogisa, ae o le tele o moli o le a le talafeagai iinei. E aoga le filifilia o lamepa mo laulau i tafatafa o moega mo le faitauga ae e te leʻi alu i le moega, ma faʻapipiʻi moli malamalama ma le pogisa o le faʻalo. O le a latou ofi atoatoa i totonu o soʻo se mamanu totonu.

Chandeliers o le a talafeagai i le potu malolo ma i le umukuka, ma puipui sconces mafai ona tautau i le auala savali.

    

Faaiuga

A o toe faʻafouina se tamai fale mautotogi tulaga-euro, o le autu galuega o le vaʻaia lautele le avanoa. A faʻapea e lelei ona faʻapipiʻi nofoaga, ona foliga mai lea o le fale e sili atu lona telē nai lo lona 45 sq. m. Ina ia faia lenei mea, oe manaʻomia le filifilia le sili sili ona lelei tuʻusaʻo sitaili o le fale, meafale meafale ma sulu malamalama. E tatau ona manatuaina o le malosi lanu eseʻese e le talafeagai mo tamaʻi potu, o lea la o se tuʻufaʻatasiga o paʻu oona paolo e tatau ona aloese mai ai. E le fautuaina foi e vali puipui i paolo pogisa, aua o le a faʻaititia ai le fale. O le pupula o le potu, o le tele o le a aliali mai. Ma e oʻo lava i se potu e tasi le potu, e le tatau ona e tuʻuina se moega faʻalua ma se faamalu orthopedic. E naʻo le tatau lava e faʻatau meaafale talafeagai ma fuafua saʻo le faʻatulagaina o vaega e lua i le potu: potumoe ma le potu malolo. O teuteuga ile fale e faʻamoemoe lava ile lelei o meaafale.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Untitled (Mae 2024).