7 mea e palapala ai le faletaele

Pin
Send
Share
Send

Tatala paipa

E faigata ona faʻaafou matagofie se fale taele pe a fai o fesoʻotaʻiga le manaʻomia e faʻaosofia uma ai le mafaufau ia latou. O le tele o paipa ma mita e talafeagai i le loft faiga, ae o nei metotia e le galue i minimalism poʻo masani.

Mo le suʻiina o fesoʻotaʻiga, e te manaʻomia le faʻamagoina ma faʻamaumauga o uʻamea, e faigofie ai ona fausia se faʻavaʻa ma faʻavasega atili i fata. A suʻiina paipa, e tatau ona tuʻua le fofoa o le asiasiga. Faitau atili e uiga i le auala e suʻi ai paipa i totonu o le faletaele iinei.

Fata lata i le faʻata

E foliga le mautonu le faletaele ma le anoanoaʻi o fagu, paipa ma apa i le vaai manino. O le tele o oloa tausi e mafua ai le pisapisao, o le mamalu o totonu e leiloa, ma o le faletaele e avea e pei o se polofesa lalelei faleoloa. O le potu e foliga mai e sili atu le faʻapalapala pe a faʻalua le aofaʻi o tupe, atagia i le faʻata.

E fautuaina le nanaina o shampoos ma gel i totonu o pusa tapuni, pe filifili ni ato lelei ma fata mo latou.

Afifi afifi

O le faletaele o le a foliga foliga laititi pe a fai e te faʻaaogaina le masani afifiina mo oloa e tumau vaʻaia. O fagu fagu felanulanuaʻi uma ma fagu e pei o lanu felanulanuaʻi.

E fautuaina e sasaa le vai i fale tufa e faʻalelei atili ai le siosiomaga. O le a latou totogiina i ni nai vaiaso, talu ai e sili atu le aoga o le faʻatau tupe i soft afifi.

Ie puipui taele taugofie

E oʻo lava i le pito i sili ona laʻitiiti ma taugata totonu ole fale taele e mafai ona faʻaleagaina e le pupuni tasi e maualalo le lelei. O se oloa e faia i mea manifinifi e faigofie lava ona maanuminumi ma palapala, pipii i le tino, e faigata ona fufulu ese.

O le maketi faʻaonapo nei e maua ai le lautele o filifiliga o pupuni pupuni, ma e sili atu le faʻatau o se oloa e sili atu le taugata o le a teuteuina totonu ma mulimuli mo ni tausaga.

Lapisi e aunoa ma se tapuni

Afai o iai se lapisi lapisi i totonu o le faletaele, e tatau ona e sailia se tapuni mo ia, pe faʻatau se pakete fou e le faʻaalia faʻamaimauina. Pepa faleuʻu, pulupulu ma kapeti na faʻaalia e faʻaalia ai le potu e foliga le mautonu.

O mea faʻamama (mop, pakete ma masaesae) e faigata foʻi ona faʻaopoopo i le teuteuga. E aoga le sailia o se isi nofoaga e teu ai mo ia: o le potu teu oloa, o se tapunia vaega i lalo o le faletaele po o le umukuka faletaele o le a faia.

Tele o ie

A o toe faʻaleleia i totonu o le faletaele, e aoga le vaʻavaʻai totoʻa i le filifiliga o le faʻataʻitaʻiga luga o le tile. Se mea e foliga lalelei i totonu o faleoloa mea faʻatau fale poʻo le faleoloa atonu e le talafeagai i totonu o le faletaele.

O le soʻona vaʻaia o foliga, mea teuteu ma faʻamaumauga i luga o puipui ma foloa e faʻateteleina ai le faletaele ma faʻaalia ai foʻi le lagona o totonu e le o teuina totonu.

Solo solo lanu

Tele mea tumama e le mafai ona teuina i totonu o le faletaele, ae afai e leai se isi nofoaga, e tatau ona e faia ia saʻo. Ina ia fausia se siosiomaga matagofie ma lelei, filifili solo solo o foliga tutusa, aua le faatautau faataamilo i le potu pe a uma ona faamamago, ae teu lelei pe afe i totonu o taavale.

O le faletaele o se nofoaga e manaia le malolo pe faʻafouina ai, ae o le palapala ma le salalau o le siosiomaga e leai se mafanafana ma le aulelei.

Pin
Send
Share
Send

Maimoa le vitio: ENIGMA MCMXC. Mea Culpa translation u0026 (Iuli 2024).