Lanu sinapi i totonu totonu +75 ata

Pin
Send
Share
Send

Mustard lanu i totonu e talisapaia i taimi uma, faʻafetai i lona lava tutoʻatasi ma agavaʻa. E i ai le tele o ituaiga o paolo, vaʻaia i ala eseʻese: e faʻamoemoe uma lava i le sili atu o le samasama poʻo le enaena i le lanu. Faʻaopopo e Brown le mafanafana ma le mautinoa i le samasama.

Mustard e le faʻaitaita, faʻanoanoa, mafua ai le popolevale pe le fiafia. E taalo faʻalagolago i le itu o le malamalama: i le susulu malamalama e sili atu samasama, i le malamalama le malamalama e avea pogisa. I taimi uma, sa ia fesoʻotaʻi ma le tamaoaiga, tamaoaiga, ma le tutoʻatasi. O se paolo toʻafilemu lea e maua ai le potu mautu ma muamua.

Foliga lanu

O mea lelei e:

  1. Manatu mo oe lava - o lenei lanu o le a avea ma sili ona malosi i soʻo se totonu;
  2. Mafanafana - o le tele o le enaena, o le sili atu le mafanafana na te aumaia;
  3. Fetuutuunai - o le a foliga ese mai i totonu eseese. E mafai ona suia faʻalagolago i le moli, o le siosiomaga talaʻaga;
  4. E mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tele o isi lanu;
  5. Fetaui lelei mo uma masani sitaili ma aso nei;
  6. E mafai ona faʻaaogaina i le ata o soʻo se fale;
  7. E le mafua ai le lelava. Na te aumaia se lagona o le mafanafana ma le mafanafana.

    

A e galue ma le sinapi, oe manaʻomia le amanaʻia o nisi o ona foliga. E le o se faigofie lanu ma e i ai ni tulafono mo lona faʻaaogaina:

  1. E i ai le faʻatapulaʻa lisi o lanu e mafai ona avea o se soa;
  2. Ma le mumu, loloto lanumeamata ma isi lanu, e matua le faʻatasia;
  3. E manaʻomia se potu lautele ma malamalama, i totonu o se tamaʻi potu o le a pogisa, faanoanoa ma faʻaputuputu.

    

I totonu o le potu malolo

Afai e te faʻaaogaina le sinapi i se paleni auala, i le amanaʻiaina o le aoga gaioiga o le potu, lona faʻamalamalamaina, oe mafai ona mauaina tulaga ese iʻuga. O le sinapi lanu e mafai ona avatua i le potu malolo se aristocratic ma e oʻo lava foliga vine. O le potu o le a sili atu le mafanafana.

E ui o lenei lanu e le masani ai totonu, ae ona o lona mafanafana e mafai ai ona mafaufauina o se masani. Afai e te manaʻo e teu le potu malolo i se matagofie foliga, o lenei o le sili maua sili. E le gata i lea, o meaafale laʻau o se mea taua tele o masani masani, e alu lelei ma le sinapi, fausiaina le fealofani o lanu.

O puipui o le sinapi i totonu o le potu malolo e manaʻomia le faʻaeteete i ie o loʻo i totonu o le potu ma le teuina o meaafale i luga o le fale (sofa, nofoa faʻataʻavalevale), ma e masani lava o lona ogatotonu lea. Mo se faʻataʻitaʻiga, o mea lava e tasi e le tatau ona faʻatusatusa i puipui o le sinapi, aua o le a foliga faʻavalevalea. Ia manatua le paleni, oe mafai ona vali na o le tasi puipui i le potu i le sinapi. Afai e te manaʻo e taalo i se paolo malosi, e mafai ona e taumafai e taʻalo i ni eseesega. Mo lenei, matagofie uliuli faʻaaoga e mafai ona tuʻu i luga o le autu talaaga.

Afai e i ai le sofa sinasina-sinasina i totonu o le potu malolo, ona lava lea a le tagata lava ia ma e le manaʻomia ni faʻaopoopoga teuteu teuteu. E mafai ona e faʻapaleniina le nofo fealofani o sea sofa ma le le faʻaituʻau o talaatu o le potu i le faʻaopopoina o pupuni i totonu o le lanu e tasi. O le filifiliga o meaafale i se paolo samasama sili atu o le a fesoasoani e faia totonu totonu ma le le faʻaituʻau i tua ma sinapi-lanu meafale. O le fola laʻau malamalama poʻo le malamalama e fetaui lelei ma meaafale lanu-sinapi.

    

I le potumoe

O le sinapi e masani ona faʻaaogaina a le mo le teuteuina o le puipui poʻo le faia o ni mea tetele i totonu e faʻaaoga ai, mo se faʻataʻitaʻiga, sofa poʻo pupuni. O duet sili ona alualu i luma e maua mai i moli malamalama masani o lanu mafanafana. O se paʻaga lanu sili ona lelei i le potumoe o le a papaʻe, sukalati, beige.

    

I totonu o le potumoe, o le lanu o le sinapi e mafai ona faʻaaogaina o pupuni, kapeta, ie moega ma, ioe, pepa puipui. E foliga manaia mai i le potumoe ma ie vaivai lanumeamata. O sea potu o le a maua i totonu e foliga maloloina maloloina.

Filifilia mea e fai i potumoe e sili atu ona faigata. E manaʻomia pa pogisa ma paolo o isi aitema i totonu o le potu. Faʻataʻamilomiloina e leo mama, o le sinapi o le a foliga mai e leʻo iai, ma afai o siʻosiʻo leo o loʻo liu malulu, o le a matua leiloa uma ona lelei. I potumoe pogisa, faʻamatalaga o lanu o le sinapi - pupuni, atavali, ipu - o le a foliga lelei O le potu o le a vave ona foliga mai e sili atu ona masani ma nonofo lelei.

    

I le umukuka

I le umukuka, lanu o le a fausia ai se mafanafana fale siosiomaga. I se faʻaopopoga, e faʻaleleia atili ai le manaʻo aua o se mafanafana mafanafana. Afai e laʻititi le umukuka, ona le tatau lea ona tele ni sinapi i totonu, ina ia le faʻapouliuligia le potu. I totonu o se umukuka susulu, ua lava lava e faʻalauiloa mai ai elemeni o lenei paolo - o se tali i le umukuka ma ie pupuni, lea e tuʻufaʻatasia ma se fola laʻau malamalama ma se fale faigaluega, e faia ai se matagofie matagofie faʻaaliga. Afai e faʻasaga le umukuka i le itu i saute ma faʻatagaina e le moli, oe mafai ona faʻaulu se isi elemeni i totonu - o le puipui o le sinapi e lanu. I lenei tulaga, oe tatau ona taumafai e faʻafetaui le lanu o se soa fealofani.

Afai, i le faʻaopopoina i le sinapi, e te manaʻo e faʻailoa se isi leo i totonu: mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga foliga sinapi ma paʻu samasama, ia ina ia aua neʻi soona soʻona tele le potu i fugalaʻau, e tatau ona faʻavaivaia ma se paʻepaʻe tua. Ia, seʻi matou toe faʻamanatu atu ia te oe o lanu pupula e masani ona faʻaaogaina i totonu o umukuka tetele. I totonu o le umukuka sinapi, o le wenge shade seti umukuka o le a foliga lelei, lea e mafai ona faʻaopopoina i beige ma olive fugalaʻau.

    

I le potu tele

O le filifiliga o sinapi mo le teuteuina o le alatele o se mataupu feteʻenaʻi. Naʻo nai fale le masani ai ole potu ulufale e lautele ma faʻamalama. I se numera tele o ona po nei fale mautotogi, o le auala savali e laitiiti ma pogisa. Ma o le sinapi o le a atili ai ona mamafa ma pogisa lenei potu. Ioe, e mafai ona e mauaina se paolo samasama mauoa - ona faʻatatau lea iai tulafono mo le tuʻuina o le samasama i totonu.

Faʻaaliga o le lototetele ma chic o le a aumaia ai le sinapi sinapi i totonu o le auala savali. O se enaena enaena o le a faia ia sili atu le matagofie o le atemosifia ma faʻaaloalo. Lenei totonu e mafai ona faʻaopopoina i meaafale faʻafoligaina ma siliva-lanu uʻamea elemeni (mo se faʻataʻitaʻiga, o se seevae fata).

    

I le faletaele

Rich shade of mustard o le a avea o se susulu faʻaali i totonu o se paʻu papaʻe masani. O lenei lanu lanu o le a faʻatumuina le potu ma le mafanafana, mafanafana, fiafia ma le fiafia uiga. Ituaiga ie, pupuni pupuni, mea faʻaaoga o susulu lanu sinapi o le a avea ma se susulu faʻaaliga i luga o le malamalama talaʻaga o puipui.

O se manaia filifiliga o atoatoa sinapi pa. O lenei fofo o loʻo avea ma faʻamalosi tino, ae maise i le tuʻufaʻatasia ma le paʻepaʻe tumama. O lenei paolo e alu lelei ma aqua accessories. Faʻatumu totonu totonu ma solo lanumoana-lanumeamata ma ipu fulunifo ma fiafia i le masani Aferika tofo.

    

Meafale

Spardacular mustard o se lanu laʻitiiti ma e manaʻomia ni mafaufauga faapitoa. O le uiga ese o lenei lanu o le gaioiga, lea e faʻaalia ai o ia lava pe a siomia e leo mafanafana. Ina ia mafai ona foliga gatasi meafale sinapi ma le talaʻaga ma le siʻosiʻomaga, e tatau ona mulimulitaʻia se tulafono faigofie lava: o isi pupuni i totonu o le potu e tatau ona fai sina pogisa. Le faia o se maoaʻe lanu, taupe, beige ma navy lanumoana e talafeagai. Afai e na ona tuʻuina o se nofoa i totonu o le paʻepaʻe lanu-sinasina totonu, lona uiga o le ea o le a foliga mai e tumu i le la. O le solofanua o le sinapi ma se ie viole o le a foliga mai e sili atu ona manaia.

    

Ituaiga ie

E leai se filifiliga faigofie mo toe faʻafouga totonu pei o le suia ie. O le a le ie i totonu o le potu malolo - o le teuteuina o meaafale faʻafouina - nofoa faʻataʻavale ma sofa, pupuni; i totonu o le potumoe - mea e teu ai moega, mea e teu ai pou, aluga, pupuni; i le umukuka - pupuni ma solo umukuka. Ituaiga ie faia se taua vaega i le fausiaina o se totonu totonu lagona.

Afai o le potu ua uma ona toe faʻafouina ma o loʻo i ai se faʻapitoa muamua lanu lanu, o le tapili o le a avea ma vaega o se faʻaopopo lanu. E mafai ona teuteuina ie sinasina-sinasina i se ata poʻo se mea teuteu i se lanu eseʻese poʻo le tutusa leo, ae o se paolo ese. O le fea mamanu e filifili ai o se mataupu o sitaili: ei ai se mautinoa tulafono - o le sili atu ona po nei totonu, o le sili atu laconic ma foliga i le teuteuga. O le monogram masani o le a tumau i le masani.

Afai o pupuni lanu-sinapi e manaʻomia e nonoa i se sofa ese lanu - oe mafai ona faʻaaogaina se leva-lauiloa metotia: suʻi aluga e faʻafetaui le paolo o le pupuni poʻo le sofa, ae ma le sinapi-lanu faʻataʻitaʻi. O loʻo atiaʻe e tagata gaosi po nei ni aoina e faʻatagaina ai oe e filifili le tuʻufaʻatasiga sili o ie mo potu. I le tasi laina oe mafai ona maua pupuni ma ie ufiufi ie, mama mama tulle. Faatasi ai ma lenei auala, e faigofie atu ona suia lou fale.

    

Tuʻufaʻatasia ma isi lanu

O le faigata o le galue ma le sinapi faʻamoemoe i le loloto o le leo. O le pogisa o le leo, o le sili atu ona faigata o le sailia o le sili lelei soa mo ia. E mafai ona e lisiina leo nei o le a foliga lelei ma le sinapi:

  • beige, kulimi;
  • lanumoana, lanumoana, turquoise, lanumeamata;
  • uliuli ma paʻepaʻe;
  • samasama ma enaena;
  • lanu efuefu;
  • moli, burgundy, lanu viole.

O a paolo e mafai ona taʻua:

  1. Ina ia fausia se mafanafana ma mafanafana totonu, oe tatau ona faʻaaogaina sinapi, beige ma o latou paolo. Lenei o le lelei atoatoa tuʻufaʻatasia mo matu-potu moe.
  2. Uliuli ma paʻepaʻe o le a alu i taimi uma lelei ma le sinapi. O le a fesoasoani le Black e fausia ni vaega saʻo, o le a faʻatagaina oe e sone le potu, ma o le a aumaia se faigata. Paʻepaʻe o le a faʻafouina totonu ma avatu ia te ia seisi avanoa.
  3. Mustard e sili ona fesoʻotaʻi ma ana soa - samasama ma enaena. Lanu samasama o le a faʻaopopo atili malosiʻaga ma le malosi i totonu, ae enaena o le a faʻaopopoina atamai ma sitaili. E mafai ona faʻapipiʻi puipui puipui lanu samasama i soʻo se potu e faʻatutu ai, ae o mea enaena e naʻo potu avanoa lava e foliga lelei ai.
  4. O le tuʻufaʻatasia o sinapi ma lanumeamata e taʻutaʻua o se mea e faʻafiafiaina. Nei o vaitau mafanafana o tone e faʻaopopo ai lagona lelei, mafuaʻaga o le mama ma le fou.
  5. O le tuʻufaʻatasia ma le efuefu e faʻatagaina ai oe ona faia se fale fou faʻapitoa i luga ole laiga. I le tele o tulaga, o sea totonu o le ai ai pepa puipui faigofie ma uamea meafale.
  6. Lanu malosi - violet, moli, burgundy o le a faʻamalosia le sinapi ma faʻaopopo elemeni o le tofo ma le sitaili. O nei tuʻufaʻatasiga e masani ona faʻaaogaina i nofoaga faitele.

    

Faaiuga

Mustard o se lelei fofo mo fatufatu faʻataʻitaʻi e fiafia i le ituaiga masani masani, filifilia taimi-tofotofoina filifiliga teuteu. O sea lanu o le a le mafai ona faʻalavelave, o le a faʻaopopoina le susulu talafeagai ma le mafanafana i le fale.

    

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: Tai Logoipule - Fea ea Oe featuring Tonya Tuigamala - Official Music Video (Mae 2024).